Hozzászólások - Rodriguez
Dátum: 2009.11.21. 01:21:39
Hagyd egy kicsit, most fejlessze a kariját, ne a játékot
Dátum: 2009.11.20. 12:15:43
Azért jogos a felvetése Én is szeretem ha értem, hogy miről szavazok, 2 napja még azt se tudtam mi az a typo
Dátum: 2009.11.20. 00:23:20
Lehet nem derült ki, de én is a maradása mellett vagyok, odabigyeszthetsz
Dátum: 2009.11.19. 18:55:40
Nekem is az jön le az egészből, hogy a top elszakadt a játékosoktól és nem tetszik nekik, hogy ők VF-el szépen eljátszanak, ők fent meg nem tudnak mit kezdeni magukkal. Azok sírtak max, akiknek nincs vf-ük. Nem a VF-el van itt a baj, én úgy érzem.
Dátum: 2009.11.19. 16:56:04
Ebből az jön, hogy azért kell a vf-et butitani, mert a hülyék nem fejlesztik ki, elcseszik a karakterüket. Igy aki meg okosan csinálja, az gyengítjük, hogy a idióták kapjanák játékélményt
Dátum: 2009.11.19. 14:51:07
Vadul integetsz, hogy licitálnál, és miklós rak a tétre 10-et asszem és igy meg, ha 1000-el akarsz emelni, akkor meg bekiabálod, hogy 2000 dukát és akkor annyi a tét
Dátum: 2009.11.19. 13:59:17
Hát ezt nem te aláltad most fel, a V3 top-ra jellemző, hogy folyamatosan lobbizik, hogy ami neki jó, az még jobb legyen, ami meg rossz, vagy csak másnak jó, azt lekorlátozza. Az ottani top nem jó játékos, csak a játékot tudják jól formálni. Karaktert fejlesztget persze, de sokat nem gondolkozik rajta, inkább a játékot alakiítja a karakteréhez, és ha veszít, mert valakinél valami okosság van, gyorsan elintézi, hogy lekorlátozzák
Értem én amit írsz, de nem most kezdődött.
Értem én amit írsz, de nem most kezdődött.
Dátum: 2009.11.18. 23:23:18
Szerintem mókás, nekem tetszik
Dátum: 2009.11.18. 22:06:53
Azért jó lenne előre tudni, hogy most a sirások miatt elcseszik e a tárgyat, mert akkor nem veszem meg, ha most a rinya miatt lebutitják majd.
Dátum: 2009.11.18. 11:03:59
Mi az a typo? valami exploit? Kellene rá egy ballansz
u.i.: tényleg mi az a typo?
u.i.: tényleg mi az a typo?
Dátum: 2009.11.18. 08:51:34
A bajnokisat viccből írtam.
Dátum: 2009.11.18. 08:34:20
Lassan ott tartunk már, hogy 5000 helyes válaszért, meg egy bajnoki medál jár.
Ezt a topicot is olyan ember találta ki akinek nincs Én már egy jó fél éve, max a LE-ért csinálom meg, sokszor még azért se, de elfogadtam, hogy ilyet sose szerzek, alapvetően azért se, mert kell egy gyors net hozzá, és mobilnettel lehetek bármilyen okos, esélytelen vagyok.
Ezt a topicot is olyan ember találta ki akinek nincs Én már egy jó fél éve, max a LE-ért csinálom meg, sokszor még azért se, de elfogadtam, hogy ilyet sose szerzek, alapvetően azért se, mert kell egy gyors net hozzá, és mobilnettel lehetek bármilyen okos, esélytelen vagyok.
Dátum: 2009.11.17. 16:59:44
Még nem számoltad ki, hogy mondjuk egy hónapban mennyi +LE? Érdekelne
Dátum: 2009.11.17. 16:58:39
én is így gondolom, a inspirátor, csak gyorsabb, de nem jobb fejlődést ad, a csapdával szemben.
Dátum: 2009.11.17. 16:42:37
Elintézed, hogy bentlegyen?
Lécci, lécci, legyen bent az összes relikvia is lgy-ért, és akkor nem kell dukátot gyüjteni.
Lécci, lécci, legyen bent az összes relikvia is lgy-ért, és akkor nem kell dukátot gyüjteni.
Dátum: 2009.11.16. 23:15:57
csodák azonnal vannak, a lehetetlenre még várni kell
Dátum: 2009.11.16. 22:42:16
valahol olvastam november elején hogy a pókerra már akkor is csak tartalék helyek voltak, tehát már szinte esélytelen nevezni
Miklós:
A találkozós aukciós tárgyakról mikor tudunk meg bővebb infót?
Miklós:
A találkozós aukciós tárgyakról mikor tudunk meg bővebb infót?
Dátum: 2009.11.16. 15:59:53
Karakter neve Indoklás Igen Nem Te szavazatod
Kabuto Én volnék az utód
Killmeus Kabuto = Killmeus
Sok hasznát vennétek nekem is remélem velveszitek mindkettőt
Küldő:
Kabuto
Üzenet címe:
(nincs cím)
Dátum:
Ma, 10:22:35
Heló!
Azt akarom kérdezni hogy mikor hel meg az utcsó epikus ?
mert elvileg nállatok 2 ember töröl és magammal hoznám a másik karimat is nézd meg a neve Killmeus ütős kis karakter.
szal én is és Killmeus is szeretne epiket ütni hogy minél hamaarabb vége legyen a világnak.
Címzett:Kabuto
Üzenet címe:Re: (nincs cím)
Dátum:Ma, 20:50:11
""Aizs.
An im a tezyleh?Men zsraka inzőyggem?
Vdü Zrob "
Heló borz hogy tudnálak meggyőzni én csak hozzátok akarok Tartozni 2 karakterrel jönnék Killmeus és Kabuto.
Killmeus épít epikust üt én meg harcolok.
Am mennyi szavazat van nállad?"
Küldő:Killmeus
Dátum:Ma, 20:37:04
""Heló Borz én vok Kabuto
Kabuto=Killmeus
Ha felvesztek ekkor 2 kari lesz a szöviben ez 2*-megéri am amit eddig epikbe ütöttem az
28839.
Na mi a válasz?
"honnan tudud?
de hogy akarsz jáccan?? együtt a szövivel ??
mert ha nem akkor kiléphetnél a szöviből és én beléphetnék és te ugyanúgy tudnál jáccani."
V4-es gyöngyszem, amiért érdemes 10 percenként benézni, és olvasni a leveleit Ez csak néhány kiragadott részlet tőle
Kabuto Én volnék az utód
Killmeus Kabuto = Killmeus
Sok hasznát vennétek nekem is remélem velveszitek mindkettőt
Küldő:
Kabuto
Üzenet címe:
(nincs cím)
Dátum:
Ma, 10:22:35
Heló!
Azt akarom kérdezni hogy mikor hel meg az utcsó epikus ?
mert elvileg nállatok 2 ember töröl és magammal hoznám a másik karimat is nézd meg a neve Killmeus ütős kis karakter.
szal én is és Killmeus is szeretne epiket ütni hogy minél hamaarabb vége legyen a világnak.
Címzett:Kabuto
Dátum:Ma, 20:50:11
""Aizs.
An im a tezyleh?Men zsraka inzőyggem?
Vdü Zrob "
Heló borz hogy tudnálak meggyőzni én csak hozzátok akarok Tartozni 2 karakterrel jönnék Killmeus és Kabuto.
Killmeus épít epikust üt én meg harcolok.
Am mennyi szavazat van nállad?"
Küldő:Killmeus
Dátum:Ma, 20:37:04
""Heló Borz én vok Kabuto
Kabuto=Killmeus
Ha felvesztek ekkor 2 kari lesz a szöviben ez 2*-megéri am amit eddig epikbe ütöttem az
28839.
Na mi a válasz?
"honnan tudud?
de hogy akarsz jáccan?? együtt a szövivel ??
mert ha nem akkor kiléphetnél a szöviből és én beléphetnék és te ugyanúgy tudnál jáccani."
V4-es gyöngyszem, amiért érdemes 10 percenként benézni, és olvasni a leveleit Ez csak néhány kiragadott részlet tőle
Dátum: 2009.11.16. 15:05:06
Én csak azt irtam, hogy ha már paklit veszek inkább legyen tuti a kód, tehát, ne lehessen az, hogy veszek paklit, kód nincs, pakli nem kell, és kidobtam a pénzt.
Természetesen sokkal jobb lenne, ha mindent ingyen kapnánk meg, akkor senki nem höbörögne szinte, egy két rinya-ringu-királyt kivéve.
Viszont el kell fogadni, hogy a Beho ebből a pénzből müködik, ha nem fizetünk nincs játék, ha fizetünk, akkor ad nekünk előnyt, ez az üzlet. Senki se szeret ingyen dolgozni, ezt szerintem mindenki megérti.
Természetesen sokkal jobb lenne, ha mindent ingyen kapnánk meg, akkor senki nem höbörögne szinte, egy két rinya-ringu-királyt kivéve.
Viszont el kell fogadni, hogy a Beho ebből a pénzből müködik, ha nem fizetünk nincs játék, ha fizetünk, akkor ad nekünk előnyt, ez az üzlet. Senki se szeret ingyen dolgozni, ezt szerintem mindenki megérti.
Dátum: 2009.11.16. 15:01:55
Annyit korigálnék, hogy reálisan lásátok:
4 alappakli : 6600
5 kieg: 5700
Tehát felelőtlenség 4000 forintokkal számolgatnotok
4 alappakli : 6600
5 kieg: 5700
Tehát felelőtlenség 4000 forintokkal számolgatnotok