Dátum: 2012.11.29. 10:03:30
Hat nem tudom... elso ranezesre teljesithetetlen.
Masodikra is.

Asszem kihagyom.
Dátum: 2012.11.28. 20:30:56
Hát igen a pályafutásom során rabolt 1,4 M Le-hez képest igazi kihívás lenne

Dátum: 2012.11.27. 15:13:07
Ez igen. A reszleteket ugyan nem latom hogy milyen egyensulybeli hatasai lennenek, de nagyon fantaziadusak a varazslatok. Az, hogy loret is irtal hozza, az kulon dicseretes. Nekem tetszik. Izgalmas dolgok vannak benne.
Egy dolgot nem ertek: A gyemant hordanak mert kerul tobb manaba a hasznalata? Vagy valamit rosszul ertelmezek?
En barmikor szivesen olvasok ehhez hasonlo javaslatokat, szerintem erdemes tovabbgondolni, latszik hogy sok munkad van eddig benne.
Dátum: 2012.11.27. 11:32:22
En sejtem a valaszt erre. Mivel ez kozvetve a karakterek kozotti kereskedelemhez vezetne, amit a fejlesztok mindekeppen kerulni akarnak a csalasok es a rabszolgak elszaporodasa miatt, biztosan nem lesz bevezetve ilyesmi.
Dátum: 2012.11.26. 13:23:03
Wow! Ez nekem eddig kimaradt. Ha ez igy megvalosul, akkor meg en is tolni fogok a manamon

Dátum: 2012.11.26. 12:53:15
Nekem az epuletek, az allatos cuccok es az Alveriel reloaded tetszenek nagyon. Lehetne ezeket egyszerre megcsinalni es meg ma bevezetni?
Az Aurri fele nem harci varazslatos javaslatot belinkelne valaki?
Dátum: 2012.11.26. 08:48:05
Dátum: 2012.11.23. 13:01:39
En is ugy gondolom hogy, ha varazslatelnyelest ad, akkor 2 gond lehet:
- ad egy keveset, de ezert nem eri meg magiat fejleszteni - folosleges programozas, senki nem hasznalja
- sok elnyelest ad, akkor meg mindenki tolja az egekbe aki nem az meg sirni fog hogy a karakterfejlesztese szart sem er
Szerintem ez tul ingovanyos terep, nem biztos hogy ezen a vonalon kell haladni.
Szerintem inkabb egyeb bonuszt kellene adnia, ami miatt megeri, ossze lehetne mosni valamikeppen a Tudas Fajaval (mondjuk tobb teglat lehet eloallitani, vagy tobbet talalni). Esetleg adhatna szovetsegi bonuszokat - ami nem nyers tap persze, vagy ilyesmiket. Adhatna bonuszt a kalandokra, kufarkedvezmenyt a lelekkufarnal, epikus, enti bonuszokat. Eventek elott szintfuggo magiaval esemenypontokat. Vagy mondjuk a haborukra lenne befolyassal (mondjuk ehhez teljesen uj rendszert kellene csinalni). Adhatna pech pontokat a kereknel (amiket ugye illene lassan kijelezni), vagy kenyelmi funkciok lennenek kivalthatok (pl. + oltozek, olyan ami nem ad kozvetlen tapot, megis szeretik hasznalni). Esetleg (mondjuk ez megint komolyabb fejlesztes) szint*x tartasa eseten adna kulonbozo bonuszokat, gondolok pl. az egyedi, testreszabhato menupontokra.
Esetleg a McMad fele egyedi varazslatok tanulasa is egy jo irany lehet.
En a harcrendszert nem szivesen bolygatnam, mert az tobb csalodast okozna mint sikerelmenyt.
Dátum: 2012.11.22. 15:09:04
Elarulom mi volt a sorsjegy mogott: 1 kisebb portyazas itala. Nem olyan extra.

Dátum: 2012.11.22. 14:49:00
+50 % az oriasi vadaszatbol jovo LE-re (asszem VF-nel csak + 25 %)
Dátum: 2012.11.22. 14:40:37
Nem tudom megitelni hogy ez nekem megeri-e mert nem ismerem az event kivanalmait. Ahhoz kicsit sok az 5 kavics hogy meg egyet forgassak a kereken. Az italok meg igy is hegyekben allnak, azokra nem nagyon van szuksegem.
Mindig ugyanez lesz benne, vagy minden nap valtozik a tartalma?
Dátum: 2012.11.22. 10:26:03
1; A szívósság öve (A szívósságod lehetséges maximuma 100-ra emelkedik, vagyis +1 harci kör.)
2; Az Uralkodó pálcája (Hordázás szakértelmed lehetséges maximuma 100 lesz, 5 harcoló állatot megengedve.)
3; Karemium csapda (+1% esély lények foglyul ejtésére.)
Vagy
Császári kegy (A végzet templomának 2. és 3. császári dekrétumai ugyanannyiba kerülnek, mint az első)
4; Wyhetrqaxx képzőgyűrűje (Tulajdonságaid fejlesztése 12%-kal, szakértelmeid fejlesztése 8%-kal olcsóbb.)
Vagy
Pdhivqaxx amulett (A szerencse fejlesztése 10%-kal hatékonyabb.)
5; Alternatív szimbólum (A kapott AF pontok mennyisége 10%-kal megnő.)
Vagy
Mentális burok (Nem tudnak rólad információt szerezni kémgömb segítségével.)
6; 150 db sorsjegy (150 db plusz forgatási lehetőség a szerencsekeréken.)
Vagy
Ultra-implant (+150% Gyógy. hatékonysága, +20% LE, +3 morál győzelmenként „csak portya és kihívás során”, +12 TP győzelmenként)
7; Joker (Megkapsz egy tárgyat, ami már szerepelt valamilyen - a világodnak megfelelő - aukción, de nem szerepel ezen a listán.)
Mar korabban kiirtak.
Dátum: 2012.11.20. 17:03:14
Dátum: 2012.11.15. 12:16:48
Ezzel megerositetted a felelmem. Direkt nem adtam el, hatha ugy nem esik belole meg egy. Egyebkent az elmult 5 honap alatt ez volt az egyetlen ultram. Pechkerek.
Akinek van 6 ultraimplantja, szerintem abba is hagyhatja a kerekezest. Egyreszt mert brutal tap lett, masreszt meg a budos eletben nem fog neki esni semmi sem mar annyira minuszos a pechpontja-
Dátum: 2012.11.14. 14:37:31
Ha kapsz visszajelzest akkor ugye megosztod itt is?

Dátum: 2012.11.14. 13:39:40
Hidd el, en biztosan eldobom ha meg egyszer elobukkan. Alt. a kalandok fele a kukaban vegzi nalam. Lehet hogy magasabb szinten a durva kristalypont koltseg miatt mashogy lesz, de jelenleg eleg jok a szakijaim es a tulajdonsagaim

Dátum: 2012.11.14. 13:30:16
Ennel sokkal jobb megoldas is van. Nekem is volt szerencsem mar ehhez a kalandhoz. Szep piros x a bal oldalon.
Dátum: 2012.11.14. 13:17:10
Idézet: Miklós - 2012.11.14. 13:09:54 4.) és igen, mintha tényleg lenne néhány százalék bónusz az egészre, hogy tényleg senki ne érezze, hogy rosszul járt. (de már nem tudom, mennyi)..
Esetleg ezt lehetne publikalni? Akkor sok talalgatastol mentened meg a jatekosallomanyt. Masreszt meg sokan kivancsiak hogy mennyire pontosan szamoltak. Ez a megoldas egyszerubb, mint neked a fanatikusok altal kifejlesztett excel tablakat atnyalazni

Dátum: 2012.11.14. 12:42:43
Idézet: Miklós - 2012.11.14. 12:32:55
A végleges képletet sajnos nem publikálhatom, mivel olyan valószínűségeket (pl. nagyobb, óriási stb. állat elfogása szerencse függvényében) és képleteket is tartalmaz, amelyek nem publikusak...
Hat pedig erre lennenk a leginkabb kivancsiak
Egyebkent engem szemely szerint az az egy info erdekelne hogy mekkora bonusz jar osszesen az event vegi elszamolasnal. Anno (azt hiszem 2 landragorral ezelott) szamolgattam en is, sajat excelben es olyan 12 % koruli kedvezmeny jott ki. Azota kb. 5 - 25 %-kig hallottam mindenfelet.
Dátum: 2012.11.14. 09:05:15
Innen okes. Koszi!