Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - csati777

Háborús reformot akartok? Legyen a következő event a Szövetségek Viadala, ahol ugyanúgy eredményes lehetne egy kisebb szövetség is, ahogy a Zarknodos eseménynél az alacsonyabb szintűek is labdába rúghattak. Lehetne mondjuk a háborúzással trófeákat gyűjteni, a gyengébb szövetség legyőzése kevesebb trófeát jelentene, az erősebbé többet- a végén pedig a legtöbb trófea begyűjtője megkapná a medálját, a legeredményesebbek pedig arányosan kaphatnának jutalmat.
A Citadella buzerálása csak újabb indulatokat szülne.
Dátum: 2009.09.27. 10:51:36
Idézet: Csonti_himihumi - 2009.09.27. 01:27:34

Milyen hosszú a világ legrövidebb folyója?
[pár km]
[pár km]
0,5 km
0,04 km*

értelmezzük picit a dolgot, mert lehet, h én vagyok a gyökér:
a jó válasz 40 méter!!!!!!
az nem lehet folyó, a folyó már csak definíció alapján is elég komoly vízhozammal rendelkezik, és 40 méteren nem lehet eleget "termelni" maximum egy csermely lehet, de nem folyó

A világ legrövidebb folyója a "D River", Oregon államban. A Devil's Lake nevű tó vizét vezeti le a Csendes-óceánba, és ténylegesen 120 láb (37 méter) hosszú. NEM, nem csatorna, mert a csatornák mesterséges eredetűek, a folyó pedig természetes.
http://en.wikipedia.org/wiki/D_River
Egyébként elég speciális a kérdés, de érdekes- én bent hagynám.
Dátum: 2009.09.27. 10:22:01
Melyik űrhajó nem létezik a valóságban?
Endeavour
Atlantis
Enterprise*
Discovery

Tééényleg? Ez érdekes, lévén az Enterprise volt az első űrrepülőgép- aki nem hiszi, tekintse meg a Dulles Nemzetközi Repülőtéren kialakított National Air and Space Museum Steven F. Udvar-Házy- ról elnevezett hangárjában. Az idiótája írhatott volna Ezeréves Sólymot vagy Serenity-t is de csakazértse! Muszáj volt neki beírni a rossz választ.
Dátum: 2009.09.20. 15:30:47
Hogy hívják a Mortal Kombat főszereplőjét?
Sub-Zero
Kano
Scorpion
Liu Kang*

MINDEGYIK a főszereplője, mivel egy verekedős játékról van szó, amiben az összes említett karakter játszható. Talán ki kéne egészíteni Mortal Kombat FILM-re!
Nem ismerem az ügy hátterét, de a lényeg, hogy egy, a Végzetúr kezdete óta játszó player annyira felháborodott azon, hogy levámolták, hogy meglehetősen keresetlen szavakkal elküldte a támadóját a *****ba. Persze, ha ez először esett meg vele, akkor megértem- sokkoló élmény lehet. De a legtöbben már 1. szinten túlestünk ezen, és megtanultunk élni vele. Én még gratulálni is szoktam, ha valaki olyan szerencsés, hogy a Lélekkufár gomb megnyomása előtt egy pillanattal tud betalálni, és elvinni a vásárlásra szánt LE-m tetemes részét (Ugye, Eliteninje? Ugye?).
Dátum: 2009.09.17. 08:54:52
Ezt ne ide írd, hanem a Kvíz 4 topicba! A kérdések mindegyik világon ugyanazok.
Én sohasem süllyednék olyan mélyre, hogy ilyen hangvételű levelet írjak egy játékostársamnak. Még ha lenne rá lehetőség, hogy végleg megölje a karakterem, akkor sem. Dühöngenék, de megtartanám magamnak.
Hogy mindenki érezhesse a helyzet komikus voltát: az említett páciens 66. szintű, és a Ronin szövetség tagja...
Dátum: 2009.09.08. 14:26:15
Aha, csak fékezni ne nagyon akarj velük...
Az amcsik MOTORT nagyon tudnak építeni, aztán körégányolnak valami vacakot. Olyan középkori megoldások vannak vadonatúj amerikai autókon, hogy csak bámulok. Létraváz, dobfékek, száraz dörzskapcsolók... Mint az 50-es években. De az tény, hogy kényelmesek.
Dátum: 2009.08.30. 12:50:18
Szóval az a több százezer kidobott LE nem is izgat? Jó neked...
Dátum: 2009.08.30. 12:17:03
Mit ad a bíbor rúnapajzs?
+4 védekezés +6 varázslat elnyelés +3 támadás
+10 védekezés +1 elnyelés +2 varázslat elnyelés
+6 védekezés +4 varázslat elnyelés +2 mágia*
+6 védekezés +4 varázslat elnyelés +1 mágia

Ezek még mindig nem pusztultak ki? Törlést kérnék!
Dátum: 2009.08.30. 11:44:26
Ha jól értelmeztem, nem automatikus a dobási %, hanem ha tárgyat (gyógyital, varázsital) kapnál, ahelyett ennyi % esély van, hogy az ital helyett relikvia pottyanjon.

A random hatalmas úr. Én csak 3 napja (tehát a 2. fázisban) kezdtem el manózni a Világ 1-en, de a 77. után már mindkét relikvia megvan.
Dátum: 2009.08.30. 10:35:17
Ha a játék logikáját követjük, azonnal nullázódik az összes LE-töltésed és legyőzött manód.
Dátum: 2009.08.30. 09:40:26
A Portyagömb lenne az?
Szint: 30
Eggyel több alkalommal portyázhatsz egymás után anélkül, hogy hátrányod származna belőle.
Dátum: 2009.08.14. 09:34:07
Pont erről van szó! A PP-nek önmagában kevesebb az értéke, mint a kiégett őskőnek. Ha nem tudsz pozitív mérlegű portyákat hozni, akkor tulajdonképpen 0. A semmit becserélni valamire pedig ellentmond az anyagmegmaradás törvényének...
Dátum: 2009.08.13. 11:42:36
Ma reggel óta vadászat közben minden egyes új vadászatnál az alábbi Firefox hibaüzenetet kapom:
"Az oldal megjelenítéséhez a Firefoxnak olyan információkat kell küldenie, amelyek megismételnek egy korábbi műveletet (például egy keresést vagy egy rendelés megerősítését)."
Már máskor is kaptam ilyet, de csak menüpontra kattintáskor, vadászat közben soha.
Dátum: 2009.08.13. 11:23:28
Melyik képregény adaptóció az alábbi filmek közül?
Underworld
Angol beteg
Sin City*
Penge

Történetesen a Penge is előbb volt képregény, mint film. Javítást kérek!
Dátum: 2009.08.06. 10:33:16
Megjöttek az első eredmények. Vezetnek a Zafírok, húzzunk bele!
Remélem, azok, akik most húzzák a szájukat, akkor fogják majd igazán húzni, mikor valamelyik horda győz, és valami borzasztó jó jutalmat kap, ők meg a passzivitásuk miatt lemaradtak róla...
Dátum: 2009.08.06. 10:29:02
Úgy tudtam, a szinthuszárok pont hogy minél több TP-t szeretnének szerezni. Én vissza vagyok fogva, tehát nekem hátrány a sok TP- egyébként gyanítom, a manapilon szörnyére nem hat a visszafogott fejlődés sem.
Dátum: 2009.08.06. 10:20:04
A játék lassítására, hogy Miklósék el tudjanak menni nyaralni.