Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zaccmester

Dátum: 2009.04.27. 19:49:49
Idézet: krishy - 2009.04.27. 19:39:42
Te figyelj már Faktor, neked sokszor nem tetszik ha valaki elkezd személyeskedni veled! Ha ezt nem engeded meg másoknak, te miért teszed? (a kérdés költői...)

Dzsó! Van bőr a képeden vastagon. Másoknak ezt írod egy másik topikban, itt pedig Te személyeskedsz?
Szerintem töröld magad 1-2 hónapra, amíg beérlek, aztán gyere vissza. Ne a magas lóról huhogjál lefelé, please!
Dátum: 2009.04.27. 18:30:16
Idézet: Kocos - 2009.04.27. 18:09:03

Dehogy!
Pont ez a lenyege annak amit irok! Hogyha a gyemantok - es itt az aktiv gyemantokra gondolok elsosorban. 20-25%-a valt, akkor a hordak eloszlasa szepen kiegyenlitodik. Ez szerintem egy egyertelmuen kivanatos cel. Meglatasom szerint aki valt az elonybe kerul azokkal szemben akik nem valtanak. Ugyanakkor ahogy fopgy a gyemant horda letszama, ugy fogy a hatranya is, igy a maradok sem jarnak annyira rosszul. (win-win, azaz jelen helyzetben: elony-elony)
Termeszetesen azzal a kiegeszitessel, amit mar fentebb is megirtam.

Azt a mindenit, ez nagyon szép-ép-hasznos meglátás! Le a kalappal, ez valóban kiegyenlítődést hozhatna.
Mielőtt megint elindul a bevau, előtte jelzem: rubin vagyok, és a gyémánt eloszlás nekem pl. nem lenne kedvező. A játéknak igen! Ennyit az önző Zaccról...

Módosítás: valamiért már magamat is idézem. Bocs
Dátum: 2009.04.26. 22:34:10
Anyucid annyit kivételezett volna Veled, mint velem a Beho, akkor már régen éhen haltál volna az alultápláltságtól!

Nem is veszek már többet százával őskövet. Max. 30/hó

Módosítás Lord Sanyinak s.k.: irónia, ember. Értelmező szótár? Van?
Dátum: 2009.04.26. 22:29:21
Maci, tudtommal mi jóban voltunk. Durva is volt, hogy el sem köszöntél!
Szóval semmi személyes. Viszont túl sok a gumiszabály...

Megjegyzés: arra már nem is emlékeztem, hogy Maci=Sameed. Kivételezések pedig vannak elég sűrűn. Figyeld meg kik fognak rögtön hőbörögni, na pont azokkal.
Dátum: 2009.04.26. 22:20:24
Hááát, őszintén szólva én még csak nem is hallottam olyan játékról, ahol törlés után vissza lehetett volna állítani a játékost. Sem bannolás, sem önkéntes törlés után. Lehet az én hibám...
Viszont olyan sejtésem azért van, hogy engem a Beho még egy komolyabb összeg átutalása esetén sem állítana vissza, mondjuk technikai okokra hivatkozva.
Dátum: 2009.04.26. 22:10:05
Pedig egyszerű: sokaknak tele a töke a csalókkal! Mivel egy törölt karakter előkerülése szintén érinti a játék tisztaságát, ezért ez az infó KÖZÉRDEKŰ. Érthető és világosan fogalmaztam, vagy húzzak magamon még 50 egészséget?
Dátum: 2009.04.26. 22:03:41
Elmondhatjátok Ti is nyugodtan. Miklósra várni...
Dátum: 2009.04.26. 21:17:18
Látom itt van Miklós. Talán elárulja a titkot.
Dátum: 2009.04.26. 21:11:59
ööö, izé. Eljátszom a Beho ügyvédjét, olyan még nem voltam:
-szerverhiba, véletlen jelent meg
-valaki valahogy átnevezte magát
-a szellemek léteznek!

Dátum: 2009.04.26. 20:59:53
Valamit elnéztetek szerintem. Kizárt, hogy ekkora csalásokat el lehetne intézni! Mindennek van határa - aminek már sokszor láttuk a szélét -, de azt már én sem bírnám elképzelni, hogy törlésből visszatesznek valakit, ha kedve van.
Dátum: 2009.04.23. 13:28:02
Nabasszus, ne csinálj ellen-kampányt, légyszi.
Én örömmel borulnék a nyakukba, mint Rubin hordás tesók!
Dátum: 2009.04.21. 23:53:07
Az alattatok levő és farmnak nézett szövetségek is melegen üdvözlik egymásra találásotokat, mint egymáshoz valóban illő ellenfelek!
Így tovább, mi drukkolunk!
Dátum: 2009.04.21. 23:25:07
Köszi!
Nagy kár, hogy annyi mindent kiszámol, aztán élesben kísérletezik. Magyarán más alkatrészével veri a csalánt állandóan.
Mire valók a teszterek??? Netán maguk is kipróbálhatnák az elméleteket, mielőtt belekapnak mindenbe vakon, és elveszik az ember kedvét a tengerimalac játéktól.
Dátum: 2009.04.21. 21:15:26
Végre a TGY is megtapasztalta "hasznosságát".

Nem gúnyból mondtam, tényleg örülök. Talán ezek után nem ajánlgatjátok annyira bőszen magatok ellen.
Dátum: 2009.04.21. 21:01:08
Mennyire naivak vagytok. Az első szélmalom harcom a multizás ellen volt. Eredmény: semmi. Következtetés: vegyél őskövet, és bármit megtehetsz! Mondjuk lehet az sem kell, amennyire arányban állnak az ígéretek és tények... Eh.
Példa: multizás jelentése listával, még válasz sem érkezett. Vígan nyomták tovább. Másik esetben kapott a két karakter 24 órás tiltást!!! Azt már biztosan ciki lett volna szó nélkül hagyni, a büntetés pedig példás.
Dátum: 2009.04.21. 20:37:58
Röviden:
NEM válogatott csatákat tettem fel, hanem amelyik perpill látszott. Olyanoktól, akikkel "békeidőszak" (elavult szó, van helyette más?) lenne.
Azért feszegetem a támadó mínuszt (nem támadott +), mert konkrétan csak egy átlátszó kamu volt a JV részéről, amivel ki akarták szúrni a békeidőt "élvezők" szemét.
Konkrétan semmi nem igaz belőle. A sebzések nőttek (gondolom a 4-5 nap is jelentős odafent), amik az állítólagos negatív támadóhatás valódisága esetén kissé furcsa. Minimum egálban kellene lennie, a nem "békeidős" támadásokkal. Nem az, sőt erősebbek.

Érthető ez, még a fitneszguruk izomagyának is?
Dátum: 2009.04.21. 05:28:12
Azért még mindig érdekelne, hogy hol van a reklámfogás "békeidőszak" alatti TÖ vesztés a portyázásnál?
49 vs 53. szintű a támadó:
Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
Túl sok sebet kaptál, ájultan esel össze.
A csatában összesen 158 sebzést okoztál, és 1730 sebzést kaptál.

49 vs 52. szintű támadó:
A csatában összesen 112 sebzést okoztál, és 3005 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 0 lélekenergiát.

47 vs 49. szintű:
Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
Túl sok sebet kaptál, ájultan esel össze.
A csatában összesen 259 sebzést okoztál, és 1068 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.

Szóval, Miklós? Most van "békeidőszakban" a HT támadónak TÖ vesztése a BCS csarnokossal szemben, avagy nincs? Esetleg ennyit ér?
A többiek pedig számolják ki, hogy mekkora egészséget szeretnének elvárni az alacsonyabb szintűtől, hogy mondjuk kibírjon óránként 2-3 3K-s sebzést, és még játszani is maradjon ÉP nála.
Dátum: 2009.04.19. 00:14:03
Döntöttem: megkérem Piciklont és Simont (TB) a tisztességes játszhatóság szóvivőjének! Én próbálok kussban maradni, hátha a két már a játékban is sokat bizonyított "topszövisnek" nem azt fogja a slep mondani rögtön, hogy kabbe, fizess Mikinek oszt lapuljál a padlón.

Bízom Bennetek, hajrá! Remélem csatlakozik még valaki tisztán látó "fentről". Addig én várom Dalent láthatatlanul, és LÉ nélkül.

Köszi!
Dátum: 2009.04.18. 16:15:37
Köszönöm! Nem hülyéztél le és cáfoltál "mert csak", hanem még megértőnek is éreztem a hsz-t. Szóval írásodból szépen kirajzolódott tételesen a Ti problémátok. Ez alapján szerintem mondhatom nyugodtan, hogy mindkettőnk álláspontja jogos.
Akkor már csak az maradt a kérdés, hogy melyik tábor a nagyobb? Illetve Miklós gazdaságossági táblázata lehet érdekes...
Dátum: 2009.04.18. 16:05:13
Te sem vagy éppen kispályás pedig, a szövetségeddel egyetemben!
Á, ez az épület húzogatós játék megint mire lenne jó? Még van bőven épület, amit fel kellene húznunk, nem "körömreszelgetős" messziről sem a szitu. Várjanak be egy szintre, addig játszanak egymással odafent, aztán indulhat újra a darálás. Na jó, ez csak irónia volt, nem bírnák kivárni.