Dátum: 2009.01.27. 15:36:12
Idézet: Mortimer - 2009.01.27. 00:11:27 Warcraft kártyajátéknál bizonyos mértékig ki van zárva a szerencse, próbáld ki azt.
Ezzel részben egyetértek. A kezdetektől játszom, de azért tudok olyan húzást produkálni a wowban egy-egy versenyen, hogy sírni tudnék. De tény, hogy mivel nincsenek korlátozva az erőforrások (értsd: bármit letehetsz "földnek"), így egy rossz kézből is tudsz normálisan játszani. Persze ha az ellenfeled pofátlan kezet húzott, akkor úgyis mindegy.
Dátum: 2009.01.27. 15:31:55
Én is kaptam ilyet. Nem válaszoltam rá, de rögtön eszembe jutott jóapám egy mondata amit egyik nevelő célzatú beszélgetésünkön mondott vagy 20éve: "Te nagyon hülye vagy b.meg...."
Dátum: 2009.01.22. 16:46:38
Hopp ez ütött, mint Tyson. Ahogy mondani szokás.
Dátum: 2009.01.22. 11:11:44
"Melyik a legcsípősebb paprikafajta?
ez is tudható/guglizható, de törölték, mint minden olyan kérdésemet, amire egy kicsit többet kellett gondolkodni, mint a mónika show-n"
Barátom én közel 30vagyok (így szerinted már akár értékelhetek is) és imádom a csípőspaprikát, de anno ezt a kérdést én is rossz kérdésnek jelöltem meg. Ugyanis mi szerint a legcsípősebb???
Szerinted? A nagyi szerint? Vagy a Scoville organoleptikus teszt szerint? Ne adj isten a mostanság elterjedtebb Gillett-módszer szerint? Ha pontosabban fogalmaznál talán nem esne ki.
Ettől függetlenül abban igazad van, hogy erősen esik a kérdések színvonala.
Dátum: 2009.01.22. 10:38:44
Ma eddig 5!!! értékelendő kérdést kaptam nyomtatókkal kapcsolatban. Rettentően boldog vagyok, hogy a jelen gazdasági helyzetben valaki kapott munkát egy nyomtatóüzletben vagy egy bót műszaki osztályán, de ettől még (hiába tudtam mindre a választ, mert monitorarc vagyok) ez rohadt speciális, úgyhogy pápá.
Dátum: 2009.01.21. 15:50:00
Idézet: Titus Pullo - 2009.01.21. 14:43:34 Mi a fallout szó jelentése?
Sajnos nem másoltam ki a válaszokat, de a "Nincs ilyen szó" és "Nincs jelentése" melletti két verzióból nyert a "Radioaktív csapadék."
Azt persze nem tudni, melyik nyelvről van szó. Angol biztosan nem.
Törlés
Márpedig angol. Arról nem is beszélve, hogy leginkább a "happen" szinonimája. Illetve használják "összeomlás" értelemben is. Az, hogy a Fallout játékban milyen értelmet adtak a szónak az már más dolog. Attól még idióta kérdés...
Dátum: 2009.01.21. 15:43:53
"Az AFC-ban hány ember van??
4
2
6
3"
Hogy mi van miben kisfiam??? Ha még egyszer káromkodol, szájon kaplak. Még a kérdést sem értem!
Követelem, hogy a következő fejlesztés az legyen, hogy megnézhetem, hogy az ilyen kérdéseket ki fogadja el jó kérdésnek! Aztán bannolhassam örökre!
Dátum: 2009.01.21. 10:41:23
Nem tudom kinek volt az 5lete, az "támadás óra" a karakterlapra, de üzenem, hogy *taps, taps, taps*. Apróság de sztem nagyon hasznos és nagy segítség. Köszi érte.
Dátum: 2009.01.20. 20:42:01
Stubb álmodott. Egyedül volt egy kocsmában egy hatalmas söröskorsó társaságában. Még hűséges barátja Füstölt Sonka is lepkét kergetett valahol. Stubb évezettel emelte fel a korsót, a hab megcsillant a hatalmas gyertyák fényében. Szürcsölésre formálta ajkát és....
*BAMM, BAMM, BAMM*
-Miazkiazzárvavagyunknemérekrá........ - ült fel hirtelen az ágyában. Feje sajgott, a szájában még érezni vélte a sörhab fenséges ízét. De a szobája ablakán behallatszódó irdatlan dübörgés, kopácsolás, kiabálás hamar eloszlatta az álom utolsó maradványait is.
-Ehh, megint csak egy álom... És már megint ez a kopácsolás.
Felkapta harci pörölyét, új gatyáját és szitkozódva, morogva sétált le a torony lépcsőin. A toronyban egy teremtett lelket sem látott, még Khetty sem kotyvasztotta förtelmes szagú "teáját" sem. A toronyból kilépve aztán megtalálta társait és az előző este érkezett vendégeket is. Néhányan serényen építettek valami szoborfélét, a többiek pedig egy helyen csoportosultak és Kayrac és Gill vitáját hallgatták.
-ÉN MEGMONDTAM! - kiabálta Gill
-Nah, sokra mentünk vele.
-Lehet, de akkor is mondtam!
Hirtelen egy harci pöröly csapódott be a kőfalba Gill mellett. A vita egy pillanat alatt abbamaradt és minden jelenlevő csöndesen bámulta a hatalmas köfalból kiálló pörölyt. Stubb szépen lassan odasétált, majd egy laza csuklómozdulattal kirántotta hű társát a falból.
-No. Most, hogy mind rám figyeltek, szeretném megkérdezni a jeles társaságot, hogy kinek köszönhetem a csodás ébresztőt? - kérdezte, miközben bizalomgerjesztően csapkodta tenyerébe a pöröly súlyos nyelét.
-Éppen sörről álmodtam. Értitek? SÖRRŐL!!!!!!!!! És arra ébredek, most már harmadszor a héten, hogy ti ketten itt üvöltöztök, miközben a többiek meg kalapálnak! ELÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG! Végre kicsit csendesedtek a támadások, erre nem bírtok nyugodtan ülni a se...
-STUBB! Ki ne mond! - Nézett rá szúrósan Khetty.
-Bocsánat... Szóval, mi az a fontos dolog aminek az építése nem ér rá legalább addig, míg kipihenem magam?
-Epikus emlékművet építünk! - mondta büszkén Gill.
-Epikus mit? - kérdezte szemöldökét ráncolva Stubb
-Emlékművet...
-Nohiszen.... És azon kívül, hogy a söröskorsókat elkergeted vele az álmomból, jó ez még valamire?
-Naná! - kiáltott Gill - Idevonzza az ellenség itt maradt hatalmas szörnyeit, azáltal, hogy fluktuációt indít be a manaszövedékes...!
-Idevonzza a... HÉ! Értelmesen beszélj te fiú, mert fejbe verlek a kalapáccsal!
-Lássuk csak... - morfondírozott Gill - hogyan mondjam, hogy te is megértsd... Á, igen megvan. Ez egy SZÖRNYMÁGNES!
-Na látod, hogy tudsz te értelmesen is beszélni - csillant fel Stubb szeme - Ha mindig így beszélnél, nem lennél folyton életveszélyben. Szóval szörnymágnes, mi...?
-És akkor miért nem építitek? - kérdezte némi gondolkodás után Stubb, majd megragadott egy csákányt és elindult a szobor felé. A mögötte ácsorgó tömegen derült kuncogás futott végig. Stubb szép lassan visszafordult, majd mikor a kuncogás alábbhagyott így szólt:
-Ja igen, mielőtt elfelejtem... Aki ki meri ejteni a száján, hogy "hejhó", az kezdhet futni az életéért - szólt duzzogva majd fütyörészve elindult az emlékmű felé.
Mikor Stubb biztos távolba ért a hátramaradt toronylakók és vendégeik kuncogása harsány röhögésbe váltott....
Dátum: 2009.01.15. 20:26:18
"És igen több százezer LE-be kerül felhúzni a spektrálist 70-80ra. Ez jópár hónap után térülhet csak meg. De elméletileg ez egy igen hosszútávú játék. Ezért vetettem fel, ha vagyok olyan hülye, hogy több millió LE-t is elköltenék a spektrálisra, vállalva azt, hogy igencsak elmaradok minden másban a többiektől, akkor miért ne tehetném meg? Hátha 1-2 éven belül visszahozná az árát?"
Az egész nem kerül többe 650K-nál. Ez olyan 30. szintre van meg ha mellette fejlesztesz tulajt is, illetve a nagyon need szakikat. Ez 30as szinten egy kis szerencsével durván 7-800 vadászat. Az meg lófütty. 30nap. Kb 2 hónap alatt behozza a ráfordított lóerőt.
Nagyon nagy előny portyából meggazdagodottnak lenni, de ha tisztességesen játszol és nincs rabszolgád, akkor nem tudom, hogy olyan 35-40 szinten hogyan tudják majd felvenni a lóerő versenyt a szintvisszamaradt portyakarik az estleges 100as sm-el, meg a sajtolásra szakosodott karikkal. De ez csak az én véleményem és pusztán tapasztalat és wiki-s adatok alapján történt, egyszerű matematikai számításokra támaszkodom...
Edit: Hű vazze jó fáradt vagyok. Kicsit átfogalmaztam, hogy rajtam kívül más is értse.
Dátum: 2009.01.14. 13:40:26
Jaham. Kb. a felénél a tárgyakat is vezettem. Aztán meguntam.
Dátum: 2009.01.14. 12:57:36
Ehh köszi. Ezt megtaláltam én is, de sztem sem 1%. Csak az én számításaim szerint 1,5-2,5% között mozog. Na mindegy még számolgatok kicsit, csak reméltem rajtam kívül más is számolt ilyet.
Edit: Na összesítettem 70 csatát.
(még jó hogy excelben vezetem őket.
) Az alapján a szórás valahol 1,75%-2,9%. Ez beleszámolva magát a varázslat szórását is olyan 2,3% átlag növekedés pontonként.
Remélem vki megerősít.
Dátum: 2009.01.14. 12:34:10
Üdv!
Mivel a segítség topicban nem kaptam választ és valahol ez is egy stratégia (mármint kitolni egyetlen tult. nagyon) itt is felteszem a kérdést, hátha vannak "pontos" adatok vkinek a birtokában.
Szóval a tau növelése milyen arányban (gy.k.: 1 tau= ?% sebzésnövekedés) van a sebzés növekedéssel. Mert ebből az össze-vissza sebzésből amit én produkálok nekem ugyan nem sikerült kiszámolnom semmit az égadta világon...
Köszi.
Stubb
Dátum: 2009.01.13. 14:18:18
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy tudna-e esetleg valaki pontosabb infóval szolgálni arról, hogy a tau növelése milyen arányban (gy.k.: 1 tau= ?% sebzésnövekedés) van a sebzés növekedéssel. Mert ebből az össze-vissza sebzésből amit én produkálok nekem ugyan nem sikerült kiszámolnom semmit az égadta világon...
Dátum: 2009.01.12. 11:18:57
El vagyol lustulva ezt tudjuk. De mit szól ehhez a párod?
Dátum: 2009.01.12. 11:10:42
A fene essen belétek. Amióta Medve elindította a vitát, mindenki mások rabszolgáit üti, én meg itt állok üres erszénnyel! Abba lehet hagyni. Tessék szépen más célpontokat keresni! Nekem is élnem kell valamiből. Hess!
Dátum: 2009.01.12. 10:44:14
Akinek meg tele van a zsákja azzal, hogy mindig kivégzik, az meg tolja fel az egészséget. Nem sokan rohangálnak 100as kivégzéssel, sőt meg merem kockáztatni (ha már kockázunk
), hogy a "táperek" között is olyan 60 az átlag. Azzal meg nem igazán végez ki, ha a 15%od jó magas. (jó persze mindig becsúszhat néhány)
Dátum: 2009.01.08. 14:39:54
"Mivel lehetne leginkább növelni a levegő oxigén-tartalmát?
Ha az ember nem vágna ki olyan sok fát, hanem inkabb ültetne!
Kevesebb állatot tartani otthon
Kevesebbet lélegezni
Több növényt ültetni a virágoskertekbe"
Ne akard növelni, mert marha szar lenne. Jó az 21%-on. De ettől függetlenül tegyünk egy próbát, kérlek mostantól ne lélegezz!
"Mennyi 2+9-8x2?
18
29
4
10"
Erről inkább kérdezd meg anyukádat.
"Milyen színű a villamos?
sárga
kék
zöld
piros"
Erről is...
"Hány része van a legendás Fullmetal Alchemist c. animesorozatnak?
51
Nem t'om.
50
37"
Imádom ezt a sorozatot, de egy barom vagy az idióta válasz miatt.
"Hány százaléka a 150 a 375 - nek?
200
250 *
150
50"
Ezt szintén tudja anyád, érdeklődj nála. Vagy cseréld fel a számsorrendet.
"Hol volt a legutóbbi Beholder találkozó?
Láng művelődési ház *
Dungeon szerepjáték bolt
Arkadia szerepjáték bolt
Wekerlei boccia club"
Nekem a legutóbbi a '02-es. Azóta volt még?
"Átlagosan hány nap van egy évben?
365
365,4
365,25 *
366"
Vagy inkább mennyi idő alatt kerüli meg a Föld a Napot? Amúgy meg már volt.
Hirtelen ennyi. Ha a megjegyzéseimmel vkit megbántottam volna, akkor az rohadtul nem érdekel. Kéremkapcsojjaki!!!
Dátum: 2009.01.08. 14:01:13
Idézet: Kagemusha - 2009.01.08. 12:49:02 Idézet: csati777 - 2009.01.08. 12:10:33 Kikerestem a szüleim bakelitjai közül az ominózus lemezt, és annak a szövegkönyvében bizony Peti szerepel. Arra már nem bírtam rávenni magam, hogy meghallgassam...
Kár, mert én biza Janira emlékszem... pl. a Youtube-on is Jani hallható. Hallgasd meg inkább, a szövegkönyv tévedhet!
Az bizony Jani. Popdarálóban is volt szilveszterkor.
Dátum: 2009.01.08. 12:30:06
"Melyik a kakkuktojás?
Csónak *
Répa
Zeller
Karalábé"
Szerintem meg a répa, mert a többi lehet zöld is...