Hozzászólások - Ösvényjáró
Dátum: 2010.05.30. 11:56:45
Cras királyom pont Almási Viktor esetében névtelenséget emlegetni nem bakövés egy kicsit? És valóban az a hülye aki nem válaszol egy levélre, vagy az aki a másodikra már fröcsög? Nektek elgurult a gyógyszeretek?
Dátum: 2010.05.30. 08:53:54
Kellett neked bemásolni a levelet, a végén már megint te lettél a bunkó. Ha van rajtad sapka azért, ha nem azért. Válaszolj minden levélre, most már van sémád is... Szóval patkány, öcsipók és mellesleg kötsög, válaszolj!!!!!!!!!
Dátum: 2010.05.28. 14:20:05
Csak nektek dukált, a TGY-vel nincsen semmi baj. Amúgy anno emlékeim szerint nem volt hőzöngés, ezt csak valószínűleg a nárcisztikus lelked hiszi.
Dátum: 2010.05.27. 20:07:37
Impero, erre a kérdésre ne válaszolj, szerintem beugratós...
Dátum: 2010.05.27. 19:58:55
Birka irományaival kapcsolatban vannak fenntartásaim, de ez a háború élénkítő cumó nagyon ott lenne! Megpezsdülne mindjárt egy kicsit az állóvíz.
Dátum: 2010.05.27. 19:47:40
Ez a rész amit átküldtél a legendából nagyon ott van, kösz Ördög!
A mókát félretéve van ellenszer azért, ahonnan nem szakítok nem igen járok vissza és így vannak a sorstársak is. Kb 2000 hsz született ebben a témában, de pár láma még mindig képes feldobna ezt a bakelitet a lemezjátszójára és akkor orrán-száján szajkózza. Mert ő persze látja ezt a másik oldalról is stb. Teréz anyu! Erre azt tudom csak mondani, hogy valószínűleg csak arról az oldalról látod, az meg legyen a te bajod...
A mókát félretéve van ellenszer azért, ahonnan nem szakítok nem igen járok vissza és így vannak a sorstársak is. Kb 2000 hsz született ebben a témában, de pár láma még mindig képes feldobna ezt a bakelitet a lemezjátszójára és akkor orrán-száján szajkózza. Mert ő persze látja ezt a másik oldalról is stb. Teréz anyu! Erre azt tudom csak mondani, hogy valószínűleg csak arról az oldalról látod, az meg legyen a te bajod...
Dátum: 2010.05.27. 19:33:41
El vagy tévedve, nekem különösebb bajom nincs a TP töméssel, főleg mióta van EH. Jöjjön csak aki akar, engem nem zavar. Ezt komolyan mondom. Most már LE is jár érte, combosodnak az állataim is, tiszta haszon. Csak a magadfajták hiszik azt, hogy ez védelem. Nem az.
El Diablo, bemásolnál párat PM-ben a magasabb szintű legendákból? Nagyon kíváncsi vagyok!
El Diablo, bemásolnál párat PM-ben a magasabb szintű legendákból? Nagyon kíváncsi vagyok!
Dátum: 2010.05.27. 18:49:34
Blazek a te vicces mondataidat mindig élvezet olvasni. Marad a törlés helyett marad a 15 % alatti ÉP, a katakomba, a védelem itala, a láthatatlanság, a segítő kéz...soroljam még?
ui.: Küldeném mindenkinek, aki a Blazek féle rinyálós iskola módszereit követi:
http://www.youtube.com/watch?v=NhNcPCLl61w&feature=related
ui.: Küldeném mindenkinek, aki a Blazek féle rinyálós iskola módszereit követi:
http://www.youtube.com/watch?v=NhNcPCLl61w&feature=related
Dátum: 2010.05.17. 12:30:06
Mint ahogy nálunk Seligen is jelzett hasonlót.
Dátum: 2010.05.15. 21:44:00
Jogos a kérdés...
Dátum: 2010.05.12. 23:33:11
A szabály egyszerű, csak nem egyértelmű.
Dátum: 2010.05.12. 17:09:42
Tetszett Rokamoka írása és benne van az egyik kulcs kifejezés: egyértelműbbé kell tenni a szabályokat. Most nem azok.
Másrészt ne legyetek elnézőbbek a többi világon sem, az a vicces része, hogy nem egyenlő a mérce.
Másrészt ne legyetek elnézőbbek a többi világon sem, az a vicces része, hogy nem egyenlő a mérce.
Dátum: 2010.05.11. 21:14:52
Azóta nyalok ilyen veszettül, amióta benyögted valahol, hogy 2 méteres nagydarab pali vagy. Mókát félretéve tényleg az a véleményem ebben a helyzetben mint neked, hogy a V4 indulása után ilyen mérvű változtatást megtenni nem etikus (imádom ezt a szót, mostanában sokat forog a fórumon).
Ez kicsit olyan, mint sakkjátszma közben a két játékos csak lesi, hogy egy fazon odalép az asztalukhoz és felrúgja.
Ez kicsit olyan, mint sakkjátszma közben a két játékos csak lesi, hogy egy fazon odalép az asztalukhoz és felrúgja.
Dátum: 2010.05.11. 21:08:28
És lássatok csodát, egyet kell hogy értsek masterv kollégával!
Dátum: 2010.05.09. 16:49:52
Nagyon korrekt és jó ötlet!
Dátum: 2010.05.07. 22:54:08
Már én sem szeretem, ahogy ennyire tökélyre fejlesztette a fikázást, szerintem a napocskára hajt a "mocskos szájával".
Dátum: 2010.04.28. 19:35:44
De remélem te azért leszel, hogy a keblemre ölelhesselek!
Dátum: 2010.04.25. 21:23:56
Nem lesz 0 LE-s portyája, fix minimum 820 LE-t kapok érte pingvinek gyöngye.
Kitartásom a töröltetéssel való fenyegetésből és kedves leveleiből fakad, nekem is kellett egy személyes kedvenc.
Kitartásom a töröltetéssel való fenyegetésből és kedves leveleiből fakad, nekem is kellett egy személyes kedvenc.
Dátum: 2010.04.25. 21:01:39
Az egyéb oszlopban kattints a segítség gombra és az ott található email címen, vagy az operátornál munkaidőben közvetlenül tudsz segítséget kérni. Ne köszönd, szívesen segítettem.
Dátum: 2010.04.15. 23:24:37
Mi is siratjuk Tonyt, akkor esett vissza jelentősen, mikor te vitted. Béke poraira. Na látod Ariel, ez már valóban személyeskedés, az előbbi meg nem volt az. Szerintem.