Hozzászólások - pityu
Dátum: 2010.03.13. 17:23:16
V4-en mióta lehet HKK-s relikviákat venni? Lehet csak én vagyok lemaradva...
Dátum: 2010.03.12. 13:04:01
Címzett: Baraty | Cím: V4 epikus spec
Tegnap, 19:07:13
Szia!
Ma vettük észre, hogy az epikus spec bugos V4-en. 25-ös szakival ez az eredmény.
Ma, 19:04 x Loame, az áldott okerón Te nyerted a csatát. Csata leírása
Ma, 19:03 x Loame, az áldott okerón Te nyerted a csatát. Csata leírása
Ma, 19:02 x Loame, az áldott okerón Te nyerted a csatát. Csata leírása
Ma, 19:01 x Loame, az áldott okerón Te nyerted a csatát. Csata leírása
Üdv!
Lord
Amint kiderült, jelentettem, arról senki sem tehet, hogy a szerver hiba is bekavart, és csak dél körül tudta korrigálni Baraty.
Tegnap, 19:07:13
Szia!
Ma vettük észre, hogy az epikus spec bugos V4-en. 25-ös szakival ez az eredmény.
Ma, 19:04 x Loame, az áldott okerón Te nyerted a csatát. Csata leírása
Ma, 19:03 x Loame, az áldott okerón Te nyerted a csatát. Csata leírása
Ma, 19:02 x Loame, az áldott okerón Te nyerted a csatát. Csata leírása
Ma, 19:01 x Loame, az áldott okerón Te nyerted a csatát. Csata leírása
Üdv!
Lord
Amint kiderült, jelentettem, arról senki sem tehet, hogy a szerver hiba is bekavart, és csak dél körül tudta korrigálni Baraty.
Dátum: 2010.03.12. 10:48:23
Idézet: Purpled - 2010.03.12. 10:19:46
Azért most bukott ez ki, mert most lettek felnyomva a kétes eredetű "istenség" karakterek a JV-nél.
Latom nemtudtok olvasni: azert lettek most zarolva, mert most jatszott az epitokkel a stratégia, előtte a gazdáik vitték őket, akik abbahagyták.
Azért most bukott ez ki, mert most lettek felnyomva a kétes eredetű "istenség" karakterek a JV-nél.
Dátum: 2010.03.10. 18:29:43
Idézet: Miklós - 2010.03.10. 14:39:31
Ezt már többen felhozták a 3. V4 előtt (gondolom a 2. V4 ugyanezen kirobbant vitája miatt), érdekes módon akkor nem volt foganatja, megint csak az utólagos tűzoltás, jellemző. Nem tartom szerencsés megoldásnak, hogy ez a kategória díjazásra kerül a jelen feltételek mellett. Mindenféle vádaskodás nélkül, amíg egy olyan lehetőség adott egy szűk réteg számára, ami a többségnek nem, az nem szerencsés/jó, mert amíg a lehetőség megvan, addig egy versenytárs nem a bizalomra fog támaszkodni, mint ahogy Te. Mindentől függetlenül, azt mondom, jelen V4-ről ne legyen kivéve ez a kategória, a jövőbelikről pedig igen.
4. világ kontra kvíz adminság:
Az egyetlen lehetséges megoldás a dilemmádra, ha a V4-en megszüntetjük azt a díjat, ami a legtöbb helyes kvízkérdésért jár. Kérdés, hogy ezt akarjátok-e?
Az egyetlen lehetséges megoldás a dilemmádra, ha a V4-en megszüntetjük azt a díjat, ami a legtöbb helyes kvízkérdésért jár. Kérdés, hogy ezt akarjátok-e?
Ezt már többen felhozták a 3. V4 előtt (gondolom a 2. V4 ugyanezen kirobbant vitája miatt), érdekes módon akkor nem volt foganatja, megint csak az utólagos tűzoltás, jellemző. Nem tartom szerencsés megoldásnak, hogy ez a kategória díjazásra kerül a jelen feltételek mellett. Mindenféle vádaskodás nélkül, amíg egy olyan lehetőség adott egy szűk réteg számára, ami a többségnek nem, az nem szerencsés/jó, mert amíg a lehetőség megvan, addig egy versenytárs nem a bizalomra fog támaszkodni, mint ahogy Te. Mindentől függetlenül, azt mondom, jelen V4-ről ne legyen kivéve ez a kategória, a jövőbelikről pedig igen.
Dátum: 2010.03.10. 12:56:34
Damage nem az Olympos tagja, azaz hogy mindenkinek tiszta legyen, az Olympos nem az Ájjatkákból áll.
Dátum: 2010.03.09. 21:23:50
Teljesen függetlenül Rokamoka írásától.
Hera
Aphrodite
Hephaistos
Apollon
Artemisz
Hestia
Dionusos
Árész
Hades
Pallas Athéné
Az elején belőlük állt az Olympos, ami nem meglepő, mindnek istenség neve van. 3-400K-nyi építéssel, meg 100K feletti bukott LE-vel. Kis logikával rendelkező ember mire is gondol ebből? Csak nem felépítették az alapokat a másodkarakterek? Még csak vadászatra sem kell figyelni, kit érdekel, hogy néha lehúzzák őket, úgyis mennek a kukába idővel. Inkább ezzel kéne foglalkozni, és komolyan kérném a JV-t, hogy járnak utána a dolognak. Milyen már, hogy valakik így indulnak neki egy játéknak? Egytől-egyig szövetség nélkül vannak most ezek a karakterek, és nem fejlődnek...
mod: elírás
Hera
Aphrodite
Hephaistos
Apollon
Artemisz
Hestia
Dionusos
Árész
Hades
Pallas Athéné
Az elején belőlük állt az Olympos, ami nem meglepő, mindnek istenség neve van. 3-400K-nyi építéssel, meg 100K feletti bukott LE-vel. Kis logikával rendelkező ember mire is gondol ebből? Csak nem felépítették az alapokat a másodkarakterek? Még csak vadászatra sem kell figyelni, kit érdekel, hogy néha lehúzzák őket, úgyis mennek a kukába idővel. Inkább ezzel kéne foglalkozni, és komolyan kérném a JV-t, hogy járnak utána a dolognak. Milyen már, hogy valakik így indulnak neki egy játéknak? Egytől-egyig szövetség nélkül vannak most ezek a karakterek, és nem fejlődnek...
mod: elírás
Dátum: 2010.03.09. 20:40:28
Idézet: Rokamoka - 2010.03.09. 20:28:18
Azért gondolta, hogy mi vagyunk, mert szerinte mi nem tudunk tisztán játszani. Nagy érv! Be is sült vele...
(egyéb témában nem szóltam hozzá a dolgokhoz)
Mod: idézés javítása
És elmagyarázta azt is, miért fogta rá anno azokra az építőkre, hogy Ti vagytok, tökéletesen működött is.
Azért gondolta, hogy mi vagyunk, mert szerinte mi nem tudunk tisztán játszani. Nagy érv! Be is sült vele...
(egyéb témában nem szóltam hozzá a dolgokhoz)
Mod: idézés javítása
Dátum: 2010.03.07. 12:06:26
Ludika, azt az időt és energiát, amit arra fordítasz, hogy másokat sértegess, inkább fordíthatnád könyvek olvasására, hasznosabb lenne, és talán értelem is szorulna beléd.
Emlékszel-e erre?
Idézet: Ludovek - 2010.02.03. 11:58:14
Jó nagy baklövést követtél el, gratula. Nem mi játszunk tisztességtelenül, nem nálunk ugrál ki-be 6 építő karakter -100K feletti LE diffel, jó lenne ha arra irányítanád a vádaskodások, aki meg is érdemli. Megjegyezném, hogy a kémkedés/információ szerzés a riválisról teljesen normális bevett dolog még a való életben is, nem véletlen van kémkedés opció a játékban. Hogyha csak azért írsz ilyen hozzászólásokat, hogy a másikat sértegesd, akkor Te vagy az aki lelkileg sérült.
Emlékszel-e erre?
Idézet: Ludovek - 2010.02.03. 11:58:14
szo sincs ilyesmirol. egyreszt ki akartam ugrasztani egy-ket nyulat (ez most nem tappancsnyul) a bokorbol, nagyobb sikerrel, mint gondoltam. komolyan venni ezt? kerlek. majdnem olyan ratyik a feltetelek, mint ti vagytok. mar megint/meg mindig. en nem akarom bemeselni magamnak, hogy elvezetbol jatszom. forumozni is csak elvezetbol forumozom, olyan jo nezni, ahogy probaltok 300adszorra is atverni mindenkit. megsugok valamit: egy ideje mar nem veszik be..csak nyilvan nem irjak ide. majd mutatok egy-ket levelemet ezzel kapcs, ha gondolod.
ellenben nagy mertekben undoritonak tartom, hogy akiket csillagszemu juhaszkad nem tudott begyujteni, azokat szepen olvasztod befele, mikozben az a rengeteg alap kari szakizasra keszen ott varakozik. igy tokeletesen elvegeztek helyettetek (tuudom, te epitettel, ertsd jol) az epito melot, es villoghattok a gyonyoruen kiszakizott karikkal. azt is rebesgetik, hogy ezek az osszeszedett karik majd repulnek szepen dolguk vegeztevel. el tudom kepzelni rolatok.
es azt viszont komolyan mondom, hogy milyen mar, hogy folyamatosan nem lehet utni azokat a karikat. erre mar mondtam a magyarazatot, mivel csak egy van ra: 0 LE-vel csapodnak rajuk a karakterek, az mar nem is erdekes, hogy multi vagy haver-e, mert mindenkeppen etikatlan. jol idozitve, hogy ha eppen nem az EP miatt, akkor a sok bekapott tamadas miatt ne lehessen oket tamadni. ha meg megis betamad valaki, isten neki, ugysem visz sokat. multkor kritizaltatok Kocost, hogy nyilvan ezt csinalja. nem, ti csinaljatok ezt. nem az a lenyeg, hogy ezzel nyertek e. kit erdekel, ki nyer meg egy ilyen szervert. az a lenyeg, hogy hanyingert kelto.
gondoltam, jobb, ha tiszta vizet ontok a poharba. ha tudsz mas _elfogadhato_ magyarazatot adni ra, miert nem tudom soha megcsapni azt a jo rakat istent, szivesen varom.
alaszolgaja.
ellenben nagy mertekben undoritonak tartom, hogy akiket csillagszemu juhaszkad nem tudott begyujteni, azokat szepen olvasztod befele, mikozben az a rengeteg alap kari szakizasra keszen ott varakozik. igy tokeletesen elvegeztek helyettetek (tuudom, te epitettel, ertsd jol) az epito melot, es villoghattok a gyonyoruen kiszakizott karikkal. azt is rebesgetik, hogy ezek az osszeszedett karik majd repulnek szepen dolguk vegeztevel. el tudom kepzelni rolatok.
es azt viszont komolyan mondom, hogy milyen mar, hogy folyamatosan nem lehet utni azokat a karikat. erre mar mondtam a magyarazatot, mivel csak egy van ra: 0 LE-vel csapodnak rajuk a karakterek, az mar nem is erdekes, hogy multi vagy haver-e, mert mindenkeppen etikatlan. jol idozitve, hogy ha eppen nem az EP miatt, akkor a sok bekapott tamadas miatt ne lehessen oket tamadni. ha meg megis betamad valaki, isten neki, ugysem visz sokat. multkor kritizaltatok Kocost, hogy nyilvan ezt csinalja. nem, ti csinaljatok ezt. nem az a lenyeg, hogy ezzel nyertek e. kit erdekel, ki nyer meg egy ilyen szervert. az a lenyeg, hogy hanyingert kelto.
gondoltam, jobb, ha tiszta vizet ontok a poharba. ha tudsz mas _elfogadhato_ magyarazatot adni ra, miert nem tudom soha megcsapni azt a jo rakat istent, szivesen varom.
alaszolgaja.
Jó nagy baklövést követtél el, gratula. Nem mi játszunk tisztességtelenül, nem nálunk ugrál ki-be 6 építő karakter -100K feletti LE diffel, jó lenne ha arra irányítanád a vádaskodások, aki meg is érdemli. Megjegyezném, hogy a kémkedés/információ szerzés a riválisról teljesen normális bevett dolog még a való életben is, nem véletlen van kémkedés opció a játékban. Hogyha csak azért írsz ilyen hozzászólásokat, hogy a másikat sértegesd, akkor Te vagy az aki lelkileg sérült.
Dátum: 2010.02.08. 15:00:32
A csp-t tudni kell használni.
Dátum: 2010.02.08. 14:31:01
Csak azt nem értem, hogy a Khatifok miből gondolták, hogy el tudják játszani az istenek szerepét. Nagy teher ám a világon uralkodni, még ha gyors szerver is. Mi csak tudjuk, már kettőt uraltunk. Még ha retardáltak hada is vagyunk, ahogy azt szeretik egyesek hangoztatni... bár nem tudom, hogy abba belegondolnak-e, azok, akik fikáznak minket, hogy tűlünk kaptatok ki, valahol alattunk vagytok ám.
Dátum: 2010.02.03. 18:49:03
Mikor kap a 2. hullám KH-t?
Dátum: 2010.02.02. 16:53:19
Én a stílusotok miatt ugrottam rá, amit még mindig nem tud bevenni a gyomrom.
Kb. 4-en szólaltunk fel vmilyen formában, az neked szép számban? Bár ha csak 10-ig tudsz számolni, nem szóltam.
(egyébként jól tereltek )
Kb. 4-en szólaltunk fel vmilyen formában, az neked szép számban? Bár ha csak 10-ig tudsz számolni, nem szóltam.
(egyébként jól tereltek )
Dátum: 2010.02.02. 16:26:30
Csak annyit engedj meg Nekem, hogy ha kiderül, hogy kik is valójában az Olympos, akkor had dörgöljem az orrod alá, hogy milyen "okos" ember is vagy. Illetve, elvárok egy bocsánatkérést, mert nem kicsit lenézel minket...
mód: Ludoveknek és Vodkáslecsonak szólt (a két hiperelmének)
mód: Ludoveknek és Vodkáslecsonak szólt (a két hiperelmének)
Dátum: 2010.02.01. 14:10:35
Az Ájjatfajm nem indul a szövetségi győzelemért, a régi tagok nagy része el sem indult. Természetesen vannak, akik játszanak.
Dátum: 2010.01.29. 15:40:27
A kristály hordát ki kéne venni a kihívásból, vagy meg kéne oldani, ha én nem akarok kihívni, akkor a klónom se lehessen. Szakértelmeket ki lehet következtetni egy idő után...
Dátum: 2010.01.29. 15:04:20
Én jeleztem már egy másik topikban, hogy a KH-ról való szavazás semmit nem ér érdemben. A KH után jövő réteget kellene megkérdezni célzottan, Ők biztos akarnák, és kell is szerintem is, ahogy már páran írták is előttem. A játékosok 90-95% eldöntötte, hogy nem kell a 2. hullámnak KH...
Dátum: 2010.01.28. 11:43:07
Szerintem meg nem macrókkal meg scriptekkel kéne megoldani, átlag játékos úgysem tudja/fogja. Illetve van olyan, aki nem is akarja ezeket használni. Miért legyenek ők hátrányban? Illetve szervert is kevésbé terhelné (5 kattintás helyett 1), tehát ebből a szempontból is hasznos fejlesztés lenne. Az meg hogy nem szerepjátékszerű, csak egy dolog lenne a többi közül, nem oszt nem szoroz már. Baráti portya is nagyon szerepjátékos, nem igaz?
Dátum: 2010.01.27. 21:31:24
Baráti portya kikapcsolható lesz? Tehát lesz valami opció, amit ha kipipálok, akkor velem nem tudnak barátkozni a végzeturak?
Dátum: 2010.01.23. 11:05:41
Idézet: Vodkaslecso - 2010.01.23. 10:48:02
abszolut jo a pelda! ugyanugy tok mindegy, hogy a sok ovis mit mond. ha ehes, megeszi az egrest, ha nem, igy jart.
Ez is jogos, csak akkor mire fel a nagy közvélemény kutatás? Mert ez így vakításra jó volt, fenntartani a látszatot, hogy számít a véleményünk. Hozzáteszem ez így rosszabb PR, mintha azt mondta volna, nesztek itt az egres.
abszolut jo a pelda! ugyanugy tok mindegy, hogy a sok ovis mit mond. ha ehes, megeszi az egrest, ha nem, igy jart.
Ez is jogos, csak akkor mire fel a nagy közvélemény kutatás? Mert ez így vakításra jó volt, fenntartani a látszatot, hogy számít a véleményünk. Hozzáteszem ez így rosszabb PR, mintha azt mondta volna, nesztek itt az egres.
Dátum: 2010.01.23. 03:26:45
Idézet: Miklós - 2010.01.22. 23:07:46
Az epikusok számával, a fórumon ez a 3 lehetőség hangzott el, ezért ezeket raktuk be a szavazásra, az eredmény elég egyértelmű volt. De az érveket megértem, a megosztottságot látva szeretnék kompromisszumra törekedni, ezért 80 epikust javaslok (az erősség ugyanaz lesz az utolsóra, mintha a 30.tól lenne 50 epikus, csak hosszabb játékidővel, kalandokkal stb).
Kinek mi az egyértelmű. Számomra az, hogy 49% akart csak 100 epikust, a maradék meg 50-et valamilyen formában, de lehet nálam van a gond, és matektanárhoz kell fordulnom.
Pont hogy a túl hosszú játékidővel van a problémánk. Ez egy verseny szerver, nem azért regisztrálnék be, hogy fél évig nevelgessem a kis karakterem, meg vígan tudjak kalandozgatni, stb.
Engem nem győztél meg, hogy induljak.
Az epikusok számával, a fórumon ez a 3 lehetőség hangzott el, ezért ezeket raktuk be a szavazásra, az eredmény elég egyértelmű volt. De az érveket megértem, a megosztottságot látva szeretnék kompromisszumra törekedni, ezért 80 epikust javaslok (az erősség ugyanaz lesz az utolsóra, mintha a 30.tól lenne 50 epikus, csak hosszabb játékidővel, kalandokkal stb).
Kinek mi az egyértelmű. Számomra az, hogy 49% akart csak 100 epikust, a maradék meg 50-et valamilyen formában, de lehet nálam van a gond, és matektanárhoz kell fordulnom.
Pont hogy a túl hosszú játékidővel van a problémánk. Ez egy verseny szerver, nem azért regisztrálnék be, hogy fél évig nevelgessem a kis karakterem, meg vígan tudjak kalandozgatni, stb.
Engem nem győztél meg, hogy induljak.