A piálásért mikor és milyen medál várható?
Győzelmeid száma: 832
Megivott gyógyital: 3432
A győzelemért megvan, piálásban 2. lettem.
Hozzászólások - DurLaDur
Dátum: 2013.11.05. 19:14:45
Dátum: 2013.10.04. 17:55:03
Akkor az is olyan mint a pálca, azaz nem kötelező. Amennyiben napi ajánlatként lesz kint, akkor lehet, hogy platináért is megvehető. Felesleges feltételezésekbe bocsátkozni, és utána arról vitatkozni, mintha tény lenne.
Dátum: 2013.10.04. 17:44:00
"Azt ne felejtsd el, hogy a térképes eseményben őskő nélkül is könnyedén elérhetted a max jutalmat, itt ez nem állja meg a helyét. Mondjuk nem is kell párhuzamot vonni a térkép meg e között, mert kb annyi a közös, hogy ahelyett lesz."
"Miklós: 21 nap alatt 50 támadás az 1050 csata, ennél SOKKAL kevesebb elég lesz a maxos jutalomhoz."
Nem értem, hogy miért kéne őskavics a max. jutalomhoz. Kb. 4-500 győzelem is elég lesz, legalább is ez jön le Miklós hozzászólásából. A térképeshez lehetett venni pálcát őskőért. Nem párhuzamot vontam, hanem mivel helyette lesz, rámutattam hogy több lehetőség van benne. A jutalom ami azoknak nem jó, akik erősebbet akartak szerezni a meglévőjüknél.
"Miklós: 21 nap alatt 50 támadás az 1050 csata, ennél SOKKAL kevesebb elég lesz a maxos jutalomhoz."
Nem értem, hogy miért kéne őskavics a max. jutalomhoz. Kb. 4-500 győzelem is elég lesz, legalább is ez jön le Miklós hozzászólásából. A térképeshez lehetett venni pálcát őskőért. Nem párhuzamot vontam, hanem mivel helyette lesz, rámutattam hogy több lehetőség van benne. A jutalom ami azoknak nem jó, akik erősebbet akartak szerezni a meglévőjüknél.
Dátum: 2013.10.04. 16:48:02
Komolyan nem értem, hogy min vitatkoztok.
Ennél az eventnél is meg lehet szerezni a maxos jutalmat, függetlenül attól, hol végez a hordátok.
Ez a térképesnél is így volt.
Bekerült még +ként, hogy a csaták alatt lehet találni jutalmat,(horda trófea) valamint top10 győzelmes, és top10 gyógyitalos lista is lesz. A top listások szintén horda trófeát kapnak, semmi egyéb extrát.
A térképes eventnél ez többet nyújt szerintem. Azon lehet elmélkedni, hogy a régi vagy az új jutalom a vonzóbb, főleg azoknak akik a meglévő relikjeiket szerették volna jobbra cserélni.
Ennél az eventnél is meg lehet szerezni a maxos jutalmat, függetlenül attól, hol végez a hordátok.
Ez a térképesnél is így volt.
Bekerült még +ként, hogy a csaták alatt lehet találni jutalmat,(horda trófea) valamint top10 győzelmes, és top10 gyógyitalos lista is lesz. A top listások szintén horda trófeát kapnak, semmi egyéb extrát.
A térképes eventnél ez többet nyújt szerintem. Azon lehet elmélkedni, hogy a régi vagy az új jutalom a vonzóbb, főleg azoknak akik a meglévő relikjeiket szerették volna jobbra cserélni.
Dátum: 2013.10.04. 16:09:56
Talán azért, mert az idegen hordára nem hat a kábítás.
Immunisak a drogra.
Immunisak a drogra.
Dátum: 2013.10.04. 13:32:10
Mivel 6x6=36mező ez osztva a 4 hordával = 9
Azaz minden hordának (rubin, smaragd, gyémánt, zafír) lehet 9 mezője, ami csak megbeszélés kérdése. Innentől kezdve mindenki a saját mezejében támadja a nemjátékos hordát, és így minden horda kap a nap végén 9 pontot. Ennyi.
Azaz minden hordának (rubin, smaragd, gyémánt, zafír) lehet 9 mezője, ami csak megbeszélés kérdése. Innentől kezdve mindenki a saját mezejében támadja a nemjátékos hordát, és így minden horda kap a nap végén 9 pontot. Ennyi.
Dátum: 2013.09.16. 12:51:20
Ki mondta:"Tán a tudománynak éljek? A tudósok mind szegények. Nem írok, nem olvasok; Én magyar nemes vagyok"?
Petőfi Sándor*
Arany János
Kossuth Lajos
Hunyadi János
Petőfi Sándor A magyar nemes c. költeményében, a magyar nemes mondta.
Lehet törölni.
Petőfi Sándor*
Arany János
Kossuth Lajos
Hunyadi János
Petőfi Sándor A magyar nemes c. költeményében, a magyar nemes mondta.
Lehet törölni.
Dátum: 2013.08.22. 21:14:09
Ezek szerint a fejlesztés el van cseszve, de titkolják!
Dátum: 2013.08.21. 21:36:34
Amióta felvettem az éberség AF képességet, azt vettem észre, hogy nem tudok lopni, de tőlem igen.
A lopásom 200 és turbóval 350, de így sem tudok lopni kavicsot, viszont tőlem lopnak.
Ez miért van?
A lopásom 200 és turbóval 350, de így sem tudok lopni kavicsot, viszont tőlem lopnak.
Ez miért van?
Dátum: 2013.08.19. 07:56:08
Milyen származású Móga János tábornok a pákozdi csata győztese?
magyar
román*
olasz
orosz
Magyar származású: Móga János és Radl Rozália gyermeke.Született: Brockó, Nyitra vármegye
1784. december 25.
magyar
román*
olasz
orosz
Magyar származású: Móga János és Radl Rozália gyermeke.Született: Brockó, Nyitra vármegye
1784. december 25.
Dátum: 2013.06.17. 15:35:24
Melyik tenger nem mosta partjait a nagy Magyarországnak?
Balti-tenger
Adriai-tenger
Északi-tenger
Fekete-tenger
A jó válasz: Északi-tenger, már a kérdés feltevője szerint.
Meg jó válasz a Balti és a Fekete tenger is. Magyarországnak soha nem volt más tengere, csak az Adria!
Balti-tenger
Adriai-tenger
Északi-tenger
Fekete-tenger
A jó válasz: Északi-tenger, már a kérdés feltevője szerint.
Meg jó válasz a Balti és a Fekete tenger is. Magyarországnak soha nem volt más tengere, csak az Adria!
Dátum: 2013.05.13. 12:40:47
Nem támogatom a mostani bevezetését, a következőn mehet.
Ez olyan, mint az utólag bevezetett törvény.
Ez olyan, mint az utólag bevezetett törvény.
Dátum: 2013.04.07. 14:50:08
Avval, hogy bekerült a V4 világra is a feladat, onnantól kezdve csak azok nyerhetnek, akik sok őskövet vásárolnak, és a kezdeti feladatokat meg tudják venni, ami itt hatalmas előnyhöz juttat.
Az dönti el a versenyt, hogy ki tudja jobban finanszírozni a játékot.
BRÁVÓ!!!!!!
Az dönti el a versenyt, hogy ki tudja jobban finanszírozni a játékot.
BRÁVÓ!!!!!!
Dátum: 2012.10.06. 09:47:56
Régebben a televízióban mikor volt adásszüneti nap?
Pénteken
Szerdán
Vasárnap
Hétfőn*
Pontosítani kellene az időpontot, mert volt amikor a péntek is adásszüneti nap volt.
Azaz, jelenleg 2 jó válasz szerepel.
Persze erre már az ifjabbak nem emlékeznek.
Pénteken
Szerdán
Vasárnap
Hétfőn*
Pontosítani kellene az időpontot, mert volt amikor a péntek is adásszüneti nap volt.
Azaz, jelenleg 2 jó válasz szerepel.
Persze erre már az ifjabbak nem emlékeznek.
Dátum: 2012.06.09. 11:28:22
Mivel a ládából választottál kincset, az eltűnik.
Dátum: 2012.06.05. 08:51:20
Igen. Erre gondoltam.
Dátum: 2012.06.05. 07:42:01
Vasárnap licitáltam a 10 AF pontra az Aukciós házban.
A licitidő lejárta után nem kaptam meg a 10 AF pontot, és a tőlem levont aranyakat sem kaptam vissza.
Ha lehet, akkor kérem orvosolni a problémát. 3. világon.
A licitidő lejárta után nem kaptam meg a 10 AF pontot, és a tőlem levont aranyakat sem kaptam vissza.
Ha lehet, akkor kérem orvosolni a problémát. 3. világon.
Dátum: 2012.05.24. 12:48:21
Az ötágú csillag nem volt szovjet jelkép, helyette az ötágú vörös csillag lenne a helyesebb.
Ja! A sarló ÉS kalapács együtt a jelkép és nem külön külön.
Ja! A sarló ÉS kalapács együtt a jelkép és nem külön külön.
Dátum: 2012.05.24. 10:15:01
Melyik NEM volt szovjet jelkép?
sarló
kalapács
ötágú csillag
kereszt*
A problema az, hogy az ötágú csillag sem kifejezetten szovjet jelkép, PL: az U.S.A. is használja, és még ezernyi más szervezet. A vörös csillag sem kifejezetten szovjet, Pl: Heineken sör.
Én má nem írom, hogy javítani vagy törölni, mert nincs értelme, pusztán azért, hogy tanulni lehessen belőle, és a kérdést is pontosan, tegye fel mindenki.
sarló
kalapács
ötágú csillag
kereszt*
A problema az, hogy az ötágú csillag sem kifejezetten szovjet jelkép, PL: az U.S.A. is használja, és még ezernyi más szervezet. A vörös csillag sem kifejezetten szovjet, Pl: Heineken sör.
Én má nem írom, hogy javítani vagy törölni, mert nincs értelme, pusztán azért, hogy tanulni lehessen belőle, és a kérdést is pontosan, tegye fel mindenki.
Dátum: 2012.05.21. 11:28:58
A téma egy kicsit félre ment azt hiszem.
Vissza az eredeti kérdésre. Az állami nyugdíj mint olyan megszűnt!!! Ez persze elsőre nem nyilvánvaló, de ha megnézzük az Orbán kormány és a FIDESZ által hozott törvényeket, akkor azt látjuk, hogy a nyugdíj nem garantált, mert ha a kormány úgy látja jónak, akkor csökkentheti a nyugdíjakat, vagy egyszerűen nem is fizeti ki. Panaszra sehova sem tudsz menni a jelenlegi törvények alapján, hiszen ez a törvény. A fizetés alól persze, nincs felmentés!!!
Magánnyugdíjról meg ne is beszéljünk, mert azt már rég bedarálták! Volt, nincs!!!
Marad az önkéntes nyugdíjpénztár, a NYESZ, vagy a biztosítók által kínált megtakarítás.
Gondoskodj magadról, vagy meggebedsz! Ez van.
Vissza az eredeti kérdésre. Az állami nyugdíj mint olyan megszűnt!!! Ez persze elsőre nem nyilvánvaló, de ha megnézzük az Orbán kormány és a FIDESZ által hozott törvényeket, akkor azt látjuk, hogy a nyugdíj nem garantált, mert ha a kormány úgy látja jónak, akkor csökkentheti a nyugdíjakat, vagy egyszerűen nem is fizeti ki. Panaszra sehova sem tudsz menni a jelenlegi törvények alapján, hiszen ez a törvény. A fizetés alól persze, nincs felmentés!!!
Magánnyugdíjról meg ne is beszéljünk, mert azt már rég bedarálták! Volt, nincs!!!
Marad az önkéntes nyugdíjpénztár, a NYESZ, vagy a biztosítók által kínált megtakarítás.
Gondoskodj magadról, vagy meggebedsz! Ez van.