Dátum: 2010.04.27. 21:19:21
Te még költesz a játékra?

Dátum: 2010.04.27. 18:55:14
A beho is OTP-s a pénz átér még aznap, kérdés, hogy a Behonál "lekönyvelik"-e Neked a köveket. (nekem már volt olyan, hogy de. utaltam, és még aznap jóvá is írták a köveimet)
Dátum: 2010.04.25. 15:06:49
Meg a sportrendezvények csapatait úgy válogatják össze, nem az megy olimpiára aki akar. Nem úgy versenyzik egyik csapat a másik ellen, hogy a fele banda 6 évesekből áll, míg a másiknál mindenki 30 felett van.

Ezeket a párhuzamokat még mindig felesleges felhozni.
Az meg, hogy az elején mi lett megmondva... ugye tudjuk, hogy mennyi minden meg lett már mondva, aztán mégis változott a dolog, egy példa mondjuk az irányított vadászat.

Csak még mindig ott tartunk, hogy nem mindegy, ki sír...

Dátum: 2010.04.25. 14:36:34
Esetleg az első HSZ-t lehetne frissíteni, hogy jelenleg hogy áll a dolog.
És hogy milyen kategóriákat díjaztok.
Közben megkaptam ezt a linket: http://vilag4.vegzetur.hu/index.php?m=v4_informaciok

Dátum: 2010.04.25. 14:16:08
10. szint alattiaknak nem lett volna szabad kiírni, nem kellett volna létszámkorlát, és feltétel kellett volna a csatlakozáshoz. EH-sokank 10-es EH, stb. De ezt már írtam egyszer...
Dátum: 2010.04.24. 17:07:06
Ha jól tudom, csak akkor viheted át, ha V4 nyertes karaktered e-mail címéhez nem tartozik a másik világon karakter. Tehát ha azonos címre regisztrálod, törölnöd kell a már meglévőt, hogy át tudd vinni a V4-est.
Dátum: 2010.04.23. 14:40:58
Ha elindulok, én már most meg tudom mondani, hogy nem akarom átvinni a karakterem egyik másik világra sem, és számomra nem egyértelmű válasz az a medálra, hogy: "ha van rá igény". Illetve nem értem, miért ne kaphatnék őskőjutalmat, ha egyszer nem viszem át a karakterem (hiszen a karakterátvitel a jutalom, vagy azzal, hogy nem kérem az átvitelt, le is mondok a jutalomról?). Szóval kérném, hogy indulás előtt, EGYÉRTELMŰEN legyen a JV részéről megfogalmazva a szabályok között, hogy azok a nyertesek, akik nem akarják a karaktert átvinni, kaphatnak-e őskő jutalmat az átvitel helyett, és ugyanazon e-mail címen regisztrált másik világbeli karakterre átadhatják-e a medált? Ne ködösítve legyen leírva, hanem egyértelműen!
Dátum: 2010.04.23. 14:32:45
Mivel nem lesz szövetségi szintű verseny, kétlem, hogy bárkit érdekel, mit csinál a másik szövetség.

Dátum: 2010.04.23. 09:11:09
Idézet: pityu - 2010.04.21. 20:05:28 Mi van, ha valaki csak nyerni akar, nem átvinni a karaktert, de a dicsőségmedált egy már meglévő karakterének adni, ss mivel karaktert nem visz át, kaphat-e őskő jutalmat?

Dátum: 2010.04.22. 10:32:23
Ugyan már, Ők nem a HT miatt mentek, az nem érdekli őket, csak az epikus volt a mozgatórugó.

Ja, ez lemaradt az elejéről: Egyszer volt, hol nem volt...
Dátum: 2010.04.21. 20:05:28
Mi van, ha valaki csak nyerni akar, nem átvinni a karaktert, de a dicsőségmedált egy már meglévő karakterének adni, ss mivel karaktert nem visz át, kaphat-e őskő jutalmat?
Dátum: 2010.04.21. 17:27:04
Még nincs, de lehet.

(aprópénz lesz idővel fejleszteni)
Igen, azt benéztem.
Mi számít magasnak? 20-as másodlagos varim van, ha jól tudom, e felett esik drasztikusan a szakértelem hatékonysága, így tovább nem toltam.
Ez is igaz, viszont hosszú távon gondolkodtam, és mivel előfeltétele mesteri 2-nek, ezért épülni is fog nagy valószínűséggel. No meg a konstolás is egyre jobb lesz, 100 alatt vagyok még csak alap 200-as mágiával, de már 300K felett tolok egy nap, gondolom mit építhettek Ti odafent a 300 körüli alap mágiátokkal.
Jav: Nem Jerikonak szántam, hanem Kocosnak, csak mellényomtam.
Dátum: 2010.04.21. 12:08:54
Bűvös kunyhó
Új maximuma: 50. 10. szint fölött az állatok vastag bőrének hatékonyságát növeli varázslatokkal szemben. Minden szint a VB hatékonyságát 2.5%-kal növeli, 50. szinten +100%-ra.
Ez azt jelenti, hogy hosszú távon a másodlagos szakértelmek teljesen értelműket vesztik... ez a cél, hogy legyen két tök értelmetlen szakértelem a játékban?
Dátum: 2010.04.21. 06:49:48
Csak nem mindegy, hogy a csapatodba hány béna embert protezsáltak be csak azért, hogy a jobb csapatban legyen hely.

Ha egy vezetőség megmondhatta volna, hogy ki jöhet és ki nem, akkor valszeg nagyobb lenne a verseny, igaz a mostani játékosok 3/4-ede nem játszana.

Ennyit a h*lye párhuzamokról.
Én még mindig azt mondom, hogy a legnagyobb hiba a létszámkorlát volt.
Dátum: 2010.04.18. 19:10:12
Az épületeknél azt is lehetne esetleg, hogy két fül lenne. Egyiken a még építhetők listája a másikon a már kimaxoltak.
Dátum: 2010.04.17. 08:58:07
Én ezt a másik oldalról közelíteném meg. Most hogy eljöttek a maxos épületek országából, kiderült, hogy azokat fogjuk tovább fejleszteni. Kíváncsi lennék, hogy megfordult-e a fejükben, hogy visszameneküljenek.

Bár tény, hogy nem kevés építési kapacitással rendelkeznek, ettől függetlenül szerintem ez most hátrány nekik. Szóval Miki, gyorsan tegyétek be a fejlesztést itt-ott javított változatban.
Követni őket? Ugyan már, mi arra hajtunk, hogy lehagyjuk, még ha most Exodus is a neve a nagy kihalt elsőnek.
Remélem a gyógyító szentély prioritás ügyileg nem áll rosszul a sorban, mert manapság egyre hiányosabb a portyalistám zafír részlege.

Dátum: 2010.04.15. 17:18:15
Lélekkufár, italvásárlás. Most halál, görget-katt, görget-katt... had lehessen már beírni egy számot hogy 5-öt akarok venni (szerintem már többször szerepelt amúgy ez).
Dátum: 2010.04.15. 06:48:17
Egy olyan ötlethez mit szóltok, hogy a 15. napon, Miklósék dobjanak ki minden olyan karaktert a kufároktól, akik még egy térképdarabot sem találtak?
Dátum: 2010.04.14. 22:31:39
Egyébként amit én nagyon nem értek, hogy miért volt szükséges ebbe az eseménybe belevonni a 2. szintű karaktereket? Semmit nem tudnak a játékról gyakorlatilag, hacsak nem újrakezdők. Illetve én feltételhez kötöttem volna a jelentkezést. EH kell? Legyen legalább 10-es EH-d. Kereskedelem kell? Legyen legalább 10-es kereskedelmed, stb... ha ez meg lett volna, akkor nem panaszkodhatnánk most mi sem, hogy minket bizony kitömtek inaktív meg 2-es karakterekkel csak hogy legyen hely a többi kufárnál, amit vagy elhisznek mások vagy nem (tapasztalat azt mutatja, hogy nem, amúgy kíváncsi lennék pár ember véleményére, ha ezen a szívó ágon lennének

). Sőt, szerintem jelentkezési feltételt sem köttettem volna úgy meg, hogy az egyik kufárnál sem lehetnek 3-szor többen, mint a többinél. Egyértelműen ki volt írva, hogy nagyobb létszám, kisebb esély. Ha vki látja, hogy ez egyiknél már 5-ször annyian vannak, és vállalja a kisebb találati esélyt, akkor legyen. Nem értem miért lett volna gond, ha az egyiknél 10-szer annyian vannak, mondjuk ezt lehet nem látom át jól.
Dátum: 2010.04.14. 21:20:27
Idézet: Ariel - 2010.04.14. 20:14:47 Az egész csak vihar a biliben, mindenki megteheti utánunk. Legközelebb majd gyémánt hordába megyünk, és akkor a Tyrant is örülhet

Én örülök most is.