Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - csati777

Dátum: 2009.01.06. 05:02:56
Pár tipp:
30 portyapontos beállításon vagy (ez a legvalószínűbb): állítsd át a Portyázás menüben 15-re.

Ha nem jelenik meg a Támadás gomb a karakterlapján:
Éppen alacsonyan van az Életpontja, és nem támadható
Azonos hordába tartoztok
Az internetböngésződ beállításai hibásak

Ha nem tudsz sem portyázáslistából, sem toplistából támadni, jelezd a vezetőségnek.
Dátum: 2009.01.05. 18:53:13
Szerintem a "HÁNY" szóval volt a gond. Próbáld a "MENNYI"-t, arról biztos nem a rókázásra asszociál a program... Én is így jártam a "SZARacén" szóval, csak sokkal később esett le, hogy mi volt vele a baj.
Dátum: 2009.01.05. 18:50:37
Lehet, hogy más is éppen abban a pillanatban ütötte le 15% alá. Lehet, hogy csak X percenként frissül magától a lista, hasonlóan a Toplistákhoz, és abban az adott időintervallumban még támadhatónak látszik az adott karakter, de pár másodperc múlva mikor egy újabb kattintással "újrakevered" a listát, már nem lesz benne.
Az a baj, hogy te is csak a saját nézőpontodból látod a dolgot. Én egész nap dolgozom, internet közelébe csak reggel és éjszaka jutok egy-két órára. Ezalatt az idő alatt max. 5-6 győzelmet tudok elérni, de amíg dolgozom vagy alszom, az informatikusok és az éjjeli baglyok óránként belém verhetnek egyet. És ezt semmiféle stratégiával nem lehet kivédeni.
Dátum: 2009.01.04. 09:33:08
Szerintem ezt nem csak én nem értettem egészen tisztán. Kifejtenéd, mire gondoltál?
Dátum: 2009.01.04. 09:27:48
Jól van, elnézést kérek, nem olvastam el az apró betűs részt. A személyeskedő megjegyzéseket kitöröltem.

Tehát akkor: Számolni, olvasni, és ÉRTELMEZNI is tudni kéne!

Ég a pofám,megyek kukoricára térdepelni...
Dátum: 2009.01.03. 22:54:04
Idézet: Danka33 - 2009.01.03. 11:13:54
Most nem azért mondom, de ha sms el rendelsz akkor bőven 30 forint egy őskő.... Számolni tudni kéne...

Amit Mortimer írt:

Idézet: Mortimer - 2009.01.02. 18:44:39
Olyan miért ír véleményt, akinek fogalma sincsen az őskő valódi áráról? Az ennek a töredéke, nagy tételben 14 forint.

Itt a lényeg a NAGY TÉTELBEN!!! 350 Őskő postautalványon fizetve: 5000 Ft, azaz 1 őskő 14,28 Ft. Az SMS-ben vásárlást nem nevezném nagy tételnek.
Dátum: 2009.01.02. 09:33:43
Nem kevesebb, mint nyolc hozzászólással korábban írtam, nem csoda, hogy nem volt képes odáig visszaolvasni...
Dátum: 2009.01.01. 18:21:28
az alábbiak közül melyiket NEM a sun ringlé gyártja????
MTX
novatec*
double track
mag30

Tessék?

Melyik nem fejvadász az alábbiak közül?
Messor
Sequator
Tersius*
Mortel

Utálom a M.A.G.U.S. szerepjátékot, de még jobban a fejvadászmániás tizenéveseket.
Dátum: 2009.01.01. 14:14:07
26-os.
Dátum: 2009.01.01. 12:04:53
Elfogyott az ötlet? Vagy csak hogy legyen egy megcsinálható küldetés is a sok teljesíthetetlen között?
Dátum: 2009.01.01. 08:13:20
A küldetések nagy része a portyázóknak szól, hadd örüljenek már egyszer az építők is!
Dátum: 2008.12.31. 15:01:01
Melyik "bolygó" található legmesszebb a Naptól?
Jupiter
Plútó*
Mars
Föld

Mivel a Plútó már nem bolygó, így rosszul feltett kérdés. Gondolom, erre utalt az idézőjel, de nem egyértelműen.
Dátum: 2008.12.31. 12:49:58
Na igen, ez vicces. Persze rá voltak kényszerítve a Citadella megépítésére (lásd Pandora művésznőt... ), de mégsem változtathatják meg a nevüket a Pusztítás Hírmondóira!
Dátum: 2008.12.31. 12:47:34
Tényleg? Kár. A leírásban nem szerepel a max. szint, kérem beletenni, programozók!
Dátum: 2008.12.31. 12:21:19
Ha demagóg lennék, mondhatnám, hogy ott van a Világ 3 szerver ilyen célra, de otthagyni egy barátokkal együtt fáradságos munkával felépített szövetséget, hááát...

Tények:
1. Mikor elkezdtem a játékot, azt olvastam az ismertetőjében: "MegküzdhetSZ más játékosokkal". Semmi olyasmi nem volt odaírva, hogy "az egész életed szakadatlan párbajozásból és háborúból fog állni, amiben muszáj részt venned, vagy soha semmit sem fogsz elérni a játékban". Gondolom, nem egyedül én vagyok így vele.
2. Mivel ez egy agresszív PvP játék, a békés játékosoknak/szövetségeknek egyszerűen nincs létjogosultságuk.
3. Ha meg is lehetne tenni, hogy valaki teljesen kivonja magát a háborúból, az a szövetség azonnal közellenséggé válna, és mindenki a vérüket kívánná, mert "hogy képzelik ezek a kis tetűk, hogy megfosszanak minket attól az istenadta jogunktól, hogy minden héten elraboljuk az összes LE-jüket?".
4. Ha valaki békés lehetőségeket követel, kétféle választ kaphat:
Miklós: "Ha kivennénk a háborút és a rablást a játékból, semmi izgalom nem lenne benne."
Rabló szövetségek tagjai: "Húzzál innen Teveklubozni, kisköcsög!"

Alternatíva: A Béke Csarnoka 10. szint. Onnantól többé senki sem fog buzerálni-a mínusz 100% LE és 37 napos támadhatatlanság elég ijesztően hangzik. Kár, hogy annyi LE-be kerülne a felépítése, amennyit egy év alatt sem rabolnának el...
Dátum: 2008.12.31. 12:02:22
NEM vagyunk galetkik. VÉGZETURAK vagyunk. Az ŐSEINK voltak galetkik. Mi már nem tudunk végtagokat növeszteni és lehelettel harcolni, de nincs is rá szükségünk.
Dátum: 2008.12.31. 09:58:39
Itt a hangsúly az INGYEN szón lenne, csak az kimaradt. Én is szeretnék munka nélkül sok pénzt szerezni és egész nap bulizni, de a világ nem ilyen törvények szerint működik.

Valamiféle bosszúállási lehetőség ha saját hordán belül szivatnak

Ezt a hordán belüli szivatást kicsit részletesebben kifejthetnéd, mert tudtommal azonos hordabeliek nem támadhatják egymást. Igaz, már hallottam olyan panaszt is, hogy valakit a saját szövetségi társa (!) terrorizál- ott már nagyon nagy baj van...
Dátum: 2008.12.31. 00:46:04
Azoknak, akik már hónapok óta itt fórumoznak, már kicsit sikerült az idegeiket túlfeszíteni az olyan kérdésekkel, aminek a megválaszolásához elég lenne a témába vágó topic első 5-10 oldalát végigolvasni, de mégis inkább felteszik századszorra is. Ilyenkor az egérkurzor önkéntelenül is elindul a negatív értékelés felé...
Ahhoz, hogy utált tag legyél, elég 5 embernek 3 kérdésedre negatív értékelést nyomni. Marad még kb. ezer, akik nem utálnak téged. Emiatt ne hagyd abba a fórumozást!
Dátum: 2008.12.30. 09:51:03
Olvasd a fórumot! Ennyi. Te vagy a 14163.-ik, aki felteszi ezt a kérdést. Pár centivel feljebb van egy Gyorskereső ablak, abba beírod, hogy Drakin, és több száz átkozódó/fenyegető hozzászólást fogsz látni, hogy "Mi a ******ért nem olvassátok a fórumot?". Már ha belépsz a fórumba, a Segítség topic alatti sorban is azt láthatod:

Itt teheted fel kérdéseidet a játékkal kapcsolatban. Sőt. Drakin is itt van!

Ott van a Végzetúr wiki is:

http://vegzetur.wikidot.com/kueldetesek

Minden információ itt van az orrotok előtt, csak érte kellene nyúlni. De csakazértse!