Teljes mértékben egyetértek, tegnap én is jeleztem a lag topikban, hogy mekkora érvágás a statok kiszedése a csataleírásokból. A portyás játékélményt súlyosan rombolja, a hűbelebalázs stílust hozza helyzetbe a megfontolt portyázás helyett.
Az, hogy a csataleírásnál láttam a statokat, kizárólag win-win szitukat generált, ugyanis ha ellenőriztem, hogy a fickó költött, nem támadtam újra. Én nem nyeltem be TP-t, ő pedig nem lett ismét nullára verve.
Hozzászólások - Becksim
Dátum: 2012.04.19. 19:05:37
Dátum: 2012.04.19. 15:10:25
Azóta esett két manalötty. 74 győzelemre két lötty.
Dátum: 2012.04.19. 13:56:15
51 sárkányt öltem eddig, és nem esett semmi. Se lötyi, se relik, se semmi.
Kezdjek el bugra gyanakodni, vagy vegyem úgy, hogy kivételesen szerencsétlen voltam?
Kezdjek el bugra gyanakodni, vagy vegyem úgy, hogy kivételesen szerencsétlen voltam?
Dátum: 2012.04.18. 20:28:49
Cras, az se mindegy, hogy a betöltött le-t milyen aránnyal termelte ki az adott kari, egy póknál gondolom ez jóval kedvezőbb, mint az átlagnál.
Így lehet, hogy a kevés csatás, alapból gyengébbnek tartott tulnövekedés/TP arány egy póknál pont a jobbik opció lesz.
Így lehet, hogy a kevés csatás, alapból gyengébbnek tartott tulnövekedés/TP arány egy póknál pont a jobbik opció lesz.
Dátum: 2012.04.18. 20:15:31
Szerintem pókoknak is megéri az eventet több csatával tolni, mert csudajó relikek esnek. Epikus ládikóért pl rengeteg Tp-t hajlandó vagyok benyelni.
Dátum: 2012.04.18. 19:41:10
Nem.
Az a baj, hogy most már hiába ugrok el.
Eddig megnéztem a csatát, amint reggel hétkor vívtunk. Ott látszódtak a reggeli statjai. Délután ránézek a csatára, aztán onnan egyből ugrás a karakterlapra, látszódtak a délutáni, aktuális statok.
Ha nincs változás, jó eséllyel nem költött lét. Ha ezzel szemben pl 13-mal nagyobb a tulösszege, biztosan megszabadult a létől, ami reggel még nála volt.
Az a baj, hogy most már hiába ugrok el.
Eddig megnéztem a csatát, amint reggel hétkor vívtunk. Ott látszódtak a reggeli statjai. Délután ránézek a csatára, aztán onnan egyből ugrás a karakterlapra, látszódtak a délutáni, aktuális statok.
Ha nincs változás, jó eséllyel nem költött lét. Ha ezzel szemben pl 13-mal nagyobb a tulösszege, biztosan megszabadult a létől, ami reggel még nála volt.
Dátum: 2012.04.18. 19:10:04
Sziasztok!
Látom ma már él a fejlesztés azon része, hogy nem jelenik meg a csataleírásnál az ellenfél statja. Nos, bevallom, pókként ez engem nagyon-nagyon érzékenyen érintett, ugyanis ott szoktam csekkolni, hogy az illető költött-e lét legutóbbi találkozásunk óta. (összehasonlítom a csatás statjait az aktuális karlápjával)
Ezért a következő kéréssel-javaslattal élnék: legyen erre egy relik, ami ha a birtokomban van, továbbra is bekapcsolva marad ez a funkció.
Sok-sok kavicsot hajlandó lennék feláldozni érte.
Látom ma már él a fejlesztés azon része, hogy nem jelenik meg a csataleírásnál az ellenfél statja. Nos, bevallom, pókként ez engem nagyon-nagyon érzékenyen érintett, ugyanis ott szoktam csekkolni, hogy az illető költött-e lét legutóbbi találkozásunk óta. (összehasonlítom a csatás statjait az aktuális karlápjával)
Ezért a következő kéréssel-javaslattal élnék: legyen erre egy relik, ami ha a birtokomban van, továbbra is bekapcsolva marad ez a funkció.
Sok-sok kavicsot hajlandó lennék feláldozni érte.
Dátum: 2012.04.16. 22:32:07
Helyes kvíz választ is hol számolja, hol nem...
Mod: részletes paramétereket küldtem mailben
Mod: részletes paramétereket küldtem mailben
Dátum: 2012.04.16. 15:47:42
Ha megcsinálod úgy a teljes felső zsákos sort, hogy a szélső zsákos nem lesz kész, fizetek egy sört
Dátum: 2012.04.16. 15:41:21
Első blikkre tényleg kicsit húzósra sikeredett belőni a köves feladatokat. Nekem ötöt is dobott:
tégy fókuszt variba
3 állatfelszerelés
nevezd át az állatot
5 kavicsos lötty
5 szimuláció
Nem úgy volt, hogy kettő lesz max?
tégy fókuszt variba
3 állatfelszerelés
nevezd át az állatot
5 kavicsos lötty
5 szimuláció
Nem úgy volt, hogy kettő lesz max?
Dátum: 2012.04.15. 19:54:45
Idézet: Axel Gamon - 2012.04.15. 19:45:55
Sehogy, ez csak a szokásos áprilisi tréfa volt.
hogy tudom megcsinálni azt, h be váltok 5 őskővet 100000 LE-ra??
Sehogy, ez csak a szokásos áprilisi tréfa volt.
Dátum: 2012.04.15. 19:34:36
Sziasztok!
Az új bajnoki szabályok szerint, ha a kategóriámban nevezek, mínuszba kerül az egészségem.
Van valami alsó korlát ami alá azért nem fog csökkenni, vagy csak a harci tulajdonságokra érvényes a bünti?
Az új bajnoki szabályok szerint, ha a kategóriámban nevezek, mínuszba kerül az egészségem.
Van valami alsó korlát ami alá azért nem fog csökkenni, vagy csak a harci tulajdonságokra érvényes a bünti?
Dátum: 2012.01.27. 22:22:32
Sziasztok!
Többen felvetették már, hogy unalmas több ezredszerre (nem)elolvasni, hogy a bokrok közül felrebben egy óriásmassza, és valaki ismét új páncélra gyűjt. Voltak is ötletek, elrejtésről, tömörítésről.
Én arra gondoltam, mi lenne, ha a kalandokhoz és a kvízhez hasonlóan, vadászat körítő-szöveget is írhatnának maguk a játékosok? Nyilván ennek is kell előfeltétel (100 kvízkérdés, 10 levadászott apró lény, ilyesmi) és előzetes admin kontroll. Az átengedett szövegek aztán 1-2-3 hétig futnának az egész szerveren, jutalmazásként pedig be lehetne tenni, hogy aki a saját sztoriját visszakapja vadászatkor, plusz 5-10%ot kap az adott lényre.
Többen felvetették már, hogy unalmas több ezredszerre (nem)elolvasni, hogy a bokrok közül felrebben egy óriásmassza, és valaki ismét új páncélra gyűjt. Voltak is ötletek, elrejtésről, tömörítésről.
Én arra gondoltam, mi lenne, ha a kalandokhoz és a kvízhez hasonlóan, vadászat körítő-szöveget is írhatnának maguk a játékosok? Nyilván ennek is kell előfeltétel (100 kvízkérdés, 10 levadászott apró lény, ilyesmi) és előzetes admin kontroll. Az átengedett szövegek aztán 1-2-3 hétig futnának az egész szerveren, jutalmazásként pedig be lehetne tenni, hogy aki a saját sztoriját visszakapja vadászatkor, plusz 5-10%ot kap az adott lényre.
Dátum: 2011.12.19. 12:22:40
A karakterátvitel problémájához: Lehetne csinálni egy új lassú világot, nevezzük mondjuk V40-nek, ahová mehetnének a győztes karakterek az 50es világról. Itt eleve már a regisztráció is úgy menne, mint az 50-esen v4-en, tehát virtuális katakombában el lehetne költeni ugyanannyi lét, és itt is 50. szintről indulna a karakter. Egy ilyen világon talán nem lennének annyira bántóan középszerűek a átvitt győztes karik.
Dátum: 2011.12.19. 11:46:33
Birka jókat mond, de én fix enti kincseket nem adnék, hanem mondjuk 3-4 epikus kincsesládát (úgyis le van már programozva), és mindenki azt vesz ki amit akar. Lehet, hogy bizonyos egyéni célokhoz a klasszikus musthave cuccok helyett 1-2 másik kincs jobban fekszik.
Dátum: 2011.11.05. 00:17:35
Én jobban szeretem a csapatjátékot, szóval kedves Beho, a szövis szerver SOKKAL JOBB, meg ne szüntessétek!
Akinek unalmas, az miért tolja? Mazochistának teccik lenni?
Egy fanatikus...
Akinek unalmas, az miért tolja? Mazochistának teccik lenni?
Egy fanatikus...
Dátum: 2011.09.16. 14:08:15
Kösz Cras!
Ennyi elég, igazából az érdekelt, hogy nincs-e valami degresszió benne, mint például 20 szintig szintenként x lé, aztán 20 tól 40ig már csak x-2...
A szakik és egyéb cicomák nem számítanak, aki jobban fejlesztette a karit, az esélyesebben indul ebben a háziversenyben is. A szórás dettó, azért is kérdeztem átlagot, mert remélem betolnak annyi lét, ahol már a szórás nem oszt.
Úgy fogjuk akkor csinálni, hogy a beépített mennyiséget elosztjuk simán a szinttel, illetve a 30. szint felettieknek még 1.3-mal, mert V5ről van szó.
Ennyi elég, igazából az érdekelt, hogy nincs-e valami degresszió benne, mint például 20 szintig szintenként x lé, aztán 20 tól 40ig már csak x-2...
A szakik és egyéb cicomák nem számítanak, aki jobban fejlesztette a karit, az esélyesebben indul ebben a háziversenyben is. A szórás dettó, azért is kérdeztem átlagot, mert remélem betolnak annyi lét, ahol már a szórás nem oszt.
Úgy fogjuk akkor csinálni, hogy a beépített mennyiséget elosztjuk simán a szinttel, illetve a 30. szint felettieknek még 1.3-mal, mert V5ről van szó.
Dátum: 2011.09.15. 21:44:49
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valamilyen publikus képlet arról, hogy a szinttől miképpen függ az egy vadászatért járó átlagos lé.
Szeretnénk egy kis építési versenyt tartani a szövetségben, a súlyozáshoz lenne szükség pontosabb információkra.
Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valamilyen publikus képlet arról, hogy a szinttől miképpen függ az egy vadászatért járó átlagos lé.
Szeretnénk egy kis építési versenyt tartani a szövetségben, a súlyozáshoz lenne szükség pontosabb információkra.
Dátum: 2011.08.25. 14:55:51
Idézet: Crazy71 - 2011.08.25. 14:43:27
Transzcendális fókusz esett kettő is a szöviben.
Féléves bérleten kívül esett már valakinek más relik?
Transzcendális fókusz esett kettő is a szöviben.
Dátum: 2011.08.25. 14:24:36
Mi is úgy látjuk a szöviben, hogy Miklós belső infó ide-vagy-oda, a speki a csaták végén azonnal visszacsurgatott lében továbbra sem számít.