Melyik magyar származású színész játszotta a filmtörténet első vámpír szerepét?
Bela Lugosi (Blaskó Béla)*
Andrew Ludanyi (Ludányi András)
Peter Lorre (Löwenstein László)
Charles Simonyi (Simonyi Károly)
Óriási tévedés! A filmtörténet első vámpírfilmje magyar volt, de teljesen megsemmisült, egyetlen képkockája sem maradt fenn. A következő az 1922-es "Nosferatu, a rémület szimfóniája" című német film volt (a mai napig a legjobb vámpírfilm), Max Schreck főszereplésével. Csak 1931-ben követte a Lugosi-féle Drakula.
Hozzászólások - csati777
Dátum: 2009.01.19. 08:37:34
Dátum: 2009.01.18. 09:32:32
Szerintem a brazil lányok a legjobbak! 

Dátum: 2009.01.17. 23:08:51
Idézet: Mortimer - 2009.01.17. 13:51:32
Idézet: CaveMaN - 2009.01.17. 15:15:58
Kösz, srácok, ez jól esett!

Igaz. Én minden este kénytelen vagyok nagyon elverni a manómat, hogy alvás közben ne támadhasson meg.
Idézet: CaveMaN - 2009.01.17. 15:15:58
Akkor te jó helyzetben vagy, nálam pont fordítva van, az állat ver el, hogy hagyjam aludni. 

Kösz, srácok, ez jól esett!

Dátum: 2009.01.17. 23:07:18
Tudjuk.
Dátum: 2009.01.17. 23:04:52
Mi az 2 lába van és sárga?
vadiszno
golya
kutya
kacsa
Nem akarok olyan világban élni, ahol ilyen embereknek van joga az élethez. Alig várom, hogy jöjjenek a Vogonok, fellógok az egyik hajójukra, és elhúzok innen!
vadiszno
golya
kutya
kacsa
Nem akarok olyan világban élni, ahol ilyen embereknek van joga az élethez. Alig várom, hogy jöjjenek a Vogonok, fellógok az egyik hajójukra, és elhúzok innen!
Dátum: 2009.01.16. 09:06:29
Mi Garfield kedvenc étele?
milánói
rántott máj
lasagne*
tonhal
Nem hiba, csak megjegyezném, hogy a lasagnát lasagnének ejteni nagyon surmó dolog-tájszólás ugyan, de olyan szinten durva, mintha a "kalbász"-t megszoroznánk tízzel. "Báncsa" a fülemet.
Travianban melyik nép tud egyidőben épületet és nyersanyagmezőt is fejleszteni ?
egyiksem
Római*
Germán
Gall
Azon néhány emberke egyike vagyok, aki nem játszik Traviant. Ezért bukjam el a kvízolimpiát? Törölni!
milánói
rántott máj
lasagne*
tonhal
Nem hiba, csak megjegyezném, hogy a lasagnát lasagnének ejteni nagyon surmó dolog-tájszólás ugyan, de olyan szinten durva, mintha a "kalbász"-t megszoroznánk tízzel. "Báncsa" a fülemet.
Travianban melyik nép tud egyidőben épületet és nyersanyagmezőt is fejleszteni ?
egyiksem
Római*
Germán
Gall
Azon néhány emberke egyike vagyok, aki nem játszik Traviant. Ezért bukjam el a kvízolimpiát? Törölni!
Dátum: 2009.01.15. 15:55:15
Idézet: Jucus - 2009.01.15. 15:47:54
1. Röhögni fogsz, van neki. Mínusz 115 Celsius.
2. Akkor reklám az összes HKK-s és könyves kérdés is.
3. Végül is igaza van, Petőfi soha nem írt "Az aposol" című művet! Az Apostolt viszont ő írta, A Hóhér dalát pedig Norman Mailer.
Hány fok az alkohol olvadáspontja?
- 25
- 115
- 213
- nincs olvadáspontja mert azt inni szokták!
nc...
Melyik nem egy Twinnings fekete tea kombináció?
Yellow Label
Lady Grey
Irish Breakfast
Prince of Wales
reklám
Melyik művet NEM Petőfi Sándor írta?
A hóhér dala
Az aposol*
A helység kalapácsa
Nemzeti dal
Apostol
- 25
- 115
- 213
- nincs olvadáspontja mert azt inni szokták!

nc...
Melyik nem egy Twinnings fekete tea kombináció?
Yellow Label
Lady Grey
Irish Breakfast
Prince of Wales
reklám
Melyik művet NEM Petőfi Sándor írta?
A hóhér dala
Az aposol*
A helység kalapácsa
Nemzeti dal
Apostol
1. Röhögni fogsz, van neki. Mínusz 115 Celsius.
2. Akkor reklám az összes HKK-s és könyves kérdés is.
3. Végül is igaza van, Petőfi soha nem írt "Az aposol" című művet! Az Apostolt viszont ő írta, A Hóhér dalát pedig Norman Mailer.
Dátum: 2009.01.15. 15:49:10
Miről nevezetes a Holt-tenger?
nem él meg benne semmilyen állat
sárga a víz színe
magas a só koncentrációja*
itt van a világ legmélyebb pontja
Először felfortyantam rajta, aztán rájöttem, hogy ez egy remek kérdés! Állatok nem élnek benne, csak egysejtűek. Az állóvizek színe sohasem sárga. Nem a világ legmélyebb pontja, hanem a szárazföldé. Csak a sorkezdő kisbetűkbe tudnék belekötni.
nem él meg benne semmilyen állat
sárga a víz színe
magas a só koncentrációja*
itt van a világ legmélyebb pontja
Először felfortyantam rajta, aztán rájöttem, hogy ez egy remek kérdés! Állatok nem élnek benne, csak egysejtűek. Az állóvizek színe sohasem sárga. Nem a világ legmélyebb pontja, hanem a szárazföldé. Csak a sorkezdő kisbetűkbe tudnék belekötni.
Dátum: 2009.01.15. 14:34:35
Irigylem a problémáidat... 

Dátum: 2009.01.15. 14:30:10
Szerintem szegény hülye lefordította a Moonshine-t, ami egyszerűen a házi pálinka neve az USA-ban, de szokták 101-nek is hívni, mivel "olyan erős, hogy %-al nem lehet kifejezni". A 101%-ért a kérdés feltevője már magában is megérdemelné a vascsöves kezelést, mert nyilván már elvégezte az általános iskola 3. osztályát, ahol a százalékokat tanulták... 

Dátum: 2009.01.15. 14:24:12
Mezopotámiába milyen kik élnek?
sumérok*
egyiptomiak
görögök
főniciaiak
Sajnos, nem én ezt érteni!
Kb. hány embert foglalkoztatott fénykorában a KGB?
1.000
300.000*
10.000.000
25.000
Felhívtam Putyint, de ő sem tudta.
Hogyan tudsz cuccokat szerezni?
Lélekkufárnál*
Néha találsz
Sehogy
Elveszed más játékostól
Kár, hogy az "Elmegyek plázázni" kimaradt a sorból.
Melyik játék kiadója a Dream Catcher?
Dead Space
Painkiller*
GTA IV
Advent Rising
Pontosabban a DreamCatcher Interactive, mert a Dream Catcher egy gyermeksegélyező alapítvány.
sumérok*
egyiptomiak
görögök
főniciaiak
Sajnos, nem én ezt érteni!
Kb. hány embert foglalkoztatott fénykorában a KGB?
1.000
300.000*
10.000.000
25.000
Felhívtam Putyint, de ő sem tudta.
Hogyan tudsz cuccokat szerezni?
Lélekkufárnál*
Néha találsz
Sehogy
Elveszed más játékostól
Kár, hogy az "Elmegyek plázázni" kimaradt a sorból.
Melyik játék kiadója a Dream Catcher?
Dead Space
Painkiller*
GTA IV
Advent Rising
Pontosabban a DreamCatcher Interactive, mert a Dream Catcher egy gyermeksegélyező alapítvány.
Dátum: 2009.01.15. 09:41:58
Utánaszámoltam, és tényleg.
Javaslatok -> világ3
Dátum: 2009.01.15. 09:12:20
Ezt már ezerszer kitárgyaltuk. Röviden összefoglalva: azok a mocsok, szemét, öt szinttel erősebb tárgyakban feszítő prémiumosok, akik minden nap agyonvernek és ellopják a LE-det-a pénzbefizetéseik által ők teszik lehetővé, hogy te ingyen élvezhesd a játékot!!! Ennyire nehéz ezt megérteni? Rengeteg ingyenes internetes szerepjátékot ismerek, de valójában egy sem teljesen ingyenes. Az egyiknél magát a játékot kell megvenned, és utána játszhatsz vele ingyen (Guild Wars), a másiknál állandóan felugró reklámablakok idegesítenek halálra, a harmadiknál pénzért vásárolhatsz tárgyakat és szolgáltatásokat. A lényeg, hogy valahogy fedezni kell a szerver és karbantartási költségeket (megsúgom, ezek horribilis összegek). A legfontosabb szabály, amit a gyerekekben már első osztályban tudatosítani kellene: AZ ÉLETBEN SEMMI SINCS INGYEN!!!
Dátum: 2009.01.13. 23:11:38
A kezdeteknél mindenki a random miatt sírt, most az esélytelenség miatt. Engem az idegesít az állandó "levertségben" (15%alatt), hogy csak hajnalban tudok térkapuzni, de annyi baj legyen! Én már egy huncut őskövet sem vagyok hajlandó lélekkufárra költeni, semmi értelme sincs, ha csak egy órát tudok naponta játszani.
Dátum: 2009.01.13. 08:41:14
KI volt a felesége Bruce Willisnek aki lelépet Aston Catcherrel?
Demi Moore
Sharon Stone
Angelina Jole
Jessica Lange
LELÉPETT, Ashton KUTCHER, Angelina JOLIE.
Demi Moore
Sharon Stone
Angelina Jole
Jessica Lange
LELÉPETT, Ashton KUTCHER, Angelina JOLIE.
Dátum: 2009.01.12. 23:06:39
Ezt tanúsíthatom, hogy gyulladna rád a gatya!

Dátum: 2009.01.12. 07:55:45
Nálunk falun 1250 Ft egy jegy a plázamoziban. Egyedül nézek meg minden filmet. A Moziünnep idején 350-500 Ft volt a mozijegy, és nem lehetett beférni egyik előadásra sem. Ne mondja nekem senki, hogy ha egy emberséges középutat találnának valahol a két szélső érték között, nem lenne több néző! Csak nálunk sok cég még mindig nem jutott el odáig, hogy ha sok olcsó terméket ad el, jobban járhat, mint ha egy drágát.
Dátum: 2009.01.12. 07:44:22
Akkor már tudom, miért cserélt avatart... 

Dátum: 2009.01.12. 07:28:24
Melyik a Magyarok szent állata?
oroszlán
turul*
ló
sas
Erős is lenne, ha egy pogány jelkép szent állat lehetne! A mélymagyarok által emlegetett Gesta Hungarorum-legendáknak (Turul, Viágfa, Vérszerződés) kb. annyi valóságalapja van , mint a Gyűrűk Urának.
1 tyúk,1 nap alatt 1 tolyást tolyik.Hány tojást tolyik 3 tyúk,3 nap alatt?
9*
3
6
Nulla!
Miért ver egem az Isten ilyenekkel?
Milyen távolsáról dobják a büntetőt a vizilabdában?
6 méter
4 méter*
9 méter
11 méter
TÁVOLSÁG, VÍZILABDA, ráadásul a most (2009 január) érvényes szabályok szerint 5 méterről dobják.
oroszlán
turul*
ló
sas
Erős is lenne, ha egy pogány jelkép szent állat lehetne! A mélymagyarok által emlegetett Gesta Hungarorum-legendáknak (Turul, Viágfa, Vérszerződés) kb. annyi valóságalapja van , mint a Gyűrűk Urának.
1 tyúk,1 nap alatt 1 tolyást tolyik.Hány tojást tolyik 3 tyúk,3 nap alatt?
9*
3
6
Nulla!
Miért ver egem az Isten ilyenekkel?
Milyen távolsáról dobják a büntetőt a vizilabdában?
6 méter
4 méter*
9 méter
11 méter
TÁVOLSÁG, VÍZILABDA, ráadásul a most (2009 január) érvényes szabályok szerint 5 méterről dobják.
Dátum: 2009.01.11. 22:08:01
Szerintem aránytalanul sok LE-t visz el. Fordítsd inkább Támadásra és Erőre!