Hozzászólások - Ösvényjáró
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.08.22. 11:28:41
Igen, ha nem keverjük össze a játékegyensúly megőrzését a karakterek erőkülönbségének, szintkülönbségének konzerválásával...
Dátum: 2009.08.21. 20:01:04
Szégyenlős újabban, vagy ennyire meghatotta IKCS gesztusa. Mindenesetre ha nem is ír, akkor ha másutt bukkan fel aranyköpése, azokat kéne bemásolni ide.
Dátum: 2009.08.20. 06:55:52
Ne pörgesd magad ezen, mindig lesz pár sírógép...
Dátum: 2009.08.19. 21:42:11
Küldő:Theisz4
Üzenet címe:(nincs cím)
Dátum:Ma, 18:26:45
szia ne támad a karimat léci
támad a másik karimat
Theisz karimat támad
és ne a gyengét
Bírom az ilyeneket...
Üzenet címe:(nincs cím)
Dátum:Ma, 18:26:45
szia ne támad a karimat léci
támad a másik karimat
Theisz karimat támad
és ne a gyengét
Bírom az ilyeneket...
Dátum: 2009.08.19. 15:06:17
Eddig nem hittem el, de most már kötelező igeként fogom hírdetni az aláírásod IKCS!
Egyáltalán nem mellesleg üdvözöllek winnie a saját topicodba, egy laza bemutatkozó igazi winnies szösszenetet várnánk azt hiszem...
Egyáltalán nem mellesleg üdvözöllek winnie a saját topicodba, egy laza bemutatkozó igazi winnies szösszenetet várnánk azt hiszem...
Dátum: 2009.08.19. 09:21:03
Na igen, ez is egy véglet...De eddig nem igazán fordult elő ez a verzió, a felejtéssel lebontása a karakternek viszont igen, jópárszor.
Attól függetlenül egyet kell értenem veled, valós a lehetőség amit felvázoltál.
Attól függetlenül egyet kell értenem veled, valós a lehetőség amit felvázoltál.
Dátum: 2009.08.17. 16:30:54
Axonise Flass 46. szint - Sötét ösvény
Április 1-én nem tréfából. Sok idő, sok vadászat, sok kupánverés szakizás után, kevés távlati cél.
Április 1-én nem tréfából. Sok idő, sok vadászat, sok kupánverés szakizás után, kevés távlati cél.
Dátum: 2009.08.15. 15:57:19
Már kezdtelek hiányolni Mester innen...Morti jött és megmondta a frankót.
Végre visszakanyartunk a felejtéses történethez, mert valóban az az alapja a dolognak.
Végre visszakanyartunk a felejtéses történethez, mert valóban az az alapja a dolognak.
Dátum: 2009.08.15. 15:01:19
Én megnézném azt a szövetséget... Hajrá...
De ha az alapoktól indulsz el, akkor nem elsősorban egy visszaélésre lehetőséget adó felejtésről kéne vitatkozni?
De ha az alapoktól indulsz el, akkor nem elsősorban egy visszaélésre lehetőséget adó felejtésről kéne vitatkozni?
Dátum: 2009.08.15. 14:54:30
Ariel, nem kívánok belemenni hosszabban újra, de Solina robotpilótázása Tonyval minimum hasonló történet. Mindenki először a saját háza táján söprögessen...
Ott sem történt semmi, pedig Solina még a fórumon is elmondta anno. Ennyit erről...
Ott sem történt semmi, pedig Solina még a fórumon is elmondta anno. Ennyit erről...
Dátum: 2009.08.15. 14:43:10
Draglov sok sikert a V2-es karakterhez, ha kellenek tippek akkor csak szólj, de mondjuk vannak ebben nálam mérföldekkel jobbak és tapasztaltabbak pl.: Begginer, Csaby, Endoria, Anababa, Nabilius a teljesség igénye nélkül. Már csak azért is szívesen tenném és valószínűleg ők is, hogy pár téveszme eloszlatásra kerüljön a topperek pókellenes részének fejében. Hogy legalább tájékozottabbak legyetek, mikor pókelleni szöveget fogalmaztok. És ezt én is irónia nélkül mondom...
Dátum: 2009.08.15. 13:57:12
Csak hogy tiszta legyen a dolog, meg mielőtt hosszabban blamálnád magad...Nálunk vannak olyanok, akik csak lefelé vagy vele egy szintre, vannak olyanok, akik minimum vele egy szintre és felfelé támadnak, meg olyan is, aki a kettőt vegyesen nyomja...
Aki 30 PP-n van és saját szintjén és gyakran akár 2 szinttel feljebb támad, a gyengébbek kedvéért ismétlem 2 szinttel is akár FELJEBB 10. szint környékén, az is baromi eredményes.
Amondó vagyok várd meg Anababát, csak a te érdekedben...
Aki 30 PP-n van és saját szintjén és gyakran akár 2 szinttel feljebb támad, a gyengébbek kedvéért ismétlem 2 szinttel is akár FELJEBB 10. szint környékén, az is baromi eredményes.
Amondó vagyok várd meg Anababát, csak a te érdekedben...
Dátum: 2009.08.15. 13:27:22
Mási tesónál finomabbra hangolva, de vele mélyen és maximálisan egyetértve:
A térkapun lépjenek át entitások, akik a magas szingulárist észlelve szopatják a szinthuszárokat...
Komolyra fordítva és a fájdalomtól ordítva, amit a mondandódnál éreztem...Draglov! Ezzel a pókokat nem nagyon fognád meg, a hasonszőrűek egy része semmi hátrányt nem szenvedne a 30 PP-s beállításnál (egy rész úgyis eleve evvel fut) vagy akár akkor sem, ha feljebb kéne ütni nem csak egy, hanem akár több szinttel. Ha nem vágod a helyzetet, akkor előbb tájékozódj, Anababa most tudom nyaral, de mielőtt orbitális butaságokat írogatsz, lehet hogy jobb lenne megkérdezned.
Baalcain mondandóval pedig egyet kell értenem. Mondhatjátok, hogy érdekelt vagyok a témában körém is építettek szövetséget, de a példái baromi jók...
A térkapun lépjenek át entitások, akik a magas szingulárist észlelve szopatják a szinthuszárokat...
Komolyra fordítva és a fájdalomtól ordítva, amit a mondandódnál éreztem...Draglov! Ezzel a pókokat nem nagyon fognád meg, a hasonszőrűek egy része semmi hátrányt nem szenvedne a 30 PP-s beállításnál (egy rész úgyis eleve evvel fut) vagy akár akkor sem, ha feljebb kéne ütni nem csak egy, hanem akár több szinttel. Ha nem vágod a helyzetet, akkor előbb tájékozódj, Anababa most tudom nyaral, de mielőtt orbitális butaságokat írogatsz, lehet hogy jobb lenne megkérdezned.
Baalcain mondandóval pedig egyet kell értenem. Mondhatjátok, hogy érdekelt vagyok a témában körém is építettek szövetséget, de a példái baromi jók...
Dátum: 2009.08.12. 20:57:53
Ha minden "jelentkezőről" ilyen biztosak az értesülései Darksolnak és Lord of destinynek, akkor lehet hogy törölni is kéne a topicot, mert nem lesz szükség a plusz toronyszintre...
További jó toborzást!
ÖJ
További jó toborzást!
ÖJ
Dátum: 2009.08.12. 18:40:41
Biztosan vannak ilyenek, ne figyelj oda rájuk. Nekem történetesen nem fáj, nálunk is sorok kígyóznak, aztán veszettül szűrünk és végül csak olyan nagyágyúk kerülnek be, mint Mási testvér reinkarnációja...
Dátum: 2009.08.12. 18:28:05
Biztosan azért van, mert baromi jók vagytok...
Már csak azt nem értem, hogy ezt miért nekem címezted...
Már csak azt nem értem, hogy ezt miért nekem címezted...
Dátum: 2009.08.12. 17:29:05
Az is igaz, de így marad az izgalom, hogy mondjuk a példánál maradva ha Khettyt fel akarják venni, akkor kit küldjenek el...Nehéz eset, de ez már csak így van. Ne legyen komolyabb gondotok sosem.
Dátum: 2009.08.12. 17:10:18
Kivételesen egyetértek...
Ez az építkezési ütem is túl gyors a nagyoknál, másrészt pedig megmarad a Tyrant szelektálásának az öröme...
Ez az építkezési ütem is túl gyors a nagyoknál, másrészt pedig megmarad a Tyrant szelektálásának az öröme...
Dátum: 2009.08.12. 17:06:19
Mint ahogy Khetty esetében nem utal a távozására eddig semmi, úgy a szemtágulás téged is elérhet, ha elolvasod Tierga aláírását itt. De mélyebben én sem másznék bele a dologba...
Dátum: 2009.08.12. 16:58:35
Idézet: Darksol - 2009.08.12. 15:30:48
mod: az 50.-es hozzászólás pedig Khettyé, aki MÉG nem Tyrant-tag, bár (ha a játékvezetés támogatja a felvetésünket) könnyen azzá válhat...
Vagy a a másik verzió szerint, -ha támogatja a JV a bővítést, ha nem- Tierga pókká...
Minden érmének két oldala van, ezt se hagyd ki a számításból.
mod: az 50.-es hozzászólás pedig Khettyé, aki MÉG nem Tyrant-tag, bár (ha a játékvezetés támogatja a felvetésünket) könnyen azzá válhat...
Vagy a a másik verzió szerint, -ha támogatja a JV a bővítést, ha nem- Tierga pókká...
Minden érmének két oldala van, ezt se hagyd ki a számításból.