EZ szabadon választott. A többségi igénynek szokott megfelelni (azok figyelembevételével, akik előre jelzik ebbéli igényüket).
Kieg.: A további részletkérdésekről PM-ben értekezzünk, illetve küldöm az alapinfókat, amelyek karigenerálásnál talán hasznodra lesznek... ;-)
Hozzászólások - McMad
Dátum: 2012.12.03. 16:45:02
Dátum: 2012.12.03. 15:54:18
Ez annyira ritka eset, hogy szerintem ÜSz-nél kérdezz rá.
/Apró kieg.: A köv 60-ason ismét elindul az INKUBÁTORHÁZ karinevelő központ. Ajánlom a te figyelmedbe is. ;-) /
/Apró kieg.: A köv 60-ason ismét elindul az INKUBÁTORHÁZ karinevelő központ. Ajánlom a te figyelmedbe is. ;-) /
Dátum: 2012.12.01. 11:38:41
Idézet: Trimble2 - 2012.12.01. 11:10:10
"Eddigi csatáid" gomb alatt kompletten megjelenik a meccs mindkét félnél.
A szubplazmás csatánál a megtámadott érzékeli, hogy rácsaptak? ...
"Eddigi csatáid" gomb alatt kompletten megjelenik a meccs mindkét félnél.
Dátum: 2012.12.01. 11:32:20
Jelenleg 28572 kristálypontod van.
Másodlagosok 6-on (BU-ban húzós lesz az állatkivégzés... :-X), Kalandszakik 17-20 (a VT óta "veszettül" megugrottak).
Szerinted? :-D ;-)
Mondjuk ez a Krp mennyiség dolog öléggé játéktaktika függvénye is.
/Apró Kieg.: Teljesített kaland - 1968, ergo volt Krp fogyasztás rendesen, de ennek ellenére én még soha nem vettem Krp italt.../
Másodlagosok 6-on (BU-ban húzós lesz az állatkivégzés... :-X), Kalandszakik 17-20 (a VT óta "veszettül" megugrottak).
Szerinted? :-D ;-)
Mondjuk ez a Krp mennyiség dolog öléggé játéktaktika függvénye is.
/Apró Kieg.: Teljesített kaland - 1968, ergo volt Krp fogyasztás rendesen, de ennek ellenére én még soha nem vettem Krp italt.../
Dátum: 2012.12.01. 10:12:54
Dekrétum? :-X
Ezt csak akkor ajánlom, ha látsz esélyt a toplistára. Egyéb esetben nem oszt-szoroz 1-2 nap csúszás a Piramis megmászásában (legfeljebb erős időhiányosoknál).
Ezt csak akkor ajánlom, ha látsz esélyt a toplistára. Egyéb esetben nem oszt-szoroz 1-2 nap csúszás a Piramis megmászásában (legfeljebb erős időhiányosoknál).
Dátum: 2012.12.01. 09:28:47
Idézet: Kocos - 2012.12.01. 09:12:46
Addig is "élvezzük ki" a futó háborúinkban a hatását.... :S
Idézet: Miklós - 2012.11.30. 21:04:01
Legalabb eldotheti mindenki, hogy mennyire katasztrofalis kovetkezmenyei vannak, ha be van kapcsolva.
Ki lehet majd kapcsolni, de erre sajnos még nem volt idő.
Legalabb eldotheti mindenki, hogy mennyire katasztrofalis kovetkezmenyei vannak, ha be van kapcsolva.
Addig is "élvezzük ki" a futó háborúinkban a hatását.... :S
Dátum: 2012.12.01. 09:25:47
Vajon hétvége, vagy munkanap van ma a Behónál?
Ha hétvége, akkor ez a problem hétfőig fel fog tartani...
Ha hétvége, akkor ez a problem hétfőig fel fog tartani...
Dátum: 2012.12.01. 01:05:16
1etértünk.
Csak azt tudnám, hogy akkor miért kaptunk gyorsban 2 Hadüzenetet V3on(!!!) 1 nap alatt, hisz itt aztán végképp nem élvezhető, hangulaterősítő, stb. a dolog, de ráadásul KIFEJEZETTEN "értéktelen" is. :S
VT-s küldi is teljesíthető nélküle.
Sajnálom, hogy a Háborús ötletelés megszakadt a vonatkozó topicban, mert...
No de itt a szubplazma a lényeg (a háborús vonatkozásában és ebben a "rendszerben")...
Csak azt tudnám, hogy akkor miért kaptunk gyorsban 2 Hadüzenetet V3on(!!!) 1 nap alatt, hisz itt aztán végképp nem élvezhető, hangulaterősítő, stb. a dolog, de ráadásul KIFEJEZETTEN "értéktelen" is. :S
VT-s küldi is teljesíthető nélküle.
Sajnálom, hogy a Háborús ötletelés megszakadt a vonatkozó topicban, mert...
No de itt a szubplazma a lényeg (a háborús vonatkozásában és ebben a "rendszerben")...
Dátum: 2012.11.30. 23:31:28
Kifejtem:
Engem több mint ZAVAR a háborús használhatósága...
Eddig SK-val is lazán tudtak nyomulni a magas szintűek (verhetetlenné téve alacsonyabb szintű szövitársaikat), de most már SK MELLET még izzé-porrá is verhetik ellenfeleiket...
Itt halt meg a Háborús rendszer végképp...
Engem több mint ZAVAR a háborús használhatósága...
Eddig SK-val is lazán tudtak nyomulni a magas szintűek (verhetetlenné téve alacsonyabb szintű szövitársaikat), de most már SK MELLET még izzé-porrá is verhetik ellenfeleiket...
Itt halt meg a Háborús rendszer végképp...
Dátum: 2012.11.30. 18:43:22
Teszteltük.
Beleszámítja a magasról szubplazmával leütő magától érthetődő győzelmét a háborús mérlegbe...
Ez csak nekem erős?
Beleszámítja a magasról szubplazmával leütő magától érthetődő győzelmét a háborús mérlegbe...
Ez csak nekem erős?
Dátum: 2012.11.30. 17:46:31
Khm... Szóval egy erősen ide tartozó kérdés:
Háborús ellenfélen szubplazmázni vajh bészámol-e az egyenlegbe?
Mer ha igen, akkó...
Háborús ellenfélen szubplazmázni vajh bészámol-e az egyenlegbe?
Mer ha igen, akkó...
Dátum: 2012.11.30. 17:40:00
Jelentem megvan V3-on a második befutó is.
Vajh dekrétumidő is be lett már számítva a toplistás helyezés sorrendnél? Vagy csak a végén?
Erről az infóról lemaradtam...
Mindenesetre ÉN szép lassan eltűnök a listáról, pedig lett volna még kedvem kicsit versenyezni, de nem "ilyen" áron... :S
Dátum: 2012.11.30. 17:22:44
REMEK.
Egyből megismerhettem a Bolygó V3-as Úrnőjét. Mesés élmény volt a támadása...
Örülök, hogy a magas szintűek egyik problémája megoldódott.
Kieg.: Apró megjegyzés. Normális az, hogy látom a csata leírásánál ahogy számol visszafelé a Védelem itala Úrnőnk adatai alatt? :-X
Egyből megismerhettem a Bolygó V3-as Úrnőjét. Mesés élmény volt a támadása...
Örülök, hogy a magas szintűek egyik problémája megoldódott.
Kieg.: Apró megjegyzés. Normális az, hogy látom a csata leírásánál ahogy számol visszafelé a Védelem itala Úrnőnk adatai alatt? :-X
Dátum: 2012.11.30. 15:15:37
:S Mikor jönnek a Xenók?
Dátum: 2012.11.30. 15:08:06
Idézet: McMad - 2012.10.24. 13:06:38
Jelen szabályok szerint NINCS érdemleges verseny.
Illetve van. Pénz- és időmilliomosok előnyben, ami NEM hátrány, sőőőt számítson.
No de ennyire?!
Kb. 1 hét alatt eldől minden (valószínűleg még a top 15 hely is)... ;-(
Rodriguez 624-es HSz-e is megfontolandó lehet a JV részéről.
Mán ha támogatnák az eventhangulat kiszélesítését... :-X
Sajna 100%, hogy a legtöbbet dekrétumozók lesznek a befutók.
Az hogy némileg kompenzálva lesznek az magától értetődő (pl. RENGETEG kaviccsal).
No de mi lenne, ha 2 kategória lenne?
A bolygó Urás + 1 olyan, amire csak azok kerülnek fel, akik 1 dekrétumot sem használtak fel.
Mondjuk egy 5-ös lista (elért pontszám szerint szintén). A győztese megkaphatná a már javasolt "Bolygó kockája" címet. :-P
Kieg.: Ha lenne alternatíva az ellenkező (legalábbis agymunka, idő és kavicsigény tekintetében erősen különböző) végletre, akkor 100% az is, hogy indulnék az alternatív toplistás helyezésért még akkor is ha SEMMIT nem adna. :-x ;-)
Az hogy némileg kompenzálva lesznek az magától értetődő (pl. RENGETEG kaviccsal).
No de mi lenne, ha 2 kategória lenne?
A bolygó Urás + 1 olyan, amire csak azok kerülnek fel, akik 1 dekrétumot sem használtak fel.
Mondjuk egy 5-ös lista (elért pontszám szerint szintén). A győztese megkaphatná a már javasolt "Bolygó kockája" címet. :-P
Kieg.: Ha lenne alternatíva az ellenkező (legalábbis agymunka, idő és kavicsigény tekintetében erősen különböző) végletre, akkor 100% az is, hogy indulnék az alternatív toplistás helyezésért még akkor is ha SEMMIT nem adna. :-x ;-)
Jelen szabályok szerint NINCS érdemleges verseny.
Illetve van. Pénz- és időmilliomosok előnyben, ami NEM hátrány, sőőőt számítson.
No de ennyire?!
Kb. 1 hét alatt eldől minden (valószínűleg még a top 15 hely is)... ;-(
Rodriguez 624-es HSz-e is megfontolandó lehet a JV részéről.
Mán ha támogatnák az eventhangulat kiszélesítését... :-X
Dátum: 2012.11.30. 14:37:09
Picit hangosan gondolkodom így 28 órával a rajt után....
Ugyebár az lesz a Bolygó ura, aki elsőnek ér fel (teljesíti az összes küldit).
Ez 7*8*50 pont, azaz 2800.
V3-on már felért valaki...
HA minden szinten Dekrétumozott 3-at, akkor az első 3 feletti dekrétum +8 órájával számolva még van szűk 6 napja (6*3*8 órája) annak, aki meg szeretné előzni...
Reális volt az a 8 órás büntiidő? :-X
Ugyebár az lesz a Bolygó ura, aki elsőnek ér fel (teljesíti az összes küldit).
Ez 7*8*50 pont, azaz 2800.
V3-on már felért valaki...
HA minden szinten Dekrétumozott 3-at, akkor az első 3 feletti dekrétum +8 órájával számolva még van szűk 6 napja (6*3*8 órája) annak, aki meg szeretné előzni...
Reális volt az a 8 órás büntiidő? :-X
Dátum: 2012.11.29. 11:41:48
Javították. Gyorsak voltak. 5 csillag nekijük.
Dátum: 2012.11.29. 11:32:52
OK.
Ketyeg az óra...
Addig is "békésen" kalkulálok: "manuálisan" kezdjek vadászni, vagy várjak a javításra...
Ketyeg az óra...
Addig is "békésen" kalkulálok: "manuálisan" kezdjek vadászni, vagy várjak a javításra...
Dátum: 2012.11.29. 11:25:14
Vadászzsákmányt nem számolta vadászatnak...
Dátum: 2012.11.28. 12:34:19
Idézet: Craslorg - 2012.11.27. 16:16:41
Adtál egy formulatippet. ;-)
Az új ötletekkel folyamatosan egészítem ki az eredeti javaslatot, hogy ne legyen szétszórva... :-X
... most is az a gond, hogy sok idő a vadászat, közben nem lehet mást csinálni. ...
Adtál egy formulatippet. ;-)
Az új ötletekkel folyamatosan egészítem ki az eredeti javaslatot, hogy ne legyen szétszórva... :-X