"Meg egyebkent csak mi vagyunk eddig veretlenek itt magas szinten, es ezt szeretnenk megorizni."
De csak azért, mert nincs zafír vs. zafír háború.
Hozzászólások - Darksol
Dátum: 2009.05.29. 14:09:32
Dátum: 2009.05.09. 23:46:10
Otoaak: arról, hogy ki hisztizik és ki mondja a másikra eszembe jutott egy hasonlat....
Tudod ez olyan, mint amikor valaki egy tömött vasúti kocsiban hangosan panaszkodik, hogy mennyire büdös van. Szinte tuti, hogy ez az illető fingott....
Tudod ez olyan, mint amikor valaki egy tömött vasúti kocsiban hangosan panaszkodik, hogy mennyire büdös van. Szinte tuti, hogy ez az illető fingott....
Dátum: 2009.05.09. 23:19:01
Jordan: ha már folyik itt a multizásos disputa, ideje volna színt vallanod Döntetlenes Joe-val kapcsolatban! Ő lesz amúgy az újabb "gusztustalan trükk" (vagy valami ilyet írt a szaktárs) amivel a Tyrant nyerni fog. Egyik éjjel befúrja magát a TGY katakombájába, mint Búvár Kund és összeomlasztja az egészet... Akkor aztán nem lesz hová bújni és az örökké ébren lévő Lordok lesújtanak rájuk....
Dátum: 2009.05.06. 20:57:04
Milyen ötvözetből készül a töltényhüvely?
vasból
a sárgaréz egy fajtályából
ágyúbronzból
acálból
Első osztályt újra kell járatni az illetővel, azt pedig, aki helyesírásból átengedte (feltehetőleg sokadik évismétlést követően) pedig foglalkozástól véglegesen eltiltani!
vasból
a sárgaréz egy fajtályából
ágyúbronzból
acálból
Első osztályt újra kell járatni az illetővel, azt pedig, aki helyesírásból átengedte (feltehetőleg sokadik évismétlést követően) pedig foglalkozástól véglegesen eltiltani!
Dátum: 2009.05.06. 15:01:16
Hol rendezték a 2008-as labdarugó EB-t?
Németország
Franciaország
Németország és Ausztria közösen
Ausztria
Hibás. Svájccal rendezték közösen az osztrákok. Akkor legalább a negyedik választ cserélte volna le egy indifferens országra a barom, úgy nem volna ennyire megtévesztő. Törölni, eltiltani!
Németország
Franciaország
Németország és Ausztria közösen
Ausztria
Hibás. Svájccal rendezték közösen az osztrákok. Akkor legalább a negyedik választ cserélte volna le egy indifferens országra a barom, úgy nem volna ennyire megtévesztő. Törölni, eltiltani!
Dátum: 2009.05.06. 14:05:54
Jó ez az új, csatánként nézhető rendszer. 10 pont a kifejlesztőjének!
Dátum: 2009.04.27. 18:20:22
Mi az: Ha feldobod fekete, ha leesik gumicsizma?
Nincs válasz, ilyen dolog nem létezik.
Nem tudom, de én is dobálnám.
Mac Gywer a háztetőn.
*Fekete gumicsizma.
Vicces, de annyira talán mégsem... erről jut eszembe: mi az, feldobod barna, leesik csupa sz*r a pofád?
Törölni pls!
Nincs válasz, ilyen dolog nem létezik.
Nem tudom, de én is dobálnám.
Mac Gywer a háztetőn.
*Fekete gumicsizma.
Vicces, de annyira talán mégsem... erről jut eszembe: mi az, feldobod barna, leesik csupa sz*r a pofád?
Törölni pls!
Dátum: 2009.04.25. 15:29:05
Winnie: olvass a sorok között pls... Én a játékosok véleményének súlyáról beszéltem, nem erről a küldetésről... Ehhh, mindegy.
Dátum: 2009.04.25. 15:26:16
Hát...biztos lefoglalta az aukciós ház.
Akkor viszont legalább rakna be egy olyan aukciós tételt, amivel ki lehetne lőni ezt a küldetést. Eladnám a bajnoki medálomat, meg a kvíz-medáljaimat és esetleg meg tudnám szerezni.
Úgy gondolom (és evvel talán a küldetés kitalálója is egyetértene) hogy ezáltal kellőképp meg is bűnhődnék hatalmas vétkemért, miszerint kiléptem a szövetségemből 2 napra....
Akkor viszont legalább rakna be egy olyan aukciós tételt, amivel ki lehetne lőni ezt a küldetést. Eladnám a bajnoki medálomat, meg a kvíz-medáljaimat és esetleg meg tudnám szerezni.
Úgy gondolom (és evvel talán a küldetés kitalálója is egyetértene) hogy ezáltal kellőképp meg is bűnhődnék hatalmas vétkemért, miszerint kiléptem a szövetségemből 2 napra....
Dátum: 2009.04.25. 14:37:06
Most jól értem, hogy a játékvezetés sz***k a játékosok fejére és nem lesz változtatás?
Az jó, ez a hozzáállás bizton megállítja a törlési hullámot...
Az jó, ez a hozzáállás bizton megállítja a törlési hullámot...
Dátum: 2009.04.22. 17:12:17
Igen, ez egy tömegjelenség, bennünket sem került el teljesen. Én viszont hiszek a megújulásban. TF-et elkezdtem 93'-ban és játszottam 2007-ig úgy, hogy éveket hagytam ki, de valami új fejlesztés, vagy a haverok hívó szava visszahívott.
Ezért baromság törölni szerintem... Never say never. (Ráadásul akkor minek küzdöttek a Fertőzés ellen?
Ezért baromság törölni szerintem... Never say never. (Ráadásul akkor minek küzdöttek a Fertőzés ellen?
Dátum: 2009.04.22. 17:02:06
Mortimer: ha jól tudom, nemsokára 2 szabad helyetek is lesz...
Dátum: 2009.04.22. 16:39:05
Pont most mész el Balor, amikor átállítottam a gyémánt gyűlöletét rubinra?
Vincu: te meg fő-ex-Tyrantos létedre elég szépen fényezed az ellent, mondhatom... Vagy ők nem tudják, hogy a Tyrant mögött is te állsz? Ravasz fickó, most már tényleg szólok a bankodnál a belső ellenőrnek....
Vincu: te meg fő-ex-Tyrantos létedre elég szépen fényezed az ellent, mondhatom... Vagy ők nem tudják, hogy a Tyrant mögött is te állsz? Ravasz fickó, most már tényleg szólok a bankodnál a belső ellenőrnek....
Dátum: 2009.04.22. 10:17:01
Sajnálom, hogy megszünteted Draymore-t, de megértelek. Idővel és pénzzel 2 karaktert a topon tartani elég körülményes. Én pl. mindkét világon maxolom a kronokompenzációt, az azért az őskő költséget jelentősen redukálja.
Dátum: 2009.04.20. 09:09:58
A TGY első igazán szimpatikus húzása! Hajrá, ne kíméljétek őket!
Dátum: 2009.04.18. 18:06:11
Hol található a "Sóhalyok Hídja"?
Velence
Firenze
Miláno
Bologna
Velence
Firenze
Miláno
Bologna
Dátum: 2009.04.14. 16:00:40
"Melyik együttes zenéje: Auld lang syne?
Smookie
Boney M
ABBA
Beathles"
Nos, egyiké sem, bár a Boney M feldolgozta, az tény, de volt evvel így még vagy félszáz előadó... A Smokie és a The Beatles elírásával együtt talán megér egy törlést. Meg egy kiadós se**berúgást.
Smookie
Boney M
ABBA
Beathles"
Nos, egyiké sem, bár a Boney M feldolgozta, az tény, de volt evvel így még vagy félszáz előadó... A Smokie és a The Beatles elírásával együtt talán megér egy törlést. Meg egy kiadós se**berúgást.
Dátum: 2009.04.13. 14:31:21
Hol található a Károly Róbert főiskola? (így, kis f-el írta a lelkem)
A helyes válasz Gyöngyös, de az még véletlenül sem volt a 4 lehetséges között. Kérdés feltevése helyett inkább hajtogasson az illető papírrepülőket!
A helyes válasz Gyöngyös, de az még véletlenül sem volt a 4 lehetséges között. Kérdés feltevése helyett inkább hajtogasson az illető papírrepülőket!
Dátum: 2009.04.12. 11:27:29
"Mitől jobb a prémium tagságosoknak?
Gyakrabban kapnak portyázáspontot
Végleg megölhetnek végzeturakat
Gyakrabban kapnap cselekvéspontot
Legjobb csatáidat archívumba gyűjtheted"
Azon túl, hogy két helyes választ tartalmaz már volt is ilyen kérdés + alapvető stilisztikai hibát ("tagságosok" Brrr....) és elütést is találni benne. Ha belegondolok, hogy én inkább fele LE-ért lemondok a kérdés feltevés jogáról, ilyenek meg írogatnak felelőtlenül, kissé elszomorodom.
Gyakrabban kapnak portyázáspontot
Végleg megölhetnek végzeturakat
Gyakrabban kapnap cselekvéspontot
Legjobb csatáidat archívumba gyűjtheted"
Azon túl, hogy két helyes választ tartalmaz már volt is ilyen kérdés + alapvető stilisztikai hibát ("tagságosok" Brrr....) és elütést is találni benne. Ha belegondolok, hogy én inkább fele LE-ért lemondok a kérdés feltevés jogáról, ilyenek meg írogatnak felelőtlenül, kissé elszomorodom.
Dátum: 2009.04.09. 11:04:01
Ez jó!
Szoktál mesélni Dutch? Mert akkor játszhatnánk valami jóféle D&D-t...
Szoktál mesélni Dutch? Mert akkor játszhatnánk valami jóféle D&D-t...