Bocsi...egy hangya arasznyit paranoiás vagyok
Én senkitől se sajnálnám a csizmácskát
Hozzászólások - Piciklon
Dátum: 2009.06.16. 14:59:07
Dátum: 2009.06.16. 14:53:48
Morti: olykor az az érzésem, hogy téged össze kéne kötni winnie-vel.
Ne vedd sértésnek, de "hagyd otthon" a negatív hullámaidat!
Ne vedd sértésnek, de "hagyd otthon" a negatív hullámaidat!
Dátum: 2009.06.16. 14:01:07
Így van! Csizmát a dolgozóknak!
(Mellesleg ez egy nagyon szimpatikus ötlet...nem értem miért nem került még be...)
(Mellesleg ez egy nagyon szimpatikus ötlet...nem értem miért nem került még be...)
Dátum: 2009.06.15. 21:36:55
Már korábban is megmondták, hogy ilyen nem lesz...
Dátum: 2009.06.15. 20:38:59
Pont az a lényeg, hogy a meglévő erőforrásból garázdálkodjon mindenki.
Gyorsított vadászat...huhh...ez kissé túlzás...mivel maxos EF-el már 3:30 egy vadászat, akkor ezt a szakit kimaxolva 0:30 lenne? Na neee! Maximum 1:45-ig, de inkább 2p-re szabad csökkenteni...már az is nagy könnyebbség lenne.
Bővített energia....nekem (és szerintem sokaknak) már ezt a CSP mennyiséget is levadászni egy örökkévalóság...több nem kéne...még ha Miklós fizetne érte, akkor se!
Vortex befogás/sajtolás: szerinted ez már megint kinek jelentene tápot? (Ennek a TOP-TOP talán /de nagyon talán/ még örülne, de a játékosok 90% oltári balhét csinálna)
A "nagyok" szóljanak rám, ha rosszul gondolom...
Gyorsított vadászat...huhh...ez kissé túlzás...mivel maxos EF-el már 3:30 egy vadászat, akkor ezt a szakit kimaxolva 0:30 lenne? Na neee! Maximum 1:45-ig, de inkább 2p-re szabad csökkenteni...már az is nagy könnyebbség lenne.
Bővített energia....nekem (és szerintem sokaknak) már ezt a CSP mennyiséget is levadászni egy örökkévalóság...több nem kéne...még ha Miklós fizetne érte, akkor se!
Vortex befogás/sajtolás: szerinted ez már megint kinek jelentene tápot? (Ennek a TOP-TOP talán /de nagyon talán/ még örülne, de a játékosok 90% oltári balhét csinálna)
A "nagyok" szóljanak rám, ha rosszul gondolom...
Dátum: 2009.06.15. 19:53:17
Nekem 15:02-kor írták jóvá...
Ha más nem, szerdáig biztos landol, ha gondolod írj Miklóséknak
Ha más nem, szerdáig biztos landol, ha gondolod írj Miklóséknak
Dátum: 2009.06.15. 19:27:30
Faktor: örökhála, most már nem fogok hülyén meghóni
Majd úgyis a vezetőség dönt az ügyben...
Mellesleg a CSP tárhely növelését és a vadászati idő csökkentését kéne mihamarabb megoldani, mert véleményem szerint ez az ami a legsürgősebb megoldandó problémák között szerepel. (Mivel nyár van...van aki a nyaralás miatt, van aki ugyebár a fokozott meló miatt van gondban...)
Majd úgyis a vezetőség dönt az ügyben...
Mellesleg a CSP tárhely növelését és a vadászati idő csökkentését kéne mihamarabb megoldani, mert véleményem szerint ez az ami a legsürgősebb megoldandó problémák között szerepel. (Mivel nyár van...van aki a nyaralás miatt, van aki ugyebár a fokozott meló miatt van gondban...)
Dátum: 2009.06.15. 19:16:22
Morti: lehetőleg kössél bele az élő fába is! (Amúgy nem tudom, milyen hotdogról vagy miről beszélsz... )
De tudod, mit? Nem is fontos...ehh...ha nem a nagyon magasszintű karakterek elhúzása, akkor ez lesz a játék halála...(a szerepjátékosan is beilleszthető ötlet/ kiegészítők hiánya, ami semmi plusz erőforrást nem ad )
A találkozón rengeteg minden nem merült fel, sajnos...spec az egész VU-s megbeszélést lehetett volna lenn tartani a fórumon és legalább este 6-ig (ha nem tovább) záporoztak volna a jobb-rosszabb ötletek...amiből tovább lehetett volna építkezni.
De tudod, mit? Nem is fontos...ehh...ha nem a nagyon magasszintű karakterek elhúzása, akkor ez lesz a játék halála...(a szerepjátékosan is beilleszthető ötlet/ kiegészítők hiánya, ami semmi plusz erőforrást nem ad )
A találkozón rengeteg minden nem merült fel, sajnos...spec az egész VU-s megbeszélést lehetett volna lenn tartani a fórumon és legalább este 6-ig (ha nem tovább) záporoztak volna a jobb-rosszabb ötletek...amiből tovább lehetett volna építkezni.
Dátum: 2009.06.15. 19:05:38
Semmi, de semmi bónuszt ne adjon.
De ezt lehet fokozni! Ha a játékos "átnézett" pl. 100 régebbi kérdést kap egy ilyen plecsnit. Ha 500-t, kap egy bronz színű plecsnit...stb...stb...stb
Elég sok ilyen apró, amolyan semmire se jó, gyűjthető bizsuval lehetne színesíteni a játékot.
De ezt lehet fokozni! Ha a játékos "átnézett" pl. 100 régebbi kérdést kap egy ilyen plecsnit. Ha 500-t, kap egy bronz színű plecsnit...stb...stb...stb
Elég sok ilyen apró, amolyan semmire se jó, gyűjthető bizsuval lehetne színesíteni a játékot.
Dátum: 2009.06.15. 18:41:41
Idézet: CaveMaN - 2009.06.15. 18:33:45
Az ötlet jó...de igazad van.
Ehhez mit szólsz? Ha valaki segít újraértékelni, akkor kapna egy plecsnit, (mittomén a "Bölcsek tanácsa tagja" vagy valami ilyesmi) és a legszebb, hogy semmi bónuszt (értsd tápot) nem adna, hanem elmondhatná magáról a játékos, hogy igen ő ilyenben is részt vett (Egy kicsit kusza...de porszívózás közben kidolgozottabb ötletet nem tudok produkálni )
Idézet: Miklós - 2009.06.15. 16:59:22
Ezt kb még 25 alkalommal át kellene gondolni, de minimum a kiégett őskő (és egyáltalán bármiféle jutalom) tűnjön el belőle.
10. ha valaki elég sok jó kérdést tett fel, újraértékelhessen már elfogadott kérdéseket, és a kvíz adminhoz irányíthassa őket, cserébe kiégett őskövet kapjon.
Ezt kb még 25 alkalommal át kellene gondolni, de minimum a kiégett őskő (és egyáltalán bármiféle jutalom) tűnjön el belőle.
Az ötlet jó...de igazad van.
Ehhez mit szólsz? Ha valaki segít újraértékelni, akkor kapna egy plecsnit, (mittomén a "Bölcsek tanácsa tagja" vagy valami ilyesmi) és a legszebb, hogy semmi bónuszt (értsd tápot) nem adna, hanem elmondhatná magáról a játékos, hogy igen ő ilyenben is részt vett (Egy kicsit kusza...de porszívózás közben kidolgozottabb ötletet nem tudok produkálni )
Dátum: 2009.06.15. 18:29:55
Bingo!
De így olyan szépen körbe írtam
De így olyan szépen körbe írtam
Dátum: 2009.06.15. 17:46:03
Majdhogynem?!?!? Abszolúte használhatatlan!
Nekem az a legnagyobb bajom vele, hogy ha fölfelé szeretnék támadni, akkor a szintkülönbség szűrésnél bedobja az alacsonyabbakat is...nem tudom hogy lenne jó...(talán ezt is egy check boxal...pl. saját szint és az alattiakat akarom csak látni, illetve saját szint és a fölöttem lévő játékososkat akarom látni...vagy valami hasonló)
Mellesleg olyanokat is feldob: akiket 8 óránbelül támadt az ember, katakombásat, támadhatatlant (0%-t)...
Nekem az a legnagyobb bajom vele, hogy ha fölfelé szeretnék támadni, akkor a szintkülönbség szűrésnél bedobja az alacsonyabbakat is...nem tudom hogy lenne jó...(talán ezt is egy check boxal...pl. saját szint és az alattiakat akarom csak látni, illetve saját szint és a fölöttem lévő játékososkat akarom látni...vagy valami hasonló)
Mellesleg olyanokat is feldob: akiket 8 óránbelül támadt az ember, katakombásat, támadhatatlant (0%-t)...
Dátum: 2009.06.11. 23:45:20
Remélem ismét két space-el, hogy a kémgömb se találjon meg
Mondhatnám, hogy üdv újra a fedélzeten
Mondhatnám, hogy üdv újra a fedélzeten
Dátum: 2009.06.11. 23:37:28
Ó, anyám jegecelj!
Valahol ez az infó nem jutott el hozzám...ehh...ez nekem ma nem megy
Valahol ez az infó nem jutott el hozzám...ehh...ez nekem ma nem megy
Dátum: 2009.06.11. 23:30:42
winnie: bocs, de igaza van.
Gondold végig olykor, hogy mit beszélsz!
Ez kőkeményen szolgáltatás...sajnálom, ha ezt nem látod. Az eddigiek alapján pedig...ehh...
Tényleg! Te ott leszel szombaton?
Gondold végig olykor, hogy mit beszélsz!
Ez kőkeményen szolgáltatás...sajnálom, ha ezt nem látod. Az eddigiek alapján pedig...ehh...
Tényleg! Te ott leszel szombaton?
Dátum: 2009.06.10. 23:15:58
Azt hiszem neked már mondtam...nem szeretlek
Te amúgy is leversz, még ha a smaragd imádatát fejlesztenéd is ki (Tényleg mekkora szaki lenne már! Egy hordára kifejleszthető és a gyűlület ellentéte lenne )
Na azt hiszem ideje elmenni aludni...már hülyeségeket fecsegek
Te amúgy is leversz, még ha a smaragd imádatát fejlesztenéd is ki (Tényleg mekkora szaki lenne már! Egy hordára kifejleszthető és a gyűlület ellentéte lenne )
Na azt hiszem ideje elmenni aludni...már hülyeségeket fecsegek
Dátum: 2009.06.10. 23:09:52
Nem is igaz...épp az előbb hajtogattam össze (Közel 800 ÉP-vel többet kapott a fejére, mint amennyit adott)
(Milyen szerencse, hogy smaragd gyűlölettel nem nagyon szaladgálnak....vagy legalábbis nem tűnt fel )
(Milyen szerencse, hogy smaragd gyűlölettel nem nagyon szaladgálnak....vagy legalábbis nem tűnt fel )
Dátum: 2009.06.10. 16:21:13
Khm...na igen, de ez a minimális udvariasság még belefér
Dátum: 2009.06.10. 16:02:52
Na igen...a csúf, kopasz Random törpe mindenhol szeret gáncsolni
Ezennel elnézést, amiért egy kissé offoltuk a topikot
Ezennel elnézést, amiért egy kissé offoltuk a topikot
Dátum: 2009.06.10. 15:49:44
Tudod, aki az esélytelenek nyugalmával nevez egy ilyen hepajra...
És köszönöm