Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - pityu

Dátum: 2009.11.17. 11:30:59
Célnak szövetségi küldetések teljesítése, mondjuk 15-20 küldetés. Az ellenfelek szövetségi adatlapján lenne egy plusz gomb (mint taglista, felépített épületek), ahol lehet látni, melyik szövetség melyik küldetést oldotta már meg, és éppen melyiket csinálja, hogy lehessen egymást akadályozni.

Küldetés ötletek:

- Öljetek meg 20 epikust
- birtokoljátok a HT-t egy hétig egyhuzamban
- Növeljétek a lélekkút méretét X-szel
- Teljesítsetek összesen x kalandot (vagy fejenkét y-t)

Csak pár gyors ötlet, hogy látható legyen, mire gondoltam.
Dátum: 2009.11.17. 09:08:36
Ehhez kéne tudni azt, hogy mit érdemes és mit nem érdemes fejleszteni egy versenyszerven adott cél mellett, és mi az ami kötelező, mi az amire rá sem szabad nézni, még ha jól is hangzik, vagy éppen a végtelen világokon kötelező. Szerinted miért volt nekünk csak 5-ös akadémiánk? Lehet hogy mégiscsak tudnánk neked is tanítani még ezt-azt.

Senki sem tiltotta meg, hogy ne szervezzen le más is előre 35 embert, aki tudja a dolgát. Szóval hajrá, meg lehet mutatni következő V4-en. Amihez a magam részéről annyit tennék hozzá, hogy ha megint ez a HT építési verseny lesz X epikus ölés melett, akkor nem fogok indulni. Viszont ha esetleg jönne egy ilyen szövetségi küldetéses verzió, akkor nagy örömmel jönnék megint.
Dátum: 2009.11.17. 08:21:21
Idézet: Ywgarrd - 2009.11.17. 08:08:48
Most jöttem, mi a bibi a medállal: a V4-es karakteremnek íródott be az őskövekkel együtt.

Idézet: pityu - 2009.11.16. 20:57:05
Ha valaki nem kapta meg a jutalmát, valószínüleg a rendszerben van a hiba, úgy nézem V4-re írta vmi véletlen folytán jóvá a nyereményt. Holnap jön Baraty és javítja, nem kell félni.

Dátum: 2009.11.17. 07:04:40
Idézet: Ludovek - 2009.11.17. 00:59:51
elbeszelunk egymas mellett, bekito koma!
elore megvan, mikor ki jon be

Ezt hívják szervezésnek. Amire szükség van az életben is bármikor, ha vmiben sikeres akarsz lenni.

No, én kiszállok már ebből, véleményed elolvasom, de többet nem kommentálok, részemről befejeztem.
Dátum: 2009.11.17. 06:56:44
Idézet: Ludovek - 2009.11.16. 21:49:28

"brutalmokusi fordulat"
ahhahah, mekkora vicc, mindenki fekszik a nevetestol! szerintetek ki erti (ti sem, hogy mit probaltok kiparodizalni, sebaj), es mi, akik igen, mennyire tartjuk hanyingernek?

Hallottam vmit az üggyel kapcsolatban, de úgy érzem nem lenne fair írogatnom róla, ha Ő akarná, idehozta volna.... szóval nem feszegetem.
Ami FONTOS (Rókamóka miatt és nem mások miatt): Részünkről nem paródia volt, az egész azért tűnik annak, mert a Tollas írt vmit Rókamókának, hogy hagyja már végre békén, amit Róka elhitt. Gondolom kiment a hír a fórumotokra, és aztán már terjedt is a "pletyka"... olyantól jött vissza a hír, aki nem is volt veletek egy szövetségben.
Aki figyelt a kritikus 1-2 órában minket, és ért a játékhoz, annak tudnia kell, mi volt az igazi oka az egésznek.

"HULYE"
na iiigen. akkor nem azokrol mondhato ez el, akik 100 oskovet a sajat szorakoztatasukra(?) kidobnak az ablakon. lejaratjatok magatokat, es meg mokasnak is gondoljatok. Miklosnak biztos tetszett.

Mint már említettem, nem szórakozásból történt, játéktechnikailag nagyon is komoly dolog volt a háttérben.
Szerintem a jelen viselkedéseddel inkább Te járatod most itt le magad. Meg különben is, mi igenis mókásak vagyunk.

"VESZITENI"
mig ti onteltsegetek okan unatkozva gyoztok, masok elismeresre meltoan veszitenek. de persze ti csak elvezetbol jatszotok, nem optimalizaltok. hja.

johetnek a napocskas nyulak. egy visszavonult, van meg.

Jelenleg nem úgy tűnik nekem, hogy Te is azok közé tartozól akik elismerve, méltóan veszítettek. Pont az ellenkezője...

Egyszer már tisztáztuk, bár napocskás vagyok, nem vagyok nyúl, de már tudom, hogy a humoromat tekintve lehetnék is akár.

A diplomata.

ui: Ha jó játékos akarsz lenne, kezd azzal a gyakorlást, hogy megtanulsz veszíteni.

Jav: helyesírás
Dátum: 2009.11.16. 21:56:04

bocs, hogy sokadikkent nem nyalom tisztara a feneketeket (mokus mar megtette, nemtom hogy van turelme hozza, azok utan, amit vegig cipelnie kellett, a ti hulyesegeiteket is),

Én tudom hogyan, Ő tud emberként viselkedni.
Dátum: 2009.11.16. 20:57:05
Ha valaki nem kapta meg a jutalmát, valószínüleg a rendszerben van a hiba, úgy nézem V4-re írta vmi véletlen folytán jóvá a nyeremény. Holnap jön Baraty és javítja, nem kell félni.

Amúgy köszi a gratulációkat, jó volt küzdeni ellenetek! Jó játék volt!
Gratula mindenkinek!
Dátum: 2009.11.14. 10:14:06
Más cél kell V4-nek, nem epik gyilok meg HT építési verseny, ennyi. Viszont ezt már megjegyeztem itt, csakhát a JV-s nem kommentálta...
Dátum: 2009.11.14. 08:36:12
Nem az elejétől feküdtünk rá - nagyon sokáig másoknál volt - csak a megfelelő pillanatban.
Dátum: 2009.11.14. 08:35:23
Kb. 1,5 hete jeleztem Baratynak, hogy mikor szándékozunk megnyerni a szevert, az ígérte kész lesz a fejlesztéssel. Tegnap kértem megerősítést, felkészült, fórum még menni fog.
Dátum: 2009.11.12. 20:23:29
Tetszik az ötlet. Bár túl hangos nem szeretnék lenni elöbbi miatt, mert érintett vagyok benne. De következőtől mehetne így, tök korrektnek érzem. És ezzel kapcsolatban még egy ötlet. Lehet a kategóriákon is kicsit variálni kéne, picit bonyolítani, szinesíteni. Nem egy kategórában kéne tarolni, hanem kettőben. Ha nem is mindet, de egy kettőt simán lehetne, mert jelnleg könnyűnek érzem őket... egyoldalúnak, lehet ez jobb szó. Mondjuk legnagyobb TÖ és e mellett a TOP 10-es/20-as kvízelő... meg hasonlók... nem feltétlen kell megnyerni minden kategóriát, de jobban oda kéne magát tennie annak, aki nyerni akar.
Dátum: 2009.11.05. 12:39:07
Mert az ájjatkákra nem lehet lőni citadellával, be vagyunk oltva ellene.
Esetleg azt is be lehetne tenni, hogy ha max. kalandom van, akkor álljon le a vadászat? Mint ahogy az állat elfogásnál... opcionálisan lehessen kiválasztani.
Dátum: 2009.10.30. 11:02:29
Csak egy ötlet a következő V4-re.

Jó lenne, ha ott lennének szövetségi küldetések, és a cél az lenne, hogy oldjatok meg 10 küldetést. 3-ból lehetne választani, mint az egyéninél. A sorrend előre kihirdetett mindenki számára. A szövetségi toplistán lenne plusz egy oszlop a teljesített küldetések számáról. Illetve a szövetség adatlapján fel lenne tüntetve, hogy melyik küldetéseket csinálták már meg (esetleg az is, hogy melyiket csináják éppen, hogy lehessen egymást zavarni).
Lenne ilyen pl:
- Öljetek meg mostantól számítva 20 epikust
- Birtokoljátok a HT-t hét napig
- Nyerjetek meg egyhuzamban (vereség nélkül) 7 háborút
- Nyerjetek 3 háborút olyan szövetséggel szemben, akinek legalább 2-szer nagyobb a lélekútja, mint a tiétek.
Vagy hasonlók, ezekt jól ki kéne találni, én most csak hasracsaptam.

Most hírtelen ezek jutottak eszembe, a lényeg, hogy változatossabb lenne a dolog, talán.

szerk: Vagy lehetne titkos is a sorrend, csak az első három publikus, és akkor nem lehet rá készülni, improvizálni kell...
Dátum: 2009.10.29. 19:18:16
Mivel gyors szerver, nem lehetne, hogy az ősköves italokat 8 óránként lehessen venni?
Nem a helyettesítés ellen beszéltem.

Tárgyilagosan leírta, hogy nem adta meg a jelszavát, ezért kirúgták... nincs itt szó felreértésről.
Szerintem V4-es és a Khatifokról van szó, mivel ott vannak AL tagok.
Dátum: 2009.10.25. 20:44:02
Idézet: Ludovek - 2009.10.25. 14:11:53
sokat pontozok, keveset irok

Nekem be van állítva, hogy 5-ös értékelés alatti hozzászólások ne jelenjenek meg, egytől-egyig ájjatfajmos kommentje vannak kiszűrve.... Az enyémek csak azért látszódnak, mert mint valaki frappánsan megjegyezte kiküldtek napocskával irogatni...

Idézet: Ludovek - 2009.10.25. 18:47:12
ott a tappancs-mag es meg egy-ket hidegveru osszedob egy hudemokas sztorit, amit bekuldenek valamelyik fo alkotoval, akinek egy napocska van neve mellett, jelezven, hogy no vele aztan nem lehet vitatkozni, o jotet lelek, jot akar.

Nem vagyok tappancs tag, de ezek szerint a humoromat tekintve még lehetek... (tök egyedül találtam ki)

Idézet: Ludovek - 2009.10.25. 13:45:21

Razz jol mondja, nem varhatjuk el, hogy mellenk alljatok, de vakitani nem kellene a nepet, mert mi nem vagyunk olyan hulyek, mint azok, akik meg drakint keresik.

Erre csak annyit tudok mondani, hogy az nem ismeri a játékot vagy nincs magánál, aki elhiszi azt, hogy egy huszon x-edik szinten lévő karakter 30 teljesített küldetéssel nem találja Drakint. Az okosak hülyéskednek, ....

Idézet: Ludovek - 2009.10.25. 18:47:12

erre jon egy epikus, amit nagy aldozatok aran (nem mindenkinel bevett dolog ugyanis, hogy 5 ember le sem fekszik 3-ig, es az osszes tobbit helyettesitve lecsap egy szornyet) sikerulni latszik ket ora alatt padlora fektetni, ezzel beigazolva, hogy megerte szakizni es tulajdonsagokra pakolni az epites hanyagolasa mellett.

Pár hozzászólással ezelőtt még valaki pont az ellenkőző dolog miatt verte a mellét... hogy Ti vagytok az a szövetség, ahol minden egyes karakter mögött a saját gazdája áll. (a hozzászólást nem találtam meg a sok módosított között ) Nem ítélem el az epikus helyettesítést, félreértés ne essék, csak furán jött le a dolog.

Idézet: Ludovek - 2009.10.25. 13:27:24
ez a sok oras csuszas konnyen donto lehet.

Nem azon a pár órán fog múlni.

http://img260.imageshack.us/img260/2241/legjgyozelem.jpg

http://img248.imageshack.us/img248/2773/legrosszabbveresg.jpg

http://img209.imageshack.us/img209/2153/legjobbveresg.jpg

Hat csatám volt, ez a fele, és ez csak én vagyok.

Jav: Plusz egy kép hozzáadva.
Dátum: 2009.10.25. 13:52:46
Ebbe semmi cinizmus nem volt, ha lett volna, az észreveszed a hangulatjelekből és a szövegkörnyezetből, ez egy szimpla kérés volt, mert már most látom, hogy ha nem kapjátok meg, erre fogjátok fogni a végén az egészet, amire nincs szükségem, kapjátok meg, és zárjuk le a témát.
Dátum: 2009.10.25. 13:46:53
Miklós! Kérlek, írd be nekik az epikust!