Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - csati777

Dátum: 2009.05.08. 23:48:35
Lehet benne valami...
Dátum: 2009.05.08. 10:00:11
PONT az a probléma, hogy magasabb szinten egyáltalán nincs LE rablás! Nézz csak körül a Javaslatok részlegben, mindenütt ez a téma. Persze nem kis előnyt jelent, hogy alacsony szinten megszeded magad- de az élmezőnyben csak azok az "ex-pókok" maradtak meg, akik idejében felhagytak a szintvisszamaradásos-portyázós taktikával, és átváltottak vadászósra.
Dátum: 2009.05.08. 09:53:23
Az LG gyárt optikai meghajtókat, monitorokat, scannereket, és USB eszközöket is. Plusz a helyesírás.
Dátum: 2009.05.08. 09:48:29
Ki írta a magyar himnuszt?
a manapuffancsok vezetője
Kölcsey Ferenc
te
én

Igénytelenség és helyesírás miatt törlendő!
Dátum: 2009.05.07. 22:55:02
Ez pontosan így van. De nekünk legalább még hónapokig örömet fog szerezni egy-egy új épület felépítése, míg másoknak már mindenük megvan, és mégsem elégedettek. Térjünk vissza a topic eredeti témájához, és hogy az miért is egy orbitális marhaság...
Dátum: 2009.05.07. 08:21:29
Tudom. Én alapító tag vagyok. Ők a barátaim. Ebből a szövetségből csak akkor lépek ki, ha egyfősre csökken. Soha nem lépnék ki egy szervezetből, mert a másik nagyobb előnyöket kínál. Ennyi.
(Majdnem írtam valamit holmi magas lovakról, de inkább mégsem.)
Dátum: 2009.05.07. 08:13:18
Nézd meg az építésemet, és a társaimét is! A szövetségi épületek felét én húztam fel. Majd ha lesz rá kapacitásom, meglesz a 20-as védőfal is. Az állataim örökké agyon vannak verve, vagy a kennelben szotyiznak. Egy ideig fent voltak az állataim, aztán meguntam, hogy mire éjjel hazaérek a munkából, ájultan fetrengenek. Majd ha lesz Hordázás szakértelmem meg 30-as Sebgyógyításom, ismét belevágok. Egyéb?
Nem sajnáltatni akartam magam, csak hangsúlyozni, hogy a portyázási hatósugár korlátozása nem oldana meg semmit- ez nem a D&D vagy a MAGUS, ahol szint=erő.
Dátum: 2009.05.06. 23:46:17
Vazze, tényleg! Műszaki eladó vagyok, áruismeretből ötös voltam-és ez eszembe sem jutott! Akkor csak pontosítást/javítást kérnék!
Dátum: 2009.05.06. 23:21:48
Tapasztalataim szerint nem a támadóm szintje tapossa ki a belemet, hanem a tulajdonságai, a felszerelése és az állatai, de ti tudjátok... Amilyen harcképtelen karakterem van, a legtöbb 42. szintű meg sem érezné, ha én a 48.-ról leütögetnék.
A portyázási hatósugarat TELJESEN el kéne tüntetni, és olyan feltételeket teremteni, mint pl. :
a. A sokkal erősebb támadónak SEMMI előnyt ne jelentsen sokkal gyengébbet támadni (még az állat morálja se fejlődjön tőle)
b. Az elszállt sebzéseket visszafogni, hogy mindenkinek legyen lehetősége kihasználni az összes erőforrást (igen, az Egészségem a csillagokban jár, de az is kevés)
c. A győztes portyáért akkor is járjon valami kevés LE, ha a vesztesnél 0 van
d. Egyáltalán, hogy előtérbe kerüljön a játék éltető eleme, a PORTYA! Hogy ne lapítson mindenki 15% alatt, hogy legyen értelme akár erősebbeket is támadni, hogy legyen értelme kockáztatni, hogy PÖRÖGJÖN a játék!
Dátum: 2009.05.06. 23:00:29
Uramisten, megint belefutottam egy jó adag új kérdésbe! Lássuk a legszebbeket!

A nulla milyen színű?
piros
zöld/sárga
kék*
fekete

Jelentkezzen, aki érti! Mindenesetre már tudjuk, hogy a nulla: KÉK! Most már lehet törölni.

2009-05-005.-én ki lőtt két gólt az Arsenal-Manchester United BL elődöntőn?
Park Ji Sun
Carlos tevez
Ryan Giggs
Christiano Ronaldó*

Hogy szerencsétlen Ronaldo nevét egyetlen magyar rajongója sem tudja leírni, az már vicc! Egyébként törlést kérek!

A Plútó kis méretű, átmérője a Holdunknál ...
nagyobb
alig nagyobb
alig kisebb
kisebb*

Jó lenne definiálni, milyen mértékegység az "alig"? Mert így két válasz is helyes lehet.

Milyen színű a málna?
fekete
sárga
kék
piros*

ANYÁDAT! És milyen színű a narancs?

Mi van Harry Potter homlokán?
semmi
nincs is homloka...
Villám alaku sebhely*
3 szög alaku anya jegy

Analfabéta idióta, és ezerszer szerepelt már. Törlést!
Dátum: 2009.05.06. 07:52:41
120-as Szerencsével mondhatom: a Szerencse a legnagyobb kamu a Végzetúrban! Nem tudjuk, pontosan hogy működik, de a legtöbb róla leírt dolog fikció. Valaki kitalálta a szint*2+5 marhaságot (azaz hogy az az optimális), erre mindenki Szentírásnak vette. Már rég nem jegyezgetem a szörnyek előtagjait, de még úgy 40.szint környékén írtam- és valamivel kevesebb hatalmas és óriási szörnyet találtam, mint 30. szinten, pedig akkor még jóval kisebb volt a Szerencsém. Egy barátom 65-ös Szerencsével napi 2-3 térkapus relikviát szerez, én kétnaponta egyet-pedig ugyanolyan szintű a térkapunk.
Az igazat megvallva, a jobb kezdeményezés tényleg működik, szinte mindig én varázsolok először, sebzek is 90-et, ő meg erre válaszol 600-al...
Csak arra akarok kilyukadni, hogy senki ne próbáljon "optimalizáció" címén csillagászati Szerencsét összeépítgetni! Fektesse azt a sok LE-t IQ-ba és Támadásba, jobban fog járni.
Dátum: 2009.05.05. 20:01:59
Szerinted a "nagyszintű idióták" (akik többet tettek a játékért, mint te valaha is fogsz) nem portyáznának szívesen?
Dátum: 2009.05.05. 14:10:46
Miklós már írta, hogy a kevés felszerelhető tárgy nem az ő ötlettelenségük miatt van, hanem mert nagyon leterhelné a szervert, ha több lenne. Ez kifogásnak tűnhet, de nem az-gondold el, ha mindenki Diablo-módra szettes tárgyakat gyűjtögetne, a szervernek több ezer páncéldarabot kéne állandóan nyomon követni, azok módosítóit lekezelni, stb. A Gameforge cég egyik fejese mondta, hogy tudnának ők World of Warcraft-szintű böngészős játékot csinálni, de nincs olyan szerver, ami bírná erővel...
Dátum: 2009.05.04. 17:59:57
Nem kéne ezt csinálnod! NAGYON nem! Ha unatkozol, ott van a jobb kezed, de ne ezen a fórumon végezd az önkielégítést! Köszönöm.
Ha ilyen keményen próbálkozik, biztos komolyan gondolja, én a helyetekben felvenném...
Ha az első fej a "legbalabbik", a negyedik a "legjobbabbik" (Aunye, be szép szavak!), akkor oké.

Off: Fura. A helyesírás-ellenőrző nem talált kivetnivalót a "legbalabbik" szóban, csak a "legjobbabbik"-ban!
Dátum: 2009.05.04. 08:44:18
Újabb utópisztikus elképzelés: ha a Fertőzésed nullára csökken, átválthatsz a Kristály hordára, akiknek nem kell lélekenergiáért vadászni vagy portyázni, ellenben kristálypontokból fejlődhetnek...
Idézet: Nari77 - 2009.05.03. 23:32:38
Nah végre eljött az idő, hogy én is feltegyek egy kérdést:

Találkozol egy négyfejű sárkánnyal. Mindegyik feje hozzádszól, de az egyik hazudik! Melyik az?

Első fej: Tőlem jobbra van az aki hazudik!
Második fej: Az első, vagy a harmadik fej hazudik!
Harmadik fej: Páros sorszámú fej hazudik!
Negyedik fej: Tőlem balra van az aki hazudik, de nem a második!

Két kérésem van: légyszi nézzétek már meg, hogy jó e nyelvtanilag! Itt lent a netezőben pont olyan firefox van, ami nem nézi a helyesírást! A másik meg, hogy ugye nem elég könnyű? mert akkor csinálok újat

Hű, de utálnám, ha kvízolimpián belefutnék!
Én úgy két hónap után jöttem rá, kit érdemes támadni. Addig portyaablakból portyáztam, tulajdonságösszeget meg felszerelést néztem...zsákutca! Pl. a kezdésnél eszembe sem jutott volna, hogy a smaragdokat kell támadni, mert ők már varázslatra gyűjtenek. Akik átlátják a rendszert (matekosok, programozók), azok sokkal nagyobb előnnyel bírnak, mint amit bármilyen prémium bónusz adhat.
Dátum: 2009.05.03. 08:28:40
Értettük. És jó volt.