Hozzászólások - Razor
Dátum: 2010.05.07. 15:16:49
Kösz!
Dátum: 2010.05.07. 14:54:19
A kikérhető entitás mennyisége még mindig kariszint-10?
Csak mert 65-ön vagyok. Végeztem az 55.-el és engedte kikérni az 56.-at amit már ütök is.
???
Csak mert 65-ön vagyok. Végeztem az 55.-el és engedte kikérni az 56.-at amit már ütök is.
???
Dátum: 2010.05.07. 14:28:19
Jó volt de engem az zavart, hogy igazából nem kellett semmit csinálni. Csak amit máskor is megtennék. Vadászat, Portya, aztán vagy esik vagy nem.
A másik ami nem tetszett az , hogy izgalom kb 2 napig volt benne, aztán már semmi nem változott.
Zarknod mindkét szempontból jobb volt. Ott kellett csinálni is valami a megszokottól eltérőt és mivel volt egyéni jutalom is volt miért izgulni (kiesik-e és mikor).
A másik ami nem tetszett az , hogy izgalom kb 2 napig volt benne, aztán már semmi nem változott.
Zarknod mindkét szempontból jobb volt. Ott kellett csinálni is valami a megszokottól eltérőt és mivel volt egyéni jutalom is volt miért izgulni (kiesik-e és mikor).
Igen ez működhetne. 15 nap alatt nehéz felhúzni egy karit 10-ig.
Csak akkor a 3 szoros korláttal kell kéne valamit kezdeni. Ha lenne 4 egyformán használható akkor nem lenne baj vele. Szerintem az EH felejtős. Legközelebb még ennyi ember se fogja választani...
Kocos ötlete nagyon jó +% szakicsökkentő.
Csak akkor a 3 szoros korláttal kell kéne valamit kezdeni. Ha lenne 4 egyformán használható akkor nem lenne baj vele. Szerintem az EH felejtős. Legközelebb még ennyi ember se fogja választani...
Kocos ötlete nagyon jó +% szakicsökkentő.
Már ne haragudj, de ez a taktika része volt. Jól kellett kufárt választani. Pont. (annak ellenére mondom, hogy én sem a nyertes csapatban vagyok)
Azonkívül ez az event most csapatmunka volt. Ez is előre meg lett mondva. Tehát kb senkit nem érdekel hogy 150-et találtál vagy 10-et.
Persze ha Te lennél 11 darabbal a nyertes kufárnál gondolom egy szavadat se lehetne hallani.
Azonkívül ez az event most csapatmunka volt. Ez is előre meg lett mondva. Tehát kb senkit nem érdekel hogy 150-et találtál vagy 10-et.
Persze ha Te lennél 11 darabbal a nyertes kufárnál gondolom egy szavadat se lehetne hallani.
Dátum: 2010.05.06. 22:02:18
Ne haragudj ez a Te problémád! Azért mert TE lusta voltál más se kapjon semmit?
Dátum: 2010.05.06. 22:00:21
Igen és a járadékából fizeti a hiteleit...
Dátum: 2010.05.06. 09:52:13
Pont ezt akartam mondani. Ha elég soxor felkenődnek vkire...
Dátum: 2010.05.05. 23:09:23
Az már rég elvesztette az értelmét...
Dátum: 2010.05.05. 21:44:42
Ha beleszólhatok. (csak a pontosítás kedvéért )
35. életkor betöltése után az olimpiai bajnokok "nyugdíjba" mennek minekután havi életjáradékot kapnak életük végéig.
Havi 200 ezret pedig nem neveznék csekélynek...
"Harmincöt éves korától élete végéig olimpiai járadékra jogosult az a magyar állampolgár, aki a magyar nemzeti válogatott tagjaként akár egyéni számban, akár csapattagként a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által szervezett nyári vagy téli olimpiai játékokon, vagy a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) által szervezett sakkolimpián, paralimpián vagy siketlimpián első, második vagy harmadik helyezést ért el, vagyis érmet kapott."
edit: pl Egerszegi 5szörös bajnok majdnem havi 400ezret kap...
ja és netto
edit2: megjegyzem nem sajnálom tőlük megérdemlik!
35. életkor betöltése után az olimpiai bajnokok "nyugdíjba" mennek minekután havi életjáradékot kapnak életük végéig.
Havi 200 ezret pedig nem neveznék csekélynek...
"Harmincöt éves korától élete végéig olimpiai járadékra jogosult az a magyar állampolgár, aki a magyar nemzeti válogatott tagjaként akár egyéni számban, akár csapattagként a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által szervezett nyári vagy téli olimpiai játékokon, vagy a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) által szervezett sakkolimpián, paralimpián vagy siketlimpián első, második vagy harmadik helyezést ért el, vagyis érmet kapott."
edit: pl Egerszegi 5szörös bajnok majdnem havi 400ezret kap...
ja és netto
edit2: megjegyzem nem sajnálom tőlük megérdemlik!
Dátum: 2010.05.05. 13:42:57
Szintén! Jó ötlet szerintem is! Főleg hogy visszamenőleg is megkapnánk.
Dátum: 2010.05.05. 10:32:06
Jó meglátás! Ezt mindenképp bele kell venni!
Durva lenne ha kidobtunk volna az ablakon kb 100 millió LÉ-t...
Durva lenne ha kidobtunk volna az ablakon kb 100 millió LÉ-t...
Dátum: 2010.05.04. 19:21:22
Azt hiszem az új kérdéseket nem nekünk kéne. Arra ott van a kvízadmin, mikor megnézi hogy jó-e be is sorolhatja.
Én arra lennék kíváncsi mikor fogynak el végre a régiek?
Ha pedig az újakat is tényleg nekünk kell akkor kijelenthetjük, hogy SOSE fogynak el azaz AMÍG VÉGE NINCS a játéknak kategorizálgatni fogunk?
Én arra lennék kíváncsi mikor fogynak el végre a régiek?
Ha pedig az újakat is tényleg nekünk kell akkor kijelenthetjük, hogy SOSE fogynak el azaz AMÍG VÉGE NINCS a játéknak kategorizálgatni fogunk?
Dátum: 2010.05.04. 15:45:36
Ami meg a kategorizálást illeti:
Asszem talán már 1 hónapja is megy. Még mindig nem kapok többet 5-6 esetleg 7 kérdésnél. (lehet az én hibám )
A kérdésem: MIKOR LESZ MÁR VÉGE??? Mikor lesz végre minden kérdés bekategorizálva? Vagy mostantól a játék végéig kategorizálni is kell?
Kezd baromi unalmas lenni!
Asszem talán már 1 hónapja is megy. Még mindig nem kapok többet 5-6 esetleg 7 kérdésnél. (lehet az én hibám )
A kérdésem: MIKOR LESZ MÁR VÉGE??? Mikor lesz végre minden kérdés bekategorizálva? Vagy mostantól a játék végéig kategorizálni is kell?
Kezd baromi unalmas lenni!
Dátum: 2010.05.04. 15:41:12
Ezt én nem kötném szinthez. Ha jön egy új szerver akkor azért mert 1. szintű a karim még nem lesz nagyobb kedvem csinálni a kvízt...
Ahogy én látom a helyzetet a játék indulásánál ez jó poén volt. Lehetett kvízt csinálni kaptál is érte kis jutalmat. De 1,5 év után azt hiszem a játékosok döntő többségének a töke tele van vele. (többek közt nekem is... )
Viszont muszáj csinálni mert 10% nagyon sok, tehát senki nem engedheti meg a luxust, hogy ne csinálja.
A megoldás egyszerű: ki kell venni a kvízt. (akár a +10%al együtt)
Ahogy én látom a helyzetet a játék indulásánál ez jó poén volt. Lehetett kvízt csinálni kaptál is érte kis jutalmat. De 1,5 év után azt hiszem a játékosok döntő többségének a töke tele van vele. (többek közt nekem is... )
Viszont muszáj csinálni mert 10% nagyon sok, tehát senki nem engedheti meg a luxust, hogy ne csinálja.
A megoldás egyszerű: ki kell venni a kvízt. (akár a +10%al együtt)
Dátum: 2010.04.29. 21:52:18
edit: megoldódott...
Dátum: 2010.04.28. 15:08:27
Ez egy nagyon jó ötlet!
Dátum: 2010.04.28. 12:48:57
Vajon meddig tart még?
Dátum: 2010.04.27. 20:48:13
Szintén. Múlt péntek 11 körül utaltam du már meg is jött. Más kérdés hogy nem OTP-ből biztos nem ér oda...
Dátum: 2010.04.23. 12:54:49
Valóban...
Majd ha lesz.
Majd ha lesz.