Hozzászólások - Mazlee
Dátum: 2008.11.20. 11:58:13
az ilyenek mint én? talán valami állatnak nézel?
Dátum: 2008.11.20. 11:57:27
semmi gond! de mivel nem derült ki hogy kiéi igy marad a gyanú.
Dátum: 2008.11.20. 11:53:11
1. szived joga Don Quijote a mondat második fele pedig ugyanúgy nem bizonyíték semmire.
2. simán megpróbálhatod. de nem fogunk találkozni, igy sajna a hányást másra kell hogy pazarold. esetleg tükör?
3. hidd el, meg sem fordult a fejemben
4. megteszem mindkettőt. nyugodj meg.
2. simán megpróbálhatod. de nem fogunk találkozni, igy sajna a hányást másra kell hogy pazarold. esetleg tükör?
3. hidd el, meg sem fordult a fejemben
4. megteszem mindkettőt. nyugodj meg.
Dátum: 2008.11.20. 11:45:21
jaj mit lovagiaskodsz?
miért ne célozgathatnék? mi a bizonyíték ellene?
azért mert Byzon ilyen levélirogatós másnak nem kell követnie a példáját.
miért ne célozgathatnék? mi a bizonyíték ellene?
azért mert Byzon ilyen levélirogatós másnak nem kell követnie a példáját.
Dátum: 2008.11.20. 11:38:43
igen... napról napra hétről hétre folyamatosan... ugyan.
Dátum: 2008.11.20. 11:35:30
folytathatsz struccpolitikát, de attól még ez igy van.
minősít? túlélem. de a hülyének nézés szerintem rosszabb.
amugy meg szólásszabadság van vagy mi a fene. nekem ez a véleményem.
nem hinném hogy igazi játékos az aki nem akar fejlődni csak másokat fejleszteni.
minősít? túlélem. de a hülyének nézés szerintem rosszabb.
amugy meg szólásszabadság van vagy mi a fene. nekem ez a véleményem.
nem hinném hogy igazi játékos az aki nem akar fejlődni csak másokat fejleszteni.
Dátum: 2008.11.20. 11:25:05
akkor az egy rabszolga... teljesen értjük
Dátum: 2008.11.19. 10:38:11
egy vélemény a játékról.
ha tudsz olvasni felfedezed az érdekességet benne...
ha tudsz olvasni felfedezed az érdekességet benne...
Dátum: 2008.11.19. 08:40:11
Ma, 08:24:26
Ahogy vadászol, egyszer csak rossz előrzeted támad. Árnyak követnek mindenhol. Felbukkan előtted egy borzalombogár. Majd melletted még egy. Mögötted is kettő. Egyre többen vannak, bekerítettek. Innen nincs menekvés, felkészülsz a halálra! Az életedet azonban nem fogod olcsón adni. A szörnyek rád rontanak, éles fájdalom hasít beléd... Magadhoz térsz. Éjszaka van. Vadászni indultál, de nem találtál zsákmányt, ezért lepihentél, és elszundítottál. A falka támadása csak egy rossz álom volt! A hirtelen adrenalinpörgés segített, hogy lélekenergia tartalékaid felszabaduljanak (+206). +13 TP A szerzett lélekenergiából 19 a helyes válaszért kapott LE.
Ma, 08:19:26
Nem kell sokáig keresgélned, megpillantasz egy lényt, ami egy nagyobb borzalombogár. Fegyvert rántasz, ám a lény nem próbál menekülni vagy védekezni. Ekkor pillantod meg mellette kicsinyét. Elteszed a fegyveredet, és elsétálsz - ma is zsákmány nélkül kell túlélned. Ekkor zizegő hangot hallasz, és ahogy megfordulsz, pont látod, hogy a teremtmény átváltozik egy hajlott hátú öregemberré. - Bölcsen döntöttél, végzetúr. A legtöbb társad a helyedben nem ismert volna kegyelmet. Itt a jutalmad! - ezzel kinyújtja kezét, mire bőséges lélekenergia áramlik beléd (+146). +13 TP A szerzett lélekenergiából 0 a helyes válaszért kapott LE.
Ahogy vadászol, egyszer csak rossz előrzeted támad. Árnyak követnek mindenhol. Felbukkan előtted egy borzalombogár. Majd melletted még egy. Mögötted is kettő. Egyre többen vannak, bekerítettek. Innen nincs menekvés, felkészülsz a halálra! Az életedet azonban nem fogod olcsón adni. A szörnyek rád rontanak, éles fájdalom hasít beléd... Magadhoz térsz. Éjszaka van. Vadászni indultál, de nem találtál zsákmányt, ezért lepihentél, és elszundítottál. A falka támadása csak egy rossz álom volt! A hirtelen adrenalinpörgés segített, hogy lélekenergia tartalékaid felszabaduljanak (+206). +13 TP A szerzett lélekenergiából 19 a helyes válaszért kapott LE.
Ma, 08:19:26
Nem kell sokáig keresgélned, megpillantasz egy lényt, ami egy nagyobb borzalombogár. Fegyvert rántasz, ám a lény nem próbál menekülni vagy védekezni. Ekkor pillantod meg mellette kicsinyét. Elteszed a fegyveredet, és elsétálsz - ma is zsákmány nélkül kell túlélned. Ekkor zizegő hangot hallasz, és ahogy megfordulsz, pont látod, hogy a teremtmény átváltozik egy hajlott hátú öregemberré. - Bölcsen döntöttél, végzetúr. A legtöbb társad a helyedben nem ismert volna kegyelmet. Itt a jutalmad! - ezzel kinyújtja kezét, mire bőséges lélekenergia áramlik beléd (+146). +13 TP A szerzett lélekenergiából 0 a helyes válaszért kapott LE.
Dátum: 2008.11.16. 07:27:38
"A tanulást nem fejlesztheted 30-as szint fölé akadémia nélkül."
Dátum: 2008.11.11. 14:02:43
ha megnéznéd a wikidot-on a szakértelemlistát, láthatnád hogy 16-ról 17-re nem ad új szakértelmet
Dátum: 2008.11.11. 11:00:04
tök mindegy de ide tartozik a többség. és a többség hozza a pénzt.
Dátum: 2008.11.11. 10:20:04
viszont ha építkezni csak szerzett LE-ből tudsz mert a kút nem ad semmit akkor
1. a karaktered nem fejlődik az építkezés miatt.
2. a szöv nem fejlődik a karakter fejlesztés miatt.
és ez játékélményromboló
1. a karaktered nem fejlődik az építkezés miatt.
2. a szöv nem fejlődik a karakter fejlesztés miatt.
és ez játékélményromboló
Javaslatok -> világ3
Dátum: 2008.11.10. 21:31:47
a békés világ nekem is tetszene... ott legalább nem lenne annyi értelme "ügyeskedni"...
viszont lehetne a CSP is több
ja és jó lenne ha esetleg az itteni karaktert is át lehetne vinni másik világba
viszont lehetne a CSP is több
ja és jó lenne ha esetleg az itteni karaktert is át lehetne vinni másik világba
Dátum: 2008.11.07. 19:10:43
és a 33as küldetés?
"Vásárolj a lélekkufártól egy fegyvert, amelynek a szintje legalább kettővel magasabb a tiedénél!"
"Vásárolj a lélekkufártól egy fegyvert, amelynek a szintje legalább kettővel magasabb a tiedénél!"
Dátum: 2008.11.07. 19:04:50
nem én csináltam a játékot. nem az én dolgom kitalálni hogyan lehet ezt leprogramozni. de ha jól tudom loggolva vannak a cselekedetek.
jónéhány kirívó karakter van a játékban akiket érdemes lenne megvizsgálni, de hiába sorolták fel az előttem szólók a neveket. azok még mindig ott figyelnek a játékban.
jónéhány kirívó karakter van a játékban akiket érdemes lenne megvizsgálni, de hiába sorolták fel az előttem szólók a neveket. azok még mindig ott figyelnek a játékban.
Dátum: 2008.11.07. 17:49:19
jók a kifogások. egyszerűbb mint megoldani a hibákat...
Dátum: 2008.11.07. 12:20:55
és azt is jól tudom hogy csatánként 1%-ot növekedik?
mert akkor furcsállom, hogy 2 csata után 26%-on áll
mert akkor furcsállom, hogy 2 csata után 26%-on áll
Dátum: 2008.11.07. 09:58:35
jól tudom hogy az állat 25% alatt nem csatázik velem? vagy hány % ez a határ?
Dátum: 2008.11.06. 10:07:34
szerintem be kéne tenni valamelyik üres tanulásszintre és aki már felette van az megkapja.