Viccnapom van (tétlenségi fogadalom), bocsi
Ilyen a magyar
bor:
Nemzetközi borfesztivál alkalmával tesztelik
a borokat. Kiválasztanak hármat. Egy franciát, egy olaszt és egy jó öreg
magyart.
A teszteket laborkörülmények között végzik, így vesznek egy
tálkát, és beletöltik először a francia
vöröset. Majd fognak egy egérkét és belehelyezik. Az egérke úszik két
kört, kortyol egy jó mélyet és lelassul.
Ekkor kiveszik, tántorog előre kettőt, hátra kettőt,
eldől és elalszik.
Következik az olasz muskotályos. Fogják a
tálkát, beletöltik a bort, majd belehelyezik a
következő egérkét, aki úszik két kört, nagyot kortyol belőle és lelassul. Kiveszik a szegény
párát, aki tántorog előre-hátra, aztán
eldől és elalszik.
Következik a magyar bor. Beletöltik a tálkába,
belerakják a kisegeret. Az úszik egyet, jó mélyet kortyol és felegyenesedik.
Kiveszik, tántorog előre, majd hátra, mint a
többiek is, aztán mindenki csodálatára elüvölti magát: - Na hol az a
ku.va macska, megb@szom az anyját is!!!
Hozzászólások - Zaccmester
Dátum: 2009.05.10. 17:37:14
Dátum: 2009.05.10. 17:26:55
Józsi bácsi elmegy a zaciba, hogy beadja a TV-t.
Útközben találkozik Bajnai Gordonnal. Gordon mondja neki:
- Józsi bácsi hát ne adja be a TV-t a zaciba, mert jövő héttől nagyon
jó műsorok lesznek benne!
- Tényleg?! - kérdezi az öreg - és milyen műsorok fiam?
- Hétfőn én leszek, kedden a feleségem, szerdán a családom, csütörtökön a pártom! Péntek-Szombat-Vasárnap - a nép!
Na az öreg hazamegy, az asszony meg kérdezi tőle, hogy miért nem adta
be a TV-t a zaciba? Mire Józsi bácsi:
- Találkoztam a Miniszterelnökkel és azt mondta, hogy jó műsorok lesznek, inkább visszahoztam!
- És milyen műsorok lesznek ?
- Hétfőn:A Félkegyelmű, kedden:A makrancos Hölgy, szerdán:A rém rendes
család, csütörtökön: Ali Baba és a 40 rabló, péntek-szombat-vasárnap: A Nyomorultak!
Útközben találkozik Bajnai Gordonnal. Gordon mondja neki:
- Józsi bácsi hát ne adja be a TV-t a zaciba, mert jövő héttől nagyon
jó műsorok lesznek benne!
- Tényleg?! - kérdezi az öreg - és milyen műsorok fiam?
- Hétfőn én leszek, kedden a feleségem, szerdán a családom, csütörtökön a pártom! Péntek-Szombat-Vasárnap - a nép!
Na az öreg hazamegy, az asszony meg kérdezi tőle, hogy miért nem adta
be a TV-t a zaciba? Mire Józsi bácsi:
- Találkoztam a Miniszterelnökkel és azt mondta, hogy jó műsorok lesznek, inkább visszahoztam!
- És milyen műsorok lesznek ?
- Hétfőn:A Félkegyelmű, kedden:A makrancos Hölgy, szerdán:A rém rendes
család, csütörtökön: Ali Baba és a 40 rabló, péntek-szombat-vasárnap: A Nyomorultak!
Dátum: 2009.05.10. 17:15:36
Etnikum bemegy az autóhifi boltba:
- Van egy mercim és kéne bele hifi.
- Tessék parancsolni, van többféle.
- Melyik a legdrágább?
- Ez itt.
- Melyik a leghangosabb?
- Ez itt.
- Mikrofont lehet rákötni?
- Háát, tulajdonképpen lehet.
- Kipróbálhatom?
- Tessék, itt a mikrofon.
- DINNYÉT!!!!
- Van egy mercim és kéne bele hifi.
- Tessék parancsolni, van többféle.
- Melyik a legdrágább?
- Ez itt.
- Melyik a leghangosabb?
- Ez itt.
- Mikrofont lehet rákötni?
- Háát, tulajdonképpen lehet.
- Kipróbálhatom?
- Tessék, itt a mikrofon.
- DINNYÉT!!!!
Dátum: 2009.05.10. 17:14:42
Egy fiatal fiú megkérdezi az apját:
- Mondd apu, elfogadható az, hogy mikor mi fiúk összejövünk, mindig
megvitatjuk a különböző méretű és alakú női melleket?
- Természetesen fiam, ez teljesen normális. A női mellek nagyon is
különbözőek, a nők korának megfelelően. A húszéveseké olyan mint egy
dinnye, kerek és kemény. A harminc és negyvenéveseké olyan mint egy
körte, még mindig szép, de már lóg egy kicsit. Ötven év után már
olyan mint egy hagyma.
- Hagyma?
- Igen, ha csak ránézel, sírnod kell!
A fiú nővére erre megkérdezi az anyját:
- Anyu, hányféle pénisz van? A mama boldog, hogy végre lehetősége van
kifejteni az állás pontját a témáról:
- A férfiak ugyancsak három fázison mennek keresztül. A húsz éveseké
olyan mint egy tölgy, kemény és hatalmas. A harminc és negyveneseké
olyan mint a nyírfa, hajlékony de még mindig megbízható. Ötvenen felül
olyan mint a karácsonyfa.
- Karácsonyfa?
- Igen. Ki van száradva, és a diók már csak dísznek vannak rajta.
- Mondd apu, elfogadható az, hogy mikor mi fiúk összejövünk, mindig
megvitatjuk a különböző méretű és alakú női melleket?
- Természetesen fiam, ez teljesen normális. A női mellek nagyon is
különbözőek, a nők korának megfelelően. A húszéveseké olyan mint egy
dinnye, kerek és kemény. A harminc és negyvenéveseké olyan mint egy
körte, még mindig szép, de már lóg egy kicsit. Ötven év után már
olyan mint egy hagyma.
- Hagyma?
- Igen, ha csak ránézel, sírnod kell!
A fiú nővére erre megkérdezi az anyját:
- Anyu, hányféle pénisz van? A mama boldog, hogy végre lehetősége van
kifejteni az állás pontját a témáról:
- A férfiak ugyancsak három fázison mennek keresztül. A húsz éveseké
olyan mint egy tölgy, kemény és hatalmas. A harminc és negyveneseké
olyan mint a nyírfa, hajlékony de még mindig megbízható. Ötvenen felül
olyan mint a karácsonyfa.
- Karácsonyfa?
- Igen. Ki van száradva, és a diók már csak dísznek vannak rajta.
Dátum: 2009.05.08. 19:57:47
Tévedsz! A legdurvább szavak használatáért bizony kaphat 1 nap tiltást is. NC
Dátum: 2009.05.08. 19:21:23
Helló!
Van valakinek infója a Wiki aktualizálásáról?
Jól meglepődtem, amikor a kívánt cucc 12.000 LE-vel többe került. Igaz, hogy 5 (pfff) őskővel kevesebbe is, "csak" 30-ba.
Van valakinek infója a Wiki aktualizálásáról?
Jól meglepődtem, amikor a kívánt cucc 12.000 LE-vel többe került. Igaz, hogy 5 (pfff) őskővel kevesebbe is, "csak" 30-ba.
Dátum: 2009.05.07. 16:02:35
Na erről beszéltem. Nem tudtok békét garantálni, mivel hivatalosan megszűnt (Háború Tornya), másrészt nem fogja minden tagotok figyelni a naptárat és ígért békéket. Amit mondtál, az sajna teljességgel betarthatatlan.
Dátum: 2009.05.07. 15:47:11
Idézet: Shiako - 2009.05.07. 09:08:42
Köszi, már azt hittem nem vettünk észre valamit.
Viszont a hivatalos béke már nem létezik (NC), azonnal jöttök portyázni. Nem mondod, hogy ezt eddig észre sem vetted?
A hivatalos béke nem kikerülhető, hisz a játék nem engedi a portyát.
És nem veletek próbáltuk, előtte 2-3 szövetségnél is.
És nem veletek próbáltuk, előtte 2-3 szövetségnél is.
Köszi, már azt hittem nem vettünk észre valamit.
Viszont a hivatalos béke már nem létezik (NC), azonnal jöttök portyázni. Nem mondod, hogy ezt eddig észre sem vetted?
Dátum: 2009.05.06. 15:16:11
Shiako, ezt kinek ajánlottátok (extra béke)?
Mi nem tudunk róla egyrészt, másrészt mióta sikerült eltöröltetni a békeidőszakot, kb. 5 perccel a kapituláció után megjelenik az első TGY portyázó... Valószínűleg elhinnénk, hogy betartja mindenki az x idejű békét.
Mi nem tudunk róla egyrészt, másrészt mióta sikerült eltöröltetni a békeidőszakot, kb. 5 perccel a kapituláció után megjelenik az első TGY portyázó... Valószínűleg elhinnénk, hogy betartja mindenki az x idejű békét.
Dátum: 2009.05.04. 15:45:08
Kösz Piciklon! Remélem jól értelmezzük, mert nekem elsőre megint valami bunkó benyögés jött le, ezért inkább rákérdeztem.
Sajna másodszorra is az jött le. Shiako, ha nagyon kényelmetlen a reszelődön ugrálni, akkor húzd ki inkább! Nehogy károsodjon a kedves egészséged a végén. Hm, talán még képes leszel utána normális összetett mondatokat is gyártani...
Sajna másodszorra is az jött le. Shiako, ha nagyon kényelmetlen a reszelődön ugrálni, akkor húzd ki inkább! Nehogy károsodjon a kedves egészséged a végén. Hm, talán még képes leszel utána normális összetett mondatokat is gyártani...
Dátum: 2009.05.04. 14:45:53
Mi ez a zagyvaság?
Azt látom ugyan, hogy nekem szól, de ezen a nyelven nem értek. Jesszum, melyik korosztály használ ilyen nyakatekert mondatokat?
Edit: ne a pontot nyomkodjátok, hanem írja már le valaki ómagyarul a hsz-t. légyszi!
Azt látom ugyan, hogy nekem szól, de ezen a nyelven nem értek. Jesszum, melyik korosztály használ ilyen nyakatekert mondatokat?
Edit: ne a pontot nyomkodjátok, hanem írja már le valaki ómagyarul a hsz-t. légyszi!
Dátum: 2009.05.03. 22:45:20
Drága, én már kimondottan sz... izé, kedvellek!
Jó lenne több hsz-t olvasni Tőled.
A demokratikus részt még Gau sem értette. Elég szerencsétlenül próbáltam célozgatni a külső fórumon tapasztalható ellenvéleményeim TGY-s kezelésére. Nem a belső hierarchiátokra gondoltam, azt nem is ismerhetem. Röviden ez a magyarázat rá.
Aderrick, ez nagyon tetszett! Végre valami humor, ami mindenképpen KELL a szórakozáshoz. Hiszen azért vagyunk itt.
Jó lenne több hsz-t olvasni Tőled.
A demokratikus részt még Gau sem értette. Elég szerencsétlenül próbáltam célozgatni a külső fórumon tapasztalható ellenvéleményeim TGY-s kezelésére. Nem a belső hierarchiátokra gondoltam, azt nem is ismerhetem. Röviden ez a magyarázat rá.
Aderrick, ez nagyon tetszett! Végre valami humor, ami mindenképpen KELL a szórakozáshoz. Hiszen azért vagyunk itt.
Dátum: 2009.05.03. 22:20:58
Glórin!
Gau leírta az előbb a lényeget, én már csak rontanék rajta.
Erre azért mondanék valamit:
"A lekezelő stílus szerintem nem áll meg, de ha így érzed, azt sajnálom. Pedig igyekszünk itt a nagyfórumon is inkább a többség érdekét szem előtt tartó változtatásokért lobbizni, prominens TGY tagtól én még a kizárólag a TOP-ot erősítő fejlesztésre tett javaslatot nem olvastam. Portyapont, hordagyűlölet, regerenáció, Hatalom Tornya, bugyuta küldetések, háborús rendszer, lélekkút töltés, állatreform, új épületek, NPC horda – ezekben a változtatásokban mindig a kisebbek mellé álltunk."
Sajnos ez ebben a formában nem igaz.
Kiálltatok a "kicsik" melletti reformért valóban, de csak páran. 2-3 fecske sem csinál nyarat, ha a maradék 30 maga felé hajlítgatja a kezét (szárnyát). Damage pedig kicsit másképpen írta le a TGY féle nyilatkozatokat és képviseletét, úgyhogy Te is lázadónak számítasz ezek szerint.
Azt pedig még mindig nem értem, hogy miért tett (szerintem) sértő megjegyzést Damage a szövegértelmezési képességemre. A toborzószöveg minden betűjének megfelelnénk... Arra számítottam, hogy némi IQ-t feltételező, és lehetőleg humoros formában kapunk elutasítást. Ennyi volt a lényege a poénnak, nem a sértegetés.
Végszó: piszok gyengén támadtok! Mivel én vagyok a vörös posztó, ezért üthetnétek is! Nem a kicsiket kell bántani miattam!!! NC.
Eddig 1:1 az egyéni állás.
Gau leírta az előbb a lényeget, én már csak rontanék rajta.
Erre azért mondanék valamit:
"A lekezelő stílus szerintem nem áll meg, de ha így érzed, azt sajnálom. Pedig igyekszünk itt a nagyfórumon is inkább a többség érdekét szem előtt tartó változtatásokért lobbizni, prominens TGY tagtól én még a kizárólag a TOP-ot erősítő fejlesztésre tett javaslatot nem olvastam. Portyapont, hordagyűlölet, regerenáció, Hatalom Tornya, bugyuta küldetések, háborús rendszer, lélekkút töltés, állatreform, új épületek, NPC horda – ezekben a változtatásokban mindig a kisebbek mellé álltunk."
Sajnos ez ebben a formában nem igaz.
Kiálltatok a "kicsik" melletti reformért valóban, de csak páran. 2-3 fecske sem csinál nyarat, ha a maradék 30 maga felé hajlítgatja a kezét (szárnyát). Damage pedig kicsit másképpen írta le a TGY féle nyilatkozatokat és képviseletét, úgyhogy Te is lázadónak számítasz ezek szerint.
Azt pedig még mindig nem értem, hogy miért tett (szerintem) sértő megjegyzést Damage a szövegértelmezési képességemre. A toborzószöveg minden betűjének megfelelnénk... Arra számítottam, hogy némi IQ-t feltételező, és lehetőleg humoros formában kapunk elutasítást. Ennyi volt a lényege a poénnak, nem a sértegetés.
Végszó: piszok gyengén támadtok! Mivel én vagyok a vörös posztó, ezért üthetnétek is! Nem a kicsiket kell bántani miattam!!! NC.
Eddig 1:1 az egyéni állás.
Dátum: 2009.05.03. 15:12:43
Kivel, ez itt a kérdés?
Dátum: 2009.05.03. 14:30:51
Nem rejtély ez.
PM-ben egyénekkel beszélgetünk. A fórumon pedig TGY-vel, hiszen egyből kiütközik némelyeknél a "velem beszélsz kiscsákó" stílus, aztán nehogy megmagyarázd már, hogy ami nekünk jó, az nektek nem megnyilvánulás. Felnőtt és felelős embereknél nem ezen utóbbi stílus lenne az elfogadott. Vannak a TGY tagjai között remek emberek, és valószínűleg nem is ismerem mindegyiket. Viszont az arrogancia kinyitja a bicskát a zsebemben, és viszonzásra talál. Itt senki nem pár ember csicskája, aki azért van, hogy kiszolgálja a másikat. Tessék erre tekintettel lenni, van jó példa a saját szövetségetekben is előttetek!
PM-ben egyénekkel beszélgetünk. A fórumon pedig TGY-vel, hiszen egyből kiütközik némelyeknél a "velem beszélsz kiscsákó" stílus, aztán nehogy megmagyarázd már, hogy ami nekünk jó, az nektek nem megnyilvánulás. Felnőtt és felelős embereknél nem ezen utóbbi stílus lenne az elfogadott. Vannak a TGY tagjai között remek emberek, és valószínűleg nem is ismerem mindegyiket. Viszont az arrogancia kinyitja a bicskát a zsebemben, és viszonzásra talál. Itt senki nem pár ember csicskája, aki azért van, hogy kiszolgálja a másikat. Tessék erre tekintettel lenni, van jó példa a saját szövetségetekben is előttetek!
Dátum: 2009.05.03. 14:10:01
Szép napot!
Kérem Piciklont, Jucikát, Glórint, Jerikót, valamint Simont ha erre jár még, hogy az alábbi írásomat el se olvassák!!! Nem rájuk vonatkozik, és remélem nem felejtettem le senkit a felsorolásomból.
Szóval: látom megjött a hadüzenet. Semmi gond, ismét bebizonyította a TGY, hogy "demokratikus alapon működő" szövetség. Hiszen lehet kritizálni (ön)fejlesztési javaslataikat, nem sértődnek meg ha valaki sértő, netalán személyeskedő és lekezelő mondataikra hasonló hangsúllyal válaszol. Nem áll kicsinyes bosszút egyetlen szövetségen sem, akik még nem rendelkeznek kimaxolt épületekkel, unalmukban vásárolt tizenszinttel magasabb fegyverzettel, széttápolt karakterekkel stb., sorolhatnám még.
Nos, akinek tetszik az ilyen szövetség, az jelentkezzen bátran a TGY-be! Ez volt a reklámom számotokra.
Van ajánlatom is: nem megyek katakombába, sem láthatatlanba. Szerencsére alacsony egészséggel várom a TGY bosszúját, úgyhogy aki rá akar magára rántani az élvezettől, miszerint ezres nagyságrendű sebzéseket tudott beverni Zacc pofájába, az nosza! Igyekeznie kell, mert 1-2 után padlót fogok. Ajánlom továbbá, hogy a békeidőszak beszüntetése után mondjuk sírjatok ki valami olyasmi opciót, hogy vezessék be a "nem tojt be a tisztelettől" opciós gombot. Megnyomásakor minden ütés duplán számítana a TGY tagoknak, 10 x annyi LÉt adakozna az áldozat, valamint percenként lehetne látogatni. Csata végén pedig olvashatná a "csókold meg az alfelem" szöveget. A humor kedvéért persze.
Továbbá a humanitárius segítségeken viccelődni mocskos dolog! Minősíti az "embert", aki nem több egy ... Lenyeltem, mert nincs kint 18-as karika.
Na, dédelgessétek tovább a saját topikotokat, aztán készüljetek az esti kielégülésre. Remélem elég lesz a 100-as papírzsepi.
Üdv,
Zacc
Kérem Piciklont, Jucikát, Glórint, Jerikót, valamint Simont ha erre jár még, hogy az alábbi írásomat el se olvassák!!! Nem rájuk vonatkozik, és remélem nem felejtettem le senkit a felsorolásomból.
Szóval: látom megjött a hadüzenet. Semmi gond, ismét bebizonyította a TGY, hogy "demokratikus alapon működő" szövetség. Hiszen lehet kritizálni (ön)fejlesztési javaslataikat, nem sértődnek meg ha valaki sértő, netalán személyeskedő és lekezelő mondataikra hasonló hangsúllyal válaszol. Nem áll kicsinyes bosszút egyetlen szövetségen sem, akik még nem rendelkeznek kimaxolt épületekkel, unalmukban vásárolt tizenszinttel magasabb fegyverzettel, széttápolt karakterekkel stb., sorolhatnám még.
Nos, akinek tetszik az ilyen szövetség, az jelentkezzen bátran a TGY-be! Ez volt a reklámom számotokra.
Van ajánlatom is: nem megyek katakombába, sem láthatatlanba. Szerencsére alacsony egészséggel várom a TGY bosszúját, úgyhogy aki rá akar magára rántani az élvezettől, miszerint ezres nagyságrendű sebzéseket tudott beverni Zacc pofájába, az nosza! Igyekeznie kell, mert 1-2 után padlót fogok. Ajánlom továbbá, hogy a békeidőszak beszüntetése után mondjuk sírjatok ki valami olyasmi opciót, hogy vezessék be a "nem tojt be a tisztelettől" opciós gombot. Megnyomásakor minden ütés duplán számítana a TGY tagoknak, 10 x annyi LÉt adakozna az áldozat, valamint percenként lehetne látogatni. Csata végén pedig olvashatná a "csókold meg az alfelem" szöveget. A humor kedvéért persze.
Továbbá a humanitárius segítségeken viccelődni mocskos dolog! Minősíti az "embert", aki nem több egy ... Lenyeltem, mert nincs kint 18-as karika.
Na, dédelgessétek tovább a saját topikotokat, aztán készüljetek az esti kielégülésre. Remélem elég lesz a 100-as papírzsepi.
Üdv,
Zacc
Dátum: 2009.05.03. 02:14:03
Nabasszus, Neked is igazad van.
Ezek szerint tényleg nincs más lehetőség, mint a törlés? Mármint ha elunta az ember a tétlenséget avagy a boxzsák szerepkört?
Ezek szerint tényleg nincs más lehetőség, mint a törlés? Mármint ha elunta az ember a tétlenséget avagy a boxzsák szerepkört?
Dátum: 2009.05.03. 01:04:24
Gratulálok, kiemelkedően jó javaslat, a sírás halvány jele nélkül!
Miklós már leszögezett sok mindent, kialakított sok szabályt a kezdetekkor, amik ma már a fasorba sincsenek. Mást diktált az elit, az érdek, az ésszerűség stb...
Remélem ezt a javaslatodat is újra meggondolja, hiszen már több jele van annak, hogy érzi a szükségességét a nem kizárólag egyoldalú változtatásoknak.
Edit: látom már pontoznak lefelé. NC, de érdemes megnézni kik vannak online...
"ArkAngyal75 Bart0k235 Ombiwa Ariel krishy Dr_Faktor Kareese Damage K1k1k1 Duncan Mortimer Dragon001 Anubys Zaccmester"
Miklós már leszögezett sok mindent, kialakított sok szabályt a kezdetekkor, amik ma már a fasorba sincsenek. Mást diktált az elit, az érdek, az ésszerűség stb...
Remélem ezt a javaslatodat is újra meggondolja, hiszen már több jele van annak, hogy érzi a szükségességét a nem kizárólag egyoldalú változtatásoknak.
Edit: látom már pontoznak lefelé. NC, de érdemes megnézni kik vannak online...
"ArkAngyal75 Bart0k235 Ombiwa Ariel krishy Dr_Faktor Kareese Damage K1k1k1 Duncan Mortimer Dragon001 Anubys Zaccmester"
Dátum: 2009.05.03. 00:39:25
Szólíthatlak Fiamnak? Korom alapján nem tartom kizártnak ennek lehetőségét.
Ja, ne haragudj a privát topikod használata miatt. Vegyél példát pár szövitársadról a megszólalásaidhoz, én pedig veszek magamnak másik topikot, amint közlik az árát. Oda viszont nem léphetsz be, így rendben vagyunk?
Jóccaka Fijam!
Edit: én nem minősítettem szövidet, amikor tréfából megkérdeztem a felvételemet. A hsz-ed pedig bevau szintet ütött meg, én úgy ítéltem. Ennyi...
Ja, ne haragudj a privát topikod használata miatt. Vegyél példát pár szövitársadról a megszólalásaidhoz, én pedig veszek magamnak másik topikot, amint közlik az árát. Oda viszont nem léphetsz be, így rendben vagyunk?
Jóccaka Fijam!
Edit: én nem minősítettem szövidet, amikor tréfából megkérdeztem a felvételemet. A hsz-ed pedig bevau szintet ütött meg, én úgy ítéltem. Ennyi...
Dátum: 2009.05.03. 00:14:38
Hm, engem meggyőztél!
Sajna ez nem sokat számít. Meglátjuk mit szól a 20-30 szabályzat javasló törzsgárdatag.
Sajna ez nem sokat számít. Meglátjuk mit szól a 20-30 szabályzat javasló törzsgárdatag.