Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - pityu

Dátum: 2016.06.23. 09:45:52
Egy időben rendszeresen, kb 4 hetente volt napi ajánlatban lelakatolt ládikó, én ott vettem kb 20-at, később, ahogy változott a lista ritkábban volt, de még őskőért is megéri megvenni (már ha elérhető), mert annak, aki rendszeresen vesz őskövet, annak viszonylag gyorsan megtérül a befektetés.
Idézet: Offsboy - 2016.05.29. 10:13:13

- Tárgy craftolás: ahogy itt a fórumon is, a szintmaximummal párosította Miklós a bevezetését. Lenne egy alap tárgy, elosztható pontokkal, amik annak paramétereit növelik. Amit sokan növelnek, az ettől függően drágulna (pl. ha mindenki tesz az IQ-ra, akkor később már a saját tárgyad IQ tulajdonságának fejlesztése 1->2 is drágább, mint amíg nincs sok másoknak az IQ-n). Szintmax esetén a TP számolva van továbbra is, és amikor szintet lépnél, akkor kapsz elosztható pontokat is a tárgyadra. Ez elég elméleti dolog volt még, nem nagyon volt észrevétel a játékosok részéről.

Tehát, aki elsőnek kraftolhat IQ-t és csak IQ-t kraftol, az tök "óccsóé" beletolhat a tárgyba kismillió IQ-t, aki utána jön annak coki..... neki ugyanannyi "erőforrásbó" kétharmada/fele lesz...
Ez szerintem kissé lejtős pálya azoknak, akik később érkeznek
Sokkal kulturáltabbnak tartom a mindenki számára egyforma eloszlást, ahol azt amit az "első" elért, mindenki ugyanannyiért elérheti, és a "mass effect" ott lép életbe ahol az első épp tart....
tehát, ha Őelsősége beletolt a páncélba 30 IQ-t 80 bizbazért, és elkezdték utánopzni, akkor a 31. IQ-t már 1,1-es szorzóval tudja Őelsősége is belekraftolni. Ha továbbra is sok követője van, és netán valaki hamarabb bekraftolja az 50. IQ-t, akkor a "mass effect" tovább erősödik 51-re már 1,2 lesz a szorzó.....

DE, a legfontosabb, hogy ezek a páncélok a karakterlapon más karaktereknek mindig az alapszintekkel (kvázi fejlesztés nélkül) látszódjanak, hogy ne legyen a vezérürü effekt, legyen titokzatos (valamennyire) hogy ki mit fejleszt.

- Inspiráció: menetrendszerűen előjött ez a téma is ismét, mert az lenne a cél, hogy aki inspirálódni akar inspirálódjon, de amint utolérted a top-ot, ne hasson tovább. Ez a V5-6 inspirációra és a relikviára egyaránt érvényes. Volt több verzió: adjon feleannyi, fix tápot; csak működjön X. szintig, aztán mindenképp kuka; inspirálja a karaktert top lassítás nélkül felfelé, aztán mikor felért, akkor ne hasson tovább.

Szerintem ne X szintig hanem X szintnyi különbségig hasson, azaz ha az adott világon 320 a max szint és az X=10, akkor 310. szinten még működik, de 311-en már nincs hatása.
DE ha az első karakter fellép 321. szintre, akkor megint hasson, míg az inspirálódó illető szintet nem lép.

- AH ezüst fokozatú relikviák tetszett Miklósnak, az szerezhetné meg őket, akiknek megvan az alap tárgy. (elékeztető a javaslatból: Pl. ezüst Magitrox (+10% varázslat sebzés), Tapasztalatkő (+40% állatfejlődés), Aranytallér (+30% LE), Drefeath (+15% sebzés)....a sor folytatható)

Ez rendbenlevőnek látszik, HA nem visz el aukciós slotot, azaz jelenleg 6 tárgy van az aukción, az ezüst (később arany, platina stb.) saját sloton pörögjön, jóval hosszabb licit idővel (pl: 9 nap), és csak olyan karakter licitálhasson, akinek az alap cucc már megvan.
Dátum: 2016.02.18. 14:52:06
Idézet: Miklós - 2016.02.18. 13:50:56
.... A horda trófeák itt is megszerezhetők, de gyémánt medálja nem lesz mindenkinek .....

Azért valljuk be férfiasan, hogy a győztes 120 horda trófeája és a 100. helyezés fölöttiek 0 horda trófeája között elég komoly különbség van, pl.: egy hordafétis, ami nem "temporális" különbség hanem adott esetben +25 vagy több pont minden tulajdonságra.

Megerősítem Kvnoemi észrevételét én is, hogy a kettővel ezelőtti találkozón elhangzott, hogy az új eventben a horda trófeák továbbra is mindenkinek megszerezhetők lesznek, nem úgy mint most, amikor egy szűk elitnek jut csak, akik "elszórt 1000 CSP-ért" megvehették egyben a 100-120-at...
Dátum: 2016.02.18. 08:53:01
Idézet: LanMaffia - 2016.02.17. 23:53:34
..., a magam részéről el fogom húzni, nem kapkodok.

Téged ismerve, csak azért húzod el, hogy legyen elég puskapor a BU eventre
Dátum: 2016.02.09. 17:31:12
Idézet: Emishi - 2016.02.06. 09:17:23
Hol találkozhatsz Sárkánnyal?

Hogy hol? Hát, Ázsiában...

https://www.youtube.com/watch?v=RMqsOvdymhc

Dátum: 2016.02.09. 17:23:58
Kinek a slágerei: Adelante, Just around the hill, La primavera, Life goes on, Ecuador?
Culture beat
Shakira
Ace of base
Sash

Speciális, törölném...
Miért is kellene mindenféle jött-ment diszkográfiáját fejből tudnom?
Dátum: 2015.07.26. 14:25:45
Így, hogy az új eventet kb fél évvwl később indítjátok, legalább van esély arra, hogy nem lesz tele buggal
Dátum: 2015.07.16. 11:48:01
Szerintem a gyakoriságot kellene korlátozni, azzal eléggé elvehető az éle, és megmarad az a fícsör is, hogy "senki sincs biztonságban".
Haragfelhasználás növelése szerintem jó megoldás
Az indoklás a robbanás bevezetésére az volt, hogy bárkinek legyen esélye bárkit legyőzni, egy limitáltan használható szuperfegyverrel..
vagy valami ilyesmi

Ezt ugye teljesíti, a limitáltsága viszont kérdéses. A feltöltése sztem túl eccerü, túl gyakori használatot engedélyez.. 75pont-nyi harag felhasználás talán jobb lenne (most 20pont), nem lehetne nyakra főre puffogtatni és minden használat után tölteni kellene.

Szerintem.
Dátum: 2015.07.16. 11:24:16
Attól még levehetnék a posztumusz OK gombot gyógyital/manaital ivászat után, mert mire a "több gyógyital eccerre megivás" lep lesz programozódva lemegy a nap (nem is eccer )
Dátum: 2015.07.16. 08:37:34
Ennek ellenére nem lett kigyomlálva a fölösleges kattintás, mivel nem szerepelt az 1. hozzászólásban, azaz Offsboy átsiklott felette, és így Miklósék nem ciánozták ki.... Tehát a téma még mindig aktuális
Dátum: 2015.07.15. 09:31:40
Remélem, hogy nem késtem el

A gyógyital és manaital megivása utáni abszolút mértékben felesleges confirm (mondjuk összesen egy OK gombja van) ablakot is eltökíthetnétek, bőven elegendő lenne egy olyan üzenet, mint amilyen az öltözet betöltése után van.
Csak gondolj bele, az ember megisz néhány gyógyitalt, hogy ne legyen olyan legatyásodott, és mindegyik után közli a rencer, hogy megittad a gyógyitalt, gyógyultál 1000 ÉP-t, de ezt még jóvá is kell hagynod, ami elég gáz.

Apropó a lélekkufár tárgyvásárló oldalon a Varázsitalok szót lecserélhetnétek a Manaitalok szóra, könnyű ugyanis összekeverni a Varászlatok-kal, amúgy is mindenhol manaitalnak hívjátok őket.
Dátum: 2015.07.04. 12:35:56
Ki volt Kakukk Marci?

tippeltem, nem találtam el, de azért ez túlzás:

Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: reggényhős
Dátum: 2015.06.20. 09:12:44
Feltettem egy kérdést Miklósnak, amire azt válaszolta, hogy gykorlatilag marad a megszerezhetó trófea és maradnak a kincsek is, csak az event neve és cselekménye változna.

Szerintem ez így rendben van, aki nem vett ki valamilyen kincset, kiveheti ezután is.
Dátum: 2015.06.12. 09:19:35
És még egy, a mini eventeknél ne az legyen kiírva mindegyik beváltási lehetőséghez, hogy 'jutalom' hanem rendesen a cucc neve. Van hely bőven a kiíráshoz....
Dátum: 2015.06.11. 14:59:48
Vedd fel lécci a listára:

Azok a tárgyak, amik zsákbamacskák, vagy beváltós bigyók külön oszlopban legyenek a tárgylistában, ne elrejtve az igenhosszú 'egyéb' listában szétszórva.
Ehhez kapcsolódik az is, a tárgylistában azon a tárgyak listái legyenek elöl, amiket a karakterlapon nem lehet cserélgetni.

A szervernek is jót tenne, ha a szövetség menü minden szövetségi oldalon látszana, amúgy is van holt tér a képernyő két oldalán a függőleges dekorcsíkokon kívül.

Ha már a görgetések szóba kerültek, akkor a szövibajnokságnál a kinyíló ablakban az újratámadás gombot a végeredménnyel jutalommal stb. együtt igazán előre lehetne tenni, hogy ne kelljen a csatát végignézni, mivel npc-k érdemi infó nincs a csatában, ez mondjuk a kaland csatákra is igaz, azokat sem kellene részletezni . Szerintem.

Aztán az aukciós házban a fókuszkristályok mellé a konstans 1 aranydukát helyett az illető tárgy szintjének kiírása lenne üdvözítő, vagy az ha a kisebb és nagyobb fókuszkristályok külön listában szerepelnének.

Mondjuk, nem venném sértésnek, ha az ezer éves portyaablak bug is javításra kerülne:
nem támadhatók szerepelnek benne, rákattintok, frissül az ablak és kiírja hogy ez-az-amaz okból nem támadhatod, de továbbra is benne van a listában...

Van egy apró tudatturbó hiba is, az épp turbózott szakértelem nem feltétlenül van kizárva a turbóválasztó listából...
Dátum: 2015.05.03. 21:20:20
Veterán kalandozó
Teljesíts összesen 50 kalandot (több nap alatt teljesíthető)!
időtartam: máj. 11-16.
jutalom: 10 életkehely, 1 relikviakupon, 20 lélekgyémánt csomagocska

Ez ugye napi 10 kaland.... jobbára esélytelen megcsinálni
Dátum: 2015.04.12. 15:43:42
Melyik szó van leghátrébb betűrend szerint?
bárány
barát
bárka
barkavirágzat (ez lett volna a helyes válasz )

Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: barkavirágzat
Mert ugye megjelöltem a bárka szót....

Ha már valaki nyelvtani jellegű kérdést tesz föl, legalább a magyar ABC-t ismernie kellene
Ha már valaki "befogadja" a kérdést, neki sem ártana, ha már elmúlt 8 éves...
Dátum: 2015.03.12. 09:40:27
Tegnap este (2015.03.11) ki tapasztalta, hogy elérhetetlen a végzetúr? este 8 és fél 12 között egyáltalán nem sikerült kapcsolódni, azt írta, hogy az oldal nem elérhető....
Dátum: 2015.02.19. 15:22:42
Naugye!

Grat!