Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Lord Zero

Oldal: 12345678
Csak h. legyen egy igazi VU-s jelentkezés is. Még nem találkoztam ennél jobbal

Csendes, magányos utazó áll a kapuk előtt bebocsátásra várva. A szél susogását csak egy pillanatra töri meg a sikoly, mely egy arra portyázó végzetúr ajkát elhagyja, midőn a kapu előtt álló alakra pillant.
Nem tudja, hogy most nincs mitől félnie... A hadúr ma nem vadászik. A hadúr csak vár... csendben... mozdulatlanul.

Ráér...

Hosszú még ez az élet, és előbb utóbb bejut a kapun...

Talán utóbb...

Renegade Lord jelentkezése V3-n a C.D.W.-be.
Dátum: 2011.03.24. 23:12:15
"Ja, és akkor ők még undorító módon ki is zsákmányolják a környezetüket, akár óránként porbadöngölve mindenkit aki él és mozog, csak hogy nekik jobb legyen.
Akkor hol is vannak a problémák, az igazságtalan előnyök, a kompenzáció"?

V3-on aztán annyira ki lehet zsákmányolni bárkit, h. el sem hiszem Ne vicceljünk már
Dátum: 2011.03.24. 23:07:38
A pók taktika a szabályos egy harci játékban, nem egy olyan relikvia, ami csak egy bizonyos rétegnek elérhető! Ezt hívják megkülönböztetésnek nálunk. Főleg h. nem úgy indult ez a világ, h. létezik ez az opció

Értelek titeket, h. véditek a bubit, de attól még ez egy társas játékban kivételezésnek számít

A mi taktikánkat bárki választhatja, s sok sikert kívánok hozzá. Nem lesz könnyű menet
Dátum: 2011.03.24. 12:27:54
"Sok alternatívája van" Hallgatlak ............ Csak a TK az alternatíva, de ott is csak gyémánt, és 40+-os kapunál!!!!
Dátum: 2011.03.24. 10:21:06
Szerintem is. Az is jó, ha van mellette más alternatíva. Az EH 30+ szinten botrányosan kevés sajnos. 65-70LE/TP, nem éri meg VF-ről váltani. AF ugye 60-tól van........ Kis szinten csak a TK ami tartani tudja az erő viszonyokat, de úgy meg szinte semmit sem fejlődsz
Dátum: 2011.03.23. 21:50:47
Most már érted?

Ezért írtam h. az állatok egy rossz példa. Mi ugyan olyanok vagyunk "kb." ha tetszik, ha nem. Pók-Bubis vadász ilyen téren majd ua. "keveset" költünk

Nem akarlak meggyőzni, mert úgy sem lehet, de azt lássátok be bubisok, ha ez túl nagy előny Ráadásul akkora safe van a karikon pluszba, h. minden egyes csata csak az ellenfélnek fáj, ha nyer, ha veszít. Függetlenül attól, h. ki a kezdeményező
Kicsi ez ilyen egyoldalú számomra. Megoldás nincs rá.....
Dátum: 2011.03.23. 19:15:49
Kösz,

Beszélek vele szerintem ő sem így gondolta a bubit
Dátum: 2011.03.23. 18:52:32
Kérdezd Sleeper Cell-t, vagy Lord Edmundot, v. Sylart, v............bárkit

Nem vagyok annyira erős, mint amilyennek lennem kéne, mert ez V3. Nincs ezzel semmi baj, mert a V3-as Lord azért "készült", mert ez a világ pók mentes világnak indult, s nem hagyhattam, h. kimaradjunk belőle

A bajnoki meg tényleg a -48/TÖ miatt van leginkább, de azért nézz körül 30-45 között, s meglátod h. nincs alternatíva a bubi ellen. Nem kell majd félnem a mínuszoktól, mert simán meg leszek bármelyiküknek, s nem csak én A TK., meg adott mindkét oldalnak, szal. az 1=1
Dátum: 2011.03.23. 18:45:25
Miattunk kezdte el? Ezt kicsit elnézted tesa

V3-ról beszélünk azért ezt tisztázzuk megint! V1, V2, nem zavaró a bubi!

Itt nem számottevő a pók taktika egyáltalán. Egy optimalizátor vadász is tud olyan stattot produkálni, mint amilyen a mienk. Az meg h. tömjek TP-vel játékosokat rendszeresen, csak azért h. lehessen bubim, nem fogom tenni. Jézusom, ezt végig gondoltad? Meghagyom neked, mert látom te élvezed
Dátum: 2011.03.23. 18:34:38
A másik Imi, h. nem szeretném a játékukat rombolni, mert kimondottan kedvelem őket amúgy! A legnagyobb bubisok, mind tapasztalt rókák V1-V2-ről, akikkel mondhatom, h. jóban vagyok, tisztelem, s elismerem őket!

Nem szeretnék nekik rosszat, de szeretnék nagyokat csatázni velük a bajnokin, ami így egyre nehezebb, s ahogy haladunk még nehezebb
Dátum: 2011.03.23. 18:13:36
A pókos nerfek, miért történtek szépen sorban? Miért?

Most valami hasonló a szitu. Túl nagy az előny, ami a bubival jár. Nem lehet semelyik másik taktikával hatástalanítani Nem nekik szeretnénk rosszat. Legyen mindenkinek elérhető, mint ahogy volt több mint 2 évig. Ne csak egy speciális (Gy/V) rétegnek.

A pókos létet mindenki választhatta, aki akarta, s a mai napig választhatná. Nincs kivétel
Dátum: 2011.03.23. 17:49:25
Úgy volt régen, míg nem volt bubi. Mindenki használhatta a program hibát, most csak egy speciális réteg tudja, s ez a legnagyobb baj vele.

Nem úgy sült el, ahogy ŐK gondolták
Dátum: 2011.03.23. 17:46:24
Köszi Akkor érthető volt azért, amit írtam, bár a végére kezdtem elveszíteni, h. honnan is indultunk!

Igen, a pókok költenek a legkevesebbet, bár V3-n azért a folyamatos prém, még egy póknak is széria felszerelés kell h. legyen. A másik meg h. kitartóan itt vagyunk veletek, s éljük meg az eseményeket nap, mint nap

V2-n beindultam ezerrel, már egy ideje, s 70-es leszek holnap, aminek nagyon örülök
Dátum: 2011.03.23. 17:36:09
Amúgy meg nem az én érvem

Viszont meglovagoltam másét(McMad), mint ahogy bárkiét ha jól érvel, s talán lesz hatása a V3-as bubi eltörlése érdekében
Dátum: 2011.03.23. 17:33:14
Miért is cserélgeted az állataidat? Azért mert sajtolsz, s graduval eszenciára teszel szert, nem? Ezt csinálja mindenki, aki vadászik, s a szövije felépítette a labort. Az h. cserélgeted az állataidat az jó a Behónak, de nem minden bubis tesz így, meg ennek sok köze nincs a bubihoz. Én ezt nem értem csak, h. miért ezzel példálózol?

Aki vadászik, s lényeket ejt el, az cserélgeti az állatait(van pár harci, meg v. 6-7 sajtolós állata), s költ TP-s cuccra, meg gradura. Ezt nem a bubisok teszik, hanem mindenki, aki vadászik!

Érted, h. mit nem értettem az elejétől fogva?
Dátum: 2011.03.23. 17:03:15
"Amit fentebb levezettem neked, hogy nem szenvedi el a Beho.
Csak épp az nem saját cuccra költi el adott kőmennyiséget, hanem az állatok cuccaira."

Állatok cuccaira mindenki költ! Ha sajtolás céljából fogod be, akkor azért, ha harcolni, akkor azért, szal nem értem ez h. jön ide.

Esetleg arra szeretnél kilyukadni, h. a bubis vadászok jobban tejelnek, mint az EH-sok? Ebben igazad lehet, de a normálisan játszó, vadászó, sajtoló, tömeghez képest viszont gyengébben. Ezért írtam h. PÓK-BUBI= kevesebb bevétel

nem is tudom h. jöttünk ide Engem nem érdekel h. ki mennyit költ a játékra.........., csak a V3-as bubival vannak gondjaim, ennyi
Dátum: 2011.03.23. 16:49:46
Nem vadászik? Ezt nem tudom hova tenni

Én arra szerettem volna kilyukadni, h. a pókok és a bubisok, mivel lassabban lépik a szinteket, bevétel kiesést okoznak a Behónak. Az h. kap TP-s cumót az állat v. sem, már nem a taktika része(azt mindenki csinálja, aki ismizik, s pörgeti őket)
Dátum: 2011.03.23. 16:42:00
PÓK-Bubi= bevétel kiesés! Ezt nem lehet megmagyarázni, szal te tévedsz!

Az h. a sajtolandó állatok TP-s cumót kapnak, annak mi köze van a dolgokhoz? Persze h. azt kapnak, s így jóval hamarabb lesznek 20-on, ami táp, s azért van rajta, nem?

Rossz példa volt. Szerintem.

Ha azt írtad volna, h. hajlandó vagy 6 kavicsot fizetni a bubiért, meg a lassításért/hét, azzal érvelhettél volna
Dátum: 2011.03.23. 16:01:03
Azért belátható, h. a pókok kapták a legtöbb nerf-et 3 év alatt. Mi is lett csorbítva a bubiban? Nagyjából semmi

Ne a lépett szintet nézd, hanem az időt/kavics. Mivel lassabban haladtok, ezért kevesebb cuccot vesztek sokkal, ergó kevesebb a havi bevétel. Ez nekem nem fáj, de a JV-nek lehet fog!
Dátum: 2011.03.23. 15:29:15
A Pókok után ti jöttök Csak h. szokjátok a nerfeket
Oldal: 12345678