Hozzászólások - gabcsi
Dátum: 2009.01.29. 14:38:28
Már megy az építés ezerrel. 

Dátum: 2009.01.29. 11:04:04
Én még nem találkoztam vele (Diabolo).
Dátum: 2009.01.28. 17:59:58
Sziasztok!
Az én kvíz kérdéseim 80 %-a sport volt, egy ideig még próbáltam a google-va, de végül feladtam és csak nyomkodtam találomra a gombot.
Az én kvíz kérdéseim 80 %-a sport volt, egy ideig még próbáltam a google-va, de végül feladtam és csak nyomkodtam találomra a gombot.

Dátum: 2009.01.24. 12:53:42
Már beregisztráltam, csak még nem volt időm mindent elolvasni.
Dátum: 2009.01.24. 12:39:46
Akkor bocsi. Itt a fórumon van fenn? Mert akkor elsiklottam felette. 

Dátum: 2009.01.24. 12:29:56
Sziasztok!
Nem tudom meg van-e már a szövi neve a világ3-on, ha igen akkor bocsi, hogy belekotyogok, de ha nem akkor egy ötlet: Éjlények Kegyes Urai.
. Egyébként látom termékeny volt a tegnapi nap az írások szempontjából úgy, hogy megyek is olvasni. 
Nem tudom meg van-e már a szövi neve a világ3-on, ha igen akkor bocsi, hogy belekotyogok, de ha nem akkor egy ötlet: Éjlények Kegyes Urai.

Dátum: 2009.01.23. 21:52:06
Köszi.
Majd beállok a sorba.

Dátum: 2009.01.23. 21:41:55
Sziasztok! Én Khetty Napkapu Szövetségében játszom, a nevem ott Diabolo és a 3. világon is szeretném egy jó csapatban élvezni a játék örömét. Khetty mondta, hogy itt már folyik a szervezkedés és esetleg csatlakozhatnék én is.
. Bátorkodhatnék jelentkezni az alakuló - élőholt, vámpír, vérfarka, stb. - klánba?

Dátum: 2009.01.22. 13:43:00
Mi ez, ha nem speciális kérdés???
Mennyi az Ausztráliai szitakötő(Austrophlebia costalis) talajhoz viszonyított repülési sebessége?
55 km/h
153 km/h
33 km/h
98 km/h
Mennyi az Ausztráliai szitakötő(Austrophlebia costalis) talajhoz viszonyított repülési sebessége?
55 km/h
153 km/h
33 km/h
98 km/h
Dátum: 2009.01.14. 17:45:46
Ez milyen kvíz kérdés?
Szerinted a Ronald nevű játékos nyomorék?
A válasz az lett volna, hogy nagyon.
Valaki érti ezt?
Szerinted a Ronald nevű játékos nyomorék?
A válasz az lett volna, hogy nagyon.
Valaki érti ezt?
Fagyos csend honolt a csarnok falai között. A Smaragd Rend tagjai, mind a tizen egy hatalmas kőasztal körül foglaltak helyet és smaragdtűzben égő szemeiket vezetőjükre, Kayrac smaragdszemre szegezték, várva, hogy folytassa mondanivalóját:
- Barlangunk úgy látszik nem vonzó a tanoncoknak. – dörgő hangja visszhangot verve verődött vissza a komor falakról – Már túl kockázatos messzebbre merészkednem a keresésükre, túl vonzó célpont vagyok egyedül.
A többiek egyetértően horkantak fel.
- Így viszont magunknak kell megbirkózni fokozódó nyomással. A háborúk egymást érik, egyre gyengülünk, mert energiáink nagy részét a barlangrendszer helyreállítására kell fordítanunk, hogy ne maradjunk védtelenek. – folytatta a Vezér.
Ragyogó zöld szemeit végighordozta hű társain.
- Megértem, ha valaki már megbánta múltkori döntését, hogy nem a felajánlott csatlakozás mellett döntött, aki akar, elmehet, nem tartóztatom.
- Együtt hoztuk a döntést és együtt is viseljük a következményeit! – emelkedett szólásra Diaboló a Rend tagjai közül a második legerősebb mágus. Nyúlánk alkatát még vékonyabbá tette a csontjaira feszülő ezüstszínű bőr, mely fémes külsőt kölcsönzött a valamikor talán vonzó férfinak. – Reménykedjünk, hogy hamarosan változni fog a helyzet és a kezdeti háborús lelkesedés csillapodni fog. Akkor talán a tanoncokat sem riasztja majd a környék.
Az asztal körül ülő többi végzetúr: Heian La’Oberon, Lord Diablo, Andy, Hajnalea, Triud, Zsobig, Majden és Prince, mind felálltak és biztosították vezetőjüket, hogy kitartanak mellette a végsőkig.
A zajos megnyilvánulásnak Diabolo vetett véget, aki csendre intette őket és a távolba révedt.
- Jön valaki! – a hirtelen támadt csendben mindenki feszülten várta a folytatást – Egy Végzetúrnő! – de a hirtelen fegyverük után kapó társainak megálljt parancsolt felemelt keze – Smaragd mágus, és egyenesen ide tart.
Kayrac smaragdszem intésére a díszbe öltözött csapat a csarnok közepén bugyogó – a Lélekkutat rejtő – forrásnál gyülekezve várta a váratlan vendéget.
Mikor a picit bizonytalankodó Végzetúrnő elérte a barlang bejáratát Kayrac smaragdszem telepatikusan szólította meg és miután a nő azonosította magát, beljebb invitálta.
Mikor a fázósan köpenyébe burkolódzó Úrnő előttük állt, látták rajta a borzongást, melyet előholt mibenlétük váltott ki, de azt is látták, hogy büszkén kihúzza magát és hamar úrrá lesz pillanatnyi gyengeségén.
- Miért jöttél? – hangzott a kérdés vezetőjük részéről.
- Ajánlatot hoztam, mely mindkét félnek előnyös lehet. – felelte a már ismét határozott nő, aki a Napkapu Szövetség vezetőjeként érkezett hozzájuk.
Az ajánlat kedvezőnek tűnt, és a különleges kapocs folytán, ami összekötötte őket, érezték, ahogy Kayrac smaragdszem is hajlik a megegyezés felé. Hang nem hallatszott és a külső szemlélő az egészből semmit nem látott, de már meg is vitatták a másik Szövetség által eléjük tárt lehetőséget. A döntés megszületett. Egy feltétellel....
- Mindenki? – ez volt a legfontosabb kérdés.
- Mindenki! – mondta ki az utolsó szót a Khetty nevű végzetúrnő.
Nem volt szükség külön utasításokra, a tíz különös mágus összeszedte holmiját, a Lélekkútban tárolt energiáikat ideiglenesen tíz smaragdkristályba sűrítették, hogy mindenki leróhassa majd a csatlakozáshoz szükséges adományát, majd Khetty úrnő vezetésével útnak indultak.
- Barlangunk úgy látszik nem vonzó a tanoncoknak. – dörgő hangja visszhangot verve verődött vissza a komor falakról – Már túl kockázatos messzebbre merészkednem a keresésükre, túl vonzó célpont vagyok egyedül.
A többiek egyetértően horkantak fel.
- Így viszont magunknak kell megbirkózni fokozódó nyomással. A háborúk egymást érik, egyre gyengülünk, mert energiáink nagy részét a barlangrendszer helyreállítására kell fordítanunk, hogy ne maradjunk védtelenek. – folytatta a Vezér.
Ragyogó zöld szemeit végighordozta hű társain.
- Megértem, ha valaki már megbánta múltkori döntését, hogy nem a felajánlott csatlakozás mellett döntött, aki akar, elmehet, nem tartóztatom.
- Együtt hoztuk a döntést és együtt is viseljük a következményeit! – emelkedett szólásra Diaboló a Rend tagjai közül a második legerősebb mágus. Nyúlánk alkatát még vékonyabbá tette a csontjaira feszülő ezüstszínű bőr, mely fémes külsőt kölcsönzött a valamikor talán vonzó férfinak. – Reménykedjünk, hogy hamarosan változni fog a helyzet és a kezdeti háborús lelkesedés csillapodni fog. Akkor talán a tanoncokat sem riasztja majd a környék.
Az asztal körül ülő többi végzetúr: Heian La’Oberon, Lord Diablo, Andy, Hajnalea, Triud, Zsobig, Majden és Prince, mind felálltak és biztosították vezetőjüket, hogy kitartanak mellette a végsőkig.
A zajos megnyilvánulásnak Diabolo vetett véget, aki csendre intette őket és a távolba révedt.
- Jön valaki! – a hirtelen támadt csendben mindenki feszülten várta a folytatást – Egy Végzetúrnő! – de a hirtelen fegyverük után kapó társainak megálljt parancsolt felemelt keze – Smaragd mágus, és egyenesen ide tart.
Kayrac smaragdszem intésére a díszbe öltözött csapat a csarnok közepén bugyogó – a Lélekkutat rejtő – forrásnál gyülekezve várta a váratlan vendéget.
Mikor a picit bizonytalankodó Végzetúrnő elérte a barlang bejáratát Kayrac smaragdszem telepatikusan szólította meg és miután a nő azonosította magát, beljebb invitálta.
Mikor a fázósan köpenyébe burkolódzó Úrnő előttük állt, látták rajta a borzongást, melyet előholt mibenlétük váltott ki, de azt is látták, hogy büszkén kihúzza magát és hamar úrrá lesz pillanatnyi gyengeségén.
- Miért jöttél? – hangzott a kérdés vezetőjük részéről.
- Ajánlatot hoztam, mely mindkét félnek előnyös lehet. – felelte a már ismét határozott nő, aki a Napkapu Szövetség vezetőjeként érkezett hozzájuk.
Az ajánlat kedvezőnek tűnt, és a különleges kapocs folytán, ami összekötötte őket, érezték, ahogy Kayrac smaragdszem is hajlik a megegyezés felé. Hang nem hallatszott és a külső szemlélő az egészből semmit nem látott, de már meg is vitatták a másik Szövetség által eléjük tárt lehetőséget. A döntés megszületett. Egy feltétellel....
- Mindenki? – ez volt a legfontosabb kérdés.
- Mindenki! – mondta ki az utolsó szót a Khetty nevű végzetúrnő.
Nem volt szükség külön utasításokra, a tíz különös mágus összeszedte holmiját, a Lélekkútban tárolt energiáikat ideiglenesen tíz smaragdkristályba sűrítették, hogy mindenki leróhassa majd a csatlakozáshoz szükséges adományát, majd Khetty úrnő vezetésével útnak indultak.
Dátum: 2009.01.02. 12:12:53
Igen. Nagyon lelassult ajáték, csak nehogy megint szerver leállás legyen a vége! 

Dátum: 2008.12.28. 15:48:22
Én is úgy látom, hogy nagyon sok a speciális tudást igénylő kérdés, és nagyon kevés az igazi általános műveltséget érintő. Nem igazán tartom szerencsésnek, hogy a válaszok nagy részét a google segítségével kell/lehet csak kikeresni, (és attol függ a siker ki milyen gyors) mert szerintem nem erről kéne szólnia ennek a kvíz olimpiának, hanem a tényleges tudásról.
Egyébként a kérdések elég gyakran ismétlődnek és ha az ember veszi a fáradságot és elolvassa/megjegyzi a helyes választ, ez is segít a későbbiekben, ezzel is tanul valamit, így később ehhez sem kell a google.

Dátum: 2008.12.09. 20:10:32
Még kiadó pár hely a Smarag Rend soraiban. Most 11-es szinttől várjuk jelentkezését azoknak akik szeretnének egy jó csapatban játszani, és ennek előnyeit is élvezni. Tégy egy próbát, jelentkezz rendünkbe, mert egyedül unalmasabb a játék és kimaradsz egy csomó érdekes dologból.
Dátum: 2008.11.23. 19:23:34
Sziasztok!
Szeretném felhívni a kóbor Végzeturak és Végzetúrnők figyelmét, hogy a Smaragd Rend újabb tagok felvételét hirdeti meg.
Szeretettel várunk mindenkit, aki veszi a fáradságot és elolvassa szövetségi oldalunkon a felvételi követelményeket. Nem kérünk vagy követelünk sokat, csak a minimumát annak, amit csapatjátékosként vállalnod kell.
Állj közénk és megtapasztalhatod , hogy egy összetartó társasággal mennyivel élvezetesebb a játék.
Üdvözlettel: Villám
Szeretném felhívni a kóbor Végzeturak és Végzetúrnők figyelmét, hogy a Smaragd Rend újabb tagok felvételét hirdeti meg.
Szeretettel várunk mindenkit, aki veszi a fáradságot és elolvassa szövetségi oldalunkon a felvételi követelményeket. Nem kérünk vagy követelünk sokat, csak a minimumát annak, amit csapatjátékosként vállalnod kell.
Állj közénk és megtapasztalhatod , hogy egy összetartó társasággal mennyivel élvezetesebb a játék.
Üdvözlettel: Villám
Dátum: 2008.11.18. 13:34:25
A Smaragd Szövetségbe (VILÁG2) jelenleg még lehet jelentkezni, és gőzerővel építjük következő őrtornyunkat is. Lelkes tagokat várunk, akik vállalják a közös munkát és építést. Még nincsenek túl nagy különbségek a tagok szintjei között, ezért ha kezdő vagy és most jelentkezel még jó esélyed van felzárkozni a többiekhez.
Dátum: 2008.11.15. 20:12:24
A Smarag Szövetség a VILÁG 2-n várja leendő tagjai. Nincsenek nagy megkötések, de a legfontosabb, hogy legyél aktív és igyekezz felzárkózni a többiekhez.
Dátum: 2008.10.01. 15:45:15
Bocsi, elnéztem a pontokat.
Dátum: 2008.10.01. 15:43:01
3. szintű végzetúr vagyok és összegyűjtötte az energialövedékre a lélekenergiát, de nem tudom megvenni. Van olyan, hogy VP költség 10. Mit tudok tenni?
Dátum: 2008.09.30. 09:59:13
A küldetésben az a feladat, hogy ejtsek el 3 kis szörnyet, de akármit levadászok, még mindig azt írja, hogy 0 szörnyet ejtettem el. Akkor mit jelent a a kis szörny?