Hozzászólások - ADZSI76
Bár én nem fogom átvenni a jutalmakat, max a sorsjegyet... Nekem sem számolja a kalandokat és a szerencse kereket sem!
A mostani új fejlesztések a Templom mintájára készülnek. Gyüjtsd a "jutalmakat" és lépd a szinteket TP-t nyelve. Az elsö dolgom volt kikapcsolni a Feladatoknál az automata átvételt. Ez a fejlesztés tökéletes a V4 szinthuszárjainak, oda nagyon is jól jön.
Ennél a templomosdinál tényleg nem lehet jobbat kitalálni? ( Templom, Bolygó ura és most ez... )
Az alacsony szintü kezdöknek ez tényleg nagy segítség... De csak nekik!
Ennél a templomosdinál tényleg nem lehet jobbat kitalálni? ( Templom, Bolygó ura és most ez... )
Az alacsony szintü kezdöknek ez tényleg nagy segítség... De csak nekik!
Dátum: 2013.02.12. 09:25:29
Legyen neked... Bizonyítottad hogy van, én még nem láttam. Pedig jó pár ország sok városában jártam, az általad említettekben is. Valszeg csak a vakszerencse miatt lehet hogy eddig egy ilyennel sem találkoztam. Talán mert az ilyen forgalmi rendszerek 96 %-nál nincsen lámpa. Ez van...
Dátum: 2013.02.12. 06:09:32
Gondolom a villamos miatt van... Egy körforgalom pont a lámpa kizárásával lett kitalálva a balesetek és torlódások elkerülése végett. Marha sok városban jártam ezt kivéve... Sehol nem láttam lámpát, ez esetben viszont szükség van rá. Valószínüleg akkor a viccet is Szegeden írták.
Dátum: 2013.02.11. 20:34:37
Szerinted? Szerintem itt azokról lehet szó akik nem neveznek. Pl. én nevezek és a POK társamnak aki nem eventezik, leadom a drótot.
Akik beneveznek azok senkit nem tudnak a benevezettek közül lerabolni.
Akik beneveznek azok senkit nem tudnak a benevezettek közül lerabolni.
Dátum: 2013.02.11. 20:33:11
Ha tudja ha nem, ez akkor is bazi nagy segítség lenne.
Dátum: 2013.02.11. 20:17:33
Kafa vicc... De szerintem ez piros lámpa nélkül van és az van benne, hogy a nö azt hiszi eltévedt ... Én még a körforgalomban egy közlekedési lámpát sem láttam! De lehet hogy csak tudatlan vagyok!
Dátum: 2013.02.09. 10:21:52
.
Dátum: 2013.02.05. 19:29:46
Szerintem tuti...
Dátum: 2013.02.05. 19:29:02
Aztán miért? Nekem nagyon is bejön, top 10-ben végeztem jópárszor és marha nagyot szakítottam. Az egyik legjobb event!
Dátum: 2013.01.29. 21:25:51
Hát azért mert alacsony szintü vagyok és nem akarok várni egy halom szintet mire a szintfüggöekhez elérek... A döntetlenre ellöttem a reliket mert senkivel sem sikerült megcsinálni a V3-on.
Még nincs meg a 100 küldim, a következö elérhetö küldetéseim ezen kívül:
Tudd meg, hogy ki valójában a fehér lovag! 49 Ez még pont 5 szintnyire van nekem...
Ereszkedj le a halott kráterbe! 60
Nem fenyeget az a veszély hogy elesek több 100 ismételhetö küldetéstöl!
Szerinted melyik küldit tolhatom a háromból???
Még nincs meg a 100 küldim, a következö elérhetö küldetéseim ezen kívül:
Tudd meg, hogy ki valójában a fehér lovag! 49 Ez még pont 5 szintnyire van nekem...
Ereszkedj le a halott kráterbe! 60
Nem fenyeget az a veszély hogy elesek több 100 ismételhetö küldetéstöl!
Szerinted melyik küldit tolhatom a háromból???
Dátum: 2013.01.29. 20:46:44
Voltam erre is meg arra is...
Miért baj ha valamiböl sok van? Mivel kezdö vagy neked tapasztalatokat kellene gyüjteni... Erre tökéletesen megfelel a V5. Vagy a gyors szerver, V4... Vagy tudsz már mindent a játékról és menni fog egyböl annyira, hogy késöbb ne bánd meg hogy ha valamit rosszul csinálsz?
De te tudod...
Miért baj ha valamiböl sok van? Mivel kezdö vagy neked tapasztalatokat kellene gyüjteni... Erre tökéletesen megfelel a V5. Vagy a gyors szerver, V4... Vagy tudsz már mindent a játékról és menni fog egyböl annyira, hogy késöbb ne bánd meg hogy ha valamit rosszul csinálsz?
De te tudod...
Dátum: 2013.01.28. 18:50:56
A kavicsot ritkán vásárlóknak az még mindig menö cucc. Miért vennék ki?
100 kavicsot spórol egyböl aki megveszi.
100 kavicsot spórol egyböl aki megveszi.
Dátum: 2013.01.27. 19:53:27
Nincs mit... majd belejössz a játékba. Mielött kiismered elcseszel 1-2 karit, én harmadszor kezdtem újra. 109. szintü volt ott amit töröltem. Nagyon jó kis játék ez. Az elsö karakterednél ne nagyon költs pénzt a karakterre, majd ha vágod a játékot egy kicsit utána nyúlj csak a bukszába.
Dátum: 2013.01.27. 19:39:41
Ha nem akarsz lassan kullogni, akkor mindenképpen ajánlom a V5-öt. Bónuszt kapsz LE-re és TP-re egyaránt. Szakértelmeket fejlessz elsösorban. Ha elcseszed a karit újat kezdhetsz ( törölsz ), nem vesztesz semmit. Az a világ pörög az újak számára.
Egy kis segítség, majdnem mindent megtalálsz a játékról:
http://vegzetur.wikidot.com/vilag5
Egy kis segítség, majdnem mindent megtalálsz a játékról:
http://vegzetur.wikidot.com/vilag5
Dátum: 2013.01.27. 19:34:44
A kreatívom és EH-m maxon volt amikor elkezdtem, 43. szinten vagyok és a 100. küldi egy icipicit odébb van. A lépj 5 szintest nyögöm.
Nem éri meg jobban ebben az esetben, hidd el VF-el sokkal jobb a bevétel. A Xeno eventen...
Nem elméletröl beszélek hanem friss tapasztalatról.
Nem éri meg jobban ebben az esetben, hidd el VF-el sokkal jobb a bevétel. A Xeno eventen...
Nem elméletröl beszélek hanem friss tapasztalatról.
Dátum: 2013.01.27. 19:31:01
Hát úgy hogy az a csúnya sárga csík nincsen meg végig a lélekkútnál. Ha nincs tele akkor valaki üríti és így az aktivitást jelent.
Dátum: 2013.01.27. 19:28:23
Hanyadik szinten vagy? Értetted a kérdésemet? Af nélkül alacsony szinten értelmezd az eventet. 100. teljesített küldi nélkül.
Dátum: 2013.01.27. 19:24:07
Lehet... ha ki van maxolva az EH-s AF és megvan a relikvia. Nekem ezek még a szintem miatt nincsenek meg és bizton állíthatom, hogy a VF jobban ad mint a portya... Kipróbáltam! Szívtam is a fogam a térkifordítók miatt!
Vagy ti 60. szint alatt kimaxolt AF képességekkel rendelkeztek? Miért kételkedem én ebben? Az eventröl beszélünk hogy EH-val nem éri meg jobban mint VF-el 60. szint alatt. Nem a normál portyáról és az ismételhetö küldikröl.
Vagy ti 60. szint alatt kimaxolt AF képességekkel rendelkeztek? Miért kételkedem én ebben? Az eventröl beszélünk hogy EH-val nem éri meg jobban mint VF-el 60. szint alatt. Nem a normál portyáról és az ismételhetö küldikröl.
Dátum: 2013.01.27. 19:16:14
Vagyunk ott elég sokan alacsony szinten... Olyan szöviket nézegess ahol ürítik a kutat.
1-2-t tudok ajánlani amikröl tudom hogy aktívak.
Fekete Kéz, Újratöltve ezeket még én kreáltam még régebben. Aktív tagsággal hagytam ott öket. De van több is, csak a kutat nézd!
1-2-t tudok ajánlani amikröl tudom hogy aktívak.
Fekete Kéz, Újratöltve ezeket még én kreáltam még régebben. Aktív tagsággal hagytam ott öket. De van több is, csak a kutat nézd!