Hozzászólások - Husosfagyi
Dátum: 2024.05.10. 14:30:53
Javasolnám, hogy a "bepipálós" rész más helyre kerüljön a mostani helyéről. Aki akarja használni ezt a funkciót, az úgy is bekapcsolva hagyja, aki meg nem, annak nagyon kellemetlen, hogy telóról nyomkodva a 12 szintlépős küldi felvevése helyett ezt a pipát rakja be-veszi ki.
Dátum: 2024.05.07. 13:02:30
3 küldit vettem fel:
-kábítás
-krit. ütés
-12 állat szintlépős.
Priot nem állítottam. 15 gyakorló bajnoki alatt semelyik portyaküldibe nem számolt semmit.
Mindegy is. Én elengedtem ezt a témát.
Azt is kipróbáltam, hogy csak kábítás és krit ütés van felvéve. Egyikbe sem számol.
-kábítás
-krit. ütés
-12 állat szintlépős.
Priot nem állítottam. 15 gyakorló bajnoki alatt semelyik portyaküldibe nem számolt semmit.
Mindegy is. Én elengedtem ezt a témát.
Azt is kipróbáltam, hogy csak kábítás és krit ütés van felvéve. Egyikbe sem számol.
Dátum: 2024.05.07. 12:21:41
Szövibajnoki gyakorlót nem számol. Mármint kábítást/kritikust. Portyában igen.
Már számol. Engedte egyszerre felvenni a kábítós és a krit ütéses küldit is. Az volt a gond. Ha az egyiket eldobom, akkor mar számol.
Már számol. Engedte egyszerre felvenni a kábítós és a krit ütéses küldit is. Az volt a gond. Ha az egyiket eldobom, akkor mar számol.
Dátum: 2024.04.26. 10:18:22
Amióta ki lett írva a hír, azóta a játékosok részéről nem igazán láttam olyan megnyilvánulást, hogy ez a fejlesztés jó lenne nekünk.
Öröm az ürömben, hogy legalább meghagyják az eddigi rendszert is és nem lesz rákényszerítve mindenkire ez az új. Van egy olyan érzésem, hogy akkor megnőne a játékabbahagyások száma.
Számomra (és másoknak is, akikkel értekeztem) újra kiderült, hogy a játékot készítőket CSAK a fejlesztés érdekli (illetve azt ismerik) és a játékosok, illetve a játék nem.
Ha nem lenne őskövesnek tervezve, akkor esm lenne jó a jelenlegi formájában. Így meg végképp nem.
Valahogy úgy tűnik, hogyha valamit fejlesztenek, arra külön pénzt kérnek. Pedig, ha nem fejlesztenének, akkor is ki kellene fizetni a fejlsesztőket. Így legalább van mire hivatkozni.
Amúgy meg ez már a fejés magasiskolája: Előfizetés az előfizetésben modell. Legyél Prémium (1. előfozetés) Persze VIP-pel és azon belül újra fizess elő még 1 szolgáltatást.
Én értem, hogy ez egy vállalkozás, és fizető játékosok nélkül játék sem lenne, mert minek fenntartani szervert, meg fejlesztőket, ha csak viszik a pénzt, de valahogy az arányok nagyon eltolódtam az utóbbi években. És persze az sem reális elvárás a jelenlegi (kevesebb) játékostól, hogy ugyanannyi, vagy több bevételt termeljen, mint régebben a (több) játékos.
Elmondom, hogy minél magasabb lesz a játék költsége, annál kevesebb játékos fog játszani. Szóval ez a gondolkodás kontra-produktív.
Én fizetek a játékért (nem is keveset), de én a jelenlegi formában nem látom értelmét használni ezt az új fejlesztést.
Öröm az ürömben, hogy legalább meghagyják az eddigi rendszert is és nem lesz rákényszerítve mindenkire ez az új. Van egy olyan érzésem, hogy akkor megnőne a játékabbahagyások száma.
Számomra (és másoknak is, akikkel értekeztem) újra kiderült, hogy a játékot készítőket CSAK a fejlesztés érdekli (illetve azt ismerik) és a játékosok, illetve a játék nem.
Ha nem lenne őskövesnek tervezve, akkor esm lenne jó a jelenlegi formájában. Így meg végképp nem.
Valahogy úgy tűnik, hogyha valamit fejlesztenek, arra külön pénzt kérnek. Pedig, ha nem fejlesztenének, akkor is ki kellene fizetni a fejlsesztőket. Így legalább van mire hivatkozni.
Amúgy meg ez már a fejés magasiskolája: Előfizetés az előfizetésben modell. Legyél Prémium (1. előfozetés) Persze VIP-pel és azon belül újra fizess elő még 1 szolgáltatást.
Én értem, hogy ez egy vállalkozás, és fizető játékosok nélkül játék sem lenne, mert minek fenntartani szervert, meg fejlesztőket, ha csak viszik a pénzt, de valahogy az arányok nagyon eltolódtam az utóbbi években. És persze az sem reális elvárás a jelenlegi (kevesebb) játékostól, hogy ugyanannyi, vagy több bevételt termeljen, mint régebben a (több) játékos.
Elmondom, hogy minél magasabb lesz a játék költsége, annál kevesebb játékos fog játszani. Szóval ez a gondolkodás kontra-produktív.
Én fizetek a játékért (nem is keveset), de én a jelenlegi formában nem látom értelmét használni ezt az új fejlesztést.
Dátum: 2024.04.25. 20:37:38
Pontosan.
Dátum: 2024.04.25. 18:19:42
Ameddig nem lehet felvenni egyszerre 2 portyaküldit, addig ez szerintem semmire nem lesz jó.
Dátum: 2024.04.24. 14:49:44
Még 1 kérdés.
A 12 állatszintlépőst fel lehet venni 3x?
Mert ha az ember felhalmozza a templomkristályokat, hogy egyszerre csinálja meg a kiképzéseket, akkor harmadannyi kattintással meglenne.
A 12 állatszintlépőst fel lehet venni 3x?
Mert ha az ember felhalmozza a templomkristályokat, hogy egyszerre csinálja meg a kiképzéseket, akkor harmadannyi kattintással meglenne.
Dátum: 2024.04.24. 14:46:42
Oké, köszi.
Dátum: 2024.04.24. 14:44:48
A hagyományos (jelenlegi) rendszer is megmarad, vagy csak ez az opció lesz?
Vagy úgy fog működni, hogy ha csak 1 küldit választok ki és nem 3-at, akkor a jelenlegi rendszer szerint működik?
Vagy úgy fog működni, hogy ha csak 1 küldit választok ki és nem 3-at, akkor a jelenlegi rendszer szerint működik?
Dátum: 2024.04.20. 06:40:57
Relikvia jokerből is váltható. Veremben is eshet random.
Dátum: 2024.04.07. 12:04:46
A második kérdéshez tudok hozzászólni.
Igen.
300. szintű cucc lesz a kufárnál. Elvileg 284-en kereskedelem esszenciával már meg tudod venni. Addig csak az első 6 tetkó lesz.
Igen.
300. szintű cucc lesz a kufárnál. Elvileg 284-en kereskedelem esszenciával már meg tudod venni. Addig csak az első 6 tetkó lesz.
Dátum: 2024.04.04. 12:05:36
Igazából minden költésiben szokott lenni isteni kocka.
Szerintem ez lenne az a nap.
Csak most itt az újítás a joker.
Aki 300 fölött van, az eldöntheti, hogy kocka vagy pálca.
Szerintem így gondolták.
Szerintem ez lenne az a nap.
Csak most itt az újítás a joker.
Aki 300 fölött van, az eldöntheti, hogy kocka vagy pálca.
Szerintem így gondolták.
Dátum: 2024.04.02. 17:37:01
Az a helyzet, hogy nálam elég jól fogynak.... idén főleg. '24-ben 15-veremnél nél tartok.
Dátum: 2024.04.02. 17:21:03
Másfél nap
-760-ban vagyok 42240-nel. Szóval 43000 volt a max.
-760-ban vagyok 42240-nel. Szóval 43000 volt a max.
Dátum: 2024.03.30. 13:10:50
Mytoaffinitásból sosem elég. Mindig nőnek az myto költségek. (Kivéve persze, ha már minden tulajdonság elérte a karakter szintjét nem tudod magasabbra fejleszteni őket és halmozódnak a mytokronitok-szerintem ez nagyon kevés karit érint)
A többivel nagyjából egyetértek.
A többivel nagyjából egyetértek.
Dátum: 2024.03.29. 13:45:51
Az nekem ugyanúgy szemét, mint neked.
Dátum: 2024.03.29. 12:57:47
Ha meglesznek a maxos megáitok, utána meg a harcoló csatlósok feltáplására (kiegyenlítésére) is jó lesz még. És csak ezután lesz értelmetlen.....
Nálam éppen 1347 db van. 50-es kamatra tudom adni
Nálam éppen 1347 db van. 50-es kamatra tudom adni
Dátum: 2024.03.29. 08:39:25
Én váltottam platinát, mert -1200-ban vagyok és kellenek a pontok, de egyetértek.
Teljesen túlárazott (és amúgy is sokaknak értelmetlen) ajánlat.
Teljesen túlárazott (és amúgy is sokaknak értelmetlen) ajánlat.
Dátum: 2024.03.28. 21:21:40
.
Dátum: 2024.03.26. 18:08:15
Így már el is dőlt a templomi pálca/isteni kocka vita.
Köszönjük.
Köszönjük.