Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Morzkod

Dátum: 2011.10.16. 10:36:05
Dobogo mar biztosnak tunik, elso hely elment, de Helionnal megverekszunk.
Dátum: 2011.10.15. 18:24:13
Idézet: Ariel - 2011.10.15. 14:02:27
Idézet: Morzkod - 2011.10.15. 13:35:30
Idézet: Lúzer - 2011.10.15. 13:12:02
Energiakristályosító 20.
20ról 30-ra. Szinteként +1 mágia

Nem pont igy, de olyan epulet, ami szintlepes utan ad valami tapot jo otletnek tunik.

Az szerintem beleférne, hogy egy új épület 10-ik szintje után a karakternek ad +1-et a legkisebb tulajdonságára minden szintlépése után. Az épület 20-ik szintje pedig a két legkisebbre. Akár mehetne 30-40 épületszintig is.

Nem lehetne a banyat valahogy ugy felokositani, hogy a +1 tul (legkisebb tulajdonsagra jo otletnek tunik) a kovetkezo szintlepesnel esik le? Stackelodhetne is akar. A banya szintkoltsege minden ujraepitessel +10% lehetne az elozohoz kepest.
Allandora megkapott +tul helyett lehetne vedofal/gyakorloter jellegu is a bonusz. A szintlepeshez kotes pedig megoldhato lenne ugy, mint az alvilagi veremnel.
Sot igy belegondolva nem is feltetlen kellene tulajdonsagot adnia, lehetne maxEP is. Jol harmonizalna az uj bajnoki rendszerhez.

Reszemrol HT-val nem kevernem, bar a HT-nak olyan iszonyatos bonusza van, hogy en semmikepp nem erzem megalapozottnak Birka problemajat, hogy egy szovi nem tudja felepiteni annyira, hogy atvegye egy napra.

Na akkor summazom:
2 epulet. Az egyik 10-es szintig huzhato, ott bomlik automatikusan, szintkoltsege konstans, de folyamatosan no az ujraepitesek soran. Bomlaskor a masik epulet ugrik egy szintet, ami szintenkent +X maxEP, de maximum annyi amennyi szinttel a karakter Y szint felett van.
Dátum: 2011.10.15. 18:04:27
Idézet: Fecsu123 - 2011.10.15. 15:36:00
,ha meg nem az akkor megvédi majd magát vagy írja le akkor minek készült és mi lett végül.

Nem igazan erzem ugy, hogy meg kene vedenem magam, de mivel titkolnivalom sincs ezert szivesen elmagyarazom miert van epitokarim.
Azzal a cellal regisztraltam, hogy epito legyek, es az lettem. Nincs masik karakterem V3-on, nincs masik aktiv karakterem semmilyen szerveren. Ha emlekszel mar korabban irtam, hogy a kepessegeim erosen korlatosak, ezert kerestem egy olyan celt magamnak amit eleg konnyu elerni, mert senki mas nem igyekszik ugyanezt elerni.

Szamomra a jatekban az igazi elvezetet a kommunikacio adja, ahhoz meg gyakorlatilag mind1 milyen taktikat alkalmazok. Epitonek lenni azert nagyon jo, mert minimalis kotottseggel jar, ha nincs kedvem jatszani letudhatom napi 1-2 percben a vegzeturazast.
Dátum: 2011.10.15. 17:48:53
Idézet: Aurri - 2011.10.15. 14:24:52
(a 0+1 fős amit lentebb Kócos fejtegetett pedig a no komment kategória).

Aki ures kategoriaba tudna feljebb lepni az jo esellyel most is egyedul indul kategoriajaban, vagy 1-2 valos ellenfele van. Ahogy Ariel is irta melle is rakhatsz meg 100 ellenfelet alsobb szintekrol azok nem fognak semmilyen kihivast jelenteni neki.
Dátum: 2011.10.15. 17:45:28
Harmadik javaslat: a piros bajnoki szinthatarai eltolva legyenek a kek bajnokihoz kepest.
Dátum: 2011.10.15. 13:36:20
Idézet: Alendaar - 2011.10.15. 13:14:38
Erőforrások átváltása nagyon kényes téma - szerintem ilyen jellegű dolog nem lesz.

Igen addig eddig meg minden jatekban csak baj volt, ha eroforrasokat at lehet valtogatni.
Dátum: 2011.10.15. 13:35:30
Idézet: Lúzer - 2011.10.15. 13:12:02
Energiakristályosító 20.
20ról 30-ra. Szinteként +1 mágia

Nem pont igy, de olyan epulet, ami szintlepes utan ad valami tapot jo otletnek tunik.
Dátum: 2011.10.15. 12:08:34
Idézet: Fecsu123 - 2011.10.15. 12:02:34
Nincs ékezeted..

Van csak nem (mindig) hasznalom.
Dátum: 2011.10.15. 12:06:38
Idézet: Prisma - 2011.10.15. 11:30:01
Akkor olvasd el még egyszer, hogy mit írtál.

Nincs ra szukseg, hiszen elmondod majd te.

Azt, hogy másnak szeretnél kihívást.

Teccik latni? Mondtam.

Továbbra is úgy vélem, hogy helytelen, ha te másnak akarsz kihívást. Elégedj meg a saját magadnak támasztott kihívásokkal. Nekem is lennének ötleteim, hogy neked milyen kihívásokra lenne szükséged, de többnyire jobb, ha az ilyesmit megtartja magának az ember.

Az on velemenye fontos szamunkra!
De azert egyutt tudok elni vele, ha valamit maskepp gondolsz mint en.

Az lehet, hogy azt tartod szem előtt, ami szerinted a játék egészének jót tenne,

Nem vagyok benne biztos, hogy ez tmindenki elmondhatja magarol.

Pl. te nem, az biztos.

Lehet, de hogy nem,. az biztos? Hat az en kepeseggeimmel ez mar nem teljesen ertheto.
Dátum: 2011.10.15. 11:58:53
Idézet: Prisma - 2011.10.15. 11:21:53
Idézet: Morzkod - 2011.10.15. 11:06:18
Idézet: Prisma - 2011.10.14. 08:26:29
1. Nem hiszem, mert nyilvánvalóan nem igaz.

Ha ugy veled hazudok, akkor nincs ertelme a vitanak, de ezzel egyuttal azt is alairod, hogy csak erzelmi alapon nem tudod elfogadni azt amit irok, es a vita keretei kozul kilepve, ervek nelkul akarod cafolni mondanivalomat.

Értem, hogy minél hamarabb válaszolni akartál, de az 1. pont után legalább a 2. pontot elolvashattad volna, és akkor nem kellett volna leírnod ezt a marhaságot. Abban ugyanis rámutattam, miért nem lehetsz kívülálló elvileg sem. Ha még tovább olvastál volna, akkor az is kiderül, hogy valójában irreleváns, hogy kívülálló vagy-e, nem ettől függ, hogy igazad van-e, vagy nem. Csak, hogy egyértelmű legyen: ebben az esetben nincs.

Megnyugodhatsz elolvastam az egeszet. Iszom a szavaidat.
Az, hogy igazam van-e kerdeses. Illetve mostmar nyilvan nem, hiszen megmondtad, hogy nincs. Koszonom. Maskor kezdhetned ezzel, es megusznank a vitat.
Csak nagyon halkan, egy csondes, sotet es nyirkos kis sarokban merem megjegyzni, hogy en olyat nem irtam, hogy azert lenne igazam, mert kivulallo vagyok. Csupan annyit voltam bator kozolni, hogy engem az erdekeim nem befolyasolnak, mert a temaval kapcsalatban nincsenek.
Dátum: 2011.10.15. 11:53:09
Idézet: Fecsu123 - 2011.10.15. 11:45:54
akkor kérd meg az Omegat,hogy az építésért cserébe fizessenek be egy menyecskéhez és akkor talán nem leszel ilyen feszült

Latod mondom, hogy nem ismered az Omegat.
(A kacsintas nyilvan a szovitarsaknak szol.)

Ja es meg azt is akartam mondani, hogy NEM VAGYOK FESZULT!
Dátum: 2011.10.15. 11:52:02
Idézet: Lora - 2011.10.14. 15:07:17
Nem, nem felesleges az ötletelés, és szoktunk figyelembe venni jó és megvalósítható javaslatokat. De mindent nem lehet.

Akkor kiemelem: barki donthessen ugy, hogy bajnoki buntetesek HELYETT a kovetkezo kategoriaban indul.

Reszletek: Ezert jarjon lila medal. Felsobb indulasnal, csak az adott kategoriaban szerzett lila medalok adjnak negativ modositot. A magasabb kategoria addig legyen valaszthato, amig el nem eri a karakter a buntetesmentes kategoriat. A 4 fos minimum szempontjabol a kategoriavaltok ne szamitsanak, a kategoria rajtuk kivul is legalabb 4 karaktert vagy klont tartalmazzon. Ha valaki ures kategoriaba lep, akkor a klonok a korabbi kategoriaja klonjaibol legyenek extrapolalva (de realisan, ne ugy, mint a kalandos extrapolacional).

Fentiektol fuggetlenul:
Nevezes gomb megnyomasa elott legyen feltuntetve, hogy a bajnokin milyen modositokat kap a karakter.
Dátum: 2011.10.15. 11:41:53
Idézet: Fecsu123 - 2011.10.15. 11:29:51
,ha tényleg kívülálló vagy mint ahogy szajkózod akkor neked miért fáj ez az egész??

Valamit felreerthettel, en azt irtam le eddig miert tartom jonak az uj szabalyokat.

A szólásszabadságodon túl semmi értelme nincs annak,hogy itt osztod a posztod.

Biztos vagyok benne, hogy ha csak te olvasnad, akkor igy lenne. En titkon abban remenykedem, hogy tobben is olvassak (peldaul rajtad kivul Prisma), es talan valaki hajlando lesz elgondolkodni rajta, hogy mit mondok.

Az építő kariddal aztán neked tök mindegy,hogy milyen bajnoki lesz,de nyilván valami irigység beszél belőled és kb az a mentalitás,hogy dögöljön meg a más tehene is.

Bizonyara igy van - tudatalatt, anelkul, hogy ennek magam tudataban lennek - de ha megfeszulok se latom, hoyg a/ hol hal meg a szomszed tehene, es milyen elegtetelt jelent az nekem, mint bajnoki antitalentumnak, hogy ketszer annyi medalt osztanak ki, mint eddig.

Szivassuk meg a bajnokokat, amiért azok mertek lenni. Építs vazz Te is erős karit és akkor még lenne is értelme annak,hogy valamiért kiállj.

Gondolhatod, hogyha lenne annyi eszem, hogy eros karit epitsek megtettem volna mar reg.

Tipikus megmondó embernek jöttél fel csavarva a szavakat, hogy fontosnak érezd magad. pff.

Sajnos nekem az eletem egy kudarc, 77 eves vagyok, de meg pattanasos, munkanelkuli 4 altalanossal, es not kozelrol meg nem lattam. Mit tegyek, igy kompenzalok?

Ezekkel a statokkal és a szerver legjobb építésével ez inkább szolga karakternek néz ki. 125. szinten ilyen tulajdonságokkal (felér kb 50-55. szint topjával) ez Nekem inkább rég tiltólistás,mint szabályos. Arányaiban keveset költöttél magadra és "körbeépítettél" játékosokat. ,de csak szívességből persze.

Latod, ha ismerned az omegat tudnad, hogy ok is megtesznek nekem dolgokat, de ez nem a megfelelo forum arra, hogy ezt reszletezzem.

majd jössz és okosan megvéded magad,de nem érdekel. Ezek tények.

Szeretném, de minden amit leírsz úgy igaz. Szomorú.
Dátum: 2011.10.15. 11:31:22
Idézet: Eardog - 2011.10.14. 11:54:48
így is nagy egészséggel és magas kivégzéssel sok új esélyes lesz.

Az egeszseg vegre szerepet kap a bajnokin, ez nem kerdes, de tenyleg annyit szamitana a kivegzes?
Hasrautesszeruen 100-as szint, 300-as kivegzessel szamolva, termeszetesen hatbaszurassal 5250 EP-nyi kivegzest jelent. Ez 53 pontnyi egeszsegnek felel meg.
Dátum: 2011.10.15. 11:12:44
Idézet: Prisma - 2011.10.14. 08:34:03
Idézet: Morzkod - 2011.10.14. 08:03:43
En nem visszhúzni szeretném, ha további kihívást szeretnék nekik.

1. Te ne másnak akarj kihívást adni, hanem magadnak.

Nekem megvannak a kihivasaim, megfelelo topikba be is van irva, par evre munkat adnak azok nekem. Javaslatim megfogalmazasanal pedig azt tartom szem elott, hogy velemenyem szerint a jatek egeszenek mi tenne jot. Nem vagyok benne biztos, hogy ez tmindenki elmondhatja magarol.

Nem lenne nagy egy kategóriával feljebb is nyerni, mint ahol éppen vagy?

Nagy lenne, de csak akkor, ha én szabadon dönthetek így, és nem kényszerítenek. Ez olyan, mintha odamennél Pacmanhoz, és azt mondanád, hogy ő ezentúl csak 3 súlycsoporttal feljebb indulhat, mert túl jó [...]

Ugy velem itt megint hibaztam, mert nem emeltem ki elegge mindharom hozzaszolasomban, ahol errol beszelek, hogy kifejezetten opcionalisnak szannam ezt a lehetoseget. Egy bujtatott felteteles moddal utaltam csupan ra.

De még egyszer: csak azt akarom, ahogyan sokan mások, hogy jelentsen már valamit a medál.

Ezzel latod en is PONT igy vagyok.
Dátum: 2011.10.15. 11:06:18
Idézet: Prisma - 2011.10.14. 08:26:29
1. Nem hiszem, mert nyilvánvalóan nem igaz.

Ha ugy veled hazudok, akkor nincs ertelme a vitanak, de ezzel egyuttal azt is alairod, hogy csak erzelmi alapon nem tudod elfogadni azt amit irok, es a vita keretei kozul kilepve, ervek nelkul akarod cafolni mondanivalomat. Ennek kb. annyi ertelme van, mint annak, hogy "eggyel tobbszor nem, mint ahanyszor de".
Dátum: 2011.10.14. 17:40:46
Idézet: McMad - 2011.10.14. 11:53:18
RÖHEJ!
Komolyan elhiszi valaki, hogy ha egy építő rátol 100 pontot az Egészségére, akkor lesz esélye egy gyilkológép ellen?
NEM. Legfeljebb tovább bírja.

Mar hogyne lenne!
3:23313 ennyit mondok csupan. Szamold ki. 8000-szer akkora egeszseggel, mint az ellenfelem rohogve fogom a foldbe dongolni. Ha o valahogy le birja csokkenteni 1-re, akkor nekem eleg a 8000-es is.
Dátum: 2011.10.14. 08:03:43
Idézet: Prisma - 2011.10.14. 07:50:58
Ez az egész egyébként tipikusan magyar sztori. Aki elér valamit, azt húzzuk vissza, plusz a szokásos minden kell ingyen, mert az jár, de tenni ne kelljen érte.

En nem visszhúzni szeretném, ha további kihívást szeretnék nekik. Pont ezért írtam, hogy a 3%-os bónusz nem jó, mert az már olyan hátrány, ami kizárja a sokszoros nyertest, és pontosan ezért támogatom a kategóriaugrást, akár az általad javasolt megkülönböztetett medállal is.
Egy pillanatra gondolj bele. Nem lenne nagy egy kategóriával feljebb is nyerni, mint ahol éppen vagy?

Az érved második fele meg sokkal inkább értelmezhető azokra a karikra, akik simán nyernének 10 bajnokit sorban anélkül, higy a két bajnoki között a nevezés gombon kívül bármi másra kattintanának a játékban, mintsem azokra a csöppet sem gyenge karikra, akik így közelebb kerülnének a győzelemhez, és akiknek - kapaszkodj meg - jó része már most is bajnok. Igaz nem sokszoros.
Dátum: 2011.10.14. 07:57:39
Idézet: Prisma - 2011.10.14. 07:50:58
Idézet: Morzkod - 2011.10.14. 07:39:17
Én kivülállóként vizsgálom a kérdéskört

VS

tekintve, hogy bár az elmúlt bajnokin döntőbe jutottam az ott kialakult 3:23313-as sebzésarány jól mutatja, hogy én soha semmilyen rendszerben nem leszek bajnok

Magyarul nem kívülálló vagy, hanem nagyon is érintett, mert eddig nem jutott neked bajnoki, és nyilván minden olyan változtatás jó neked, ami minél több embernek osztogat medált.

Félreértetted, vagy nem jól írtam le: nekem soha semmilyen rendszerben nem lesz bajnokim, mind1, hogy alakulnak a szabályok, a játékban azzal akinek van bajnoki medálja semmit nem tudok kezdeni, függetlenül attól, hogy mi lesz a rendszer a jövőben, még talán azt hozhatnád fel, hogy biztos nincs a szövimben sokszoros bajnok, és az ő érdeküket védem, de igazából van egy rakás, a szövi fele bajnokira optimalizálva játszik, 63 bajnokival 3. helyen állunk a szerveren, tehát ez az érv sem áll meg.
Hidd el az én játékomat - azzal a karakterrel akivel most játszom, és a jövőben is tervezek - semmilyen módon nem érinti, hogy ki hány bajnokit nyer. Azt hiszem teljes joggal állíthatom tehát, hogy kívülálló vagyok.
Dátum: 2011.10.14. 07:52:26
Idézet: McMad - 2011.10.14. 07:03:25
Vélemények?

Mi az a BVUV?
Ha jól vágom (Biri majd megmondja) a varázslat %-os bónuszt ad, az erő meg fixet, ezért első (harmadik) szintű tárgyakkal harcolva eléggé eltolódna közelharc irányba a csata.
Ezen kívül jó sok helyen van benne még a képletekben a szint (pl. erőbónusz, támadás).
A TÖ-ből a mágiát levonnám.
Azonos TÖ mellett jellemzően a magas szintűeknek magasabb lesz a harci szakértelme.
Ezektől eltekintve érdekes lehet.