Hozzászólások - csati777
Dátum: 2009.04.13. 21:14:23
Mit kéne látnunk a Lélekőrök szövetségi lapján? Elnézést, de beavatatlannak érzem magam...
Dátum: 2009.04.13. 19:34:24
Havi 4000 Ft-ból pedig annyit WoW-ozok, amennyit kedvem tartja... Előbb-utóbb persze bedől ez a biznisz, kérdés, hogy mikor? Dél-Koreában találták ki az ingyenes játék-fizetős extrák üzleti modellt, de ott is csak 5-6 maradt fenn tartósan, a többi mind becsődölt, mert rosszul mérték fel a kereslet-ár-kínálat arányt.
Javaslatok -> világ3
Dátum: 2009.04.13. 10:43:00
Ne bántsd már, szerencsétlennek valahogy növelnie kell a hozzászólásai számát...
Sokan mondták, hogy abbahagyják a játékot, és nem jönnek helyettük újak, és akkor a Beholder majd jól megnézheti magát, blablabla... Az utóbbi idők fórumhozzászólásaiból és kvízkérdéseiből látható, hogy igenis jönnek új játékosok. Ilyenek, mint ő.
Sokan mondták, hogy abbahagyják a játékot, és nem jönnek helyettük újak, és akkor a Beholder majd jól megnézheti magát, blablabla... Az utóbbi idők fórumhozzászólásaiból és kvízkérdéseiből látható, hogy igenis jönnek új játékosok. Ilyenek, mint ő.
Dátum: 2009.04.13. 10:19:35
Idézet: Darah - 2009.04.12. 19:18:37
Ezt ne említsd Miklós előtt, mert szerinte igenis magas szinten is hatalmasakat lehet rabolni. A múlt héten a 44. szintű karimnak a legnagyobb rablása 233 LE volt. A 90%-a O LE. Biztos én vagyok a béna. Nem tudok játszani. Meg rosszul választok ellenfelet.
A gond nem is kis szinten van, hanem éppen nagy szinten.
A gyémánt nagyszinten most sorvad.
Szerinted be fogja tudni hozni azok hátrányát bármiféle új behozott (ha egyáltalán lesz ilyen, mert állítólag a gyémánt bónuszával minden a legtökéletesebb rendben van, csak a portya halt be nagy szinten) akármi, akik most maradnak le a többi hordától?
A gyémánt nagyszinten most sorvad.
Szerinted be fogja tudni hozni azok hátrányát bármiféle új behozott (ha egyáltalán lesz ilyen, mert állítólag a gyémánt bónuszával minden a legtökéletesebb rendben van, csak a portya halt be nagy szinten) akármi, akik most maradnak le a többi hordától?
Ezt ne említsd Miklós előtt, mert szerinte igenis magas szinten is hatalmasakat lehet rabolni. A múlt héten a 44. szintű karimnak a legnagyobb rablása 233 LE volt. A 90%-a O LE. Biztos én vagyok a béna. Nem tudok játszani. Meg rosszul választok ellenfelet.
Dátum: 2009.04.13. 09:30:01
"A V3 békés világ." Röhög a vakbelem. Akkorákat lehet szakítani, mint sehol máshol, és nincs rá magyarázat! Összevetettem a V1-es karakterem hajdani statisztikáival a V3-as jelenlegiét, és szinte hajszálra ugyanannyit szerzek, pedig a V1-esnek még spektrális manipulációja sem volt! Hajdanán úgy harangozták be a V3-at, hogy az építgetős játékosok Mekkája lesz, dőlni fog az LE, ezért nem kell a portyák meg a háborúk miatt aggódni...Ehhez képest jelenleg a V3 a "leggyilkosabb" világ, és senki nem tesz az ügyben semmit!
Dátum: 2009.04.13. 09:18:58
Ma megint Bolondok Napja van...
Miért engendek át a kérdés ellenőrök hibás vagy értelmetlen kérdéseket?
Mert nem érdekli őket.
Mert nem veszika fáradtságot, hogy utána nézzenek.
Nem is engednek át.*
Mert a spanjának minden kérdését átengedi máskonak meg nem!
Ez szinte könyörög a törlésért! Legyen meg az ő akarata...
Az rtlklubon mikor megy a széf?
20:10
10:05
8:00
19:05*
Jaj!
Ki Szalacsi Sándor?
egy elmebeteg parasztbácsi*
zoxigénért felelős szakember
a kocsordi tanács tagja
a halak hidralikájával foglalkozó ember
Először ez a kocsordi baromság jó néhány éve volt már (és én már akkor sem tudtam röhögni rajta), másodszor Sanyi elmeállapotát egy orvosnak kéne eldönteni, harmadszor meg nem szeretjük a vicces fiúkat. Törölni!
Miért engendek át a kérdés ellenőrök hibás vagy értelmetlen kérdéseket?
Mert nem érdekli őket.
Mert nem veszika fáradtságot, hogy utána nézzenek.
Nem is engednek át.*
Mert a spanjának minden kérdését átengedi máskonak meg nem!
Ez szinte könyörög a törlésért! Legyen meg az ő akarata...
Az rtlklubon mikor megy a széf?
20:10
10:05
8:00
19:05*
Jaj!
Ki Szalacsi Sándor?
egy elmebeteg parasztbácsi*
zoxigénért felelős szakember
a kocsordi tanács tagja
a halak hidralikájával foglalkozó ember
Először ez a kocsordi baromság jó néhány éve volt már (és én már akkor sem tudtam röhögni rajta), másodszor Sanyi elmeállapotát egy orvosnak kéne eldönteni, harmadszor meg nem szeretjük a vicces fiúkat. Törölni!
Dátum: 2009.04.11. 18:41:15
Azt, hogy ez lenne a játék történelmében a legnagyobb programozási feladat, és a nullánál valamivel kisebb az esély a megvalósulására. Tovább megyek, már az első ötlet is elég meredek. Nem fikázni akarom őket, mert remek ötletek, csak én a programozási oldalról nézem...
Dátum: 2009.04.11. 18:36:58
Hehehe...Valaki felpontozhatta Dr.Faktort, mert már csak esőfelhő van a neve mellett! Ez az, így lehet őt a legjobban bántani!
Dátum: 2009.04.11. 18:08:09
A Túlélők Földjén a labirintusok bejárása kezdetben úgy nézett ki, hogy leírtad, milyen sorrendben akarod meglátogatni a szobákat. Tíz évvel később már az Eye of the Beholder játékok is elbújhattak volna a TF labijai mellett. Fél éve játszunk itt, és biztos vagyok benne, hogy nagy dolgok fognak még következni!
Dátum: 2009.04.11. 16:20:34
Miért rak a rendőr kést a tvre?
Hogy élesebb legyen az adás*
......
nem tudja máshová tenni
meg akarja hámozni
Ha van Isten, most belé vág a ménkű a kérdés feltevőjébe...
Ki a Csárdáskirálynő című operett szerzője?
Molnár Ferenc
Straub Dezső
Kálmán Imre*
Lehár Ferenc
Megkérdeztem anyámékat, nem tudták. Tehát túl spec.
Huszonegy nevű magyar kártyával játszott játékban melyik kombinációbol jöhet össze elsőre a 21?
két csikó
X és ász*
alsó és egy felső
VII és alsó
A Texas Hold'em kérdések már nem menők, eljöttek a magyar kártyás kérdések...
A Krušovice sörből melyiket ismerik és szertik többen?
világos
barna*
nincs is ilyen sör
félbarna
És ha nem vagyok kultúralkoholista, aki séróból vágja a világ összes sörét? És honnan tudjam azt, hogy melyiket "szertik" többen? Hívjam fel a sörgyárat az eladási statisztikákért?
Kik háziasították a macskát?
kalandozó magyarok
középkori szerzetesek
az inkák
az egyiptomiak*
Ezt csak azért írtam be ide, mert ez új kérdés, de pár nappal ezelőtt már válaszoltam rá. Legalább írná át a másik hármat vikingekre, japánokra meg indiánokra- de még ahhoz sem veszi a fáradságot, bemásolja betűről betűre! Ehhez már pofa kell!
Hogy élesebb legyen az adás*
......
nem tudja máshová tenni
meg akarja hámozni
Ha van Isten, most belé vág a ménkű a kérdés feltevőjébe...
Ki a Csárdáskirálynő című operett szerzője?
Molnár Ferenc
Straub Dezső
Kálmán Imre*
Lehár Ferenc
Megkérdeztem anyámékat, nem tudták. Tehát túl spec.
Huszonegy nevű magyar kártyával játszott játékban melyik kombinációbol jöhet össze elsőre a 21?
két csikó
X és ász*
alsó és egy felső
VII és alsó
A Texas Hold'em kérdések már nem menők, eljöttek a magyar kártyás kérdések...
A Krušovice sörből melyiket ismerik és szertik többen?
világos
barna*
nincs is ilyen sör
félbarna
És ha nem vagyok kultúralkoholista, aki séróból vágja a világ összes sörét? És honnan tudjam azt, hogy melyiket "szertik" többen? Hívjam fel a sörgyárat az eladási statisztikákért?
Kik háziasították a macskát?
kalandozó magyarok
középkori szerzetesek
az inkák
az egyiptomiak*
Ezt csak azért írtam be ide, mert ez új kérdés, de pár nappal ezelőtt már válaszoltam rá. Legalább írná át a másik hármat vikingekre, japánokra meg indiánokra- de még ahhoz sem veszi a fáradságot, bemásolja betűről betűre! Ehhez már pofa kell!
Dátum: 2009.04.10. 19:08:10
Hol lehet tárolni a világ legkisebb modelvasútjánk mozdonyát?
dióhéjba*
egy cipősdobozba
bombondobozba
egy szappantartóba
Ehun-e, gazduram, né má, mi va ebbe a dióhéjba! Annyira nehéz lett volna odatenni a válaszok után azt a szerencsétlen "n" betűt? Egyébként MODELLVASÚTJÁNAK és BONBON. Javítást kérek!
Hol volt Országgyűlés 1844-ben?
"Nem jártam ki a 8 általánost"
Pozsony*
Budapest
Debrecen
Ha nem lenne az első válasz, akkor teljesen jó kérdés lenne, így egy primitív bunkó paraszt kérdés. Javítást kérek!
dióhéjba*
egy cipősdobozba
bombondobozba
egy szappantartóba
Ehun-e, gazduram, né má, mi va ebbe a dióhéjba! Annyira nehéz lett volna odatenni a válaszok után azt a szerencsétlen "n" betűt? Egyébként MODELLVASÚTJÁNAK és BONBON. Javítást kérek!
Hol volt Országgyűlés 1844-ben?
"Nem jártam ki a 8 általánost"
Pozsony*
Budapest
Debrecen
Ha nem lenne az első válasz, akkor teljesen jó kérdés lenne, így egy primitív bunkó paraszt kérdés. Javítást kérek!
Dátum: 2009.04.10. 18:59:56
Idézet: Sipovics - 2009.04.10. 18:53:11
A "roma" szó lovári nyelven "ember"-t jelent.
Már megbocsássatok, de már a "roma" kifejezés is rasszizmus? Eddig csak a cigány szó volt az, de valami neve csak van hazánk talán legnagyobb kisebbségének. Már csak azért is, mert ők maguk is ez utóbbival nevezik magukat/egymást. Szerintem messze nem ezeknél a szavaknál kezdődik a rasszizmus.
A "roma" szó lovári nyelven "ember"-t jelent.
Dátum: 2009.04.10. 13:03:20
A legtöbb játékos szerint ez minden idők legjobb küldetése, mert tervezést és ellenségek közötti együttműködést igényel.
Dátum: 2009.04.09. 17:04:10
Idézet: Bandula - 2009.04.08. 18:45:50
Szerintem a helyesírásod fejleszd!
Szeretnék valmit kérdezni én most keztem a játékot smaragd hordával és régebben is játszottam onnan átküldtem az ősköveket és most az 'agresszív portyázót' választottam megszeretném kérdeni h men tulajdonságokat fejleszzek köszi a világ 2 őn vok Venture Vámpír néven
Szerintem a helyesírásod fejleszd!
Dátum: 2009.04.09. 16:49:04
Melyik szereplőt játsza Amanda Tapping a csillagkapu című sorozatban?
Daniel Jackson
Shamanta Kartel*
Cameron Mitchell
Jack O'neill
Ennél hülyébben már tényleg nem lehetett volna leírni a Samantha Carter-t. Egyebek: játssza, Csillagkapu, O'Neill. Ja, és túl speciális is. Törlést kérnék!
Daniel Jackson
Shamanta Kartel*
Cameron Mitchell
Jack O'neill
Ennél hülyébben már tényleg nem lehetett volna leírni a Samantha Carter-t. Egyebek: játssza, Csillagkapu, O'Neill. Ja, és túl speciális is. Törlést kérnék!
Dátum: 2009.04.09. 16:16:24
Hogy hívj Uchiha Sasike testvérét?
Uchiha Madara
Haruno Sakura
Uchiha Itachi*
Uzumaki Naruto
Naruto-s kérdés, pocsék helyesírással. Azonnal törölni!
Mi az a honfoglaló?
játék*
a legújabbtörténelmi hírek
recepteket
zeneletöltések
EMBERTELEN mennyiségű hiba és értelmetlen válasz egyetlen kvízben! Törlést!
Uchiha Madara
Haruno Sakura
Uchiha Itachi*
Uzumaki Naruto
Naruto-s kérdés, pocsék helyesírással. Azonnal törölni!
Mi az a honfoglaló?
játék*
a legújabbtörténelmi hírek
recepteket
zeneletöltések
EMBERTELEN mennyiségű hiba és értelmetlen válasz egyetlen kvízben! Törlést!
Dátum: 2009.04.06. 07:17:10
Mikor robbant el az elsö atombomba?
1945 augusztus 6
1945 szeptember 6
1946 szeptember 6
1946 augusztus 6
Valójában már 1944 óta folytak a kísérleti robbantások Nevadában. 1945 augusztus 6-án Hiroshimára dobták le az elsőt hadászati céllal. Törölni!
1945 augusztus 6
1945 szeptember 6
1946 szeptember 6
1946 augusztus 6
Valójában már 1944 óta folytak a kísérleti robbantások Nevadában. 1945 augusztus 6-án Hiroshimára dobták le az elsőt hadászati céllal. Törölni!
Dátum: 2009.04.05. 13:23:22
Rosszul.
Dátum: 2009.04.05. 13:11:02
ki a forma-1 mezőnyében az egyetlen színesbőrű versenyző?
massa
coulthard
hamilton
vebber
NAGYBETŰK!!! Ráadásul micsoda marhaság ez a "színesbőrű"? Nakadzsima japán, szóval ő is lehetne az. És Webber w-vel írja a nevét. Törölni!
massa
coulthard
hamilton
vebber
NAGYBETŰK!!! Ráadásul micsoda marhaság ez a "színesbőrű"? Nakadzsima japán, szóval ő is lehetne az. És Webber w-vel írja a nevét. Törölni!
Dátum: 2009.04.05. 10:14:04
Az alábbiak közül melyík nem egy sportszer márka?
aréna
adidias
reebok
tchibo
MELYÍK...Huhh! Egyik sem, mert nagybetűvel kezdődnek. De az aréna valójában Arena, az adidias meg Adidas. Javítást, törlést, vagy osztályismétlést javaslok!
aréna
adidias
reebok
tchibo
MELYÍK...Huhh! Egyik sem, mert nagybetűvel kezdődnek. De az aréna valójában Arena, az adidias meg Adidas. Javítást, törlést, vagy osztályismétlést javaslok!