Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Morzkod

Idézet: Pörgönc - 2011.11.30. 18:48:26
Mondok egyszerűbbet. Tessék törölni a következő AF képességet: Entitásvadászat.

Nem a darabbal van a gond, hanem a szinttel.
Idézet: Birka - 2011.11.30. 18:27:17
Nézd, még nem volt időm összeollózni, hogy melyik szinten hogy viszonyul a védelem a támadáshoz, de az vitán felüli, hogy a védelmet növelni kell. A probléma abból adódik, hogy ha a varázslatra alapuló karakterek hirtelen 1 vagy 2 tárgytól nem megüthetőek, akkor egyszerűen DRASZTIKUSAN visszaesik a közelharci sebződésük.

Elnezest kivanok, attol meg emelkedik a vedelem senki nem lesz meguthetetlen, maximum fejleszteni kell kis tamadast is.

Az alap az lenne, hogy ha valaki "leszarja" az iq-t, és főképp a közelharcot erősíti, akkor legyen esélye egy olyan karakter ellen aki a varázslást erőlteti.

Nem tudok vitatkozni vele. Igaz.

Jelenleg ez azért nem tud megvalósulni, mivel a sikeres varázslat kőr után szépen szétveri szintbeli támadásból, és a +iq/+tám fókuszokból a varázsltara specializált karakter a közelharcost.

Mondjuk ha a kozelharcost egy nem kozelharci karakter is eltalalja, akkor ezen pont a vedelem fejlesztese segithet nem? Feltetelezven, hogy neki az IQ fejlesztesi igenye miatt kevesebb LE-je lesz tamadast huzni, mint a kozelharcosnak vedelmet.

A sisakokat felhúzva a közelharcos majd nem is talál, igaz a varázsló sem. Helyzet semmit nem változott, csak arányaiban még nagyobb buktákat könyvelhetnek el a közelharcosok...

Sztem a sisakokat behozva a varazslo nem talal a kozelharcos meg igen. A helyzet alapvetoen megvaltozott. Azonos szamu ervet hoztunk fel egyebkent (nulla), de azert lassuk be, hogy az en verziom igy is racionalisabban nez ki, mint a tied.

Viszont a sisakoknak valamit-valamiért tárgyaknak kellene lenniük, nem csak védelmet kellene adniuk, hanem cserébe ellensúlyozni a kiesett harci sebzést azoknál, akik nem az IQ spirálban ülnek...

Nem vagyok meggyozodve arrol, hogy ez a sisakok feladata lenne. Ha en Miklos lennek, akkor kiragadnek par azonos LE befektetessel rendelkezo karit kb. azonos szintrol, es jatszatnek veluk egymas ellen 100-100 csatat. Utana finomhangolnam a karikat, ha nem optimalis a pontelosztasuk, majd amikor megfeleloek (es itt azert fontos, hogy ne egy ellenfel ellen finomhangoljuk oket, hanem ugy, hogy azok egy valos kornyzeteben megalljak a helyuket), akkor meg kell nezni, hogy a varazslo(bb) elonye valojaban mekkora es eszerinti plusz fejlodesi lehetosegeket (vo. AF) betenni a jatekba.

Fontos lenne, hogy ne doljon be Miklos se a forumon siroknak, se a talin siroknak. Es itt emlekeztetnek a Nasdfil fele esetre.

Ép ez lenne a lényeg, hogy végre olyan épületek kerüljenek be, melyek hosszútávú építési lehetőséget adnak a szövetségeknek, és a köv. 2 évben ne kelljen megint újabb épületekért sírni. (Ezért mondtam, hogy a Cras féle épület projectet újból kéne tárgyalni...)

Megent egyetertek, ez tenyleg hasznos lenne. A +magia es az olcsobb magia fejlesztes welcome.
Persze utobbi csak az en magia szintemtol, mert nehogy mar hatranyba keruljek amiert elobb fejlesztettem magiat.

150. szinten a 47. entitásodat "farigcsálod". Egy 150-es kari a szövi epiket is leveri 5 perces támadásokkal egyedül vagy 250. szintig gond nélkül Messze nem a faragással van a gond, hanem azzal ahogy "kiskapuzható" a dolog, valamint hogy az ékszerek szintkorlát nélkül hordhatóak...

136. szinten. Es HALLO! Epitokari. Tamadas 57, IQ 57, mondjam tovabb? Es bizony a farigcsalassal van a gond, ha venni kene 10-50 gyogyitalt egybol mas lenne a leanyzo fekvese ez az emberek nem neznek levegonek az epikust.
Es most erdemes lepni, mert ha most vezetjuk be igazsagosan, akkor az a 310-es entitastol ervenyesul, ha fel ev mulva akkor meg a 340-estol.
Idézet: Miklós - 2011.11.30. 18:06:37
Energiakristályosító: lehet hogy akkor nem kéne ilyen magas szintig elengedni, nyilván a lopást se akarjuk ellehetetleníteni, elég talán a 30. szint.

Ezt nem ertem. Ha feltetelezzuk, hogy amig nincs maxos kristalyosito, addig a karaktereknel nincs egyatalan lophato osko, akkor ezzel azt erjuk el, hogy az adott szint alatt a lopas halott, folotte viszont aki nem vasarol oskovet az minden kiegettetjet a tolvajoknak adja. Egyik szelsoertek sem tunik idealisnak.

Inkabb valami olyan megoldas kene ami lehetove teszi, hogy akkor is lopjanak valakitol, ha nem hasznal oskovet es tud kristalyositot epiteni.

En a magam reszerol nem bannam, ha az oskoveim 10-30%-at ellophatnak cserebe azert, hogy az 70-90%-ot a szovetsegi tarsaim hasznara tudjam felhasznalni.
Idézet: Pörgönc - 2011.11.30. 17:44:40
Entitás téma.

Érdekes ez a látásmód. A nagyobb karik már szépen kivertek mindent, amit akartak. Most meg bezárnátok a kisebbek előtt a lehetőséget? Az a minimum, hogy iszonyat magas szinttől nehezítitek meg az Entitás csapkodást, vagy mindenkitől vegyünk el minden kütyüt és lehet előröl kezdeni a gyűjtögetést nehezebb feltételekkel, mindenkinek egységesen!

Elolvastad amúgy amit írtam? Csak mert azt írtam, hogy:
Nyilván benne van a kalapban, hogy nade aki eddig elment ide meg oda miért jut előnyhöz, egye fene, lépjen életbe az új rendszer magas szintű entitásokra.

Megjegyzem a másik korlát is csak extrém magas szintű entitásokra lépett volna érvénybe.
Idézet: Viskos - 2011.11.30. 14:57:09

"Nehéz volt megtippelni az olimpiát."
Nos, sokan mondták, hogy a kvíz ne totó legyen, hanem tudás alapú valami. Én úgy látom, hogy a középút lesz a megfelelő, azaz 10 kérdésből 7 vagy 8 tudás alapú és laptopról kikereshető, 2 vagy 3 kérdés pedig csak tippelhető.

A laptopról kikereshetőben semmi tudás nincs. Manapság minden telefonon van net, 4-5 ujjmozdulat és megvan a válasz. Ennél a tippelgetős kérdés is jobb, bár a legjobb, ha a tippelős kérdés olyan amit ki lehet valahogy találni, vagy legalább 1-2 választ ki lehet zárni logikai alapon.
Idézet: Birka - 2011.11.30. 13:32:53
Összekevered a támadást meg a sebzést. Ne tedd.

Mert a sebzésed nem függ a sikeres támadásaid számától? Gondold végig mit írtam, és rájössz hogy a +védelem magában több gondot okoz mint segít...

Vegiggondoltam. Butasagot beszelsz. A + vedelem szukseges, mindenki mindig mindenkit eltalal. Ez nem jo. Az a jo, ha a magas vedelmueket kevesebbszer talaljak el, az alacsony tamadasuak kevesebbszer talalnak. Illetve az kell, hogy egy jo tamado kari (ugyanakkor talalati esellyel, mint amennkora vari siker eselye van egy jo varazslonak) kb. ugyanannyival tud kozelharcban tobbet sebezni, mint amennyivel varazslatbol kevesebbet. Ezt a problemat nem lehet azzal orvosolni, hogy a vedekezest, mint egy valos strategiat megprobalod kiiktatni a jatekbol.

Erdekes, hogy skype-on inkabb hype-ot mondtak a lopasra emiatt.
Azert mielott fix 50 oskovel szamolsz, szamold at azt is mennyi kiegettet kell ehhez beepiteni.

Az épület maximális szintje 50, azaz a lehetséges maximumon igen is előfordulhat az, hogy valaki 50 kiégettet kap szintenként.

Maradjunk annyiban, hogy a fent emlitett "elofordulhat" es a korabbi hozzaszolasodbol kicsendulo "mostantol mindenkinek ennyi lesz" az ket lehelletnyit eltero kategoria. A fejlesztes tovabbi elonyos oldala, hogy osztonzi a szintlepest, ami a jelenlegi szintlepes ellen dolgozo jatekkornyezetben mindig jo irany.

Butasagot fecsegsz, ha mindenki kap +X IQ-t akkor a valosagban semmi nem tortent, maximum a fix kihivasokkal szemben leszunk picit erosebbek.

Azaz könnyebb leölni az entitást/epikust, valamint a hiperaktív és a "játszó" szövik közt drasztikusan növeled a szakadékot.
Maradjunk annyiban, hogy a mágia fejlesztési költséges megoldás sokkal korrektebb politikailag

Egyreszt azt az ervet, hogy a hardcore jatekosok ne keruljenek elonybe a casual jatekosokkal szemben soha nem ereztem elonynek. Azert hartdcore a hardcore jatekos, mert elonybe szeretne kerulni. Tiltsuk be akkor a napi 5-nel tobb portyat is, mert a casual jatekosnak csak ennyire van ideje, aki ennel tobbet portyazik, az kihasznalja hogy o tobb idot fordit a jatekra. Ugyan kerlek!

Arrol nem is beszelve, hogy manapsag azert 49-es epulet felhuzasa meg egy casual szovinek sem jelenthet tartos kihivast. 2-3 honap, ha nagyon lazara veszik a figurat.

Tekintve, hogy az entitast a te otletelesed kurta el Biri, en csendben maradnek ebben a temakorben a helyedben.

Én a mai napig nem érzem "elqrásnak". Kifejezetten jót tesz a sikerélménynek az entitásozás.

Pedig de.
Az eredeti terv az volt, hogy olyan kihivast akarunk, ahol az ember egyedul gyoz le egy epikust. Ezzel szemben kihivas nulla, kenyelmes farigcsalas megy, ha nekifekszek akkor 1-2 nap alatt, ha ellazazom, akkor egy het alatt. Nonszensz.
Idézet: Birka - 2011.11.30. 13:17:43
Kóc, körbenéztem. Mióta 20-as minden környezetemben lévő ember kincsese, azóta a 10-es lopásommal tudok lopni követ, míg előtte nem volt senkinél sem kő. Ennek egyszerű magyarázata az, hogy nem lehet vele mit csinálni!
Ha most a kristályosítóba bele lehet majd ömleszteni csilliő követ, akkor mi a szarnak hagyjam a karakternél a lelakatolt mennyiség feletti részt? Beteszem a kristályosítóba, a szövi örül, a tolvaj meg törölheti a lopását.

Kiveve ha neked is van lopasod vagy epp fel akarod hasznalni a kiegett oskovet, hogy olcsobban vasarolj. Azt tudom, hogy V1-en volt kari aki osszelopkodott sokezer kiegettet ugy, hogy kozben SENKINEK nem volt meg a 20-as kristalyosito. Tehat valami modja azert csak van ennek. Ha nerfet emlegetsz lopas kapcsan, akkor az inkabb a lelakatolt ladiko volt.
Idézet: Paco - 2011.11.30. 13:06:31
Nem értek teljesen egyet azzal, hogy részleteire cincálod a mondandómat, hiszen nem szeletenként, hanem egybefüggően van értelme, és darabokra szedve már más-más értelmet lehet kihozni belőle, mint amit én gondoltam/mondtam.

Ha valahol félreértettelek, elnézést, de kérlek ezt jelezd hol történt.

Nem szeretem azt a hozzáállást, hogyha valakinek szar - lásd AL V1-en - akkor másnak is KÖTELEZŐEN szarnak kellene lennie.

A kihívás nem feltétlenül szar. Viszont ha valakinek "szar" masnak meg nem, es raadasul annak szar aki ugyesebben/eredmenyesebben jatszik, az feltetlenul igazsagtalan.

Jól kiemelted azt a részt, hogy mindenki nyilvánvalóan látja a tápot, hiszen ott már 165-ös kincstábla forog.
Nálunk, akik szintén egész szépen haladunk, a 130-as táblát szedegetjük.
Nem érzed, hogy az a 7 tábla - mivel 5 szintenként haladunk - adta bónusz mennyivel erősebb és magasabb, mint az alatta lévő?
Elhiszem és senki sem vonta kétségbe, hogy megdolgoztatok érte.

Megdolgoztak. Ok. En nem vagyok AL-es. V1-en nem jatszom. 130-as kincstablatol felfele nem sok fogalmam van a kincsekrol. Annyit tudok, hogy van valami 45 magiat ado cucc amire beallitottam egy musthave jelzot.

Így nem érzem annyira elmaradva a dolgokat, mert szerintem így egálban van a befektetett erő és a nyert bónusz.

Ha ez igaz lenne, akkor senki nem jarna elorebb entitassal, mint a szovije az epikussal.

És jelenleg mire akár mi - Domini - akár másik szövetség eléri azt a táblát EGYSZER, ahol MOST az AL van, addigra a távolság továbbra is megmarad, de a tárgyakból származó szakadék még tovább nő.

Ezt mivel tudod alatamasztani? Ti sokkal gyorsabban tudtok haladni (nem kell varni az uj kincstablara), a tavolsag siman zsugorodhat.
Dátum: 2011.11.30. 17:06:25
V3-on szemezgetek a lanckristallyal. Gyurukristalyom mar van. Ez a bug akkor minden egyes vilagon ujra es ujra elojon? LGY-t szandekosan nem lehet ketszer valasztani? Merthogy el birnam viselni. Terkiforditot hany LGY-ert lehet eladni?
Idézet: Paco - 2011.11.30. 10:50:28
Tehát meglátásom szerint egyszerűbb az entitást verni úgy - költségek nélkül - , hogy pihen és+mágikus regeneráció. Pont azért, mert nem változik az entitás ÉP-je. A belevert sebzést nem regenerálja vissza, míg ezzel szemben az epikus igen.

Na most leszek csak lepontozva (5-ig, hihihi):

Anno én is tapsoltam Birka ötletének. Hiba volt. Az entitásnak ugyanúgy regenerálnia kéne, annyi különbséggel, hogy bárhányszor egymás után azonnal meg lehet ütni. Továbbá nem szabadnak, hogy sebgyógyítással gyógyulgatva lehessen leverni - erre több módosítás lehetséges, meg kell találni a legjobbat.

Aki most le tudja verni az le tudja ezután is, csak nem ingyen, és nem kihívás mentesen.
Nyilván benne van a kalapban, hogy nade aki eddig elment ide meg oda miért jut előnyhöz, egye fene, lépjen életbe az új rendszer magas szintű entitásokra.

Amiért ezt szükségesnek látom: nem életszerű, hogy ugyanazt az ellenfelet legyőzni, és ezzel ugyanazt a tápot megszerezni egyedül könnyebb, mint egy csapat tagjaként. Pedig most ez a helyzet.

És itt megemlítem megint a teljesség miatt, nem a saját érdekeimet védem, hanem a magasabb szintű szövetségi társaimat, hiszen nekik már helyenként magasabb az entitás által kikért ékszer, mintsem ahol a szövetség tart. Pont a fentebb említett szempontok miatt.
Ezért, ha le lenne korlátozva a kincsek szintje a szövetség által levert epikus szintjére, akkor magyarán megmondva nerfelve lenne a kivehetősége.
Tehát hiába "érne fel", verné le a magasabb kincstáblát rejtő entitást, ha nem kapna, vagy nem vehetné ki azért, mert szövetségi szinten nem érték még el.

Vagy odaraknák magukat szövetségi szinten is. Gyakorlatilag ez is az entitásverés költségének emelése, nem más.

Az pedig, hogy kinek mennyibe kerül elérni az új táblát, nos, ez nem az én kompetenciám. Sem a megtervezése, sem pedig a beállítása, hogy mennyi erőforrást kell érte beáldozni. Gondolom, mindenki annyit áldoz és tesz be érte, amit nem sajnál felhasználni és megadni érte.

Ezt az elvet viszont az entitásra vonatkoztatva már nem érzed helytállónak?

Tisztelem és becsülöm, hogy ha ez általatok kerül elérhetővé mindenki más számára.

Általuk. Én nem vagyok a Légió tagja, nem játszom V1-en. Az viszont, hogy építőkariként a 47-dik entitásomat verem (szint 157), jól mutatja, hogy ebben a fejlesztésben az eredeti célt, a kihívást nem sikerült megvalósítani.

Viszont nem értem azt a részt - főleg ha figyelembe venném azt a kitételt, amiből indult ez a beszélgetési rész kettőnk között - ha mindenki akkora szintű tárgyat vehetne ki entitásból, ahol a szövetsége tart, akkor az miért lenne reális ára?
Ez megint azt példázná, hogy amiért tegyük fel nektek, mert ti vagytok az abszolút TOP 1 szövetség V1-en szívás van, akkor mindenki másnak is kelljen?

Így igazságos, plusz így motivál. Ha ingyen, vagy könnyedén jutsz hozzá valamihez, akkor annak megszerzése jóval kevesebb sikerélményt jelent számodra. Ha mindeközben másnak ugyanezért komolyan meg kell küzdenie, és alapvetően azért, mert jobb valamiben, akkor az pedig feltűnően igazságtalan.

Hiszen az előnyötök az epikus kincstábla által és azzal, hogy csak 1-2 más szövetségbeli játékos bír közel akkora - de nem azonos szintű - tárgyakkal, napról napra növő előnyötök származik.

Nyilván könnyű látni az előnyöket, de ennek hátrányai is ugyanúgy vannak, míg egy csomó szövetsgben 5-10 aktív tag osztozik az epikus kincseken, addig egy ilyen epiukölésben top szöviben 25-en is simán ácsingóznak egy kincsre. Számold ki mikor kerülsz sorra. Ha nagy és egységesen erős szövihez tartozni annyira jó lenne, akkor mindenki ilyen szövinek lenne a tagja.

Azt hiszem, erre szokták azt mondani a "bölcsek", hogy valamit valamiért, nem?

Jól mondod, csak nem abban a kontextusban, ahogy te használtad.

Nem sajnálom tőletek a táblát, megdolgoztok érte, ahogyan az így szerzett hasznot is learatjátok cserébe.

Az egész beszélgetés arról szól, hogy a hasznos gyakorlatilag mindenki learatja. De csak egyvalaki dolgozik érte.

Vagy rosszul gondolom?

Zömében nem. A végkonklúzióddal egyetértek. (Elsősorban azért, mert ha az entitás leverése valós kihívássá válik, akkor az epikussal is jobban megéri majd haladni.)
Idézet: Viszok009 - 2011.11.30. 10:44:32
De, úgy 830?

833
Idézet: Truth80 - 2011.11.30. 09:51:35
A kalandok közül ki lehetne venni az olyanokat mint 4 csata + LÉ + gyógyital + ÉP és társaikat.

Nem kotelezo minden kalandot megoldani, nem hiszem, hogy udvozito lenne kivenni azokat a kalandokat amik neked nem tetszenek. Mindazonaltal a szamomra erdektelen LE/TP aranyon nem banom ha javit a jatekvezetes. Volt erre epuletotlet, de tulsagosan durvanak iteltetett emlekeim szerint. (Szerintem meg még gyenge is volt.)
Idézet: Truth80 - 2011.11.30. 08:41:08
Az jutott még eszembe hogy pl. a konstrukciót lehetne használni 2x egy nap maxos szinten. Bár ez lehet hogy túl durva.

Csepet sem durva, +1 milla építés/nap miért lenne durva?
*irónia off*

160. vagy magasabb szintű tárgyat dobó entitás támadásához feltétel, hogy a játékos szövetsége is legyőzött ilyen szintű epikust. - Ezt nagyon ellenezném. Ha egy játékos egyénileg eljut a 160-as entitásig, akkor miért ne üthetne? Reálisan 65-75 szint között juthat el egy karakter a 160-as entitásig, az is csak akkor, ha a kezdetektől fogva végig ütötte őket legalább napi 3x. Ergo vért izzadt érte.

160-as targy, nem entitas. 310-es szintu entitas.

A próbák kristálypont igénye és a kaland csaták hatalmas megreformálása mindenképpen szükséges lenne.

Mi vele a gond most?
Idézet: Birka - 2011.11.30. 07:28:42
-Az AL-nek folyamatosan várnia kell a kincstáblákra --> Be kell tenni pár kincstáblát előre, és meg van oldva a kérdés.
-Az Entik trükkökkel túl könnyen üthetőek --> Ki kel javítani a visszasebzéses trükköt/az 1 varázslatos csattogást.
-A szint*2-es epikkincs korlátozás sajnos nem vált be, mivel a szinttel nem lineálisan nő a tárgyak erőssége --> helyretenni a hordhatósági korlátot

Elso ket ponttal egyetertek, a harmadikkal nem.
Sajnos az elso pontot az AL hiaba keri kb. ket eve, a jatekvezetes reszerol meg csak hajlandosag sincs ezzel foglalkozni.
Masodik pont helyes, vissza kell hozni az entitas regeneraciojat, ugy mintha epikus lenne, es ha a karakter 15% ala kerul, akkor azonnal visszaregen csata elejere az entitas, egybol nincs vele gond.
Idézet: Paco - 2011.11.30. 07:22:27
Tévedsz.

Kerlek fejtsd ki, mert ez igy a kevesnel is halvanyabb. Miben tevedek? Az entitas lemegy egyedul az epikus meg nem?
Vagy inkabb arrol van szo, hogy neked eleg, ha van egy adag marha aki kiveri neked az uj kincstablat, amibol te is tudsz szemezgetni utana joval olcsobban?
Tovabbra is ugyanugy lehetoseg van kiszedni a magas szintu targyakat, csak epp _realis_ aron.
Idézet: Birka - 2011.11.30. 07:23:10
Milyen az a pozitív nerf?

Innentől kezdve senkinél nem lesz kiégett őskő, mert azonnal be fogja tolni az épületbe. Lopni nem lehet, ha nincs az "áldozatnál" kő!

Es ez eddig szted azert nem igy tortent, mert mindenkinek 20-as volt a kristalyosito ugye? Sztem nezz korul Biri.
Idézet: Rjúku - 2011.11.30. 00:42:07
Esetleg valahogy kellene egy határt húzni a legmagasabb és a legkisebb alaptulajdonság között mennyi lehet a max. és addig a legmagasabbat nem lehetne húzni amíg a legkisebbet nem viszi tovább. (Gondolom erre a felvetésre sokan elkezdtek szidni).

Na huzzal ki az elefantoddal a porcelanboltombol.
Idézet: Aurri - 2011.11.29. 23:54:11
Közelharci sebzésekre egy megjegyzés: A fókuszált erő AF skill nevetségesen gyenge, az 50 AF pont pedig nagyon drága érte. Sokat segítene a Birka által vázolt helyzeten ha hatékonyságát megdupláznátok (azaz szintenként adna +1% sebzést).

Mindig szerencsetlen dolog igy belenyulni egy kepessegbe, legyen +10 szintje, ami dupla hatekony. Igy nemi plusz AF aran elerheto a tripla hatekonysag.
Idézet: Birka - 2011.11.29. 23:29:32
Sisakok. Egy új tárgytípus, amit bizonyos szint után a lélekkufárnál lehet megvásárolni. A sisakok elsődleges tulajdonsága a védekezés. Az eladási ár 3 komponensből tevődik össze: őskő, lélekgyémánt és sisakszilánk. Sisakszilánk szerzéséről majd később.

Ezzel gondok lesznek... Jelenleg mindenki talál az új fókuszok, és a szint miatt. A közelharci kritikus találat (csak fegyver alapsebzést dupláz!) áll szemben a sikeres varázslat-besült varázslat sebzéssel szemben. Az eddigi közelharc erősítések sajnos nem érték el a kellő hatást, erre sisakkal levédjük még a találatok számát is? Azaz az IQ még nagyobb hangsúlyt kap?

Összekevered a támadást meg a sebzést. Ne tedd.

Az energiakristályosító maximális szintje 20-ról 50-re nő.

Azaz akinek van zsákja, szintlépésenként 50 őskövet termel? És szintlépésenként 50 kiégettet? NERF a lopás szakértelemnek?

Erdekes, hogy skype-on inkabb hype-ot mondtak a lopasra emiatt.
Azert mielott fix 50 oskovel szamolsz, szamold at azt is mennyi kiegettet kell ehhez beepiteni.

A nekrofun fókusz maximális szintje 15-ről 49-re nő, de a 15 fölötti szintek csak az IQ-t növelik (szintenként 1/2-del), a manaregenerációt nem.

Na ez totális bukta MÉG IQ MÉG IQ stb... Jelenleg a top +IQ mennyi? +300?

Butasagot fecsegsz, ha mindenki kap +X IQüt akkor a valosagban semmi nem tortent, maximum a fix kihivasokkal szemben leszunk picit erosebbek.

Ennél már kategóriákkal jobb az az ötlet, hogy a mágia tulajdonság fejlesztési költségét csökkentse.

Ezzel viszont nem lehet nem egyet erteni. KEBLEMRE!

Az epikusokhoz hasonlóan, a magas szintű entitások is kapnak ellenálló bőr szakértelmet.

Az 1 spelles csattogás még megmaradt, de jó kezdés az Enti korrekciós úton.

Tekintve, hogy az entitast a te otletelesed kurta el Biri, en csendben maradnek ebben a temakorben a helyedben.

Állatkép megváltoztatás.

Na ez se éri meg a maga adag fejlesztési kapacitását. Egyáltalán a felszólalón kívül ez érdekel valakit?

Sokan meg nevet se adnak neki.

Esemény alatt ne lehessen a gyorsításoknál a CSP-t őskővel kiváltani.

??? Pont ez a taktikázási lehetőség! Vagy ezentúl az inspirátor/inspiráció se működik eventek alatt???

Elarulom, hogy ezzel az a gond, hogy NEM all mindenki rendelkezesere, de meg csak nem is elony amiert megharcoltal, mint az inspirator. Es nem csak azoknak nincs akik mar korabbi eventen kihasznaltak, hanem azoknak sem, akik eleve oskoert vettek. Ez lassuk be aldatlan allapot. Helyette meg ott van a szelence. Az mindenkinek elerheto. (Gondolom ezert nem is erdekel senkit, mert csak az az elony az igazi elony, amihez amasik nem jut hozza.) Tartom, hogy egy kivezetesi ido utan szunjon meg ez.
Sajnos nem voltam ott a megbeszeles javan, de azert leirok ket otletet ami valojaban egy:

Korlatan LGY es AFP koltesi lehetoseget javaslok:

LGY:
Turbokvazár
Minden turbokvazár vásárlása 5000 lélekgyémánttal drágább, mint az előző. Amennyi van nálad annyival magasabbnak számít tudatturbó szakértelmed.

AFP:
Költség: szint+10 AFP
Hatás: legalacsonyabb tulajdonságod eggyel megnő.

No és megaesszenciából is tennék be valami hasonlót, amit CSAK akkor lehet megszerezni, ha összeraknál egyet, de nincs olyan mega amit még nem szereztél meg. Erre most hirtelen nem tudok értelmeset mondani, nyilván a sima megaesszenciánál alacsonyabb tápértékű cucc kell.