Hozzászólások - Csagary
Dátum: 2013.03.27. 17:48:51
ki volt nagyobb portyás akivel beszéltél?
Dátum: 2013.02.16. 19:21:05
Nem támadhatod a karaktert, mert már támadtad az elmúlt 60 percben.
10 ilyen egymás után............nagyon leült ez a topic,minden mással van foglalkozva,de ami a legfontosabb az a háttérbe megáll
10 ilyen egymás után............nagyon leült ez a topic,minden mással van foglalkozva,de ami a legfontosabb az a háttérbe megáll
Dátum: 2013.01.26. 12:10:08
már a 10. KH-st támadnám portyalistából,de vagy 60 percenbelül támadtam vagy 5ször támadták 3 órán belül ez egy kabaré főleg hétvégén és háborúba,így meg együtt................... nem az aukciós házat kellene piszkálgatni meg azon agyalni hogy 5000 AF pont fölött mit lehessen fejleszteni hanem ezt a többi ráér ezután is
Dátum: 2013.01.08. 09:38:29
akkor elvileg 2 problémánk van : kellene 1 KH reform és 1 kontinuumszűkítés javítás
Dátum: 2013.01.08. 08:23:07
akkor ha mindenképpen villogni akarnék akkor utána összevonnám a V1 és V2 világokat
Dátum: 2013.01.07. 21:42:12
a tudás könyve utáni -5 perc is bezavar,főleg a háborúba................55 perc után fölbukkan az ellen,de csak 1 óra után lehet újra támadni
a portyalista gyorsításhoz 1 ötletem lenne: rengeteg inaktív karakter van akinél hónapok/évekóta nem jártak ,ki kellene venni belőlük pl ameddig nincs bajnoki (7.szint) egyből fele karaktert kellene végig nézni a szűréskor
a portyalista gyorsításhoz 1 ötletem lenne: rengeteg inaktív karakter van akinél hónapok/évekóta nem jártak ,ki kellene venni belőlük pl ameddig nincs bajnoki (7.szint) egyből fele karaktert kellene végig nézni a szűréskor
Dátum: 2012.12.12. 20:50:26
az utolsóelőtti sorba van 1 olyan hogy vásárolj stimulátort.................familiáris nélkül miért nem lehet megvenni?ez nem bug?nem lehetne nerfelni?nem elég hogy akinek nincs ,az haszontalanul dob ki 10 őskövet,hanem még drágábban tudja megcsinálni
Dátum: 2012.10.03. 05:50:12
pár ötlet a célponthiány javítására (főleg nagyoknak):
KH 2 felé vétele (párosszámű klónok/páratlan számú klónok)
új épület a KH-t háborúba sűrűbben lehet támadni (30/35 perc) ez lehet több épület és elég drága is mivel ezt tényleg csak a szigorú TOP-nak (50-100 játékos) érdeke
megengedni a KH-n a 3 óránbelül 5ször több támadást
én a 15% alá ütést se hagynám meg
KH 2 felé vétele (párosszámű klónok/páratlan számú klónok)
új épület a KH-t háborúba sűrűbben lehet támadni (30/35 perc) ez lehet több épület és elég drága is mivel ezt tényleg csak a szigorú TOP-nak (50-100 játékos) érdeke
megengedni a KH-n a 3 óránbelül 5ször több támadást
én a 15% alá ütést se hagynám meg
Dátum: 2012.09.26. 20:44:36
komolyan azért nincs világok közötti összevonás (itt szigorúan a V1 és V2 ről van szó ,mert a többinek eltérő szabálya van) hogy az a pár top karakter akit eddig nem tudtak megverni ezután se kapjon ki? a többi több 100 játékost kellene inkább nézni hogy nekik jó legyen/lenne...................és nem kell kikapcsolhatóvá tenni,hanem össze kell rakni a 2 szervert és kész
Dátum: 2012.09.26. 20:06:17
mi van ha a segítségnyujtást fix időre lehetne adni mint a pihenést?
vagy figyelni hogy amelyik kari sokáig ad kezet azt egyszerűen zárolni................
vagy figyelni hogy amelyik kari sokáig ad kezet azt egyszerűen zárolni................
Dátum: 2012.09.19. 20:36:55
még van pár szint hogy elérjelek,majd karácsony környékén jelentkezek nem azért írtam hogy a jó kariddal,jól játszva szépen haladsz,inkább gratulálok hozzá......hanem hogy 1 topnak (Neked) kedvező és azt kihasználó dolgot állítasz be negatívan
Dátum: 2012.09.19. 20:26:06
ugyan ez a nerf az Eh-sok AFPontját is megdobta..............és a dupla AF pont 10%a az duplája a sima AF pont 10%ának
Dátum: 2012.09.19. 20:00:46
bármennyire is ellenzed a lassítást,élvezed az előnyeit,lett heti +1 ellenfeled,aki a szintkülönbség miatt jóformán esélytelen veled szembe bármennyire is erős a környékén...............arra meg kiváncsi lennék hány ellenfeled van akit 50%ba(min 30-40K ÉP) 3-4 kör után kivégzed
Dátum: 2012.09.19. 19:41:26
azért írtam mert az EHs portya 0 idő ráfordítással fix LE,akinek nincs ideje/tehetsége portyázni annak tökéletes.....................látom a toprablókat talán 2-3 VFs van a top25be,ebből a 22-23 emberből jó ha fele rabolt 10M-t EHn fölül............
az hogy kinek éri meg ?az emberek nagy többsége azért játszik mert nyerni szeretne,a 10-20-30-40 es kariknak van célpontja (mégha nem is mind aktív) és szerintem nem is nagy kaland nagyobbakkal agyonveretni magát,viszont lefelé azért mindig találni célpontot e nélkül is......akinek nincs ellenfele és ezálltal nőne ellenfele az a TOP,ha kamra van akkor még a bevétel is nőne tőle,ha 60% os ÉPbe be lehet ütni akkor ez küldizni is ragyogó nektek(130 as szint körül már 40-60K ÉPk vannak)...de ki örül neki ha Craslog 20-30 szintről agyon veri és még (max ) 20% ÉPjét is elviszi,majd jönnek még a többiek is........elég baj az hogy lelassultatok és egyre többek érnek be benneteket és 16-18 szintről tudtok támadni lefelé és ütitek agyon aki eddig normálisan haladt de nagyon messzire voltatok tőle ,de most hirtelen ütőtávba kerültetek
az hogy kinek éri meg ?az emberek nagy többsége azért játszik mert nyerni szeretne,a 10-20-30-40 es kariknak van célpontja (mégha nem is mind aktív) és szerintem nem is nagy kaland nagyobbakkal agyonveretni magát,viszont lefelé azért mindig találni célpontot e nélkül is......akinek nincs ellenfele és ezálltal nőne ellenfele az a TOP,ha kamra van akkor még a bevétel is nőne tőle,ha 60% os ÉPbe be lehet ütni akkor ez küldizni is ragyogó nektek(130 as szint körül már 40-60K ÉPk vannak)...de ki örül neki ha Craslog 20-30 szintről agyon veri és még (max ) 20% ÉPjét is elviszi,majd jönnek még a többiek is........elég baj az hogy lelassultatok és egyre többek érnek be benneteket és 16-18 szintről tudtok támadni lefelé és ütitek agyon aki eddig normálisan haladt de nagyon messzire voltatok tőle ,de most hirtelen ütőtávba kerültetek
Dátum: 2012.09.19. 18:41:57
VFel simán lehet érdemben portyázni ,bármennyire is elvagyunk nyomva,csak kicsit ügyesebbnek kell lenni mint aki lusta (EH-s).
Ez a szubplazmát így elolvasva nem értem kinek jó?talán a top pár embernek és azoknak akik a szinteket lépik észnélkül,de fejlődni nem fejlődnek csak lassan.............igazat adok az előttem szólónak,inkább a KH-t kellene kiterjeszteni ,ha lehet több klánba........
A világok közötti átjárást már régen meg kellett volna lépni (legalábbis a V1 és V2 között),akár úgy is mint a KH hogy kikapcsolható legyen,akár összevonni a 2 szervert .
Ez a szubplazmát így elolvasva nem értem kinek jó?talán a top pár embernek és azoknak akik a szinteket lépik észnélkül,de fejlődni nem fejlődnek csak lassan.............igazat adok az előttem szólónak,inkább a KH-t kellene kiterjeszteni ,ha lehet több klánba........
A világok közötti átjárást már régen meg kellett volna lépni (legalábbis a V1 és V2 között),akár úgy is mint a KH hogy kikapcsolható legyen,akár összevonni a 2 szervert .
Dátum: 2012.03.14. 21:54:32
nem biztos......55ös szingu és +11Tp vadászatonként van Yagaminak,tartani vele a tempót is kemény,nemhogy übereleni
Dátum: 2012.03.14. 21:35:19
mi lenne ha kicsit barátságosabban közelítenénk meg ezt a tömörülést? a V1en most 175.szintnél tartunk ,onnantól kezdve be lehetne vezetni 1 olyat hogy minden szinten teljesíteni kell 1 próbát (ez lehet változó nem kell mindenkinek ugyanaz) : mondjuk Yagaminak ez lenne az első : csak akkor mehetsz tovább ha Drakinnak adod 800csp-d......ő természetesen megkapja a 800csp után a LE-t ,de tp nélkül és gondolom a szöviküldihez egy szintet le lehetne vonni a megcsinálandó szintből ha kész 1 próba,így ő se marad le a jutalomról,de kicsit csökken az előnye is,jön Ariel lehet neki már 700 is elég,és jön a top50 Pöttöm Panna neki már az lesz a küldi hogy 100 cspt vadássz el 1 nap
Dátum: 2012.01.19. 19:58:23
biztos valamit félreértek,vagy elkerülte a figyelmemet..................de akik a kezet adják,néha vadásznak és szerencsét fejlesztenek és mellesleg építőrabszolgaként mindennap manakonstrukcióznak,így be se szürkülnek/nem inaktívak
Dátum: 2012.01.10. 19:35:24
akkor aki nevez az tudja ütni az új KH-t,aki nem nevez az meg tudja ütni a sima KH-t (mivel ők nem neveznek)?
Dátum: 2012.01.10. 18:28:48
akkor lesz ugye 1 új KH-csapat az eventre,és a régi KH-val mi lesz? ők is lesznek?Háborúzni lehet az event alatt?ők egyáltalán addig hová taroznak az eventezőkhöz vagy a nem eventezőkhöz?