Hozzászólások - Crimson
Dátum: 2009.04.29. 13:07:17
Bocsánat, építési feladatok elvégzésére specializálódott szakembert kellett volna írnom, Kocosnak már megint igaza van, építőrabszolga nem létezik:)
Dátum: 2009.04.29. 12:35:59
Az sem csalás, hogy két top karakter egymást ütve szerezzen TP-t, és így húzzon el a többiektől. Mondjuk nem látom azt a rohadt nagy tápot benne, de a V2-n a Forgotten Realms topkaraktere ezt akarta lezsírozni velem:)
És az sem csalás, amikor a Végzeturak Mesterei szövetség építőrabszolgája felajánlja, hogy jelzi, mikor van tele lóerővel, és akkor üthetem.
Miközben nekem nincs pofám megkérni nemhogy a szövetségi társamat, de még egy teljesen külsős, csak a V2-n játszó júzert sem, hogy amíg távol vagyok néhány napig, a katakombából zavarja el gyakorolni a dögöket, vásároljon aranydukátot (küldje el vadászni a farmjaimat...;-P) stb. Valamit rosszul csinálok:)
És az sem csalás, amikor a Végzeturak Mesterei szövetség építőrabszolgája felajánlja, hogy jelzi, mikor van tele lóerővel, és akkor üthetem.
Miközben nekem nincs pofám megkérni nemhogy a szövetségi társamat, de még egy teljesen külsős, csak a V2-n játszó júzert sem, hogy amíg távol vagyok néhány napig, a katakombából zavarja el gyakorolni a dögöket, vásároljon aranydukátot (küldje el vadászni a farmjaimat...;-P) stb. Valamit rosszul csinálok:)
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.04.29. 11:58:03
Ez igaz. No akkor mondjuk úgy, hogy PP-ért a dukát nem ingyen lenne, csak kvázi ingyen:D
Dátum: 2009.04.29. 11:56:07
Isten ments, hogy megközelítsem a topot, már maximumon ketyeg a visszafogott fejlődés:)
Dátum: 2009.04.29. 11:52:20
Pillanat, még keresem, hol írtam, hogy az:)
Dátum: 2009.04.29. 11:41:52
Értem én, amit ő csinál az nem multizás, tiszta sor. Hanem egy másik fajta csalás, aminek nevet kéne adni:)
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.04.29. 11:40:52
Talán lehet azt mondani, hogy én elég sokat portyázok és állítom hogy nem erőforrás. Boldogan adnám a PP-im felét dukátokért:)
Dátum: 2009.04.29. 11:36:08
Ó, értem, akkor én most úgyis elutazom néhány napra, átadom Éjvirágnak a karakterem, portyázgasson vele kedvére, csak ügyeljen rá, nehogy hasznot húzzon belőle. Bár ez nehéz lesz, hiszen egy szövetségen belül vagyunk, és az én hasznom a teljes szövetség haszna is, ugye... akkor inkább Mási kollégának szólok, ő külsős:)
Érdekes interpretációja a szabályoknak.
Érdekes interpretációja a szabályoknak.
Dátum: 2009.04.29. 08:30:22
Nekem tökmindegy, mindenképpen fel kell kúsznom 32. szintre, hogy elkerüljem Nephilát
Dátum: 2009.04.27. 14:46:29
"azé azt megnézném Crimson ahogy a v1es karidat "áhhh nelegyen útban senkinek" felkiáltással adnád a feledésnek...hehehe..."
A V2-es is top 10-es karakter volt, igaz nem az LE listán, hanem az általánoson:)
A V2-es is top 10-es karakter volt, igaz nem az LE listán, hanem az általánoson:)
Dátum: 2009.04.27. 14:15:32
"nullára merült állatok nélkül (hmm, nem is rossz ötlet, ezzel az új, hibernálás funkcióval meg lehet úszni, hogy 0 morálú állatokkal térjek vissza.)"
Jah, Sameed is jól megúszta, főleg mert kisajtolta a dögöt, mielőtt abbahagyta. Kész főnyeremény.
Én azért törölném/töröltem mindenképp a karakterem, hogy ne legyen útban senkinek. Így is tele a játék semmire sem jó, otthagyott karakterekkel, jó sokan spórolnak azzal a két kattintásnyi energiával.
Jah, Sameed is jól megúszta, főleg mert kisajtolta a dögöt, mielőtt abbahagyta. Kész főnyeremény.
Én azért törölném/töröltem mindenképp a karakterem, hogy ne legyen útban senkinek. Így is tele a játék semmire sem jó, otthagyott karakterekkel, jó sokan spórolnak azzal a két kattintásnyi energiával.
Dátum: 2009.04.27. 11:51:45
Elismerem, gyenge vagyok, mert töröltem a V2-es karakterem. Nem is tudom, mi elől menekültem, de majd valaki okos megmondja, jól. Azért mégsem vagyok teljesen reménytelen eset, mert soha nem fogom folytatni vele a játékot:)
Persze mennyivel bátrabb lett volna ott hagynom a karaktert, mint ahogy tették sok százan a V1-en, a hősök. Biztosan mindenki örül, amikor hónapok óta inaktív karaktereket csépel a lóerőszerzés legkisebb reménye nélkül, hiszen ekkora bátorságot el kell ismerni, tán még valami medál is járna érte.
Tetemes mennyiségű bullshit gyűlt itt össze egy jelentéktelen epizód miatt, elismerésem.
Persze mennyivel bátrabb lett volna ott hagynom a karaktert, mint ahogy tették sok százan a V1-en, a hősök. Biztosan mindenki örül, amikor hónapok óta inaktív karaktereket csépel a lóerőszerzés legkisebb reménye nélkül, hiszen ekkora bátorságot el kell ismerni, tán még valami medál is járna érte.
Tetemes mennyiségű bullshit gyűlt itt össze egy jelentéktelen epizód miatt, elismerésem.
Dátum: 2009.04.27. 11:38:39
Téged is terrorizál az asszony?
Dátum: 2009.04.24. 12:20:13
PP-ből nullázás kábé ugyanaz, mint az ingyen nullázás, és akkor már egyszerűbb az utóbbit alkalmazni:D
Nekem egyelőre erőforrás a PP, de még itt is felgyűlt egy rahedli, egyszerűen képtelen vagyok elhasználni őket, pedig talán a legtöbbet portyázom a mezőnyből.
Nekem egyelőre erőforrás a PP, de még itt is felgyűlt egy rahedli, egyszerűen képtelen vagyok elhasználni őket, pedig talán a legtöbbet portyázom a mezőnyből.
Dátum: 2009.04.24. 11:31:14
Igenis
(Miről van szó? )
(Miről van szó? )
Dátum: 2009.04.23. 16:42:30
Hellyeah, Sameed is back!
Kellenek vissza a farmjaid? A háromnegyedét úgyis zárolták;-P
Kellenek vissza a farmjaid? A háromnegyedét úgyis zárolták;-P
Dátum: 2009.04.23. 06:36:06
Kis türelmet kérek, előbb előbb a létfontosságú levelezést intézem, lásd CaveMan hozzászólását
Dátum: 2009.04.23. 06:20:29
Tényleg abba fogom hagyni. A farmjaim felét letiltják, a többit meg a magadfajták fosztogatják. A franc se bírja már ezt levelekkel:-P
Dátum: 2009.04.22. 21:42:28
"jó sok pénzt költsél őskőre te gyökér."
Ennyi az üzenet. Egy farmomtól, akit még nem zároltak:)
Ennyi az üzenet. Egy farmomtól, akit még nem zároltak:)
Dátum: 2009.04.22. 18:33:04
Hát pont erre akartam kilyukadni. Egy valagnyi időt spórolnának nekem, ha ott lenne a lista, és rögtön látnám, melyik farmomat nem kell elküldeni vadászni