Hát ugye 4-et màr most is lehet de egy olyan egyszer használható relikvia nem feltétlen hülyeség, ami kiüt +1 feladatot.
Pl kisebb császári dekrétum: 14 / 21 / 28 hüségszilánk (annyi ahány napos a templomod, így kb nem is tudsz egynél többet használni templomonként), felhasználásakor egy feladat a végzet templomában teljesítetté válik.
Hozzászólások - Little Richie
Dátum: 2013.08.04. 16:36:30
Dátum: 2013.08.04. 16:16:40
Persze, lehet véleményed. Nem megsérteni akartalak, félre ne érts. Csak nekem meg az a véleményem, hogy napi 10-20 forintot talán megér az embernek a hobbija. Emellett ahogy te is írtad 3 ösköves feladat van, a 4. csak azért rossz, mert nyüg, eröforrás pazarlás.
Annak se látom értelmét, hogy 10 - 15 kiváltható feladat legyen, mert onnantól értelmét veszti a templom.
Annak se látom értelmét, hogy 10 - 15 kiváltható feladat legyen, mert onnantól értelmét veszti a templom.
Dátum: 2013.08.04. 15:44:43
Ahogy így nézem ez a 3 feladat megvan havonta 520 forintból. (És még marad is köved)
Értem, hogy nem akarsz sokat költeni a játékra, de ez már inkább smucigság, nem spórolás.
Értem, hogy nem akarsz sokat költeni a játékra, de ez már inkább smucigság, nem spórolás.
Dátum: 2013.08.02. 01:03:15
Mondja már meg nekem valaki, hogy miért jó az nekem, ha ösköért veszek pechpontot? Mi benne a kombó? Az egyik eröforrás a másik meg elvileg nem. Vagy a pechpontok száma nem nullázódik ha ritkát / ultraritkát pörgetek?
Elöre is köszi a válaszokat.
Dátum: 2013.07.31. 05:01:27
Biztos, hogy figyeltem.
Most alapítottam egy szövetséget, mert egyszerüen inaktív az összes kisebb klán. Látom, hogy van ez az építési energia, na mondom faxa kvázi ingyen felhúztam belöle 5kért a kutat. Ekkor írta a játék, h 1000 lét kell töltenem a kútba, hogy használhassam az épületeket. Megtettem, betöltöttem (ki is rakta napi rutinok közé a kisütést), de a lé maradt nálam.
Nekem nem gond, de gyanús, hogy ennek nem így kellett volna történnie.
Egyébként a téglák számának nem kellene csökkennie akkor, ha építek az energiából?
Most alapítottam egy szövetséget, mert egyszerüen inaktív az összes kisebb klán. Látom, hogy van ez az építési energia, na mondom faxa kvázi ingyen felhúztam belöle 5kért a kutat. Ekkor írta a játék, h 1000 lét kell töltenem a kútba, hogy használhassam az épületeket. Megtettem, betöltöttem (ki is rakta napi rutinok közé a kisütést), de a lé maradt nálam.
Nekem nem gond, de gyanús, hogy ennek nem így kellett volna történnie.
Egyébként a téglák számának nem kellene csökkennie akkor, ha építek az energiából?
Dátum: 2013.07.31. 01:54:49
Bugos az építés v5ön nekem, vagy direkt nem vonódik le az az 1000 lé amit a kútba tettem?
Dátum: 2013.07.28. 19:11:23
Ok, hogy végig kell járni a szamárlétrát, de 8. szintre már kellene a +60 +60 +15, ha szeretnék valamit a bajnokikon. Épp elég hátrány, hogy nekem 200k körül kell építenem, hogy egyáltalán legyen klánbónuszom (ezt elsö pár szinten a 9 le / tp -s vadászati aránnyal elég nehéz összerakni) azokhoz képest, akik 5-10k le beépítésével hozzájutnak a bónuszokhoz, nem igazán kellene még az is, hogy 20x - 30x több építésért kevesebb bónuszt kapjak.
Dátum: 2013.07.27. 22:15:38
Van olyan opció, hogy korábban véget ér az event, vagy fixen eltart 3 hétig?
Dátum: 2013.07.26. 11:06:18
A fórumot aktívan használóktól kérdezném, hogy van bármi esély arra, hogy találjak 1-2 mecénás 100+os szintü végzeturat vagy hölgyet akik nagy unalmukban építenének pár 10 millió lét egy kisebb szövetségbe a v1en?
Dátum: 2013.07.25. 16:23:52
Köszönöm.
Dátum: 2013.07.25. 13:12:33
Elnyeléssel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Az oké, hogy az állat elnyelésére van képlet, de mi van a tárgyakból eredö bónuszokkal? Az állatra adott +2 elnyelés vagy a páncélba rakott + valamennyi elnyelés az tényleg annyi amennyi ki van írva, vagy erre is jön az állatnál is ismert szorzó?
Dátum: 2013.07.24. 11:04:00
Ok, akkor megvárom Landragórt.
Dátum: 2013.07.24. 10:47:41
Olyan kérdésem van, hogy nem - e lehetne gyürüt / nyakláncot berakni a kufárhoz 10. szint alá is. Az eventekböl szerezhetö lélekszívós cuccok itt is jól jönnének, de nincs mibe bekerakni öket. Elég lenne egy kaucsuk / ezüst / arany gyürü-lánc kombó, ami nem ad semmit, de fókusszkristállyal fejleszthetö.
Dátum: 2013.07.24. 10:31:26
Persze, elöbb járt a pofám .... 1 építés 10nek számít. Így viszont klassz.
Dátum: 2013.07.24. 10:26:16
Egyébként erösen el van mérve alacsony szintre ez az építés dolog. A minimális kincshez ugye 400x kell építeni, ami barátok között is 50k le fölött van. Ezt vadászattal lehetetlen elöteremteni 3 hét alatt és még portyával is kicsi az esély rá, hiszen nincs célpont. (Az más kérdés, hogy meg sem éri.)
Dátum: 2013.07.24. 10:08:29
4. szinten 128 le építeni a csapdát.
Dátum: 2013.07.24. 00:30:55
Biztos volt már, de nincs kedvem végig bogarászni ennyi kommentet.
1. A lélekkút töltés is építésnek számít, vagy csinálnom kell az eventre egy új klánt?
2. Ha nincs se visszafogott fejlödésem sem a párja akkor portya utáni lé és tp osztásnál melyik csoportba tartozom?
3. Mennyit kell építeni? Van vmi szinttöl függö képlet?
1. A lélekkút töltés is építésnek számít, vagy csinálnom kell az eventre egy új klánt?
2. Ha nincs se visszafogott fejlödésem sem a párja akkor portya utáni lé és tp osztásnál melyik csoportba tartozom?
3. Mennyit kell építeni? Van vmi szinttöl függö képlet?
Dátum: 2013.07.20. 20:30:24
A relikviák között található császári dekrétumot csak egyszer lehet a játék folyamán megvenni, vagy ha van elég ösköve az embernek akkor bármennyi küldetést megcsinálhat vele?
Dátum: 2013.07.17. 12:57:44
Bár rég volt már mikor én kamráztam, most újrakezdöként meg nagyon messze vagyok töle, de régen ki lehetett belöle szabadulni.
Egyébként a szint küldetések, a végzet temploma és hogy 2. szinttöl lehet szakértelmeket fejleszteni kifejezetten élvezetessé teszik a játékot, még úgy is, hogy elég kihaltak a 10. Szint alatti szintek. Ezek a fejlesztések mindenképpen piros pontot érnek.
Egyébként a szint küldetések, a végzet temploma és hogy 2. szinttöl lehet szakértelmeket fejleszteni kifejezetten élvezetessé teszik a játékot, még úgy is, hogy elég kihaltak a 10. Szint alatti szintek. Ezek a fejlesztések mindenképpen piros pontot érnek.
Dátum: 2013.07.15. 12:42:47
A vf gondolom visszafogott fejlödés a másik meg a párja. És ha nekem még mindkét szakértelmem 0?
Egyébként köszönöm a gyors választ.
Egyébként köszönöm a gyors választ.