Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - krishy

Oldal: 12345678
Nagggyoon jóóóó. Már úgyis kezdtem hiányolni az anyázást ebből a topikból.
Dátum: 2009.01.23. 13:51:28
Például a sörből kinyert folyadékot sírd itt el nekünk a fórumon.
Dátum: 2009.01.23. 13:29:36
Na jó, ennyi. A vitából végérvényesen kiszállok.

Csak tájékoztatásul, a fejemben egy hatalmas véres húscafatos hentesbárd van, amivel szegény kis szövetségeket darabolok apróra, +öngyilkos merénylők kiképzésére alkalmas táborok titkos koordinátái+egyéb rengetek mocskos, gonosz és szemét dolog. Thats me, baby!

Idézném magam régebbről. "Készüljetek a harcra!"
Dátum: 2009.01.23. 13:08:04
Általában engem sem zavar, én is kapok néha "vicces" leveleket, jókat szoktam mosolyogni rajta.

Azzal van baj, amikor olyan emberek szólnak be mint pl. Butchman vagy Mortimer. Az ő véleményükre adok.
Dátum: 2009.01.23. 12:44:58
Ne haragudj, de unom ezt a "korrekt - nem korrekt jelzőt". Sok szépen csengő magyar forintot és sok időt öltem a játékba, unom, hogy szinte minden héten valaki megjegyzi, hogy szemét és lelketlen vagyok a közvélemény szinte teljes egyetértésével. Sokakat ez nem érdekel, de engem zavar.

Kérnék mindenkit akinek jó ötlete van a helyzet megoldására, jelezze a "Várható fejlesztések" topikban! Köszönöm.
Dátum: 2009.01.23. 11:59:03
Igazad van. Egy esetben kértetek. Azért ne feledjük, hogy az is nagy fórumra került a TGY egy mocsok banda végkövetkeztetéssel. (http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,46.700#hsz710; http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,46.700#hsz712)
Másodjára azt írtad, hogy nem kéritek, csak "sugalmazod".

Honnan tudod, hogy a pagonynak nem működött a katakombás technika? Még el sem telt egy hét a VESZTES háborúnk óta. És persze marad a másik két kérdésem is: "Egyébként mi lenne az elfogadható idő két támadás között? Mikortól vagyok egy szemét állat és mikortól egy a játék keretein belül sikeres szövetség harcosa?"
Dátum: 2009.01.23. 11:39:44
Idézet: Butchman - 2009.01.23. 09:28:53

Írta itt valaki: diplomácia, megcsinálta a Pagony a katakombás trükköt... Eredmény? Ugyanaz. 8 nap és jöttök.

Ti soha nem próbáltátok ki egyiket sem ellenünk.(csak a sírást, már bocs) Mint írtad egyszer, a katakombákhoz Ti túl büszkék vagytok(hát őő izéé...) és a diplomáciáról is fura elképzeléseitek vannak, extra békét pl. soha nem kértetek, az alábbiakat már ne is említsük...
(http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,46.740#hsz760 ; http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,6.1060#hsz1080)

Ne csak ránk hegyezd ki kérlek, a toplistában 8 szövetség van akiknek 50 feletti a győzelmük, szerintem ők is támadtak már többször ugyanarra a szövetségre. Egyébként mi lenne az elfogadható idő két támadás között? Mikortól vagyok egy szemét állat és mikortól egy a játék keretein belül sikeres szövetség harcosa?
Dátum: 2009.01.23. 00:17:58
.
Kis pontosítás. Napi CSP ha prémium vagy: (30+max.fúzió)*1,25= 50
Dátum: 2009.01.21. 17:21:26
Ez mind szép és jó és igaz, kerek egész a story. Ez a racionális gondolkozás.

Bár ezzel magam ellen beszélek, de egy dolgot kihagytál. Az érzelmi alapú játékot, az irracionalitást.
Dátum: 2009.01.21. 15:07:40
"Nem támadhatod a karaktert, mert túl kevés az életpontja!"

Portyalistából próbáltam támadni és nem engedte. Ilyen már eddig is előfordult(NO GOOD), de eddig nem maradt ott a listában a karakter. Többször is próbálkoztam, mindig a fenti hibaüzenetet kaptam.

szerk.: mi is háborúban állunk
szerk2.: már 3 karakternél van ugyanez, mindegyik háborús ellenfél
Dátum: 2009.01.21. 13:04:47
Tökéletlen gyémántok

Szép nagy ünnep van ma
a Száz Hordás Pagonyban
egy Tökéletes Gyémánt
harmincnégy darabban

Gőg piszkolta ékkő
"Tökéletes vagyok"
ész csiszolta smaragd
százszor szebben ragyog

Mondjon bárki bármit
a lényeg, ismerd fel
két zöld harcos felér
harmincnégy fehérrel.

Ehehehe. Nem fogjátok kitalálni hol találtam ezt a versikét.

Te Morti, aztán nehogy hőzöngeni kezdj ha legközelebb mi is költünk egyet!
Dátum: 2009.01.20. 18:52:50
Korrekt hozzáállás. Nálam 10 pont.
Dátum: 2009.01.20. 16:42:29
Idézet: Mortimer - 2009.01.20. 16:30:21
Egyéni szinten van védelem, szövetségi szinten nincs. Egyébként én tőletek sem mindig ugyanazt támadtam, pedig megtehettem volna, direkt váltogattam a célpontokat, és nem használtam Átokpiramist sem (mint ti rám).

Huu, ezek szerint már az Átokpiramis is egy ilyen "gonosz" dolog. Hájjáj. Akkor nem is használom többet. Sőt ígérem, portyázni se fogok.
Mellesleg szövetségi szinten is van védelem, legalább kettő, az egyiket éppen most mutattátok be rajtunk és csak ismételni tudom magam, gratulálok hozzá.
Idézet: Mortimer - 2009.01.20. 16:30:21

De tök felesleges itt tépni a számat és vitatkoznunk, ha meg tudjátok győzni magatokat, hogy előjogotok, hogy egy hét után ismét hadat üzentek nekünk, nem tudok mit tenni, ez van.

Már megint úgy érzem mintha Te játékon kívül is ítéletet mondanál felettünk. Továbbra is csak visszakérdezni tudok, neked előjogod a nálad gyengébbeket leverni? Nekünk miért nem?

Egyébként egyetértünk, további vitának nincs sok értelme, meggyőzni nem nagyon fogjuk a másikat.
Dátum: 2009.01.20. 16:24:00
Azt hiszem továbbra is elbeszélünk egymás mellett.

Asmodeus Mortimer Győzelem 2352 Vereség 490

Áruld el nekem, Te hol érvényesíted az élni hagyás taktikát? Szóval továbbra is ott tartunk, hogy egyéni szinten oké, szövetségi szinten nem. Ne haragudj, de ez álszent!
Dátum: 2009.01.20. 16:08:39
Értem, tehát továbbra is engem illetve minket tartasz ezért felelősnek. Ahogy Te szoktad volt mondani, sikerült megragadni a lényeget.....
Ha jól értelmezem két választásom maradt, hogy ne tegyem tönkre mások játékát:

1, Mától csak Sharpát támadom. (Ezzel nem teszem tönkre mások játékát, de legalább a sajátomat igen.)
2, Csak velem egyerős játékosokat támadok. (Ezzel nagyon nagy hős leszek és betartom a fair playt, de előbb-utóbb mindenki agyon fog verni mert nem fejlődök.)

És ugyanez szövetségi szinten is. Nézd, nekem egyre nagyobb morális problémát okoz, hogy gyengébbeket verek/verünk le. De ebben a játékban ez a fejlődés kulcsa és ezzel nem tudok mit kezdeni. Mi lenne szerinted a helyes megoldás? Én nem tudok semmit sem kifundálni, de az ilyen dumák után én is azon gondolkozom, hogy abbahagyom a fenébe az egészt.
Dátum: 2009.01.20. 15:51:20
Idézet: Mortimer - 2009.01.20. 15:32:39
Nem teljesen értem miért ugyanazokat farmoljátok, hagyhatnátok békén őket egy kicsit.

Én sem értem miért engem csapkod Sharpa. Ja de várjál, mégis. Engem tart verhetőnek........

Nem mondom, játékon belül nem a kedvencem a pajtásaival együtt, de szigorúan játékon belül!!! Soha nem írnék olyat, hogy ezzel tönkreteszi más játékát, ne haragudj de ez egyszerűen nem fair. Nem azért farmoltunk Titeket mert bármilyen ellenszenvünk lenne irányotokba, minden szövetséget támadunk akiket verhetőnek tartunk. Nem teljesen értem, hogy a szövetségi farmolást miért kell elkülöníteni az egyéni farmolástól. Egyéni szinten oké, de szövetségi szinten nem? Nem álszent ez egy kicsit? A te győzelmeid száma is jóval több mint a vereségeid száma, azaz Te is olyanokat támadsz akiket nagy eséllyel leversz. Ez miért nem működik szövetségi szinten? Lehet egyéni szinten nem jársz vissza ugyanahhoz a delikvenshez, de más erős karakterek szintén megteszik, tehát ha én is, akkor te is ugyanúgy tökreteszed mások játékát, illetve mindenki akinek töb győzelme van mint veresége.
Dátum: 2009.01.20. 15:16:58
Idézet: Mortimer - 2009.01.20. 11:30:42
Volt más esélyünk?

Valószínűleg nem volt. Egyelőre még nem zárult le a háború, de csatlakozom Balorhoz, gratulálok Nektek a sikeres harchoz!
Idézet: Mortimer - 2009.01.20. 11:30:42

Ez alapján annyit tudok igérni, hogy a következő alkalommal ismét ezt csináljuk majd, hiszen semmi egyebet nem tehetünk. Látom feltett szándékotok, hogy ellehetetlenítitek 25 ember játékát, és a játék abbahagyására késztetitek őket. A labda nálatok van.

Ne haragudj Mortimer, ez most komoly? Persze akármit is írok, úgy fog kijönni hogy "fentről" leszól, de akkor is visszautasítom, hogy tönkretesszük mások játékát! Én csak most kerültem az élmezőnybe egy sikeres és jól átgondolt fejlesztés következményeként, előtte két hónapon keresztül napi 10-15 támadást kaptam az élboly tagjaitól. Sharpa a mai napig napjába 3x ver le. Nem néha, MINDEN nap 3x! Alkalmanként mégis kedélyes levelezést folytatunk és felfogom, hogy ez a játék része. Hogy már Te is ilyet írsz, ezen kicsit ledöbbentem......
Dátum: 2009.01.20. 10:09:36
Idézet: Mortimer - 2009.01.20. 09:27:54
épp hűl egy jégsárkány szíve mellett

Másodállásban boncolóorvos vagy? Most már értem hova tűntek a csapattársaid.....
"Küldő:
"Red Devil
Üzenet címe:
(nincs cím)
Dátum:
Ma, 14:30:27
Helo
Ha el mondod a felhasználó nevedet és a kododat,akkor rendelek neked 300 őskövet csak ahhoz be kell lépjek hozzád.

Nem akármilyen ajánlat megéri az tuti.

csak a felh.név és akod és már majd kapsz is őskövet"

Magánlevél meg minden, de gondoltam vállalom a bunkó szerepét és megosztom veletek. Egyelőre még gondolkozom az ajánlatán, esetleg írjatok neki ti is, hátha multimilliomossal van dolgunk és vesz mindenkinek. Én jóhiszemű vagyok és semmi hátsó szándékot nem feltételezek. Vagy naiv lennék?
Oldal: 12345678