Hozzászólások - S0laris
Dátum: 2010.12.17. 12:12:34
Gratulálok nektek, pokolian izgalmas verseny volt.
Dátum: 2010.12.16. 18:23:24
Te eddig 75 térképdarabot találtál.
Részemről ennyi volt az event. Akár elsők, akár másodikak leszünk, köszönöm minden csapattársnak a "munkáját".
Részemről ennyi volt az event. Akár elsők, akár másodikak leszünk, köszönöm minden csapattársnak a "munkáját".
Dátum: 2010.12.16. 12:42:40
Érdekességnek nem volna utolsó, azonban remélem nem lesz díjazás a legtöbbet gyűjtőknél. Ha két játékos készült rá és beletolt mindent az eventbe, a talált térképrészlet-különbségüket az őskőfelhasználás és a random határozza meg.
Dátum: 2010.12.15. 23:32:36
Te eddig 73 térképdarabot találtál.
CSP elfogyott, holnap váltok EH-ra és beleadok amit lehet.
CSP elfogyott, holnap váltok EH-ra és beleadok amit lehet.
Dátum: 2010.12.14. 22:22:22
Te eddig 67 térképdarabot találtál.
Holnap még elmegy 200 CSP, aztán váltás EH-ra, hogy a PP-t is beletoljam az eventbe.
Ismét vezetünk, hajrá.
Holnap még elmegy 200 CSP, aztán váltás EH-ra, hogy a PP-t is beletoljam az eventbe.
Ismét vezetünk, hajrá.
Dátum: 2010.12.14. 15:49:35
Te eddig 64 térképdarabot találtál.
Nyomom én is ezerrel
Nyomom én is ezerrel

Dátum: 2010.12.14. 00:17:37
Egyetértünk, Peter Jackson jó helyen fogtam meg a Gyűrűk Ura trilógiát. Jó volt a szereplőgárda, a díszlet, a CGI, de véleményem szerint a legjobb dolog benne a zene volt. Viszont a költői kérdésem az volt, hogy megnyerte-e volna a mi "kis" Nagy Könyv versenyünket a LotR, ha nincs a nagysikerű filmtrilógia? Szerintem nem.
Dátum: 2010.12.14. 00:00:50
Idézet: Archibald Cunningham - 2010.12.12. 18:21:17
Azért kicsit szorul a mackócsoki nálatok, azoknál akiknél nincs meg az eggyel jobb cucchoz szükséges mennyiség.
Szó nincs mackócsokiról, aki beletette amit kellett azt már nem érdekli, hogy első, vagy második-e Kat csapata, azok rettegjenek, akiknek még nincs meg a minimum.
Én még jó tartalékokkal rendelkezem, szal kapaszkodjatok
Azért kicsit szorul a mackócsoki nálatok, azoknál akiknél nincs meg az eggyel jobb cucchoz szükséges mennyiség.

Szó nincs mackócsokiról, aki beletette amit kellett azt már nem érdekli, hogy első, vagy második-e Kat csapata, azok rettegjenek, akiknek még nincs meg a minimum.

Én még jó tartalékokkal rendelkezem, szal kapaszkodjatok

Dátum: 2010.12.13. 00:51:37
Én tegnapelőtt váltottam VF-re, maxon volt a CSP tároló, azt tolom le. Eddig cirka 400 CSP-ből pottyant 14 térképrészlet. Megvan már az 50, de úgyis vadászok és bemegy minden CSP-m mielőtt váltok vissza EH-ra. Szerintem nem én vagyok az egyetlen aki így időzített (az eventet is úgy kezdtem, hogy 100+ PP és 800 CSP, hogy meglegyen a kezdő lökés
)

Dátum: 2010.12.12. 16:33:57
Kiemelkedő teljesítményednek köszönhetően eggyel erősebb jutalmat fogsz kapni (ha a csapatod nem a legerősebb díjat nyeri)
Megvan az 50, de messze még a vadászidény vége
Megvan az 50, de messze még a vadászidény vége

Dátum: 2010.12.11. 22:25:21
Alacsonyabb szinten még drámaibb a helyzet, idelent 70-80 környékén sz*rt sem lehet szívni varáslattal, ehhez képest összehozható jobb helyeken 80%+ közelharci LE szívás (Szürke+Fókusz, fegyver opcionális, LE szívás csizmán).
Dátum: 2010.12.11. 22:12:07
Vadászok, de meg is éri:
Te eddig 47 térképdarabot találtál.
120 CSP-ből 6 térképrészlet, mert 41-en kezdtem
Te eddig 47 térképdarabot találtál.
120 CSP-ből 6 térképrészlet, mert 41-en kezdtem

Dátum: 2010.12.11. 20:54:01
Galván, persze, hagyom magam elcsöppenni CSP-vel

Dátum: 2010.12.11. 20:35:15
Te eddig 43 térképdarabot találtál.
A portya az utóbbi napokban alig adott térképrészletet. Viszont pár órája feltöltődött a CSP tároló, váltottam VF-re és begyújtottam a rakétákat
A portya az utóbbi napokban alig adott térképrészletet. Viszont pár órája feltöltődött a CSP tároló, váltottam VF-re és begyújtottam a rakétákat

Dátum: 2010.12.10. 16:16:06
Idézet: Wuher - 2010.12.09. 18:57:38
Egy hibridhez 4 tul kell magasabban. Támadás, védekezés, IQ és szerencse, ezekből az IQ az ami kell magasabban, és a szerencsét is érdemes tolni. A többi lehet közepes vagy akár alacsony is (a taumaturgiát érdemes legalább közepesen tartani). A két kritből az egyik magas, a másik közepes és turbózod. Ezekhez nem kell emberfeletti karakterfejlesztés.
A lefele támadást nem fejlesztési stratégia kívánja meg, hanem a jelenlegi hibás játékrendszer. Az ismételhető küldik és az LE/TP arány az, ami miatt lefele KELL ütni, ha nem akarod vízfejűvé változtatni a karakteredet beszedett portya TP-vel, illetve nem akarsz sok LE-t lötyökre költeni.
Nezd nyilvanvaloan nem ertunk egyet es en nem is akarlak meggyozni, de csak gondold at mit is jelent hibridnek lenni ebben a jetekban. A varazslot nem pusztan a 700-as Iq teszi es valaki nem attol lesz harcos mert 20-as az IQ-ja. Ebben a jatekban aki hibrid araktert fejleszt az vagy irtozatosan eros a szintjen vagy "feladta" a jatekot es mar csak a nala gyengebbekkel versenyez. Mikor a lenyeges tulajdonsagok osszemeresere kerul a sor annyira kicsi az ablak, hogy 6-8 tulajdonsaggal (szakertelemmel) egyszeruen nem lehet topnak lenni ami egy sikeres hibridhez kellene.
Egy hibridhez 4 tul kell magasabban. Támadás, védekezés, IQ és szerencse, ezekből az IQ az ami kell magasabban, és a szerencsét is érdemes tolni. A többi lehet közepes vagy akár alacsony is (a taumaturgiát érdemes legalább közepesen tartani). A két kritből az egyik magas, a másik közepes és turbózod. Ezekhez nem kell emberfeletti karakterfejlesztés.
A lefele támadást nem fejlesztési stratégia kívánja meg, hanem a jelenlegi hibás játékrendszer. Az ismételhető küldik és az LE/TP arány az, ami miatt lefele KELL ütni, ha nem akarod vízfejűvé változtatni a karakteredet beszedett portya TP-vel, illetve nem akarsz sok LE-t lötyökre költeni.
Dátum: 2010.12.09. 15:01:21
Ha ez vígasztal, én nem nőttem még ki, a mai napig előveszem a Tie Fighter-t, a KOTOR-t, a Jedi Academy-t egy kis marhulás céljából.
Ha szereted az SW-t, és játszanál is vele, ajánlom figyelmedbe a cirka fél éven belül megjelenő Star Wars: The Old Republic nevű nem rosszul kinéző MMORPG-t (természetesen fizetős).
Kicsit a könyves írásodra reagálva, szerinted megnyerte volna a házi Nagy Könyv versenyünket a Gyűrűk Ura, ha Peter Jackson elcseszi a filmeket? (Kicsit a Jókais példád, sztem a szavazók fele sem olvasta a Gyűrűk Urát, csak a filmet látta.)
Ha szereted az SW-t, és játszanál is vele, ajánlom figyelmedbe a cirka fél éven belül megjelenő Star Wars: The Old Republic nevű nem rosszul kinéző MMORPG-t (természetesen fizetős).
Kicsit a könyves írásodra reagálva, szerinted megnyerte volna a házi Nagy Könyv versenyünket a Gyűrűk Ura, ha Peter Jackson elcseszi a filmeket? (Kicsit a Jókais példád, sztem a szavazók fele sem olvasta a Gyűrűk Urát, csak a filmet látta.)
Dátum: 2010.12.09. 14:57:13
Idézet: Wuher - 2010.12.09. 14:02:48
Birka nem tudom nalad ki szamit gyenge harcosnak de a varazslo vs harcos temaban erosen el vagy tevedve szerintem. A gyenge harcost mindenki megveri meg a gyenge varazslo is nem majer az sehol.
Jó ideje nincs már sem varázsló sem harcos, hibridek vannak. Varázslónál tönkremegy a karakter a lélekszívás és a kieső kábító/krit küldik miatt, illetve halott mindkét "class" kalandozásnál. A statok minimum szintben kell legyenek ahhoz, hogy életképes karaktered legyen. A kérdés az, hogy milyen irányba megy el a gazdi célzott fejlesztéssel, az a tapasztalat, hogy jobban megéri IQ felé menni, ezért a sok álltalad "varázslónak" nevezett karakter (mondjuk 400 alap IQ-val és közben 300 támadással és erővel masírozó játékost és nem neveznék varázslónak).
Birka nem tudom nalad ki szamit gyenge harcosnak de a varazslo vs harcos temaban erosen el vagy tevedve szerintem. A gyenge harcost mindenki megveri meg a gyenge varazslo is nem majer az sehol.
Jó ideje nincs már sem varázsló sem harcos, hibridek vannak. Varázslónál tönkremegy a karakter a lélekszívás és a kieső kábító/krit küldik miatt, illetve halott mindkét "class" kalandozásnál. A statok minimum szintben kell legyenek ahhoz, hogy életképes karaktered legyen. A kérdés az, hogy milyen irányba megy el a gazdi célzott fejlesztéssel, az a tapasztalat, hogy jobban megéri IQ felé menni, ezért a sok álltalad "varázslónak" nevezett karakter (mondjuk 400 alap IQ-val és közben 300 támadással és erővel masírozó játékost és nem neveznék varázslónak).
Dátum: 2010.12.09. 12:13:33
Számít az is, hogy magyarok vagyunk lol. Örültem a két magyar filmenk a legjobb 8 között, nade Egri csillagok? Nagyon tré az a film (elnézést a rajongóktól, a hideg futkározik a hátamon ha a Sinkovits-féle lőjünk bástyát-műhalál jelenetre gondolok). A listában a másik "érdekes" választás az Interjú a vámpírral, miközben olyan filmek mint pl a Halálsoron kiestek. Meglepetés, hogy nincs LotR epizód, nincs SW epizód. Az Ötödik elemnek örülök (bár a Terminátor 2-öt vártam a top 10-be), kiváló példa, hogy nemcsak bollywood-ban lehet nagy költségvetésű látványos filmet csinálni.
Dátum: 2010.12.09. 09:23:28
Idézet: PottomPanna - 2010.12.06. 18:17:19
Asimov forog a sírjában
A halhatatlan maga Miklós. Élőholt meg majd lesz, ha megunja a halhatatlanságot. Szájenszfiksönt kellene írnom... 

Asimov forog a sírjában

Dátum: 2010.12.06. 20:35:12
Idézet: Tiha - 2010.12.06. 13:31:16
Illetve, ha sok a túl alacsony szintű tag, az is nagyon visszafogja a csapatot. El kell dönteni, hogy kikre és miért van szükség. (tudom, kemény dolog, de ez egy kemény játék
)
Ehh, érdekes hozzáállás...
Amúgy az event nagyon kafa, köszönjük, kicsit talán több kristálypontot csempésztem volna bele, a gyengébbek kedvéért, de így is elég korrekt a dolog.
Illetve, ha sok a túl alacsony szintű tag, az is nagyon visszafogja a csapatot. El kell dönteni, hogy kikre és miért van szükség. (tudom, kemény dolog, de ez egy kemény játék

Ehh, érdekes hozzáállás...
Amúgy az event nagyon kafa, köszönjük, kicsit talán több kristálypontot csempésztem volna bele, a gyengébbek kedvéért, de így is elég korrekt a dolog.