Hozzászólások - Ricskosz
Dátum: 2018.07.25. 11:01:19
A medál tulajdonságai mikor kerülnek be? Ennyi szenvedés után remélem nem egy üres piros plecsni lesz
Dátum: 2018.07.18. 17:15:07
Valószínűleg párban vannak, tehát oda-vissza ütik egymást. Vagyis jégre tűzzel, és tűzre jéggel támadva is jó vagy. Csak nem szabad annak az ellentétére öltözni, amivel támad, mert pont azt üti át durvábban
Dátum: 2018.07.18. 13:56:54
Alacsonyabb szintű ismerősöm segíteném, de úgy vettük észre, hogy minden egyes csata után leesik a segítség, és újra kell küldeni. Ez elég gáz, meg lehetne ezt esetleg oldani, hogy a segítségnyújtás visszavonásig éljen?
Dátum: 2018.07.18. 10:59:39
Elértem én is a fétist. Van bármi értelme folytatni? A csaták nem adnak kb semmit(csak vörös mytot). A toplistának lesz valami értelme? Mert ez így elég harmatos event volt, a Kihívás Tornyából csak a Kihívás hiányzott . Ennek az elemes vacakolásnak se volt sok értelme, simán el lehetett pusztítani mindent ugyanazzal a felszereléssel.
Dátum: 2018.07.17. 15:58:39
De bizony.
Dátum: 2018.06.07. 13:39:26
Vadászzsákmányt tényleg felejtsük el, nem ér semmit.
Dátum: 2018.04.01. 09:50:25
A különleges napi ajánlatokat érdemes lenne felülvizsgálni. Némelyik nagyon jó, de van pár ami elég haszontalan, pl ez a mai nem nagyon jó másnak mint áprilisi tréfának
Dátum: 2018.03.25. 11:13:26
Sajnáljuk, ismeretlen hiba történt, kérlek próbálkozz néhány perc múlva. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépj kapcsolatba velünk a support.beholder.hu oldalon.
Nagyon unalmas már. Éjfélkor is ez volt. Javítsátok ki végre, már hetek óta ez megy.
Köszönjük
Nagyon unalmas már. Éjfélkor is ez volt. Javítsátok ki végre, már hetek óta ez megy.
Köszönjük
Dátum: 2018.03.10. 14:14:18
Most hogy ennyire pörög már a szörnykihívás, esetleg érdemes lenne ehhez kapcsolódóan is valami ismételhető küldit bevezetni, ahogy történt az a csatlós csatákkal is.
A mostani célok elég gagyik, ez adna motivációt, hogy ne felejtsem el rendre elnyomni a napi kihívásaimat
A mostani célok elég gagyik, ez adna motivációt, hogy ne felejtsem el rendre elnyomni a napi kihívásaimat
Dátum: 2018.03.09. 17:06:59
Idézet: LanMaffia - 2018.03.09. 15:18:54
Csapatom a vágóállatokat, valaki az első körben leszedi őket acsarkodással, aztán meg lesek nagy szemekkel, hogy a beadott 20 csatából nem fejlődtek semmit se, hanem inkább meghaltak.
Ha már itt tartunk, ezzel kezdeni kéne valamit, mivel az acsarkodás ellen sehogy nem lehet védekezni, a 2000+s vastag bőrt is kiröhögi az acsarkodás, nem véd ellene. Úgyhogy jó lenne vagy berakni, hogy SZB-n ne működjön, vagy adni ellene valami reliket/af-et/szakit/vastag bőrt kiterjeszteni
Csapatom a vágóállatokat, valaki az első körben leszedi őket acsarkodással, aztán meg lesek nagy szemekkel, hogy a beadott 20 csatából nem fejlődtek semmit se, hanem inkább meghaltak.
Ha már itt tartunk, ezzel kezdeni kéne valamit, mivel az acsarkodás ellen sehogy nem lehet védekezni, a 2000+s vastag bőrt is kiröhögi az acsarkodás, nem véd ellene. Úgyhogy jó lenne vagy berakni, hogy SZB-n ne működjön, vagy adni ellene valami reliket/af-et/szakit/vastag bőrt kiterjeszteni
Dátum: 2018.01.11. 19:48:52
Na igen, de akkor melyiket fogjuk tolni? Kell relikvia/AF hogy egyszerre ketyeghessen mindkettő
Dátum: 2017.11.24. 00:17:02
Mi ez a random 100 ősköves nyerstáp napi ajánlat EGY NAPPAL a befizetési akció előtt?
Nem ért volna rá?
Nem ért volna rá?
Dátum: 2017.11.18. 19:57:56
Miért, ki az aki úgy tolna el 500 ütést, hogy közben nem vált küldit?
mod:nem láttam a modot, elkerülte a figyelmem, csak az 500 egyben ütést néztem
mod:nem láttam a modot, elkerülte a figyelmem, csak az 500 egyben ütést néztem
Dátum: 2017.11.15. 21:07:22
Idézet: Offsboy - 2017.11.15. 20:09:49
Nem tudom, energiakoncentrátumból toltam már feljebb az IQ-t, de interakcióból még nem
Persze kérdés, hogy szerintetek a játékosoknak jelenleg interakcióra vagy energiakoncentrátumra van szüksége inkább.
Nem tudom, energiakoncentrátumból toltam már feljebb az IQ-t, de interakcióból még nem
Dátum: 2017.11.08. 21:34:38
Szövis(és természetesen 60s) v4re is nagyon-nagyon fontos lenne a fix 1mps vadászat bevezetése.
A szöviseken már nagyon rég nincs valódi versenyhelyzet, aminek szerintem egyik fő oka, hogy nem akarnak az emberek annyi időt tölteni a + karakterrel, mint amit a 3*s mennyiségű erőforrás hatékony elköltése igényel.
Talán ezzel picit több embert lehetne megmozgatni
A szöviseken már nagyon rég nincs valódi versenyhelyzet, aminek szerintem egyik fő oka, hogy nem akarnak az emberek annyi időt tölteni a + karakterrel, mint amit a 3*s mennyiségű erőforrás hatékony elköltése igényel.
Talán ezzel picit több embert lehetne megmozgatni
Dátum: 2017.10.23. 18:04:39
Elég gyász, hogy ezt is manuálisan indítgatja valaki, és ünnepnapon megáll az élet
Dátum: 2017.09.20. 11:33:32
Alapvetően jópofa fejlesztésnek tűnik, külön tetszik, hogy a játékosok kérhetnek segítséget másoktól, ez növeli az interakciót, amire már nagy szükség volt.
Viszont egyelőre nem látom, hogy mire lesz ez jó a karakternek? Csak az energiakoncentrátum ami direktben erősít a váltható kincsek közül, és az is nagyon kis mértékben, rengeteg kell belőle, hogy értékelhető legyen
Viszont egyelőre nem látom, hogy mire lesz ez jó a karakternek? Csak az energiakoncentrátum ami direktben erősít a váltható kincsek közül, és az is nagyon kis mértékben, rengeteg kell belőle, hogy értékelhető legyen
Dátum: 2017.08.31. 11:05:36
A lény neve irreleváns. Ugyanaz a képlet generálja mindegyiket, a neve csak színesítés.
Bár mivel ilyen neve volt, esélyesnek tartom, hogy egy piros szörnybe futottál bele, azok jóval erősebbek, és jobb kincseket is adnak
Bár mivel ilyen neve volt, esélyesnek tartom, hogy egy piros szörnybe futottál bele, azok jóval erősebbek, és jobb kincseket is adnak
Dátum: 2017.08.11. 08:24:22
Igen, én is épp ezt akartam kérni, hogy legyen a vadászat alapból 1 másodperc. Ez szerintem óriásit lendítene azok kedvén, akik rendszeres résztvevők voltak(sajnos azt nem tudom, hogy újak kedvet kapnának-e ettől)
Dátum: 2017.08.08. 14:19:24
Rendben, köszönjük a klónokat, de ezek ki fognak tartani 30. szint környékén is pl?
Epik célszáma akkor 50 lett, ugye?
Mod: ok, hogy az SZB elég bonyolult lenne. Esetleg lehetne xenó event, nagyon magas regenerációjú királynőkkel/tölthetetlen csapdákkal?
Esetleg a csp-s csatát is letilthatjátok, ha az a cél, hogy csak a PP-t költhessük.
Epik célszáma akkor 50 lett, ugye?
Mod: ok, hogy az SZB elég bonyolult lenne. Esetleg lehetne xenó event, nagyon magas regenerációjú királynőkkel/tölthetetlen csapdákkal?
Esetleg a csp-s csatát is letilthatjátok, ha az a cél, hogy csak a PP-t költhessük.