Nem lehet egy fejlesztés egyszerűen csak "jó", miért kell(ene) mindent feltételhez kötni?
Elég feltétel, hogy legyen ennyi pálcád egyszerre.
Örülj és élvezd, ha majd bekerül. Ne keress rá még csomót is.
Hozzászólások - Paco
Dátum: 2018.06.18. 18:56:35
Dátum: 2018.05.03. 15:14:37
Sajnos nem. Nekem legalábbis nem számolta bele.
Dátum: 2018.05.02. 08:32:46
Plusz hiába ért véget az event, nem teljesülnek az automatikusan teljesülő feladatok sem az újonnan, event után kapott/újraindított templomokban sem. Pedig a feltételek adottak.
Dátum: 2018.03.23. 16:29:52
Ezt is támogatom, határozottan jó felvetés. .)
Dátum: 2018.03.23. 16:28:20
Támogatom, +1.
Dátum: 2018.03.09. 15:45:26
Idézet: Miklós - 2018.03.09. 12:46:13
lehet persze, akkor 50% lesz, csak nem akartunk átesni a ló túloldalára, hogy gyengébb karakterek ne tudják megölni.
Hehe, nem statra kell erősíteni a verem szörnyeket, csak ÉP-re. A plusz élettől nem lesznek erősebbek, csak tovább bírják levegővel a küldetésekhez.
Valamint részemről szintén nem zavaró a felugró ablak a kincseknél, én szeretem látni, hogy mit találok benne.
lehet persze, akkor 50% lesz, csak nem akartunk átesni a ló túloldalára, hogy gyengébb karakterek ne tudják megölni.
Hehe, nem statra kell erősíteni a verem szörnyeket, csak ÉP-re. A plusz élettől nem lesznek erősebbek, csak tovább bírják levegővel a küldetésekhez.
Valamint részemről szintén nem zavaró a felugró ablak a kincseknél, én szeretem látni, hogy mit találok benne.
Dátum: 2018.03.08. 17:52:18
Örömmel olvasom, hogy tényleg folyik valami a háttérben.
Idézet: Miklós - 2018.03.08. 13:22:02
végzet/kárhozat vermében végzetúr ellenfeleknek +30% ÉP hogy a küldetéseket jobban lehessen teljesíteni rajtuk
Én magam is támogatom, hogy legyen több ÉP-jük, de ahogyan Kondor is írta, akár +50% is lehetne nekik plusz ÉP-re, biztos, ami tuti.
És következő lépésre én személy szerint tennék +1 voksot a fókuszkristály upgrade, mert az lényegesen nagyobb játékos területet érintene - beleértve fizetős és normál játékosokat is - akik profitálhatnak belőle.
Idézet: Miklós - 2018.03.08. 13:22:02
végzet/kárhozat vermében végzetúr ellenfeleknek +30% ÉP hogy a küldetéseket jobban lehessen teljesíteni rajtuk
Én magam is támogatom, hogy legyen több ÉP-jük, de ahogyan Kondor is írta, akár +50% is lehetne nekik plusz ÉP-re, biztos, ami tuti.
És következő lépésre én személy szerint tennék +1 voksot a fókuszkristály upgrade, mert az lényegesen nagyobb játékos területet érintene - beleértve fizetős és normál játékosokat is - akik profitálhatnak belőle.
Dátum: 2018.02.22. 14:22:37
Ez már létezik.
Prémium tagság+VIP funkciók és megadhatod, hogy miből mennyit szeretnél egyszerre felhasználni, mint pl: asztrális kincsek, ahogyan említetted.
Prémium tagság+VIP funkciók és megadhatod, hogy miből mennyit szeretnél egyszerre felhasználni, mint pl: asztrális kincsek, ahogyan említetted.
Dátum: 2018.02.14. 19:08:14
Támogatom az ötletet.
Dátum: 2018.02.02. 16:19:40
Nem érzem, hogy direkt dolog lenne, inkább ahogyan Spellatrix is írja, szerintem is inkább elkapkodott dolog volt. Nem volt átgondolva. Ennyire egyszerű. Valamint az, hogy most mi van odaírva, nem zárja ki azt, hogy módosítani lehessen, a közjó érdekében.
Dátum: 2018.02.01. 17:20:18
Úgy vélem ezt a problémát egy egyszerű "tollvonással" át lehetne hidalni: a fétis képessége működjön passzívan is, ahogyan már említette más is.
Így akkor lehet etetni az új állatot táppal - csatlóskristály - de mégsem kell a felesleges 6.-ik harcoló csatlós, meg mindenféle mizéria, hogy mit és merre, hogyan kellene cserélgetni. Az csak újabb őskőtemető opció lenne, amiből valljuk be őszintén: van már elég a játékban.
Feleslegesnek érzem ezt a túlragozást.
Legyen passzív a képessége és csókolom, jó napot.
Így akkor lehet etetni az új állatot táppal - csatlóskristály - de mégsem kell a felesleges 6.-ik harcoló csatlós, meg mindenféle mizéria, hogy mit és merre, hogyan kellene cserélgetni. Az csak újabb őskőtemető opció lenne, amiből valljuk be őszintén: van már elég a játékban.
Feleslegesnek érzem ezt a túlragozást.
Legyen passzív a képessége és csókolom, jó napot.
Dátum: 2018.01.05. 20:34:57
Egyetértek.
Dátum: 2017.12.24. 20:10:20
Hozzánk is minden órában jön a KH, úgy tűnik ők tényleg nem hisznek a békés karácsony szellemében V1-en.
Dátum: 2017.12.13. 21:46:42
Igen, valóban jelzi, megerősítem.
Dátum: 2017.12.13. 20:49:23
A negyedik szörny leidézése pedig 7500 ektoplazma; valamint a minta a 3 szörnyes vadászatra:
Legutóbbi vadászzsákmányod eredménye:
41.352 LE, 354 TP, -10 CSP, 1 kiégett őskő, 43 ektoplazma, 1 bontatlan ajándékcsomag, 11 szürke mytokronit, 30 asztrális kincs
Legutóbbi vadászzsákmányod eredménye:
41.352 LE, 354 TP, -10 CSP, 1 kiégett őskő, 43 ektoplazma, 1 bontatlan ajándékcsomag, 11 szürke mytokronit, 30 asztrális kincs
Dátum: 2017.11.26. 16:38:31
Senki semmi összefoglaló?
Ennyire rossz volt a tali vagy ennyire jó, hogy senki sem meri leírni?
Ennyire rossz volt a tali vagy ennyire jó, hogy senki sem meri leírni?
Dátum: 2017.10.21. 09:50:33
Értelemszerűen csak egy légből kapott kijelentés volt a duplázás. Nincs realitása.
De ahogyan előttem Azazel is írta, azért lassan, de biztosan el lehet költeni az erőforrásokat.
Nekem is volt pár verempálcám, mostanra már csak 2 van. Havi 2 verem lazán teljesíthető, így pedig azért máris szépen elfogy az alap csp termelés. Tehát a csp-t már le is vehetjük a listáról.
A pp is szépen kopik, ha naponta lepörgetsz vele pár küldetést. Ha SZB-n tolod le, akkor még idő büntetésed sincs és tényleg rövid idő alatt rengeteg küldetést le tudsz vele tolni. Én már jó ideje a pp italokat is használgatom elfelé.
Pedig én magam is eléggé sokat dolgozom, és ilyenkor nem a neten lógok.
De ahogyan előttem Azazel is írta, azért lassan, de biztosan el lehet költeni az erőforrásokat.
Nekem is volt pár verempálcám, mostanra már csak 2 van. Havi 2 verem lazán teljesíthető, így pedig azért máris szépen elfogy az alap csp termelés. Tehát a csp-t már le is vehetjük a listáról.
A pp is szépen kopik, ha naponta lepörgetsz vele pár küldetést. Ha SZB-n tolod le, akkor még idő büntetésed sincs és tényleg rövid idő alatt rengeteg küldetést le tudsz vele tolni. Én már jó ideje a pp italokat is használgatom elfelé.
Pedig én magam is eléggé sokat dolgozom, és ilyenkor nem a neten lógok.
Dátum: 2017.10.20. 22:09:22
Támogatom.
Én elégedett lennék, ha megdupláznánk a jelenlegi csp-pp és minden termelődő nyersanyag "regenerálódási" sebességét legalább a 2x.
Legalább mindig lenne mit elkölteni.
Én elégedett lennék, ha megdupláznánk a jelenlegi csp-pp és minden termelődő nyersanyag "regenerálódási" sebességét legalább a 2x.
Legalább mindig lenne mit elkölteni.
Dátum: 2017.10.15. 17:08:48
Ez egyfajta mazoismus, amire véleményem szerint semmi szükség. Azért, mert 1 embernek megfelel, de a többinek meg nem, nincs értelme.
Ha szívatni akarod magadat, akkor Te csak vadászattal próbálj majd szerezni, a többi opciót ne használd ki. Mondhatni, akkor kb ugyanott leszel, mint a javaslatoddal. A többiek pedig, akiket hidegen hagy ez a fajta kínzási módszer, azok kihasználják az összes aspektust, ami lehetséges.
Ha szívatni akarod magadat, akkor Te csak vadászattal próbálj majd szerezni, a többi opciót ne használd ki. Mondhatni, akkor kb ugyanott leszel, mint a javaslatoddal. A többiek pedig, akiket hidegen hagy ez a fajta kínzási módszer, azok kihasználják az összes aspektust, ami lehetséges.
Dátum: 2017.09.08. 16:54:40
Ez engem is érdekelne.