Nem annyira természetes, jelenleg a projekció kváziértelmetlen szakértelem, ami azt jelenti, hogy 5-10 fölé szinte senki sem viszi, de aki 15% alá ütve vadászik és egyből elkölti az összeset neki 0-s.
Viszont amennyiben választható lenne, azonnal hozzáadódik még egy bonyolítási faktor: Aki nem "használja" a nyers LE-t, de nyers LE-t portyázik egy olyantól aki igen, annak ne a szerzett 50% legyen nyers, hanem a 100%.
.
Hozzászólások - CaveMaN
Dátum: 2009.01.09. 08:55:34
Dátum: 2009.01.09. 08:44:49
Gondolom nem választott még Miklós, de eszébe jutott, hogy meg lehessen adni a karaktereknek a választás lehetőségét. Ami véleményem szerint értelmetlen. A néhány "síróson" kívül, aki optimalizátorként azonnal belép óránként ezt fogja választani, senki más meg nem.
Egyébként teljesen érthető a javaslat (amennyire tudom nem a "ki vigyázz jobban az LE"-re játékot játszuk
) Tréfát félretéve én úgy sejtem Miklós koncepciója nem az volt, hogy bizonyos szint után eltűnik az LE a játékból. Ez visszahozná. (Hozzáteszem én erős portyakarakter vagyok, de azért 3-4 szinttel fentebbről engem is elvernek, ugyanúgy, ahogy azért magas szintről TrueBloodot is el lehet verni).
Végeredményben pedig számokkal dobálózunk, tehát kalkuláljunk. Elnyomok 4 térkaput, szerzek belőle 3200 LE-t, amin 4 óriáig fogok "ülni", beüt egy gyémánt visz belőle 5-600-at, többiek 3-400 között. Viszont mikor gép elé ülök és én támadok valakit hasonlóan én is hozok tőle. Ez elvileg azt kell eredményezze, hogy "forgatni fogjuk a lóerőt", mint bankárok a pénzt, adok-veszek.
Miklós, egy fontos kérdés: a transzcendális projekció vonatkozna a nyers LE-re is?
Amiért én nem látom sajnos értelmét a megvalósításnak:
A projekciót 10-15-ig megnövelve, az eddigi 1 óra helyett így majd 4 óránként belépve továbbra is mindenki dugdosni fogja az LE-t, ebből a szempontból komoly változás nem lesz, viszont azt fogja generálni, hogy " jajj 4 óránként be kell lépni a játékba ".
Egyébként teljesen érthető a javaslat (amennyire tudom nem a "ki vigyázz jobban az LE"-re játékot játszuk
) Tréfát félretéve én úgy sejtem Miklós koncepciója nem az volt, hogy bizonyos szint után eltűnik az LE a játékból. Ez visszahozná. (Hozzáteszem én erős portyakarakter vagyok, de azért 3-4 szinttel fentebbről engem is elvernek, ugyanúgy, ahogy azért magas szintről TrueBloodot is el lehet verni). Végeredményben pedig számokkal dobálózunk, tehát kalkuláljunk. Elnyomok 4 térkaput, szerzek belőle 3200 LE-t, amin 4 óriáig fogok "ülni", beüt egy gyémánt visz belőle 5-600-at, többiek 3-400 között. Viszont mikor gép elé ülök és én támadok valakit hasonlóan én is hozok tőle. Ez elvileg azt kell eredményezze, hogy "forgatni fogjuk a lóerőt", mint bankárok a pénzt, adok-veszek.
Miklós, egy fontos kérdés: a transzcendális projekció vonatkozna a nyers LE-re is?
Amiért én nem látom sajnos értelmét a megvalósításnak:
A projekciót 10-15-ig megnövelve, az eddigi 1 óra helyett így majd 4 óránként belépve továbbra is mindenki dugdosni fogja az LE-t, ebből a szempontból komoly változás nem lesz, viszont azt fogja generálni, hogy " jajj 4 óránként be kell lépni a játékba ".

Dátum: 2009.01.09. 07:52:37
Természetesen
(Bár azt gondoltam, hogy ez teljesen egyértelmű lesz és nem kell majd senkinek rákérdezni
)
(Bár azt gondoltam, hogy ez teljesen egyértelmű lesz és nem kell majd senkinek rákérdezni
)Dátum: 2009.01.09. 07:04:33
Épphogy a kocka arcú táperek nem mennek a kivégzésre, nekem személy szerint 3-as szinten van és igen 2-3x megettem ugyanúgy mint te, sőt sokkal csúnyábban 500 okozott sebzés vs 80 kapott. Ennek ellenére mégsem sírok a fórumon, hogy szar a játék. Hozzáteszem ezen esetekben volt, hogy 1k lóerőt buktam.
Dátum: 2009.01.08. 22:54:24
De nehéz a fejed. A kivégzést úgy kell érteni, hogy:
Mész mész, téged sebek hada borít, vérzel, rátámadsz egy fitt és friss végzeturra, akin épp egy-két karcolás van. Hatalmas sebeket okozol neki, ő ugyan kisebb mértékben sebez téged, de mivel már félholt voltál a csata előtt is, hiába minden erőfeszítésed: Odacsap egy utolsót és elterülsz.
Ne értetlenkedj, várhatod a hivatalos személy véleményét kb ugyanezt fogja mondani.
Mész mész, téged sebek hada borít, vérzel, rátámadsz egy fitt és friss végzeturra, akin épp egy-két karcolás van. Hatalmas sebeket okozol neki, ő ugyan kisebb mértékben sebez téged, de mivel már félholt voltál a csata előtt is, hiába minden erőfeszítésed: Odacsap egy utolsót és elterülsz.
Ne értetlenkedj, várhatod a hivatalos személy véleményét kb ugyanezt fogja mondani.
Dátum: 2009.01.08. 20:14:19
Ördög, talán épp ez a gond vele, tudod olyan kérdést se illik kvíznek feltenni, hogy:
Milyen színű a fehér fal?
fekete
zöld
kék
fehér
Milyen színű a fehér fal?
fekete
zöld
kék
fehér
Dátum: 2009.01.08. 19:34:20
No, a toplista alapján pont úgynézel ki, mint akinek nemlesz 

Dátum: 2009.01.08. 19:25:53
Én is a két szintes mellett kampányolnék
Egyetértek mindenben.
Egyetértek mindenben.Dátum: 2009.01.08. 15:56:48
Mondjuk a negatív módosító helyett, a nem ad bónuszt jobban értékeltem volna.
Darksol: 19esek megszívták
nekik semmi nincs.
Mod, szerintem így akar kinézni:
12-19: kétszintenként egy kategória. Tehát 12-13, 14-15, 16-17 és 18-19
Darksol: 19esek megszívták
nekik semmi nincs.Mod, szerintem így akar kinézni:
12-19: kétszintenként egy kategória. Tehát 12-13, 14-15, 16-17 és 18-19
Dátum: 2009.01.08. 14:59:49
Nyugodj meg, keresnek majd inkább könnyebb célpontot
legalábbis eddig ez a tapasztalat.
legalábbis eddig ez a tapasztalat.Dátum: 2009.01.08. 14:40:54
Holmerrevan?
Dátum: 2009.01.08. 14:39:43
Ááá, most kezdték nagyon picik ehhez
Én arra gondoltam, szólok a nejemnek, hogy ütögesse meg őket, de pechemre azonos hordában vannak 
Én arra gondoltam, szólok a nejemnek, hogy ütögesse meg őket, de pechemre azonos hordában vannak 
Dátum: 2009.01.08. 14:32:07
Igen, ird meg légyszíves, szívesen meglátoganám őket. Viszek nekik ajándékot 

Dátum: 2009.01.08. 14:25:22
LOL
Egyféleképp tudsz, ha gyűjtesz LE-t és értesíted, hogy jöhet érte. De ha rám hallgatsz, ilyet nem csináltok. Üzenjenek hadat, ha akarnak valamit. 
Egyféleképp tudsz, ha gyűjtesz LE-t és értesíted, hogy jöhet érte. De ha rám hallgatsz, ilyet nem csináltok. Üzenjenek hadat, ha akarnak valamit. 
Dátum: 2009.01.08. 13:53:38
Részlet az eseményekből:
Felvételt nyert a szövetségbe: Diabolos. Ma, 13:33
Felvételt nyert a szövetségbe: Diabolos. Ma, 13:22

Valami tér és időgörbítő kézikészülékkel rendelkezhet.
Felvételt nyert a szövetségbe: Diabolos. Ma, 13:33
Felvételt nyert a szövetségbe: Diabolos. Ma, 13:22

Valami tér és időgörbítő kézikészülékkel rendelkezhet.
Dátum: 2009.01.08. 13:33:46
Ahogy nézem elég sokan ki fogják próbálni a 100%-os verziót
Ha 50 körül tartod nem kerül annyiba és mégse növekszik nagyon
Ezt le merem fogadni, hogy senki sem csinálja 
Ha 50 körül tartod nem kerül annyiba és mégse növekszik nagyon
Ezt le merem fogadni, hogy senki sem csinálja 
Dátum: 2009.01.08. 12:54:11
Zafír = gyors regenerálódás. Nekem egyébként tetszik, de ez esetben hátrányos
Állatot meg rakják kennelbe 
Állatot meg rakják kennelbe 
Dátum: 2009.01.08. 12:45:28
Nem hülyeség, de ha sebzel az ellenfélbe összesen 100-at, abból az állatba nemigen fog jutni értelmes mennyiség. Ha még 100-at se, akkor meg kidobott lóerő gyakorlatilag.
Dátum: 2009.01.08. 12:35:36
Fenét, vastag bőrre nem tesznek 

Dátum: 2009.01.08. 12:14:43
Tessék értelmes és jó kérdéseket feltenni.