Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Kyle

Oldal: 12
Dátum: 2009.02.23. 15:24:30
Idézet: bonca - 2009.02.23. 07:42:18
Lehetne kérni születési dátumot, de végülis mindenki azt ír oda amit akar, nem? Ellenőrizni úgy sem lehet.

Lehet hogy az lenne hogy azt ír oda amit akar, de egy óvodás csak nem fog hazudni...
Vagy nem is tudom egy olyan kérdést beletenni ami 8.-as tananyag. XD ez hülye ötlet...
Na mind1 valahogy csak meg lehetne oldani.
De végülis nem érdekem csak néha érdekes az amit már írtam fentebb.:Idézet: Kyle - 2009.02.21. 21:13:27
Találkoztam portyán olyan PRÉMIUMOS 11 éves gyerekkel hogy amikor leütöttem akkor rámírt hogy haggyam már békén mert tényleg 11.
Dátum: 2009.02.22. 00:20:00
Ezek nagyon jó ötletek bár lenne 1-2 ami elég necces.

Am. ezt inkább a Vélemények a játékról vagy a Várható fejlesztések topic-ba kellett volna írnod de sztem nem gond hogy ide írtad ígyis elég sok off van itt de ennek legalább van értelme!
Dátum: 2009.02.21. 23:06:19
Nah bocs hogy Dula posztolok, de ez külön tartozik:

Szerintem olvasta/olvasni fogja még pár játékos az Akadémia topic-ban leírtakat.

Ezún szeretném megkérdezni hogy: A játéknak hány adminja van?
Merthát az olvasottak alapján kéne egy kis kiegészítés az admin létszámnak.
Nem is tudom esetleg egy felhívást is ki lehetne írni hogy Adminfelvétel van.
Már előre is bocsánatot kérek ha olyasmit írtam amit nem kéne de ez már nagyon eldurvult.
Dátum: 2009.02.21. 21:51:22
Idézet: Miklós - 2008.12.20. 08:38:37

A megvalósult fejlesztéseket kitörlöm, átkerülnek a Hírek topicba!

Közeljövőben várható fejlesztések
- Akadémia. Ez az új szövetségi épület lehetővé teszi újabb szövetségi épületek fejlesztését, és a tanulás további növelését, új szakértelmek elsajátításával.
- Pusztitás citadellájának semlegesitése növelje a szerencsét, és lélekkútból is lehessen "épiteni".
- A háború csarnoka.
- Szövetségi listán jelölni, hogy ki nem építette még be a lélekkutat.
- A kennelt kicsit rugalmasabbá akarjuk tenni, hogy megérje magasabb szintre épiteni.

Hosszabb távon várható fejlesztések (nem feltétlenül ebben a sorrendben)
- Aukciós tárgy, ahol egyedi tárgyakat és real-world ajándéktárgyakat vásárolhatsz árverésen.
- Szövetségi küldetések.
- Térkapuból 30. szint felett essenek nyakláncba és gyűrűbe illeszthető fókuszkristályok.
- Barátságos portyázás: nem harcolsz a meglátogatott végzetúrral, hanem szakértelmeiteket méritek össze. A győztes LE-t és TP-t kap, és állatának morálja is nő.

További, "talán" ötletek
- Weboldal skinnelés
- Szövetség névváltoztatás indokolt esetben, őskőért.
- Korábbi epikus ellenfél ismételt megölésének lehetősége.

Az utóbbi 3 javastalt tényleg jó ötlet lenne. Az első pár fejlesztésből pedig a Térkapus fejlesztés lenne a legjobb. Ezek mikorra várhatóak a játékban?
Dátum: 2009.02.21. 21:13:27
Idézet: Izisz - 2009.02.21. 15:40:42

ne tudjon beiratkozni az ovodas is.........
kene kerni születesi datumot......

Szerintem nem rossz ötlet habár a fogalmazáson sztem lenne mit csiszolni.
Am. teljesen igaza van Izisz-nek: Találkoztam portyán olyan PRÉMIUMOS 11 éves gyerekkel hogy amikor leütöttem akkor rámírt hogy haggyam már békén mert tényleg 11. Na BOCS de sztem most akk. minek játszik egy csatákra egyensúlyozott játékkal?
Dátum: 2009.02.20. 23:45:46
Idézet: Mortimer - 2009.02.20. 12:33:11
Nézd csak meg a Lélekszipolyozókat, szinte mind az, milliós rablással, és 30. szint alattiak.

Figyi ha valaki tud akkor tud ezellen semmit nem tudsz csinálni...
Dátum: 2009.02.20. 10:54:01
Idézet: Mortimer - 2009.02.20. 10:01:58
. Egy 70-142 sosem fog 106-ot sebezni, vagy 70, vagy 142 lesz belőle.

Hát sztem meg nem mert én 2 csatából teljesen különbözőt csaptam a vrázslatommal (igaz kicsit még alasony szinten vok): nekem megvan a méregfelhő amivel 13-38-ig csapok a leírása szerint de amit te írtál azt az hogy vagy 13-at vagy 38-at csapok és ehhez képest csaptam 2 csatában 7-et és 28-at.
Dátum: 2009.02.19. 13:01:27
De mi értelme van annak hogyha ide fórumba beírjuk attólmég az a játékból nem törlődik, és ha úgyis több mint 100.000 van akk. még azokat megkeresni se könnyű.
Dátum: 2009.02.19. 10:31:13
Idézet: Lanmandragoran - 2009.02.14. 22:00:24

Ja, ami azt illeti, fix létszámú értékelői gárda már most is létezik, kvízadminnak hívják őket, és a játékosok csak akkor kapnak értékelésre kérdéseket, ha annyira felgyülemlett a beküldött kérdések száma, hogy ez a gárda éppen nem bír vele, és 100 feletti az értékelésre váró kérdések száma.

Már bocs, de ha van ilyen gárda akk. a leírtak alapján és ami van szabályzatba akkor miért is nem törlik pl. az évszámos kérdéseket?? meg a többi nagyon okos kérdéseket??

Ami azt illeti aki csak ilyen kérédst tu feltenni az inkább ne tegyen fel kérdést...
Dátum: 2009.02.18. 15:25:13
Hello! lenne egy olyan javaslatom hogy a vadászatnál ugye vannak kvízkérdésre vonatkozó küldetések és már 2 szint óta csak azért nemtom megcsinálni ezt a feladatot mert a 7-9. kérdés mindig olyan nagy okosság amit értékelnem kell. ezzel nem lenne semmi gondom de mint a végzetúr wikin is írva van a segítségnél jó lenne egy olyan megoldás hogy ha megszakítom a vadászatot és újraindítom ne ugyan azt az okos kérdést tegye fel a game. Nagyon jó ötlet lenne mert így elég nehéz megcsinálni és már hajam sincs sok...
Dátum: 2009.02.18. 11:58:13
Idézet: Miklós - 2009.02.07. 22:56:16
Részvétem Viktor

A portya minusz rendszer változását nem tervezzük. Egy közepesen tápos karakter most is tud simán 5-öt portyázni egymás után, és talál legyőzhető ellenfelet -30%-kon.

Lehet hogy már késői a hozzászólásom és lehet h. ezért negatív pontozást is kapok, de szerintem aki teljesen tápos portyás az géphez van kötve és a szintemen majdnem én vok a legjobb így se tudom még néha a -20%-al ütni a másikat (sőt van hogy még negatív% nélkól is elver egy igen gyenge karakter, de ez most mind1) szerintem jobb lenne egy olyan megoldés hogy mondjuk lenyomok 5 portyát fáradtság nélkül és a pihenési idő viszont nő mondjuk 2 órára.
Dátum: 2009.02.17. 14:51:56
Hát én megomondom őszintén azért lettem csak portyás mert a vadászatból sok TP-t és kevés LE-t kapok, és ez fordítva van a portyázásnál. Szal ha egy portyást arra "kényszerít" a game h. vadásszak az...

De végülis igazatok van és (bár most lehet ego-nak néztek) szvsz nekem is, de bocs én nem akarok "vitatkozni"!
Dátum: 2009.02.17. 12:15:57
Idézet: Ricardo - 2009.02.17. 12:13:12
Aki csak portyázik az viselje a következményeit annak, hogy megakad a küldetésekkel. Senki nem kényszerít, ez egy döntés.

Ez is igaz és pl. nemtom h. te melyik utat választottad de most gondolj bele: ha pl. vadászos vagy te se szívesen csinálnál portyás feladatot amiben pl. 10 nagyobb szintű karaktert kell kiütnöd.
Dátum: 2009.02.17. 12:11:26
Most így hogy nincs semmi választási lehetőségem nemsoká meg is akadok(portyás vok) kb. 3 küldni és meg kell hogy álljak mivel biztos hogy nem fogok vadészni és kb. ennyi után már csak a 3 vadászós küldetésem lesz, ami pl. úgy néznek ki h. vadássz le xy nagy szörnyet stb.
Dátum: 2009.02.17. 11:50:35
De így van. Csak az a probléma ezze h. egyikük se csapott rám kb 10-nél nagyobbat varázslattal.
Dátum: 2009.02.16. 21:44:04
winnie köszi a választ. mingyárt írok 1-2 adatot 3 csatáról.

Xiphoid

Megmarad amíg meg nem változtatod a beállításoknál.

Winnie Tessék az adatok:
Rólam:
Erő: 28 (+1)
Támadás: 40 (+1)
Védekezés: 40 (+7)
Egészség: 25 (+3)
IQ: 27 (+6)
Mágia: 20 (+2)
Taumaturgia: 20 (+6)
Szerencse: 3

Állatom:
Skini (12. Szint) Az állat aktuális tárgya: bronzagyarak
+1 Sebzés

Fegyver:
Szint: 6
Sebzés: 7-29
Fókuszkristály: márványgömb
Erő: +1
Támadás: +1
IQ: +5
Taumaturgia: +5

Varázslat:
Szint: 7
Sebzés: 13-38
VP költség: 20
Hatása az ellenfélre: -3 Erő

pajzs:
Szint: 3
Fókuszkristály: izzó opál
Védekezés: +3
IQ: +1
Mágia: +2
Taumaturgia: +1
Varázslat elnyelés: +3

Páncél:
Szint: 2
Fókuszkristály: életgyöngy
Védekezés: +4
Egészség: +3
Varázslat elnyelés: +1

Róluk:
Ellenfél 1:
Tulajdonságösszeg: 140
Szakértelemösszeg: 0
Viselt tárgyak

Fegyver
szilmill varázstőr

Szint: 5
Sebzés: 5-20
IQ: +2
Taumaturgia: +2
Páncél
pikkelyvért

Ellenfél 2:
Tulajdonságösszeg: 159
Szakértelemösszeg: 11
Viselt tárgyak

Fegyver
szilmill varázstőr

Szint: 5
Sebzés: 5-20
IQ: +2
Taumaturgia: +2
Varázslat
energialövedék

Sebzés: 11-33
VP költség: 10
Páncél
orglingbőr vért

Szint: 4
Védekezés: +4
Pajzs
bőrpajzs

Szint: 2
Védekezés: +2

Ellenfél 3:
Tulajdonságösszeg: 177
Szakértelemösszeg: 22
Harcoló lény

Szöszi (4. Szint)
Az állat aktuális tárgya: bronzagyarak
+1 Sebzés
Viselt tárgyak

Fegyver
Yssuf tőre

Szint: 6
Sebzés: 9-31
Fókuszkristály: acélkristály
IQ: +5
Taumaturgia: +5
Varázslat
energialövedék

Sebzés: 11-33
VP költség: 10
Páncél
orglingbőr vért

Szint: 4
Fókuszkristály: védő opál
Védekezés: +5
Pajzs
kiégett rúnapajzs

Fókuszkristály: tűzopál
Mágia: +1
Taumaturgia: +1
Varázslat elnyelés: +3

Jah igen és mind Smaragd Hordai én meg gyémántos.
Remélem ennyi adat megfelelő és bocs a kisregényért...
Dátum: 2009.02.16. 20:49:27
Nekem lenne 1 olyan kérdésem, h ogy az miért van hogy egymás után 6x leütnek a SOKKAL gyengébb ellenfeleim portyában és nem hogy gyengébbek de szinte semmi felszerelésük se volt. Tudom, hogy nagy a random a game-ben de hogy ennyire? Am. ez nem az első alkalom volt...

Bocs ha nagyon béna, kezdő a kérdés, de azért légyszives ne pontozzatok le.
Dátum: 2009.02.16. 20:12:48
Ha már ekkora random van a game-ben és most h. így szóbajött az állatoknak a különleges képesség, és mint elöbb említette Gdd808, Byzon és még sokan: Nem kéne az állatoknak személyreszabott tulajdonság, hanem ki lenne találva mondjuk 30 képesség és randomra dobná a game.

De az tényleg poénos lenne ha lenne egy Jégférgem és pl. az acélkarmokat nem engedné használni

Még valami a küldikkel kapcsolatban:
Szvsz jobb lenne valami olyasmi lehetőség hogy akik portyások azoknak csak portyás feladataik vannak, azoknak akik viszont pl. csak vadásznak csak vadászos küldetéseik lennének. Ezt valami olyan megoldással lehet megoldani hogy a küldetések menüpontnál lenne egy olyan felugró kéréds ami erre kérdez rá.

(ki nem szeret ennyire? ha nem tetszek ne lepontozz hanem mond meg!)
Dátum: 2009.01.09. 21:07:15
végülis kicsivel bonyolultabb lenne de az LE-t meg így csak fejlesztésre kéne változtatni de Ok bocsi rossz ötlet volt.
Dátum: 2009.01.09. 20:52:00
Szerintem nem rossz ötlet ez a házasodós dolog, és még a születős se de akk. inkább szólna a game családnevelésről, mint gyilokról.

Am. nekem az lenne az ötletem ha még valami fizetőeszközt is kitalálnának a fejlesztők a game-be pl. a Lélekfutárt át lehetne cserélni Kereskedő nevűre és akk. valami fizetőeszközzel (nem LE-vel) lehetne a páncélt fegyvert stb-t venni. persze az őskő maradhatna.
Oldal: 12