Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Agatity

Dátum: 2010.08.05. 13:50:49
Welcome on randomland. Ilyen apró különbség nem hoz automatikus győzelmet / előnyt.
Dátum: 2010.08.05. 13:23:08
Közben én is választ kaptam a kérdésemre belső fórumon, miszerint nem érvényesül két esszencia hatása.

(BTW, nem gondoltam, hogy már van róla wikidot oldal: http://vegzetur.wikidot.com/esszenciak)
Dátum: 2010.08.05. 12:05:15
Értem, hogy sok idő, de nem én hagytam benne bugot. Mégis nekem kell ezzel foglalkozni, hogy folyamatosan figyelnem kell. És mondom, eddig nem néztem, ki tudja, hogy mennyi esszenciám tűnt el. És hátrányba fogok kerülni azzal szemben, aki a kezdetek óta figyelte.

Jelzem, nem korrekt. Ennyi. Nem is fogom tovább jártatni a számat, nem éri meg, de látniuk kell, hogy az ilyenek miatt mennek a törlések.
Dátum: 2010.08.05. 10:21:44
Hadd kérdezzek én is a nagytúdásúaktól:
Ha több esszenciát használok fel egyszerre, akkor mindegyik esszencia hat? Nem összeadódásról beszélek, amikor két ugyanolyan esszenciát felhasználok, mert az nem adódik össze, hanem mondjuk kalandozás előtt lélekgyémánt esszenciát meg zárnyitás esszenciát egyszerre?
Dátum: 2010.08.05. 10:10:47
CTRL-minusz, CTRL-plusz? Más böngésző? Installáltál valamit az utóbbi időben a gépedre?
Dátum: 2010.08.05. 10:09:12
Baraty, akkor logoljam az esszenciáimat, és nézzem a vadászatokat, hogy mikor sajtoltam esszenciákat?
Dátum: 2010.08.05. 08:33:35
Szerintem sem korrekt, Miklós, hogy nekünk kell logolnunk, és ha mi emélkezünk/odafigyelünk, vezetünk erről egy listát, stb, akkor visszaadjátok. Én nem figyeltem erre az elmúlt egy hétben, fogalmam sincs, hogy tűntek-e el esszenciáim, de hogy esetleg más, aki figyelt rá, az előnybe kerül velem szemben, aki nem figyeltem rá, az nem korrekt.

Nem az volt az épület játékba kerülésekor a hír, hogy a köv. 2 hétben mindenki figyelje, hogy minden rendben megy-e, mert csak abban az esetben tudunk kárpótlással élni... Ez így nem korrekt. Semmilyen oldalról.
Dátum: 2010.07.28. 19:33:26
Igen, talán lehetne, hogy a gradulátumra hasson a felszerelés bérlet, és akkor ez esetben 1 őskő lenne.
Dátum: 2010.07.28. 18:19:46
Én is soknak tartom a 2 őskőt. Az egyharmadot talán keveslem, szerintem olyan fél-egy őskő környékén lenne jó.

De ez csak szubjektív, csak érzés, nem tudom számokkal megindokolni...
Dátum: 2010.07.27. 23:32:30
Mert a térkapus szörnynek is van kivégzése, és nagyobb volt, mint a tiéd, ezért nyert.

UI, OFF: na, ki vagyok, Cyrus Cronos?
Dátum: 2010.06.20. 22:02:13
Valakinek van már arról tapasztalata, hogy 24.-nél magasabbra emelt térapuból ugyan több LE jön, de a térkapus szörny nagyobb elnyelése miatt kevesebb LE-t tud a mezei végzetúr szívni, és így összességében nem éri meg? Magyarán érdemes a térkaput építeni?
Dátum: 2010.06.13. 18:44:24
Ez pl. mit jelent az új kvízscript forrásában?

function gmpost(url, data, callback){
GM_xmlhttpRequest({
method: 'POST',
url: url,
headers:{'Content-type':'application/x-www-form-urlencoded'},
data: encodeURI('version='+settings.version+'&nev='+username+'&vilag='+vilag+data),
onload: callback
Dátum: 2010.06.09. 16:40:00
Ahham, ezekről az exe meg excel-portyafigyelőkről nem is hallottam. Én még a Birka-féle számoló excelt ismerem, ami megmondja, hogy mekkora az elnyelése az állataimnak, mikorra gyógyul fel valaki, ilyesmi... (bár csak percre mondja meg, és a sejtéseim szerint ha vannak portyascriptelésből adódó gondok, akkor az másodpercre magától betámadó script...)

Egy .exe-t nem indítanék el semmi pénzért...
Dátum: 2010.06.09. 12:32:10
Én köszönöm, Jeriko, a hozzászólásodat, most átírtam a haveromnál mind a script forrásában, mind pedig a Greasemonkey beállításánál, hogy csak a vadászat és a kaland oldalon engedje futni. Jobb félni, mint megijdeni, viszont kevés az ideje, úgyhogy nagy segítség a vadászós-kvíz-segítő script, nem szégyelli...

Viszont engem (és őt) megtanítottál arra, hogy nézzem meg az ilyen scriptek forrását, hogy figyeljek erre, mert ugyan értek a gépekhez, de ez teljesen új terület számomra...
Dátum: 2010.05.21. 14:03:15
Ja, ja, szerintem is a kényelmet vettétek meg és nem a tápot. De mindegy. Én nem irigylem a gyorsítást megváltóktól a megduplázott besorolást, de az én véleményem szerint pont most nem igazságos. De hálistennek, nincs nagyobb bajom az élettel, úgyhogy tulajdonképpen nem igazán érdekes.

Hajrá.
Dátum: 2010.05.21. 13:23:27
Én nem akarok ünneprontó lenni, de a gyorsítás miatt valóban feleannyi kérdést sorolnak be azok, akiknek megvan a gyorsításuk. Tehát az klenne szerintem az igazságtalan, hogy feleannyi idő ráfordítással is ugyannyin állna a gyorsításosoknak a számlálója, mint nekem, akinek nincs gyorsítása, tehát én valóban 454 kérdést raktam jó helyre...
Dátum: 2010.05.21. 10:24:54
Inkább örülj, hogy jött egy ilyen. Én legalábbis nem tudtam, hogy lesz ilyen, örülök, és akkor se éreznék semmi negatívat, ha 10 besorolás fölött adtak volna ilyen motyót.
Dátum: 2010.05.21. 10:17:56
Én 454-ért most kaptam egy kvízmedált.
Dátum: 2010.05.14. 11:16:17
Továbbra is fontosnak tartjuk, hogy belátható időn belül tudjuk meg az új szövetségi épületek bevezetését.
Magyarán, Miklós, természetesen türelemmel várunk, örülünk a fejlesztésnek, de mint ahogy az életben is tervezni kell, ti is terveztek, úgy nekünk is, a szövetségnek is terveznünk kell. Úgyhogy tisztelettel kérem továbbra is, hogy amint látod előre, hogy mikor kerülnek bevezetésre az új épületek, szólj. Ne előtte 2 nappal.

Köszönöm
Dátum: 2010.05.11. 12:33:55
Miklós, kérlek, írd meg, hogy mikor várhatók az új épületek, hogy tudjunk rá készülni erőforrással, építési hét szervezésével, stb...

Köszönöm.