Hozzászólások - Constantin
Dátum: 2009.12.31. 10:17:06
Itt van az igazság..
Dátum: 2009.12.30. 18:14:27
Talán azért mert ugyanarra a szintre érve magasabb Tö-je Szö-je van. Nem a magaviseletére gondolt s nem is személyeskedni akart szerintem..
Dátum: 2009.12.30. 15:39:08
Nem tudom miből tartana kreálni még pár kristályjellegű készítményt..
De talán minden hordában lehetne néhány 10 műkarakter.
De talán minden hordában lehetne néhány 10 műkarakter.
Dátum: 2009.12.30. 15:18:28
Az a Top-nak nem jó..
Mellesleg az én Tö-m körül 46-68-ig vannak játékosok szintben..
Ez cirka 20szint..
Mellesleg az én Tö-m körül 46-68-ig vannak játékosok szintben..
Ez cirka 20szint..
Dátum: 2009.12.30. 15:09:37
Ott pedig a szintben nagyobbak nyernek a szintelőny miatt..
Esetleg töröljük el akkor a spektrálist is.. az is hatalmas előnyt ad annak akinek maxolva van..
Esetleg töröljük el akkor a spektrálist is.. az is hatalmas előnyt ad annak akinek maxolva van..
Dátum: 2009.12.30. 14:15:43
S mi lenne a megoldás?
Nem támadhatnak akiknek jóval nagyobb a Tö-je?
Nem támadhatnak akiknek jóval nagyobb a Tö-je?
Dátum: 2009.12.30. 10:09:39
Ettől függetlenül, még érezhetem magam jobban egy kis szöviben?
Dátum: 2009.12.30. 09:48:29
Még hozzátenném hogy a nagy 35 fős szövik fel tudnák e sorolni a tagjaik nevét fejből? Én inkább ülök egy kis szöviben ahol mindenkit ismerek nagyjából, mint egy giga nagy helyen ahova bárkit beengednek..
Dátum: 2009.12.28. 17:17:25
Ettől neked nyilván erősebb lesz majd a karaktered.. S lesz majd új fegyvered is bizonyára..
Aki ilyen Tp-tömős dologhoz nyúl egy-két vesztes csata miatt finoman szólva kicsinyes. Mellesleg ha ő be tudott ütni akkor nyilván más is megtehette volna. Szóval te nem figyeltél eléggé.. Inkább gratulálnod kellett volna..
Aki ilyen Tp-tömős dologhoz nyúl egy-két vesztes csata miatt finoman szólva kicsinyes. Mellesleg ha ő be tudott ütni akkor nyilván más is megtehette volna. Szóval te nem figyeltél eléggé.. Inkább gratulálnod kellett volna..
Dátum: 2009.12.27. 18:43:25
De itt 5-ös Pc-kről beszélünk tehát nem arról hogy manakonst-tal -s persze nem kevés Le-vel- fel lett húzva egy szövi. Azon a szinten pont nem erről van szó szerintem.. Persze nem tudjuk melyik szöviről van szó. Lehet a támadó egy néhány tag köré felépített szövetség amiben pár kisebb szintű háborúzik. De építésben mindenképp hátrányban van a kisebb szövi. Aktivitásban már nem biztos:)
Dátum: 2009.12.27. 18:26:04
Abba belegondoltál, hogy a kisebb szövi kevesebbet is tud építeni?
Elméletileg nektek nagyobb gyak-védfal, nekro stb.-nek kellene lennie. Hacsak nem vagytok tele olyannal aki miatt nagyobb szövi ellen se lenne esélyetek.
Elméletileg nektek nagyobb gyak-védfal, nekro stb.-nek kellene lennie. Hacsak nem vagytok tele olyannal aki miatt nagyobb szövi ellen se lenne esélyetek.
Dátum: 2009.12.27. 12:51:47
Kiégett vagy rendes őskőből lehet csak, Le-ből nem.
Dátum: 2009.12.20. 20:09:06
Én is támogatnám:)
Úgyis csak felesleges klikkelgetés..
Aki meg végignyálazza mindig, az nem tiszta agyban.. Vagy nagyon unatkozik..
Úgyis csak felesleges klikkelgetés..
Aki meg végignyálazza mindig, az nem tiszta agyban.. Vagy nagyon unatkozik..
Dátum: 2009.12.20. 19:52:27
Félreértettél Mester..
Itt nem a +1%ről van szó..
Hanem arról hogy egyenlő eséllyel játszik-e mindenki..
Ha ez kétségbe kerül akkor már régen rossz..
Nehogy már az legyen a hülye aki kérdez..
Itt nem a +1%ről van szó..
Hanem arról hogy egyenlő eséllyel játszik-e mindenki..
Ha ez kétségbe kerül akkor már régen rossz..
Nehogy már az legyen a hülye aki kérdez..
Dátum: 2009.12.20. 19:48:52
Esetleg az epikus tárgyakat nem lehetett-lehetne szintfüggő bónusszal ellátni?
A Mágiaelnyelőhőz hasonlóan? Így lenne esély specializálódásra is, és lehet többen jutnának hozzá. S nem lehetne ilyen probléma, hogy 12. szinten valaki kap +10Iq-t például..
A Mágiaelnyelőhőz hasonlóan? Így lenne esély specializálódásra is, és lehet többen jutnának hozzá. S nem lehetne ilyen probléma, hogy 12. szinten valaki kap +10Iq-t például..
Dátum: 2009.12.20. 19:40:25
Sajnos a nagy többség mindig úgy akar változtatni hogy neki egy kicsi előny mindig maradjon(biztos ami biztos). El lett cseszve a kvízes dolog nem kicsit. Nagyon.
Dátum: 2009.12.20. 19:33:54
Lehet igazad van, de mi van ha nem?
Mitől más ő mint a többi játékos?
Akik esetleg ugyanúgy fizetnek a játékért?
Mellesleg a fegyvertartási is megoldható ismeretséggel..
Mitől más ő mint a többi játékos?
Akik esetleg ugyanúgy fizetnek a játékért?
Mellesleg a fegyvertartási is megoldható ismeretséggel..
Dátum: 2009.12.20. 16:42:05
Érdekes, hogy ő nem állt neki macsetével kaját szerezni..
http://www.propeller.hu/belfold/702394-ehenhalt-a-munkasasszony-4-napja-nem- evett
http://www.propeller.hu/belfold/702394-ehenhalt-a-munkasasszony-4-napja-nem- evett
Dátum: 2009.12.13. 22:01:19
Köszi, szóval ez is a kiszámíthatatlanra játszik...
Dátum: 2009.12.13. 21:56:41
ez tényleg elég váratlan csapás volt.
az. váratlan volt. tény. ezzel nincs is gond. de azt ne mondja senki, hogy nem fordult meg a fejében, hogy "jé, amikor kritikust ütök, akkor az állat is sokkal többet sebez." a levegőben lógott a dolog, csak a többség sunyin hallgatott, nem kérdezett rá. a többség.
azóta eltelt egy kis idő és már megint le tudom csapni azokat, akiket eddig lecsaptam. nagyrészt. egy a gond, s ezért én szívok én is, hogy így az epikusok ellen sokkal több gyógyitalt kell elhasználnom. az pedig LE. a 140. szintű lény legyőzése 30-40 csata, amihez jól jönne a +30-40*1000 sebzés, spórolna az ember pár tízezer LE-t. de ez van, ezt kell (nem)szeretni.
az. váratlan volt. tény. ezzel nincs is gond. de azt ne mondja senki, hogy nem fordult meg a fejében, hogy "jé, amikor kritikust ütök, akkor az állat is sokkal többet sebez." a levegőben lógott a dolog, csak a többség sunyin hallgatott, nem kérdezett rá. a többség.
azóta eltelt egy kis idő és már megint le tudom csapni azokat, akiket eddig lecsaptam. nagyrészt. egy a gond, s ezért én szívok én is, hogy így az epikusok ellen sokkal több gyógyitalt kell elhasználnom. az pedig LE. a 140. szintű lény legyőzése 30-40 csata, amihez jól jönne a +30-40*1000 sebzés, spórolna az ember pár tízezer LE-t. de ez van, ezt kell (nem)szeretni.
Sokszor igazat adok neked winnie de naa.
Erre az átlagpolgár azt mondaná s mondja is.. !/+=/!/%!"!%% végzetúr!!!
A következő mi lesz?
Szó nélkül lehet támadni 15%alattit?
Több a változás lassan a játékban mint ami állandó..