Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Paco

Dátum: 2011.11.29. 19:29:22
Na jó, utolsó nekifutás... mert ne fogjunk mindent a bugra, és tényleg meg akarom érteni.
Az első Xenón kértem nyakláncba fókuszt és még valami más dolgot, de akkor nem kértem ki a gyűrűbe illő kristályt.
Ma pedig kivettem a gyűrűbe való kavicsot, és mellé az állatnak való +12%-ot.

Tehát a kérdés:Miért nem lehet mind a kettő használatban? Bug az, hogy 1 karakternek van gyűrűbe és nyakláncban is?
Mert az elsőben vettem ki az egyiket, és most a másodikban pedig a másikat.
Tehát még mindig nem értem, hogy a ma kivett gyűrűbe való miért tűnt el...
Dátum: 2011.11.29. 17:34:50
Nem vagyok éppen hülye és nem ma kezdtem el, de nem értem az okfejtést...
Előzőn kivettem a nyakláncba valót, így kaptam belőle 2 láncba valót. Ma reggel kivettem a gyűrűbe valót, ebből is kaptam 2 darabot.(Nem 1-1 darabot, hanem 2 gyűrűbe valót.) Ki is próbáltam, minden rendesen működött vele.
Akkor ebben hol a probléma? Nem mindegy, hogy melyik eventben mit vettem ki, ha egyszer rendesen működik?
Mert az előző hozzászólásban ezt nem magyaráztad meg.
Dátum: 2011.11.29. 17:11:57
Én egy valamit nem értek...
Számomra választható volt a jutalmak között mind a 2 xenó medál.
Ki is vettem a gyűrűbe valót, mert nyakláncba való volt. Sikeresen bele is lehetett tenni a szürkébe.
Akkor a kérdés: Most miért is lett visszavéve, hogy válasszak mást?
Mert én itt nem látok programozási "nehézséget", hogy lehessen mindkettőt választani, vagy éppen használni.
Jó lenne erre valami elfogadható, ésszerű magyarázat, hogy mégis miért lett visszavéve?
Mert az rendben van, hogy helyette megint választhatnék valamit - az elvett Xenű gyűrű fókusz helyett - de nekem inkább arra lenne szükségem, ami el lett véve.

Mod.:Szerkesztés.
Dátum: 2011.11.20. 16:11:38
Nem tudom nekem szól-e a lepontozós része a hsz-nek, mivel nem szokásom lepontozni senkit sem.
Nem szokásom minden percben fenn lógni. Szóval vegyél vissza magadból, köszi.

Aztán pedig, ha a csaták lefolyását akarod látni - amit mondjuk én is megtekintenék - akkor lényegében nem a fára vagy kíváncsi, hanem a lefolyásukra. Tehát eleve rosszul tetted fel a kérdést, így azért adtam neked azt a választ, amit adtam. Hiszen azt gondoltam nem látod a csúsztatópanelt.
Dátum: 2011.11.18. 17:21:38
Menj le a lap aljára, és ott találsz egy csúsztató panelt. Azt húzd el jobbra, és máris látod tovább a "fát."
Dátum: 2011.11.14. 11:30:09
Reménykedjünk akkor az utolsó vérig.
Dátum: 2011.11.14. 11:23:04
Ezzel tisztában vagyok magam is, köszönöm a "beidézést".
De mivel ma van az a bizonyos jövőhét hétfő, gondoltam megkérdezem.
Dátum: 2011.11.14. 10:55:02
Remélem nem veszi a JV kötekedésnek, de várhatunk valamit a héten, vagy nem haladtak olyan jól az előkészületek?
Dátum: 2011.11.13. 08:04:17
Idézet: Craslorg - 2011.11.13. 07:58:49
Igaz, előtte egy 330-as és 32-es sorozatom is volt

Azért azt a 330-as sorozatot megnéztem volna... biztos jó sokáig ültél a küldetésen.
Dátum: 2011.11.11. 19:42:38
Igen, 2 db maxos jutalmat választhatsz majd akkor a felsoroltak közül.
Dátum: 2011.11.04. 19:34:46
Pedig szerettem volna összekerülni veled Zimi, alias Mordred; de engem kicsapott Goa.
Talán majd legközelebb.

Mod:Eltököltem a felkészülési időt, mert gyúrtam a szerencsére, hogy 1 szintre kerüljek veled, de itt most nem nagyon vettem hasznát, azt hiszem.
Dátum: 2011.11.04. 15:00:53
Idézet: Craslorg - 2011.11.04. 14:18:19

A bajnoki viadal 20. kategóriájának győztese: Goa'uld

Gratula, a jól megérdemelt medál, amit jó ideje űztél.
És nem mellesleg engem is szépen megpaskoltál.
Dátum: 2011.11.03. 17:49:38
Ha VF-es vagy, akkor 0 LE/TP-ért csinálhatod az "Okozz 60 krit ütést" és a "Sebezz kritikust varázslattal 15x". Mindezt pp-ből.
Ha CSP-ből csinálod, az ezekbe nem számítódik bele.

CSP-ből csak az "Ölj meg 50 Xenót" küldetést lehet csinálni.
Dátum: 2011.11.02. 14:15:24
A csatában összesen 5880 sebzést okoztál, és 662 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát, jutalmad 0 lélekenergia és 0 TP!

A portyázás során találtál egy szinguláris anomáliát!

Működik.
Dátum: 2011.11.02. 11:41:49
A Xenókon csinált krit ütés+krit varis küldetés megfelel a "rendes" ismétlős küldetéseknek; így ha játékosokon csinálsz krit ütést, és aztán megint felveszed és a Xenókon tolod le, akkor már feleződik érte a jutalom.

A szakértelmeik pedig megfelelnek mindig az adott játékosénak, elvégre a manó-modul alapján a Xenók mindig az adott player klónjai, mintha KH-t ütne mindenki.Néha összejön rajta,néha nem.
Dátum: 2011.11.02. 10:53:48
Mert túlterhelt.
Mindenki az event első 1 órájában akarja ellőni az összes csp+pp, holott általában azért nem szokott egy időben ekkora tumultus lenni.
Nem számítottak erre, és ezért.
Vársz egy kicsit, és utána el fog múlni, amint az első hullám lecsengett.
Dátum: 2011.10.29. 12:13:53
Idézet: Ariel - 2011.10.29. 12:09:00
Szerintem 140-ig lehet növelni

És ott kapsz még 1 plusz kört?
Dátum: 2011.10.26. 17:46:44
Gondolkodom rajta, hogy lehet kihagyom a mostani találkozót, mivel, ha ez a rendszer lesz, úgysem tudok benne lenni a TOP 10 dukátosok között...
Szóval majd talán tavasszal megpróbálom azt a nekem tetsző tárgyat, ha megint lesz hirdetve. Addigra talán lesz annyi, hogy a közelébe legyek annak, amit szeretnék.

Btw:Ha nem megyek talira, de valakit megkérek, hogy vegyen nekem őskövet - a medált természetesen nem kérem, mert nem vagyok ott - akkor ez lehetséges opció, vagy sem?
Dátum: 2011.10.25. 12:36:04
Ha normál aukción valaki másik tárgyra hajt, akkor nem hiszem, hogy az "én tárgyam" licitjén nyomná fentebb, mert akkor vagy várna a sajátjára, vagy ha az a tétel nem lenne, akkor "helyette" vinné el.
Mert ott ugye emlékeim szerint ki lett hirdetve a tárgy, és érkeztek a licitek rá. Aki a legtöbbet adta, az vitte. Ha így nézem, és a tárgy másoknak nem annyira értékes, akkor pusztán azért, hogy költse a dukátját, nem feltétlenül fog licitálni. Lehet, de nem 100%.
Mindenesetre mind a 2 módnak vannak buktatói; a réginek akkor az, ha csökkennek a kiírt tételek, aminek nem örülnek annyira a játékosok.
Az újnál pedig az "all in" vakra, holott lehet(ne) spórolni is.

Nem egyszerű kérdés, hogy akkor most mi legyen, ami mindenkinek a legjobb lenne, az biztos.
Dátum: 2011.10.25. 11:54:03
Idézet: Miklós - 2011.10.25. 11:26:30
Amit írsz Paco, hogy te csak egy közepes tárgyra pályáznál, és csak a dukátjaid negyedét tolnád be érte, és azzal el is vinnéd, teljesen elméleti felvetés, mivel felteszi, hogy neked 4x annyi dukátod van, mint mindenki másnak, mégsem akarod a top tárgyakat.

Igen, épp erre akarok megoldást.
Mert lehet x dukátom, és nem akarok TOP tárgyat. Én is pl kinéztem volna magamnak valamit, ami nem top, de nekem jól jönne. Elmegyek csak ezért a találkozóra, teszek egy összeget érte, ami legyen akár max, mert nem tudom, hogy másoknak mennyire kellene mégis esetleg.
Ha másnak is kell, és lenyom - mert több dukátja van - akkor megértem, hogy vesztettem, bár nem esik jól. Van ilyen.
De ha nyerném, mert másoknak az a valami nem olyan fontos, én meg dobjam az összeset cserébe érte, holott nem is lenne érte tolongás?