Dátum: 2008.12.21. 15:03:52
1. Személy szerint egy "apró" dolgot látok zavarónak: a két csata után a büntető %-kot.
Ez nekem azért baj, mert a munkám miatt nem tudok állandóan a gép előtt lenni (annyira nem vagyok kocka

). Tehát kevésbbé tudom kihasználni a portyázást és szerintem még sokan vannak így ezzel.
Mielőtt bárki nekem esne, csak annyit kéne variálni, hogy ne 2, hanem 3 vagy 4 csata után jöjjenek a -x0%-k.
2. Néhány hete javasoltam Miklósnak, hogy a PP-ket egy minimális (10-15/db) LE-re be lehessen váltani (PP-re nem lehetne cserélni). Így akinek összejön 100PP, az a beváltással kapásból 1000-1500LE-t szerezhetne, igaz nem portyázhatna. De akiknek lehetőségük sincs portyázni, annak jó kis segítség lenne (meg azoknak is akik nem akarják, hogy túl csorduljon a tároló

).
Nem tudom, hogy ezek közül valamelyik használható?
Dátum: 2008.12.20. 01:26:44
Ahoj!
Nekem is birizgálta a csőrömet a "Lépj 3 szintet!" vagy a "Lépjen az állatod 5 szintet!" küldetések és írtam Miklósnak.
A válasz (sajnos) eléggé egyértelmű: azért ilyen a rendszer, hogy "ne legyen 10. szinten mindenkinek 1000 teljesitett küldetése".
Úgyhogy marad ilyen.
P
Dátum: 2008.12.18. 08:06:08
Hidd el, teljesen nyugodt vagyok, mint egy megtestesült Zen folyó
A próféta szóljon belőled, én kevésbbé vagyok bizakodó ( a korábbi lépéseket tekintve: jogosan).
Nem akartam senkit megbántani azzal amit írtam, próbáltam finoman fogalmazni; mivel vendéglátásban dolgozom, ezért nem értem Miklósék döntéseit, ha ebből pénzt akarnak látni - különben nem lenne prémium - akkor nem kéne nyakra-főre korlátozni.
(Sajnos ezeket a lépéseket kapkodásnak érzem, remélem az én készülékemben van a hiba)

Dátum: 2008.12.18. 07:56:16
Mortimer: valószínű, azelőtt küldétek el a hadüzenetet, hogy ez módosítás bekerült volna (jobb ötletem nincs...)
A játékfejlesztőknek/ötletmestereknek : (kereskedő/szolgáltató)szemmel nézve el kéne dönteni, hogy jól akarják-e csinálni (magyarul: megélni belőle) vagy pedig csinálnak egy újabb kattintgatós játékot, amire éppeszű ember egy petákot se fordít.
Az elején jól lekorlátozták (PP), rendben belefér, lenyeli az ember; utána néhány zseni (jó értelemben) kitalál egy taktikát ÉS sikeresen alkalmazza (Gyógyír, Rubinpalota) erre is egy korlátot (mert az jó) csak annyit (15-30%) zsákmányolhat, amekkora a saját kútjuk; erre mindenki átgondolja a stratégiéáját, rendben akkor háborúzunk (magasabb szinten PP akad, nehogy benn maradjon a rendszerben ) erre a korlát csak 1 azaz EGY háborútok lehet, amit TI indítottatok (emellett még mindig fogadhat valaki 4-et).
Szóval zseniális húzás, gratulálok! (Ha a háborúk számát a béke/háború csarnokához kötik, rendben, de így MINDENKIT lekorlátoznak...) Vagy egyszerre raknak be mindkét variácót (háború vs. béke) segítő épületet, rendben. Ez így nem más, mint a komolyabb (általában prémium) játékosok szép lassú lekoptatása ÉS a legtöbbször panaszkodó (általában nem prémium) játékosoknak kedvezés. (Személyszeinrt prémiumos vagyok, és most már csak makcsságból és skótságból is maradok, amíg van kavicsom... )
Kicsit sarkosra sikeredett a véleményem, sajnálom.
Dátum: 2008.11.25. 21:32:53
Idézet: Hunty - 2008.11.25. 20:36:36 Lehet vadászat közben őskövet szerezni? (nem kiégett)
Ha jól tudom sajnos nem
Idézet: Macsk8 - 2008.11.25. 21:28:00 sziasztok
ezt hol lehet teljesiteni "Keresd meg az Orákulumot"
"A Orákulumot a 14. szintre lépve a legenda oldalon találhatod meg. A küldetést bármikor teljesítheted a szint elérése után, ha az Orákulum szóra kattintasz a szövegben."
(http://vegzetur.wikidot.com/)
Dátum: 2008.11.22. 20:24:17
Trinigan mondta, hogy bizonyos mennyiségű LE árán tudod csökkenteni (utána szintenként 1000LE-vel többe kerül és szintlépés után CSAK 1 napig lehet csökkenteni 1%-al)
Még rákérdezek pontossabban...
Dátum: 2008.11.22. 19:22:07
Szia!
Ha a kvíz-olimpiára gondolsz, akkor 2 hetente egyszer van, 2 napig tart és mindenki egyszer 'játszhat'.
(Most azért volt a hét elején, mert az teszt volt)
Ha rosszul tudom, akkor nyugodtan javítsatok ki

Dátum: 2008.11.22. 19:04:15
Egyet elküldtem a Random istennek (Miklós)

, kíváncsi vagyok, hogy reagál-e rá valamit (akár negatív, akár pozitív ).
Ha kaptam választ, nektek is feldobom a labdát, mert (igaz, szövetségen belül tetszik) kíváncsi vagyok
Akkor a megfelelő topikokban jelentekezem az agymenéseimmel.
(Most átlapoztam, és néhányat már most megcsáklyáztam

)
Dátum: 2008.11.22. 18:50:11
Bocsánat és egyben köszönöm!
Csak fura (egyben érthető is), hogy rögtön az derül ki, hogy mi a gyenge pont (azaz csalási lehetőség).
Bár akad még néhány ötletem (2-3 A/4-es lapot írkáltam tele, ami a fiókban lapul)

Dátum: 2008.11.22. 18:31:09
Látom kár volt megszólalnom
Nem értem mi a gond... 5 háborút indíthat egy szövetség, és (most a hasamra ütök) 4 fogadhat
egyszerre. Így is kitudna alakítani egy 9 frontos háborút...
De igazatok van, fejet hajtok az érvelésetek előtt.
Dátum: 2008.11.22. 18:23:59
Eztet írta Miklós, itt az első hsz-ben:
"2. Ha egy szövetségi háború még tovább húzódik, és 3 hét után sincs eredmény, akkor döntetlennel fog végződni. Ezt bonyolultabb leprogramozni, ha elkészült, ki fogjuk írni."
Előbb-utóbb (remélem inkább előbb) ezt megcsinálják, tehát az általad említett probléma megoldva (ami egy kicsit szélsőséges eset, de igazad van előferdülhetne).
Legalább az eddig elég rendesen farmolt 5-5 szövi 3 hétig békében fejlődhetne. Ellenben az ő kezük is meg lenne kötve, mind portya-célponttól, mind pedig egy-egy háború izgalmaitól (néha hajszálon függnek az eredmények

) és a befolyó LE-ről és TP-ről nem is beszélve.
Dátum: 2008.11.22. 18:04:41
Sziasztok!
A Port.hu-n tényleg ez van (a szereplők eredeti hangjai, jobbra nem tudok gondolni).
Trey Parker és Matt Stone emellett az egész sorozat kitalálói

Dátum: 2008.11.22. 17:25:58
Elnézést, hogy beleszólok (ígérem csak egy picit).
BaalCainnak teljesen igaza van. Függetlenül attól, hogy ki milyen horda és szövetség tagja. Néha unalmamban szoktam nézegetni a szövetségeket (néhol egész jó szövegek van) és egyszer csak nézem, mondom biztos rosszul látok. Valamelyik szövetségnek egyszerre 6 vagy 7 frontos háborúja volt. Őszintén sajnáltam őket!
Most el kéne dönteni, hogy figyelembe veszik-e a játékosok ötleteit vagy kár volt ilyen-olyan topikokat (pl: Javaslatok) létrehozni.
Ugye egy szövetség 5 háborút
indíthat és elméletileg (ezek szerint gyakorlatilag is) bármennyi háborút "fogadhat". Ez szerintem marhaság (már elnézést). Se a megtámadottnak nem jó (érthető) , se a támadónak (mivel lutri, hogy mikor tud egyáltalán ütni valakit). Ebből mindenki szűrje le amit jónak lát, szerintem érdekes. (És most lehet útálni.)

Dátum: 2008.11.22. 14:02:17
Igaz, ezzel tisztában voltam (olvastam is amit Zoli írt), de gyakorlatban nekem speciel nem jött be.
Lehet, hogy valamit rosszul csináltam, de most már eső után köpönyeg (nekem).
A lényeg, hogy ha a küldetésekben kidobja a: Lépjen az állatod 5 szintet! küldetést, akkor szerintem jobban jön ki az ember egy frissen beidomítottal (hamarabb megvan).
Dátum: 2008.11.22. 13:25:09
Annyit biztosan tudok, hogy:
14.szintű mösze 1-2 sebzés/kör
4500LE-t beidomított lény 2.szinten stabilan 3-4 sebzés/kör
(Ugyanaz a felszerelés!)
Remélem valaki okosabb is válaszol.

Dátum: 2008.11.22. 13:04:53
Aza nagy kérdés, hogy átlag mennyit portyázol? Ha sokat, akkor nyugodtan cseréld le, ahogy Byzon mondta, hamar meglépi a szinteket.
Volt egy 14.szintű bíbor möszém, de volt egy-két nap, amikor nem fért bele, hogy rendesen portyázzak és elkezdett "rendetlenkedni". Sajna a tartása (morál növelés) igencsak drágává vált.
Ha más nem a sajtolás miatt tartsd meg, de ne költs rá többet!
(Idomítása: 1200LE volt, 14.szinten sajtoltam és lett belőle cirka 2200-2400LE)
Dátum: 2008.11.21. 21:49:53
Szia!
Nálam is úgy van.
Profilodba belépsz, ott Profil információ és a "Hozzászólások megjelenítése időrendben visszafelé"-t pipáld ki.
Dátum: 2008.10.08. 19:20:25
Idézet: DreamLord - 2008.10.08. 17:49:25 Bocs, kimaradt a "választható" szó. Így viszont már értheted a problémám.
Ez mien kérdés?
Melyik nem Magicoturmix magyar neve? ^^
Getafix
Panoramix
Csodapapix
Bombastix
A rajzfilmekben (régi fordítás) Panoramix, újabbak esetében Getafix, a nagy filmek (mozi) esetében Csodaturmix. Tehát a kérdés elméletileg jó ötlet, csak ugye nem "Csodapapix", és a jó válasznak a Bombastixnek kéne lennie.
Hydro Globus: Nagyon bírtam a sakktábla-lóugrásos kérdést, nagyon tetszett, majdnem elhasaltam rajta, mert nem gondoltam át

Szerintem nyugodtan elférne még néhány hasonló.
(Elnézést, a gyorsgépelés miatti javítást

)
Dátum: 2008.10.02. 16:12:35
Ugyebár én is azt mondtam, hogy nem írok több kérdést...DE berágtam a sok mafla kérdésre.
Elolvastam a kérdésekre vonatkozó "kis-regényt"

Tanultam belőle, ezért most tettem föl 3 régi magyar szó jelentésére vonatkozót, ha ezek közül valamelyik megbukik, abbahagytam. (Az egész játékot)
(Ha valaki találkozik a matrikulával, a szélhámossal és a prakkerrel, engem tessék szidni

)
Aki szintén hasonló cipőben érzi magát, próbálja ki, azt hiszem érdekes lesz

Dátum: 2008.10.01. 18:02:54
Nem értem, hogy ez a kérdés miért kapott "Azonnal töröljétek" értékelést : Melyik filmnek NEM John Williams szerezte a zenéjét?
Indiana Jones
Csillagok háborúja
Reszkessetek betörők
Willow --->Ez a jó.
Mi ebben a bonyolult? Nem HKK? Nem TF? Hmmm? Wiki-->John Williams.
Réteg? Akkor mi nem az?
Senki se látta az Indiana Jones filmeket? A Star Wars összest? Reszkessetek betörők? Harry Potter? Kérem szépen mindegyik hozzá köthető.
Azt hiszem több kérdést nem teszek föl, elég volt!
Nem lehetne a kérdéseket egy oldalra kilistázni? Nem kell a jó választ mellékelni vagy, hogy milyen lehetőségek vannak, CSAK a kérdést, akkor nem tennék fel ugyanazt a kérdést többször. Esetleg a játékosok is segíthetnének átnézni, ha valamelyik rosszul van megfogalmazva... Csak egy ötlet volt.
Egyébként az "x-elést" kapásból megtaláltam a guglin. Erről ennyit.