Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Paulkaresz

Oldal: 1234
Dátum: 2009.08.14. 12:13:43
Miklós:Talán már elárulhatok annyit is (Birka ezt elég jól megtippelte), hogy az esemény több lépcsős, és a teljes eseményre terveztük a 6 hetet (ami csak 1 becslés).
Dátum: 2009.08.07. 20:36:58
megpiszkálták a manók tudását sztem.4x kaptam ki zsinórban,pedig bajnok voltam a héten....turbó helyén ép bőven
8 csp kuka
köszönöm
Sziasztok,szeretnék érdeklődni hol a helyesírási hiba?én nem vettem észre.

Ki volt Julius Jacob von Haynau ?

Osztrák hadvezér
Orosz tábornok
Magyar honvéd ezredes
Horvát bán
Dátum: 2009.06.07. 14:21:30
pontosan tudod hogy nem erről beszélek.
Dátum: 2009.06.06. 20:02:16
egyébként nem érdemes osztanod szoroznod mert úgysem vagyok tisztában azzal milyen keresztszámítások vannak még,mit vett még figyelembe a sebzések összeadódásán kívűl.csak megjegyeztem hogy képtelenség hogy +1 állat miatt többet sebeznek mint maga a karakter
Dátum: 2009.06.06. 19:27:01
Harcoló lények

Skorpiókirály (26. Szint)
Az állat aktuális tárgya: mithril karmok
+4 Sebzés

Cece a légy (7. Szint)
Az állat aktuális tárgya: mithril karmok
+4 Sebzés

nyilván nem változtat semmin,de már akkor is irreálisnak tartottam hogy ennyit sebezzen két állat míg ő gyakorlatilag egyszer üt meg.
Dátum: 2009.06.06. 13:51:48
értem,köszi (valószínüleg ) igazad van
Dátum: 2009.06.06. 13:38:38
te tudod mennyit kell levonni?
érdekes
Dátum: 2009.06.06. 13:32:56
Sziasztok
kiváncsi lennék a javított programmal hogy nézne ki most(ez nem a mostani hanem az előző bajnokin történt)

Vitathatatlan idomított állatai, Skorpiókirály, egy 26. szintű nerub kőskorpió és Cece a légy, egy 7. szintű shokara bogár is részt vesznek a csatában. Idomított állatod, Éjszakai Pillangó, egy 12. szintű kristálytündér is részt vesz a csatában. Kezdetét veszi a gyilkos csata.
Mielőtt összecsapnátok, ellenfeled felé hajítasz egy fényrobbanás varázslatot. (-100 VP). Vitathatatlan félrevetődik. Csak 54 életpontot vesztett.
Vitathatatlan elmond egy fényrobbanás varázslatot. Félrevetődsz. Csak 68 pontnyit sérültél.
Egy gyors támadást intézel ellenfeled irányába. Talált, 25 sebzést okoztál. Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Éjszakai Pillangó is ellenfeledre veti magát. Mellé!
Vitathatatlan vicsorogva sújt rád a Kőkarddal. Elegánsan elhajolsz az ütés elől. Skorpiókirály és Cece a légy acsarogva támadnak. 2 támadással 41 sebzést okoztak.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Kőkarddal. Eltaláltad, 24 sebzés! Fegyvered kábít! (-10 támadás) Ellenfeled állatai 2 életpontot sebződtek. Éjszakai Pillangó is ellenfeledre veti magát. 7 sebzés!
Vitathatatlan pihenés nélkül támad. Ütése célt téveszt! Skorpiókirály és Cece a légy is rádtámadnak. 2 támadással 39 sebzést okoztak.
Egy gyors támadást intézel ellenfeled irányába. Ellenfeled kivédte a csapást. Éjszakai Pillangó is ellenfeledre veti magát. 10 életpontot sebzett
Védekezőn felemeled fegyvered, de ekkor Vitathatatlan egy alsó támadást indít. Ütése célt téveszt! Skorpiókirály és Cece a légy acsarogva támadnak. 1 támadással 15 életpontot sebeztek.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Vitathatatlan 99 pontnyit sérült. Kritikus sebzés! Ellenfeled állatai 5 életpontot sebződtek. Éjszakai Pillangó acsarogva támad. Mellé!
Védekezőn felemeled fegyvered, de ekkor Vitathatatlan egy alsó támadást indít. Melléütött! Skorpiókirály és Cece a légy is rádtámadnak. 1 támadással 22 életpontot sebeztek.
Ellenfeled magasra emeli a fegyverét, a Kőkarddal gyorsan alulról támadsz. Fegyvered ártalmatlanul pattan le Vitathatatlan páncéljáról. Éjszakai Pillangó acsarogva támad. Mellé!
Vitathatatlan egy gyors támadást intéz feléd. Elegánsan elhajolsz az ütés elől. Skorpiókirály és Cece a légy is rádtámadnak. 1 támadással 19 sebzést okoztak.
A csata teljesen kifárasztott, már csak arra maradt erőd, hogy valahogyan megpróbáld kivédeni ellenfeled csapásait.
Vitathatatlan rád veti magát, a Kőkarddal sebezhető pontot keres. Eltalált, sérültél 96 pontnyit. Az állatod 6 életpontot sebződött. Skorpiókirály és Cece a légy is rád vetik magukat. 1 támadással 20 életpontot sebeztek.
A csatában összesen 219 sebzést okoztál, és 320 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát.
megpróbálom úgy.köszönöm
Sziasztok!
szeretném megtudni mi a probléma a kérdéssel?lehet banális a hiba csak nem veszem észre?másodszor kaptam vissza.tetszik a kérdés nem akarok helyette másikat írni.

Puccini halálakor utolsó műve befejezetlen maradt.Melyik?

Turandot
Bohémélet
Pillangókisasszony
Tosca

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
értem.
biztosan öreg vagyok már meg minden,de ez a mese gyakorlatilag a 70-es évektől folyamatosan képernyőn van:"A későbbi ismétlések alkalmával is széles rajongótábort mondhatott magáénak: 2004-es vetítésekor félmillióan követték"
na mindegy...
sziasztok
valaki?
A Mézga Aladár különös kalandjai rajzfimben Aladár miben tárolta az űrhajóját?

Hegedűtokban
Párnahuzatban
Hűtőszekrényben
Garázsban

Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.

sziasztok.érdeklődnék mi a probléma a kérdéssel?
Dátum: 2009.03.29. 19:13:17
a térkapu minden szövetség részére kulcskérdés volt,ha előre tudjuk hogy 60-70 Le-t ad nem teszünk bele pénzt.elsőként csináltuk meg,nem ezt vártuk!
Dátum: 2009.03.29. 19:11:20
remélem ezt nem gondoljátok komolyan!!!
majd megpróbálom nehezebbel,elég nehéz lavírozni.vagy nektek kevés vagy a többieknek nehéz
sziasztok!
szeretném megtudni mi a baj a kérdésemmel:
Mi Bono (U2) eredeti neve?

Paul David Hewson
Lucky Luke
Patrik Duffy
James Bond

A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
Kérdésed kiértékelésre került.
A "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapta.
a témával kapcsolatban utolsó hozzászolásom hogy a kérdés nem a "Nincs semmilyen információ értéke". "Véleményem szerint senkit nem érdekel",hanem : Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
ha ezt mégis előrelátásból(szubjektív okokból) nem viszitek tovább,lehetőséget kellene adni arra hogy új kérdést lehessen feltenni
köszönöm a türelmeteket
Oldal: 1234