Ha csak PP-böl akarsz térképrészletet beszedni az ölég karcsú aktivitás... 350 kihívásért kaptam 3 darabot! vadászni is köll ám, bár nem kötelezö... De ha a csapatod 3. helyezése ellenére is jobb juti kell meg kell szerezni a plusszos jutikat.
Nekem mázlim van elsö a csapat, de vissza is eshet másodikra. Nem ülök most sem a babérjaimon hanem vadászgatok. A +1-es jutira valót már össze is szedtem.
Hozzászólások - ADZSI76
Dátum: 2013.04.22. 13:21:39
Az ésszerü keret nézöpont kérdése...
- Ha van pálcám havi 2 templom minimum 200 kavicsomba van. Most úgy néz ki 3 templom is belefér...
- Mivel alacsony szintü vagyok a kufárnál való kedvezményt adó cuccokat még nem tudtam megvenni. Gyüjtök az esszencia konverterre.
- Lötyi vársálás napi 4 kavics 120/hónap
Állatfelszerelések 11 blökire minimum 172/hónap. Nem számoltam utána pontosan mennyi szériát használok el egy hónap alatt. Két eresztést vettem most alapul.
- Feladatokra megint egy halom kavics, amit lehet dekrétummal kiváltok...
- Most itt vannak a napi ajánlatok, 2 tétel kivételével eddig mindent megvettem mert jól jön...
- Nem említem a szintlépésekkor az esetleges felszerelés vásárlást, ez egyértelmü.
- Eventekkor ilyen cuccos meg olyan, ami segítséget ad.
- Szerencsekerék 60/hónap
Nem vagyok egy olyan típus aki mindent megvesz, ezeket alapvetö dolgoknak tartom a karimnak. Alsó hangon elmegy a havi 10 rongy, ha nem Svéországban laknék, bizony nem költenék rá ennyi pénzt. Itt ez aprópénz, de otthon nem biztos hogy kerülne rá a "hatalmas fizetésekböl" amit keres az ember...
Maxos ajándékokért kifizettük az 5 rongyot és a kavics sem 1600 darabonként jött érte. Ne hari de a 20 rongy kicsit megfeküdte a gyomrunkat. Négyszeres áremelést csináltál a befizetésekért járó jutalmakért.
- Ha van pálcám havi 2 templom minimum 200 kavicsomba van. Most úgy néz ki 3 templom is belefér...
- Mivel alacsony szintü vagyok a kufárnál való kedvezményt adó cuccokat még nem tudtam megvenni. Gyüjtök az esszencia konverterre.
- Lötyi vársálás napi 4 kavics 120/hónap
Állatfelszerelések 11 blökire minimum 172/hónap. Nem számoltam utána pontosan mennyi szériát használok el egy hónap alatt. Két eresztést vettem most alapul.
- Feladatokra megint egy halom kavics, amit lehet dekrétummal kiváltok...
- Most itt vannak a napi ajánlatok, 2 tétel kivételével eddig mindent megvettem mert jól jön...
- Nem említem a szintlépésekkor az esetleges felszerelés vásárlást, ez egyértelmü.
- Eventekkor ilyen cuccos meg olyan, ami segítséget ad.
- Szerencsekerék 60/hónap
Nem vagyok egy olyan típus aki mindent megvesz, ezeket alapvetö dolgoknak tartom a karimnak. Alsó hangon elmegy a havi 10 rongy, ha nem Svéországban laknék, bizony nem költenék rá ennyi pénzt. Itt ez aprópénz, de otthon nem biztos hogy kerülne rá a "hatalmas fizetésekböl" amit keres az ember...
Maxos ajándékokért kifizettük az 5 rongyot és a kavics sem 1600 darabonként jött érte. Ne hari de a 20 rongy kicsit megfeküdte a gyomrunkat. Négyszeres áremelést csináltál a befizetésekért járó jutalmakért.
Dátum: 2013.04.22. 07:03:20
Természetesen a lóvéra megy... ez nem az üdvhadsereg... Írtad hogy ne a játékosokon hajtsa be... osztán meg azt is hogy mi tartjuk el! Szerinted kin kellene keressen ha nem azokon akik játszanak? Van ingyenes funkció is, de aki bele van már gabalyodva és haladni akar az fizet.
Az alapjában véve már tényleg megterhelö, hogy egyre több fizetös elem van. Miklós feszegeti a húrt, majd meglátja meddig mehet el... Nem csak a VU-ból él, lehet már unja és szép lassan úgy nyírja ki a játékot, hogy mi hagyjuk abba magunktól és ne neki kelljen csak úgy bejelenteni hogy ez van...
Ha pedig ennek ellenére is maradunk elegen, akkor pedig csak jobb lesz neki.
Az alapjában véve már tényleg megterhelö, hogy egyre több fizetös elem van. Miklós feszegeti a húrt, majd meglátja meddig mehet el... Nem csak a VU-ból él, lehet már unja és szép lassan úgy nyírja ki a játékot, hogy mi hagyjuk abba magunktól és ne neki kelljen csak úgy bejelenteni hogy ez van...
Ha pedig ennek ellenére is maradunk elegen, akkor pedig csak jobb lesz neki.
Dátum: 2013.04.21. 12:37:07
Jött egy új event is és nem lettek átírva a dátumok... Pedig csak pár kattintás lett volna megoldani.
Nekem még 5 hiányzik az egyel nagyobbhoz, alig potyog valami. 1 hét alatt ha tolná mindenki, a szorzók ellenére is simán nyerni kellene.
V3 Archaix csapatában lévök, alszotok? Így nem nyerünk, elolvadt az elöny simán legyaláznak minket 160 fövel kevesebben!
Dátum: 2013.04.17. 10:36:37
Bizony, jó pár talicska öskö belement a játékba... Nálam savanyúbb emberke nem is volt emiatt! Valszeg ilyen böség után jó darabig nem kapok semmit... De akkor is ugyan úgy fogom tolni, mert akármit is kapok jól jön... PP/CSP ital, LGY csomag, kritikusok, tkp stimulátorok... Ezek is csordolgálnak. Most már kicsit nyugodtabb vagyok, beigazolódott amivel nyugtattak minket. Azt mondták várjunk türelemmel és jönni fog elöbb utóbb nekünk is.. Igazuk volt, most már elhiszem én is!
A fehér kristály italtól kitör a frász mert az tényleg nudli, de a többi jó...
A fehér kristály italtól kitör a frász mert az tényleg nudli, de a többi jó...
Dátum: 2013.04.17. 08:48:07
Nekem kötelezö lehúzósdinak tünt a dolog annak idején. De csináltam mert idöközben jött a templom meg az egyebek amiket "véletlenül" úgy csináltak meg hogy erösen kötödjenek egymáshoz.
Sokáig "kacatokat" nyertem pirosra is, de most egy hosszabb idö után 2 hónapon belül nyertem:
2 végzetmedál ( Ha Quellonnak nem is, sokunknak értékes. Ami tetszik azért nem szokás reklamálni. Ezért nem látod itt az ilyenért reklamálók tömegét. )
1 kvízmedál
2 relikviakupon
1 reflexek könyve
Elötte kaptam 30 öskövet párszor, lélekkút generátort kétszer, LE-t... Úgy hiányoztak nekem ezek mint mókusnak az erdötüz! Azt gondoltam soha nem jön "értelmes cucc", ez nézöpont kérdése kinek mi a jó. Az hogy jó pár embernek nem tetszik ez meg az, az nem azt jelenti hogy mindenki egyetért vele!
A pechpontosdi kicsit sokat számol, ezt lehetne csökkenteni. Az LE-t kivették a piros nyeremények közül, ezt jogosnak tartom. Ha még a fehér kristály ital is eltünik, akkor semmi baj nem lesz a kerékkel.
Akik itt eröteljesen reklamálnak ezért meg azért, el kell hogy fogadják hogy ez egy szerencse játék... Nem Tibi bácsi " Három kívánság " címü TV müsora!
Miklós tett engedményeket, ez legyen már elég! Annak idején talán én voltam a leghangosabb a kerék ellen, de azóta is napi szinten csinálom!
Türelem rózsát terem, nekem is kiestek a jó dolgok és remélem fognak is még jönni... Pedig azt hittem soha nem lesz szerencsém.
Sokáig "kacatokat" nyertem pirosra is, de most egy hosszabb idö után 2 hónapon belül nyertem:
2 végzetmedál ( Ha Quellonnak nem is, sokunknak értékes. Ami tetszik azért nem szokás reklamálni. Ezért nem látod itt az ilyenért reklamálók tömegét. )
1 kvízmedál
2 relikviakupon
1 reflexek könyve
Elötte kaptam 30 öskövet párszor, lélekkút generátort kétszer, LE-t... Úgy hiányoztak nekem ezek mint mókusnak az erdötüz! Azt gondoltam soha nem jön "értelmes cucc", ez nézöpont kérdése kinek mi a jó. Az hogy jó pár embernek nem tetszik ez meg az, az nem azt jelenti hogy mindenki egyetért vele!
A pechpontosdi kicsit sokat számol, ezt lehetne csökkenteni. Az LE-t kivették a piros nyeremények közül, ezt jogosnak tartom. Ha még a fehér kristály ital is eltünik, akkor semmi baj nem lesz a kerékkel.
Akik itt eröteljesen reklamálnak ezért meg azért, el kell hogy fogadják hogy ez egy szerencse játék... Nem Tibi bácsi " Három kívánság " címü TV müsora!
Miklós tett engedményeket, ez legyen már elég! Annak idején talán én voltam a leghangosabb a kerék ellen, de azóta is napi szinten csinálom!
Türelem rózsát terem, nekem is kiestek a jó dolgok és remélem fognak is még jönni... Pedig azt hittem soha nem lesz szerencsém.
Dátum: 2013.04.16. 17:39:09
Bár totál semmi köze nincs ennek az eventnek ehhez a topichoz, de ha már válaszoltam rá ezt még hozzá biggyesztettem...
A V3-on ölég szorossá tették a dolgot, annyian jöttek Archaixhoz hogy majdnem ugrott az elsö hely. Így is kb 30 darab a különbség az 1. és a 2. között. Remélem a hátralevö 1 hét elég lesz arra hogy a nagy létszám ellensúlyozza azt amit felhoztak magukon. Több mint 200 darabbal vezetett Archaix.
A V3-on ölég szorossá tették a dolgot, annyian jöttek Archaixhoz hogy majdnem ugrott az elsö hely. Így is kb 30 darab a különbség az 1. és a 2. között. Remélem a hátralevö 1 hét elég lesz arra hogy a nagy létszám ellensúlyozza azt amit felhoztak magukon. Több mint 200 darabbal vezetett Archaix.
Dátum: 2013.04.16. 05:59:23
Mielött marhaságnak nevezed amit ír, gondolkozz a fejével! Arra céloz hogy minden szinten több TP-t kapunk és az AFP a TP után jár.Tehát ha a vadászatot nézzük, idöben számolva gyorsabban és gyorsabban jutunk AFP-hez...
Értelmezd mit ír a másik és ne marházd le!!! Amúgy is unszimpatikus töled hogy csak részleteket ragadsz ki, oszt úgy osztod az észt hogy nem olvasod el az egészet!
Értelmezd mit ír a másik és ne marházd le!!! Amúgy is unszimpatikus töled hogy csak részleteket ragadsz ki, oszt úgy osztod az észt hogy nem olvasod el az egészet!
Dátum: 2013.04.16. 05:52:38
Lehet hogy igazad van és 666 pechpont jár érte...
Tegnap elött 113-at vont a relikvia kuponért. Az is milyen szép kerek, nem?
Tökre nem izgat mit tartasz hihetönek, meg mit nem.
Tegnap elött 113-at vont a relikvia kuponért. Az is milyen szép kerek, nem?
Tökre nem izgat mit tartasz hihetönek, meg mit nem.
Dátum: 2013.04.15. 10:03:52
Dátum: 2013.04.15. 09:00:08
Reflexek könyve Pechpont: -328
Dátum: 2013.04.11. 05:34:49
Azért nem lehet kiégett kavicsért mert sajt... Ingyen nincs semmi! Csak Miklós nem meri ilyen kerek perec megmondani!
Dátum: 2013.04.07. 11:07:27
Mit szólna?
Amit eddig is az "fizess nekünk" fejlesztései során! Kicsit enyhít rajta, de nem fogja megszüntetni egyiket sem.
Bár nem értem miért nem elég neki a templom, feladatok, szerencsekerék meg a Bolygó Ura! Ezek vastagon eszik a pénzt mert úgy van kitalálva és kombinálva, hogy aki csinálja az nyúljon bele a zsebébe.
Tény hogy ez már túlzás a részéröl, a 20 rongyos plafont is sokallom egy cseppet! Nem a pénzt hanem hogy brutál mennyiségü kavics kerül az emberekhez. / MÁR AKIHEZ / Akinek maxos ajándék kell az befizeti a 20 misit. Befizetgettem eddig én is, költöm a kavicsot rendesen... De ez már nekem is sok lesz a "jóból" ! Megengedhetném magamnak hogy még többet költsek, de nem fogok!
Eddig annyit vettem hogy elég legyen a dolgaimra, de most már azt veszem észre hogy egyre jobban felhalmozódik nálam a tartalék.
Miklós is tudja ezt és erre épít, tesz róla hogy elfogyjon és vegyünk még...
Most hogy ennyi mindent meg lehet venni pénzért csábít egy kicsit, de nem fog ösztönözni még több vásárlásra.
Ez a játék tényleg arról fog szólni, hogy az lesz a jobb akinek több pénze van a játékra...
Meglátjuk mi sül ki belöle!
Amit eddig is az "fizess nekünk" fejlesztései során! Kicsit enyhít rajta, de nem fogja megszüntetni egyiket sem.
Bár nem értem miért nem elég neki a templom, feladatok, szerencsekerék meg a Bolygó Ura! Ezek vastagon eszik a pénzt mert úgy van kitalálva és kombinálva, hogy aki csinálja az nyúljon bele a zsebébe.
Tény hogy ez már túlzás a részéröl, a 20 rongyos plafont is sokallom egy cseppet! Nem a pénzt hanem hogy brutál mennyiségü kavics kerül az emberekhez. / MÁR AKIHEZ / Akinek maxos ajándék kell az befizeti a 20 misit. Befizetgettem eddig én is, költöm a kavicsot rendesen... De ez már nekem is sok lesz a "jóból" ! Megengedhetném magamnak hogy még többet költsek, de nem fogok!
Eddig annyit vettem hogy elég legyen a dolgaimra, de most már azt veszem észre hogy egyre jobban felhalmozódik nálam a tartalék.
Miklós is tudja ezt és erre épít, tesz róla hogy elfogyjon és vegyünk még...
Most hogy ennyi mindent meg lehet venni pénzért csábít egy kicsit, de nem fog ösztönözni még több vásárlásra.
Ez a játék tényleg arról fog szólni, hogy az lesz a jobb akinek több pénze van a játékra...
Meglátjuk mi sül ki belöle!
Dátum: 2013.04.07. 09:25:22
Ha nem költesz a játékra akkor minek vered itt a billentyüt ebben a topicban???
Dátum: 2013.04.06. 11:34:13
Hát igen a játék müködik...
Miklóséknak kell egy kis plussz, leértékelödött a forint és a nyaralást svájci frankban kellene fizetniük! Így már érted miért van erre szükség?
Nekem sem tetszik, de más játékokban sokkal drágábbak ezek a hasonló kategóriájú bónuszok. Az is magyar játék és nem omlott össze... Tolják ezerrel, itt vagy játszunk tovább költve vagy nem költve a pénzt, vagy abba hagyja aki úgy gondolja!
Miklóséknak kell egy kis plussz, leértékelödött a forint és a nyaralást svájci frankban kellene fizetniük! Így már érted miért van erre szükség?
Nekem sem tetszik, de más játékokban sokkal drágábbak ezek a hasonló kategóriájú bónuszok. Az is magyar játék és nem omlott össze... Tolják ezerrel, itt vagy játszunk tovább költve vagy nem költve a pénzt, vagy abba hagyja aki úgy gondolja!
Dátum: 2013.04.06. 10:17:18
Nem is kell ehhez hozzá tenni semmit... Tökéletesen levetítetted a dolgot!
Dátum: 2013.04.05. 15:55:58
Te a pálcáról beszéltél... Olvasd el még 1x, nekem a kupon többet jelent... Pálcám van böven és csak akkor lövöm el ha nagyon "nehéz" templomot kapok!
Dátum: 2013.04.05. 15:46:31
Azt megveszem magamnak mint eddig is. Most is van 3 tartalékban... A templomkristályt olyan dologra költöm amit nem lehet megvenni kavicsért... Meg arra amikor kiürült a karámom beidomítsam egyszerre az összes blökimet! 12 blökinél már nem kevés LE spórolás, föleg ha már tolja valaki az ismételhetös küldiket!