Igazad van, nem sok az a 10 győzelem, de akkor ha az ellenfél állandóan bujkál akkor elég fárasztó! De ez egy ilyen játék!
Amúgy elértetted a hozzászólásomat, nem panaszkodni akartam, csak nem értettem, hogy ez egy programhiba, vagy így van és kész!
Hozzászólások - Kyron
Dátum: 2008.11.25. 20:41:13
Dátum: 2008.11.25. 20:29:01
1000 kösz! Ezt nem tudtam, de jogos szabály!
Dátum: 2008.11.25. 09:47:11
Az biztos, hogy kicsit nyersre sikerült a hsz-ed, máskor kicsit süsd át!
Erről a témáról kb., 1000 hsz szól, és mindegyikben el van magyarázva, hogy a itt a harcban nagy szerepe van a RANDOMNAK!
Ha egy veled azonos ellenféllel szemben 50-50% az esélyed. Ha te veszel felszerelés, ő meg csupasz akkor mondjuk 51-50%-ra módosul a javadra. Ha tulajdonságpontokat is fejleszted, ő meg semmit akkor is csak lassan nő az esélyed. Teljesen biztos győzelem nincs, mert még a legjobb ellen is lenne, kb 1% esélyed, vagyis 100 portyából meg tudnád ütni akár Sharpát is! (Mondjuk ez nem törvényszerű!)
Tehát: próbálj minél jobban fejlődni, koncentrálj bizonyos tul pontokra, fejleszd a szakértelmeidet és mindig olyan ellenfélre támadj, aki ellen a legnagyobb az esélyed!!!
De mindig ott van az a random....
Erről a témáról kb., 1000 hsz szól, és mindegyikben el van magyarázva, hogy a itt a harcban nagy szerepe van a RANDOMNAK!
Ha egy veled azonos ellenféllel szemben 50-50% az esélyed. Ha te veszel felszerelés, ő meg csupasz akkor mondjuk 51-50%-ra módosul a javadra. Ha tulajdonságpontokat is fejleszted, ő meg semmit akkor is csak lassan nő az esélyed. Teljesen biztos győzelem nincs, mert még a legjobb ellen is lenne, kb 1% esélyed, vagyis 100 portyából meg tudnád ütni akár Sharpát is! (Mondjuk ez nem törvényszerű!)
Tehát: próbálj minél jobban fejlődni, koncentrálj bizonyos tul pontokra, fejleszd a szakértelmeidet és mindig olyan ellenfélre támadj, aki ellen a legnagyobb az esélyed!!!
De mindig ott van az a random....
Dátum: 2008.11.25. 09:35:46
Igazad van, ezt nem néztem. Bár úgy emlékeszem nekem bőven 250 felett volt a ÉP-m, az pedig 50-es szakértelmet jelent, de lehet, hogy tévedek. Vagy hiába verem én le 3 ÉP-re, ha neki 11-es a kivégzése és én még bőven 55 ÉP felett vagyok akkor is ő győz?? Mert akkor nem sokat ér ez a szaki!
Azért a kémgömbbel máskor is problémáim voltak, hiába volt az ellenfelem 15% felett bőven, mégsem tudtam megtámadni, mert azt írta ki, hogy 15% alatt van!
Bocs, tudom, ez a az utolsó nem a szakértelmekhez kötődik, csak kapcsolódik előző hozzászólásomhoz!
Azért a kémgömbbel máskor is problémáim voltak, hiába volt az ellenfelem 15% felett bőven, mégsem tudtam megtámadni, mert azt írta ki, hogy 15% alatt van!
Bocs, tudom, ez a az utolsó nem a szakértelmekhez kötődik, csak kapcsolódik előző hozzászólásomhoz!
Dátum: 2008.11.25. 07:11:50
Valaki tapasztalt-e már ilyet?
Megkémleltem ellenfelem és 133 Ép-t mutatott neki. Megtámadtam és 93-at sebeztem. Ő nagyobbat sebezett, de én 10-es kivégzéssel mentem neki vagyis 133-93=40 < 5*10=50. Mégis ő győzött.
Most a kémlelés nem műkszik rendesen, vagy a kivégzés?
Vagy éppen abban a miliszecundumban gyógyította a magát ellenfelem ami az idő alatt eltelt míg megnéztem az ÉP-jét és rákattintottam a Támadás gombra????
Megkémleltem ellenfelem és 133 Ép-t mutatott neki. Megtámadtam és 93-at sebeztem. Ő nagyobbat sebezett, de én 10-es kivégzéssel mentem neki vagyis 133-93=40 < 5*10=50. Mégis ő győzött.
Most a kémlelés nem műkszik rendesen, vagy a kivégzés?
Vagy éppen abban a miliszecundumban gyógyította a magát ellenfelem ami az idő alatt eltelt míg megnéztem az ÉP-jét és rákattintottam a Támadás gombra????
Dátum: 2008.11.24. 06:29:02
Ilyen nálunk is előfordult, csak 2 hét letelte után. Éjfél körül kezdődött a háború, két hét után megvolt a +10 győzelem és 6 órakor még semmi! Azután egyszer csak bedobta, hogy győztünk. Ez mind ok, de mi van ha pont 10 a különbség és betámad az ellenfél és nyer egy csatát? Az elég kellemetlen lenne!
Dátum: 2008.11.24. 06:22:07
Itt megtalálhatod a választ!
http://vegzetur.wikidot.com/lelekkut-kisuetese
http://vegzetur.wikidot.com/lelekkut-kisuetese
Dátum: 2008.11.22. 13:54:55
Valaki már utánaszámolgatott ennek valamelyik másik topicban. Csak sajna nem vágom, hogy melyikbe. De ha jól emlékszem, akkor a spektrális manipulációra kerestem rá éppen, és ott dobta ki találatnak! Ne vedd készpénznek, de ha jól emlékszem, akkor Mortimer volt a számolgató, de nem vok biztos benne!
Dátum: 2008.11.22. 13:51:32
Nem emlékszem pontosan, de nem két helyre kell beírni a jelszót, mint akkor, amikor csak változtatsz rajta?
Dátum: 2008.11.20. 21:00:14
Idézet: Alendaar - 2008.11.20. 17:06:02
Egyszerre indult karakterekkel, normálisan játszva NINCS 200.000 LE különbség legálisan!
Ezen nem igazán van mit gondolkodni.
Megérem a hozzászólásodat, tényleg vannak a játékban "egyensúly problémák", de odafigyeléssel, taktikázással enyhíteni - nem megszüntetni! - lehet rajtuk. A toplista elején lévő szövetségek éppen az egymás elleni minél magasabb toplista helyezésért farmolják annyira durván a "kicsiket", de ők ezért alakultak. A módszerrel nem értek egyet, de a miért-et értem.
A LE differenciához meg annyit, hogy a játék elején még lehetett igenis jó LE-t portyázni és aki ott naponta lenyomott 30 portyát, az simán eljutott erre a szintre. Én napi 6 portyával 2 hét alatt hoztam 30k LE diffit, pedig csak max 1 szinttel ütöttem lejjebb. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mostanában milyen portyákat hoznak a topportyázók, ebben a LE szegény időszakban.
Engem ennél már jobban idegesít az, hogy ahogy egyre nagyobb szintet elérünk annál lejjebb lehet ütni. Értem, hogy miért de itt is van egy kis balance bug!
Egyszerre indult karakterekkel, normálisan játszva NINCS 200.000 LE különbség legálisan!
Ezen nem igazán van mit gondolkodni.
Megérem a hozzászólásodat, tényleg vannak a játékban "egyensúly problémák", de odafigyeléssel, taktikázással enyhíteni - nem megszüntetni! - lehet rajtuk. A toplista elején lévő szövetségek éppen az egymás elleni minél magasabb toplista helyezésért farmolják annyira durván a "kicsiket", de ők ezért alakultak. A módszerrel nem értek egyet, de a miért-et értem.
A LE differenciához meg annyit, hogy a játék elején még lehetett igenis jó LE-t portyázni és aki ott naponta lenyomott 30 portyát, az simán eljutott erre a szintre. Én napi 6 portyával 2 hét alatt hoztam 30k LE diffit, pedig csak max 1 szinttel ütöttem lejjebb. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mostanában milyen portyákat hoznak a topportyázók, ebben a LE szegény időszakban.
Engem ennél már jobban idegesít az, hogy ahogy egyre nagyobb szintet elérünk annál lejjebb lehet ütni. Értem, hogy miért de itt is van egy kis balance bug!
Dátum: 2008.11.20. 20:35:12
A beépített lélekenergia 10%-val nő a lélekkút, ha jó tudom. Vagyis ha beépítesz - bármilyen épületbe - 1000 LE-t, akkor 100LE-vel nő a szövetséged lélekkútja.
És máskor egy kicsit nyugodtabban, ha lehetne kérni!
És máskor egy kicsit nyugodtabban, ha lehetne kérni!
Dátum: 2008.11.20. 20:28:47
Szerintem Jumi arra kérdezett, hogy a "fajtájuk" között van-e különbség. Én úgy tudom, hogy nincs. Mindegy, hogy egy földigilisztát, vagy egy tűzokádó sárkányt fogsz be, csak az a lényeg, hogy több LE-be kerüljön idomítani és az, hogy nálad sok szintet lépjen! De szóljon hozzá valami profi állatidomár, akinél már sok állat megfordult!
Dátum: 2008.11.16. 21:10:54
1., A nevét nem változtathatod meg.(vagyis nekem nem sikerült)
2., Megszüntetni valszeg úgy tudod, hogy kilépsz a szövetségből, így nem lesz tag.
Én személy szerint azt javaslom - írásod alapján arra tippelek, hogy nincs más tag akivel közösen akartok szövit építeni - hogy inkább keress egy szimpatikus szövetséget, és lépjél be oda, ahelyett, hogy beleölsz x LE-t a saját szövidbe, majd megszünteted, mert egyedül vagy!
2., Megszüntetni valszeg úgy tudod, hogy kilépsz a szövetségből, így nem lesz tag.
Én személy szerint azt javaslom - írásod alapján arra tippelek, hogy nincs más tag akivel közösen akartok szövit építeni - hogy inkább keress egy szimpatikus szövetséget, és lépjél be oda, ahelyett, hogy beleölsz x LE-t a saját szövidbe, majd megszünteted, mert egyedül vagy!
Dátum: 2008.11.16. 14:12:41
Elírtam a kvíz kérdésemben pár szót, kérem, ha lehetőség van rá javítsátok!
A kérdés: Ki nem tartozott a márciusi ifjak közé?
Amit javítani kell: a tartozott helyett trrtozottat írtam, Petőfi Sánor--->Petőfi Sándor, Vasvári pál--->Vasvári Pál
Elnézést a hibáért, gyorsan gépeltem, és nem olvastam át!
A kérdés: Ki nem tartozott a márciusi ifjak közé?
Amit javítani kell: a tartozott helyett trrtozottat írtam, Petőfi Sánor--->Petőfi Sándor, Vasvári pál--->Vasvári Pál
Elnézést a hibáért, gyorsan gépeltem, és nem olvastam át!
Dátum: 2008.11.13. 20:10:04
Küldetések menüpont-->Küldetés kiválasztása. Küldetéseket a második szinttől kapsz.
Dátum: 2008.11.12. 20:07:06
Ez a kérdés már kb. 1000X volt feltéve és igazából mindenki mérgelődött már miatta! Azonban a nagyobb tulajdonságpont CSAK növeli az esélyeidet, és nem teszi biztossá a győzelmet! Tudom milyen rossz az ilyen - főleg a háborúknál - de sztem így a jó, mert a gyengébbnek is bejön néha egy-egy szerencsésebb ütés, lásd Dávidot Góliát ellen!(Bár Dávidnak biztos jött egy-két bónuszpont odafentről!)
Dátum: 2008.11.11. 20:50:12
Nincs bónuszuk a "csak buzogánnyal és kis bőrpajzzsal harcolóknak", csak eszerint nagyobb mákuk, mint neked!Nyugi, ha majd nagyobb lesz a tulajdonság pont összegének a különbsége akkor ez a mákfaktoruk is csökkenni fog!
Dátum: 2008.11.10. 20:56:47
Nem teljesen értem a kérdésedet, de sztem itt megtalálod a választ!-->http://vegzetur.wikidot.com/allattartas
Dátum: 2008.11.10. 20:48:16
Sztem, küldj egy újabb sms-t, mert az előző valszeg érvénytelen volt. De írja valamelyik adminnak, ők biztosabban tudnak válaszolni!
Dátum: 2008.11.09. 05:33:59
Idézet: Byzon - 2008.11.08. 21:45:14
Ha jól tudom, Byzon, azt mondtad többet erre a kérdésre nem válaszolsz , de úgy látom túl nagy a szíved! Amúgy szerintem ez a kérdés még fel fog jönni vagy százszor, főleg mivel a világ2-n is sok a kezdő. Nem lehetne a Segítség alá egy: IDE KATTINTS, MERT ITT MEGTALÁLOD DRAKINT című topicot nyitni???? Kb. 6 hozzászólással kevesebbet kellene elolvasni naponta...
Miért? Könyörgöm miért??? Miért nem lehet használni a gyorskeresőt????
Eléred a 8. szintet, bekattintasz a Legendákba, ott Drakin nevére, és kész.... Ennyi. 220-szor is...
Eléred a 8. szintet, bekattintasz a Legendákba, ott Drakin nevére, és kész.... Ennyi. 220-szor is...
Ha jól tudom, Byzon, azt mondtad többet erre a kérdésre nem válaszolsz , de úgy látom túl nagy a szíved! Amúgy szerintem ez a kérdés még fel fog jönni vagy százszor, főleg mivel a világ2-n is sok a kezdő. Nem lehetne a Segítség alá egy: IDE KATTINTS, MERT ITT MEGTALÁLOD DRAKINT című topicot nyitni???? Kb. 6 hozzászólással kevesebbet kellene elolvasni naponta...