Hozzászólások - csati777
Dátum: 2009.05.03. 08:21:39
Pláne, hogy a prémiumosok is az egekbe tolják a kereskedelmet....
Dátum: 2009.05.03. 07:56:08
Melyik zenekarnak volt 2008.09.27-én a 30. éves jubileumi koncertje?
Edda
Bikini
Hobo Blues Band*
Beatrice
Uramisten, ez már tavaly október óta bent van! Töröljétek már, légyszi!
Miről hírhedt el a Zodiákus, nevet viselő egyén?
Nemierőszakoló volt
Sorozatgyilkos volt*
Nagy szerencse játékos volt
Világháborúsbűnös volt
Szerintem a "nevetviselőegyén" és a "nagyszerencsejátékos" is egybe írandó! Nincs olyan, hogy "hírhedt el"! Nem kell a Zodiákus után vessző! Nincs olyan, hogy "nemierőszakoló"! Ehh, nincs értelme javítgatni,törölni az egészet!
Ki lett 2008 Parkett ördöge?
Csonka András
Czene Attila
Katus Attila*
Stohl András
Mi a rák az a Parkett ördöge?
Edda
Bikini
Hobo Blues Band*
Beatrice
Uramisten, ez már tavaly október óta bent van! Töröljétek már, légyszi!
Miről hírhedt el a Zodiákus, nevet viselő egyén?
Nemierőszakoló volt
Sorozatgyilkos volt*
Nagy szerencse játékos volt
Világháborúsbűnös volt
Szerintem a "nevetviselőegyén" és a "nagyszerencsejátékos" is egybe írandó! Nincs olyan, hogy "hírhedt el"! Nem kell a Zodiákus után vessző! Nincs olyan, hogy "nemierőszakoló"! Ehh, nincs értelme javítgatni,törölni az egészet!
Ki lett 2008 Parkett ördöge?
Csonka András
Czene Attila
Katus Attila*
Stohl András
Mi a rák az a Parkett ördöge?
Dátum: 2009.05.02. 23:03:39
Ez jó, szerintem egy CSOMÓ ilyen kérdés jöhet még!
Dátum: 2009.05.02. 09:11:27
Feltéve, hogy 12 évnél nem idősebb, és még sosem játszott ilyen játékkal.
Dátum: 2009.05.02. 09:08:33
Sokáig próbálkoztam vele, hogy versenyképes legyek a nem prémiumos karakterekkel- kb. a 47. szintnél adtam fel. Minimum öt szint lemaradást kell összehoznom, hogy BÁRKIT is le tudjak győzni. A számomra megvehető legjobb felszereléssel, versenyképes tulajdonságösszeggel, erős állatokkal is ötször, hatszor annyit sebeznek belém a szinttársaim, mint én beléjük. Az első napon kezdtem a V1-et. TUDOM, hogy kell játszani. Nem panaszkodni akarok, én választottam ezt a (téves) stratégiát, és most iszom a levét. Az ingyenes karakterek a legjobb stratégiával sem lesznek versenytársai a fizetősöknek. Félreértés ne essék, ez szerintem is ÍGY VAN JÓL, mert ők azért fizettek, hogy jobbak legyenek. De azt, hogy egy ügyes játékos őskő nélkül is egyenrangú lehet az őskövesekkel, nem hiszem el. Ha a világ minden ideje az övé, akkor sem. Jelentkezzen az, aki nem prémiumos játékosként bajnoki viadalt nyert! Van egyáltalán ilyen?
Egyébként V3-on őskövezek én is, de a V1-es "ingyenes harcos" project kudarcot vallott, béke poraira. Jöhet a szintvisszamaradás és a visszafogott fejlődés.
Egyébként V3-on őskövezek én is, de a V1-es "ingyenes harcos" project kudarcot vallott, béke poraira. Jöhet a szintvisszamaradás és a visszafogott fejlődés.
Dátum: 2009.05.01. 19:57:15
Maradjunk annyiban, hogy első szinten még fogalmad sem lehet a játékról. Amikor majd havi 5000 Ft-ot KELL arra költened, hogy ne verjenek moslékká a hasonló szintű végzeturak, akkor egy kicsit át fogod értékelni ezt a hozzászólásodat. Persze lehet nem prémiumos tárgyakkal is küzdeni, csak sok sikerélményt ne várj!
Lassú szintlépés? Komolyan? Te melyik játékkal játszol?
A prémium +25% cselekvéspontja pedig sokat jelent. Nagyon-nagyon sokat.
Lassú szintlépés? Komolyan? Te melyik játékkal játszol?
A prémium +25% cselekvéspontja pedig sokat jelent. Nagyon-nagyon sokat.
Dátum: 2009.05.01. 08:29:53
Bizony! Addig farmold, amíg nem unja meg, és nem törli magát-minden perc drága!
Én minden Világ indulásakor raboltam ekkorákat, mert balekok mindenhol vannak. Jó, persze mindenki volt kezdő, mikor még nem volt tisztában a játék működésével, de a Vadászat közben ki van írva, hogyaszongya: "Amíg vadászol, látogass el a fórumra!". Aki erre nem hajlandó (a játékosok 90%-a), azzal szemben én semmiféle részvétet nem fogok tanúsítani- megérdemli a sorsát, akár kezdő, akár nem. Az információgyűjtés és tanulás lehetősége mindenkinek adott, ha nem él vele, az az ő baja! Akár az életben...
Én minden Világ indulásakor raboltam ekkorákat, mert balekok mindenhol vannak. Jó, persze mindenki volt kezdő, mikor még nem volt tisztában a játék működésével, de a Vadászat közben ki van írva, hogyaszongya: "Amíg vadászol, látogass el a fórumra!". Aki erre nem hajlandó (a játékosok 90%-a), azzal szemben én semmiféle részvétet nem fogok tanúsítani- megérdemli a sorsát, akár kezdő, akár nem. Az információgyűjtés és tanulás lehetősége mindenkinek adott, ha nem él vele, az az ő baja! Akár az életben...
Dátum: 2009.05.01. 08:11:31
Hű, de utáltam azt a varázslatot a TF-en! Megcserélt két véletlenszerű tulajdonságot. Kár, hogy a térkapus/epikus szörnyek nem lődöznek ilyet. Mekkora poén lenne, ha valamelyik Végzetúrnak az IQ-ját megcserélné az Egészségével...
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.05.01. 08:01:18
A Fertőzés elleni küzdelem ára a szinted 300*-osa LE-ben. Van olyan térkapus relikvia, ami csökkenti (Tökéletes Gyűrű). Nem túl komoly költség (valaki itt találóan szintlépési adónak nevezte), ráadásul a 70. szinten értelmét veszti ez a tárgy. Egy 20. szintű sokat tudna vele spórolni, de az meg nem tud rá licitálni... Tudom, a topon minden LE számít, de építésre is több millió LE-t elköltöttek...
Dátum: 2009.04.30. 12:56:22
Természetesen az egész szerencsejáték, semmi köze a tudáshoz és a tapasztalathoz. A legelső nap óta játszom, több ezer kérdést megválaszoltam már, de semmivel sincs több esélyem, mint a mai napon regisztrált játékosnak. Ugyanazon az olimpián az egyik karakteremnek 48 jó válasza lett, a másiknak 31, pedig ugyanaz az elme irányítja őket...
Dátum: 2009.04.29. 21:08:08
Mázlista! Én ilyeneket kaptam:
"Balassi Bálint Egy katonaének c. versében bizonyos szavakat összekötve egy alakzatot kapunk. Mi a szó és az alakzat?"
"A magyar sakk-válogatott hol és mikor szerezte a harmadik olimpiai aranyát?"
Ezekhez nem tudok kommentet írni...
"Balassi Bálint Egy katonaének c. versében bizonyos szavakat összekötve egy alakzatot kapunk. Mi a szó és az alakzat?"
"A magyar sakk-válogatott hol és mikor szerezte a harmadik olimpiai aranyát?"
Ezekhez nem tudok kommentet írni...
Dátum: 2009.04.29. 18:31:29
Balassi Bálint Egy katonaének c. versében bizonyos szavakat összekötve egy alakzatot kapunk. Mi a szó és az alakzat?
A harc szó és egy háromszög.
A katona szó és egy vonal.
A tábor szó és egy kereszt.
A vitéz szó és kereszt.*
MI VAN? Kinyomtattam, összekötöttem. Egy háromszöget kaptam meg egy pár vonalat. Biztos rossz a nyomtatóm. Ki az a barom, aki ilyen kérdést tesz fel?
Természetesen kvízolimpián kaptam...
A harc szó és egy háromszög.
A katona szó és egy vonal.
A tábor szó és egy kereszt.
A vitéz szó és kereszt.*
MI VAN? Kinyomtattam, összekötöttem. Egy háromszöget kaptam meg egy pár vonalat. Biztos rossz a nyomtatóm. Ki az a barom, aki ilyen kérdést tesz fel?
Természetesen kvízolimpián kaptam...
Dátum: 2009.04.29. 17:58:29
Hány percig tart egy vadászat a végzetúrban?
2percenként
5percenként ejtessz zsákmányt
nem is lehet vadászni
10percenként
Pontatlanság (szakértelemtől függ), csúf helyesírás, "nem is lehet" válasz miatt törölni kérem!
2percenként
5percenként ejtessz zsákmányt
nem is lehet vadászni
10percenként
Pontatlanság (szakértelemtől függ), csúf helyesírás, "nem is lehet" válasz miatt törölni kérem!
Javaslatok -> világ3
Dátum: 2009.04.27. 20:31:31
Kár, hogy ebben a játékban nincsen pénz, mert amúgy k**** jó ötlet lenne!
Dátum: 2009.04.27. 20:28:23
Senkinek sem az ötleteiddel vagy a felvetéseiddel van baja, hanem a stílusoddal. Ezért ignorálnak, ezért nem reagálnak rájuk. Nézd meg pl. Byzon statisztikáit! Azért van napocska a neve mellett, mert a több ezer postjában kulturált, segítőkész, építő hangnemben szólt hozzá a témákhoz. Te mást sem csinálsz, mint leugatsz másokat, fényezed magad, baromságokat beszélsz- és csodálkozol, hogy ez a sok bunkó paraszt nem hallgat rád, pedig "neked mindig igazad van" (az idézet tőled származik). Olyan eset még nem nagyon fordult elő, hogy egy tudatlan kezdőt elhajtottunk volna a halál f***ára, amiért butaságokat kérdez. Neked van egy 37. szintű karaktered, és mégis irdatlan játéktudásbeli hiányosságokról teszel tanúbizonyságot. Leszólod a tizenéveseket, de a hozzászólásaid (és a helyesírásod...) alapján nem ütöd meg egy tízéves szintjét sem. Provokálod az embereket, hogy pontozzanak le, és arra cibálod magad, hogy mennyien felhúzták magad rajtad. Lázadó forradalmárnak hiszed magad, pedig csak egy aberrált lelkületű kis zsebhokista vagy. Ehh, nem rágom tovább a sz*rt, te úgysem fogod megérteni, a többiek meg már régen tisztában vannak ezekkel...
Dátum: 2009.04.27. 20:06:35
A másodikkal mi a baj? Még én is ismerem, pedig musicallel ki lehet kergetni a világból!
Dátum: 2009.04.27. 20:03:34
Mit rejt jimy koponyája?
képregény hösöket
rajz film hösöket
rajz film figurákat*
pukit
Először is: MI VAN????
Másodszor is: volt olyan ember, aki szerint ez teljesen jó kérdés!!!!
TÖRÖLNI!!! Először a kérdést, aztán a feltevője karakterét...
képregény hösöket
rajz film hösöket
rajz film figurákat*
pukit
Először is: MI VAN????
Másodszor is: volt olyan ember, aki szerint ez teljesen jó kérdés!!!!
TÖRÖLNI!!! Először a kérdést, aztán a feltevője karakterét...
Dátum: 2009.04.27. 16:58:49
Mi történt Mulder hugával az X-akták című sorozatban?
Nincs huga
Le esett egy hegyről,de mutálódása miatt gond nélkül tovább sétált.
Meghalt*
Ufo hadvezér lett belőle
Iszonyatos mennyiségű helyesírási hiba, túl speciális kérdés, idétlen válaszok. Törlést!
Az alábbiak közül mely termékeket az EA gyártotta?
Need forspeed mostwanted, Fifa 2007*
GTA Sanandreas, Medievil Lords
Worms 4 malyhem, Colin mcrae rally 2
Spóra, Lego star wars 2
Jézusom! Ahány szó, annyi helyesírási hiba! Azonnali törlést!
Ki írta a the Secret-A titok c. könyvet?
Stephen King
Rhonda Byrne*
Lothar Gassmann
James Cameron
Már harmadszor találkozom vele, csak más szerzőkkel. Egyébként az évszázad legócskább pozitívgondolkodós humbugkönyve, de milliók rajonganak érte.
Nincs huga
Le esett egy hegyről,de mutálódása miatt gond nélkül tovább sétált.
Meghalt*
Ufo hadvezér lett belőle
Iszonyatos mennyiségű helyesírási hiba, túl speciális kérdés, idétlen válaszok. Törlést!
Az alábbiak közül mely termékeket az EA gyártotta?
Need forspeed mostwanted, Fifa 2007*
GTA Sanandreas, Medievil Lords
Worms 4 malyhem, Colin mcrae rally 2
Spóra, Lego star wars 2
Jézusom! Ahány szó, annyi helyesírási hiba! Azonnali törlést!
Ki írta a the Secret-A titok c. könyvet?
Stephen King
Rhonda Byrne*
Lothar Gassmann
James Cameron
Már harmadszor találkozom vele, csak más szerzőkkel. Egyébként az évszázad legócskább pozitívgondolkodós humbugkönyve, de milliók rajonganak érte.
Dátum: 2009.04.26. 22:12:33
De az ősköves cuccokat minden top-játékos kötelezően megveszi, szóval nem fogsz LE-hátrányba kerülni a többiekkel szemben. Legfeljebb kevesebb LE marad tulajdonságfejlesztésre-lassulni fog a játék?
Dátum: 2009.04.26. 22:00:47
Hány góllal lett gólkirály Ronaldo a 2002-es VB-n?
6
7
8*
9
Na, most már elég legyen, gyerekek!
6
7
8*
9
Na, most már elég legyen, gyerekek!