Hozzászólások - Freez
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.06.23. 10:50:09
Ha az aukción sikerül megszereznem egy tárgyat ami relikvia (Brilliáns karkötő) akkor azt ugye nem kell felvennem a gyűrű helyére, hogy kifejtse hatását?
Dátum: 2009.06.22. 21:38:21
Én anno 20-as csapdával csináltam de nem szerettek a dögök mert legalább fél szinten keresztül hajtottam őket. Sajtolás pedig 30+30 egyértelmű hisz elvileg így nyered ki belőlük a legtöbbet.
Esetleg láthatatlanul vadászol ha "gyorsan" akarod megcsinálni a küldit.
Esetleg láthatatlanul vadászol ha "gyorsan" akarod megcsinálni a küldit.
Dátum: 2009.06.22. 21:28:21
Az életpont általában Hit Point azaz HP a külföldi játékokban.
Dátum: 2009.06.22. 11:56:38
Kipattant egy kicsi ötlet kvíz témában:
Egy kis jelentés gombocska(checkbox) bevezetése mikor megkapom a kérdést ha bepipálom/rákattintok előjön egy szövegbeviteli mező amibe leírom miért nem jó a kérdés és ezt megkapja a kvízadmin. Minimum x karaktert kell beírni azért , hogy ne csak annyi legyen spec., lex. és társai. Aki nem rendeltetésszerűen használja annak orrára koppintás.
+ biztos megkapná az admin
nem kell másolgatni
nem kell minfig új kvíz topic
- több munka a kvízadminnak
Mivel utólag is kiderülhet, h van benne rossz válasz ezért miután válaszoltam és megadja a helyes választ ott is egy hasonló gomb: "Nem értek egyet a válasszal"
Bár úgy érzem ez túlságosan is nagy változtatás lenne, úgyh marad a kvíz topic.
Szerk.: Ha egy kérdést az admin 1-szer már értékelt/rábólintott ott nem jelenik meg ez a lehetőség.
Egy kis jelentés gombocska(checkbox) bevezetése mikor megkapom a kérdést ha bepipálom/rákattintok előjön egy szövegbeviteli mező amibe leírom miért nem jó a kérdés és ezt megkapja a kvízadmin. Minimum x karaktert kell beírni azért , hogy ne csak annyi legyen spec., lex. és társai. Aki nem rendeltetésszerűen használja annak orrára koppintás.
+ biztos megkapná az admin
nem kell másolgatni
nem kell minfig új kvíz topic
- több munka a kvízadminnak
Mivel utólag is kiderülhet, h van benne rossz válasz ezért miután válaszoltam és megadja a helyes választ ott is egy hasonló gomb: "Nem értek egyet a válasszal"
Bár úgy érzem ez túlságosan is nagy változtatás lenne, úgyh marad a kvíz topic.
Szerk.: Ha egy kérdést az admin 1-szer már értékelt/rábólintott ott nem jelenik meg ez a lehetőség.
Dátum: 2009.06.22. 11:46:20
Én a smaragd pegazusomra vártam sokat aztán 1 szint alatt csak beesett a csapdámba (akkoriban csak 20-as csapdával nyomtam).
Dátum: 2009.06.21. 20:48:29
Én függő vagyok nem bírok ki 30 napot Vu nélkül (elég szomorú) és a társaság is számít rám de vizsgaidőszakban milyen jól jönne persze akkor nem tudok bejelentkezni amíg nem telik le az időkorlát.
Dátum: 2009.06.21. 20:17:15
Ikariam körüzenet csábított ide és a Tanoth nevű akkor még überhulladék (fordítás illetve annak hiánya) okozta csalódás után.
Dátum: 2009.06.20. 20:52:11
Nari, ha a LE bukós küldivel csak a prémium a bajod akkor 1-2 hétre most nem fizetsz elő. Sajnos ha már megtetted 1 jó időre akkor ez sajnos lehet az IJ esete.
Szerintem a bukás LE értékét itt is felezni kellene és mindjárt barátságosabb lenne a helyzet. Mondjuk ez sem tökéletes megoldás mert ha jól tudom a V3-on érvényes szabályok között szerepel olyan is, hogy akkor tudsz sok LE-t veszíteni ha jó a portya mérleged. Tehát ezt a jó mérleges kariknak a rossz mérleges karikkal lenne érdemes megpróbálni kivitelezni (lebeszélés) vagy olyanokat támadni lightos szerkóban (nem lebeszélve).
Szerintem a bukás LE értékét itt is felezni kellene és mindjárt barátságosabb lenne a helyzet. Mondjuk ez sem tökéletes megoldás mert ha jól tudom a V3-on érvényes szabályok között szerepel olyan is, hogy akkor tudsz sok LE-t veszíteni ha jó a portya mérleged. Tehát ezt a jó mérleges kariknak a rossz mérleges karikkal lenne érdemes megpróbálni kivitelezni (lebeszélés) vagy olyanokat támadni lightos szerkóban (nem lebeszélve).
Dátum: 2009.06.20. 20:29:22
Bonca, winnie-ről az a hír járja, hogy bot és még csak az 1.0.12-es verzió de azért alakulgat.
Winnie, szerintem Bumburnyak példája jó de tényleg kár ebbe politikát keverni.
Ja és az utólagos módosítás, igen lassan mind megszokjuk és várjuk is.
Winnie, szerintem Bumburnyak példája jó de tényleg kár ebbe politikát keverni.
Ja és az utólagos módosítás, igen lassan mind megszokjuk és várjuk is.
Dátum: 2009.06.20. 20:23:45
50k egy 10-es citedella? Valaki pedig azért mert sírni a fórumon, hogy a KH csapatának 20-as citedellája van. Nevetséges annak függvényében, hogy 42-es szinten naponta 43k építést konstruálok csak a varázspontokból.
Értem én, h elviszi a hasznot de akkor is...
Értem én, h elviszi a hasznot de akkor is...
Dátum: 2009.06.20. 19:52:53
Meik film szól a japán ősi hagyományokról?
Honfoglalás
300
Az Utolsó Szamuráj
Arthur király legendája
Melyik, utolsó
Artúr király legendája a filmkatalógus és a port.hu szerint
(Fizetett reklámunkat láthatták!)
Ja ezt meg azért mert rosszindulatú vagyok:
Mi Orbán Viktor kedvenc sportja?
malacfogás
kosárlabda
labdarúgás
box
Honfoglalás
300
Az Utolsó Szamuráj
Arthur király legendája
Melyik, utolsó
Artúr király legendája a filmkatalógus és a port.hu szerint
(Fizetett reklámunkat láthatták!)
Ja ezt meg azért mert rosszindulatú vagyok:
Mi Orbán Viktor kedvenc sportja?
malacfogás
kosárlabda
labdarúgás
box
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.06.18. 11:02:36
A 100k-s kristályhoz megint csak nem jár TP bár sztem az jobban megérte mint a mágiás kavics. Legalábbis nekem jobban megérné.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.06.18. 10:49:15
Lehet csak játszani akar nem matekozni/ tetszik neki a kő/ tudja, h az életbe nem lesz elég dukátja jobb tárgyra. A vadászathoz jár Tp ehhez nem. Akinek nincs elég ideje játszani az költi a csp-t dukátra legalább nem megy "kárba".
Dátum: 2009.06.17. 21:41:20
Off: Tudom, winnie általában közellenség de nekünk a középmezőnynek 40-es szint környékén van mit rakni még a szakikra ha elfogynak az érdemlegesek akkor tényleg csak TÖ fog nőni.
Várom már a barátságos portyát ahol ugye a szaki számít majd.
Kicsit elkanyarodtunk a "Küldetésektől".
Várom már a barátságos portyát ahol ugye a szaki számít majd.
Kicsit elkanyarodtunk a "Küldetésektől".
Dátum: 2009.06.17. 17:37:16
Állítólag félévente jönnek vissza a régiek...
Dátum: 2009.06.17. 17:35:03
Zohenko van ráció abban amit írsz de pár dolgot még figyelembe kell venni kivégzés és gyémánt bónusz.
Dátum: 2009.06.17. 17:31:51
Off: Nekem most 22-vel magasabb a szaki összegem mint a TÖ de általában közel vannak egymáshoz (mindkettő 700 felett).
Dátum: 2009.06.17. 15:36:13
Off: Winnie, szégyeld el magad! Ne adjál itt optimaplizálós ötleteket! Csúnya Winnie hess!
Dátum: 2009.06.17. 15:03:00
Kérlek erre használd a Kvíz3. topicot valamint minden világ 1 adatbázisból merít ez nem V2 probléma.
Dátum: 2009.06.17. 14:54:30
Miklós talán ígértei között van:
"- Korábbi epikus ellenfél ismételt megölésének lehetősége."
Kvízolimpia saját metódus:
5 fül nyitva (Jerikódb, wiki, google, imdb, és a kvízablak)
Ha rémlik a kérdés akkor Jerikó adatbázisa
Ha évszám akkor google vagy wiki
Fogalommagyarázat google
Filmes kérdés imdb
Én úgy érzem fejlődtem a keresésben legalábbis a kezdetekhez képest mert akkor nem tudtam általában befejezni időben.
Legutolsó eredményem:
Freez 47 helyes válasz 860 mp alatt
Úgy gondolom ha ki akarjuk ütni a keresés lehetőségét akkor a 6 perc ideális lehetne az 50 kérdésre ha pedig nem váltja be a hozzá fűzött reményeket akkor legyen még kevesebb. Rajtam biztosan kifogna. Ez pont annyi idő amíg az embernek van ideje felfogni a kérdést. Lehetne 1 teszt minimális LE jutalommal 2 éles olimpia között, medál nélkül természetesen.
Egyébként aki sajnálja mástól a medált gyűjtögesse a kérdéseket és csináljon jobb adatbázist. Elhihetitek nem túl mókás. Én is szeretnék egy sajátot de még csak a kérdéseket gyűjtöm.
Ötlet:
3 féle kvízolimpia:
15 perces csak LE kicsit mondjuk több mondjuk 2-szeres
6 perces aki 49-50ig 3 medál | 45-48 2 medál | 43-45 1 medál | 25-43: 1 helyes kvízkérdés jutalma LE-ben | kevesebb mint 25 jó válasz annyi LE mintha lemondana valaki a kvízkérdésről.
Lemondok a kvízolimpiáról nem terhelem a rendszert és az agyamat. Jutalom: mintha lemondtam volna egy kvízkérdésről.
Csak hasraütött értékeket írtam ha van jobb ötleted javítsd kérlek.
"- Korábbi epikus ellenfél ismételt megölésének lehetősége."
Kvízolimpia saját metódus:
5 fül nyitva (Jerikódb, wiki, google, imdb, és a kvízablak)
Ha rémlik a kérdés akkor Jerikó adatbázisa
Ha évszám akkor google vagy wiki
Fogalommagyarázat google
Filmes kérdés imdb
Én úgy érzem fejlődtem a keresésben legalábbis a kezdetekhez képest mert akkor nem tudtam általában befejezni időben.
Legutolsó eredményem:
Freez 47 helyes válasz 860 mp alatt
Úgy gondolom ha ki akarjuk ütni a keresés lehetőségét akkor a 6 perc ideális lehetne az 50 kérdésre ha pedig nem váltja be a hozzá fűzött reményeket akkor legyen még kevesebb. Rajtam biztosan kifogna. Ez pont annyi idő amíg az embernek van ideje felfogni a kérdést. Lehetne 1 teszt minimális LE jutalommal 2 éles olimpia között, medál nélkül természetesen.
Egyébként aki sajnálja mástól a medált gyűjtögesse a kérdéseket és csináljon jobb adatbázist. Elhihetitek nem túl mókás. Én is szeretnék egy sajátot de még csak a kérdéseket gyűjtöm.
Ötlet:
3 féle kvízolimpia:
15 perces csak LE kicsit mondjuk több mondjuk 2-szeres
6 perces aki 49-50ig 3 medál | 45-48 2 medál | 43-45 1 medál | 25-43: 1 helyes kvízkérdés jutalma LE-ben | kevesebb mint 25 jó válasz annyi LE mintha lemondana valaki a kvízkérdésről.
Lemondok a kvízolimpiáról nem terhelem a rendszert és az agyamat. Jutalom: mintha lemondtam volna egy kvízkérdésről.
Csak hasraütött értékeket írtam ha van jobb ötleted javítsd kérlek.