Hozzászólások - Solina
Dátum: 2010.04.09. 10:28:13
Hat igen, mint a szingularitas, mint a VF eget vero hiba volt.. Az amugy is termeszetszeruleg szethuzo mezonyt muvileg szetforgacsolta, es az osszes fejlesztest megnehezitette a jatekvezetes oldalarol.. En nem hasznaltam egyiket se, kiveve mikor muszaj volt kuldihez, de gyakorlatilag azok egy jo resze, akikkel egyutt indultunk, es nem torolt kozben, valahol eltunt a semmiben...
Dátum: 2010.04.09. 09:56:21
Idézet: Jeriko - 2010.04.09. 09:00:18
Azt, hogy a személyre szabott KH-val értelmetlenné válna a karakterfejlesztés - elnézést - butaságnak tartom. Nem a KH elleni harcról kellene szólnia a játéknak senki számára, hanem a többi játékos elleni harcról.
Még egy dolog: Kevés kivételtől eltekintve senki sem a saját klónját üti, mert ellene kb. 50% esélye van, hanem a nála gyengébb karakterek klónjait. Ezért értelmetlen a KH klónozásának tökéletesítése: az csak az olló nyílását gyorsítja - az erősebb KH tagok leverését fenntartva az erősebb karaktereknek.
Jeriko, a szemelyre szabott kristaly, az a sajat klonunk gyakorlatilag... Szerinted nem mondasz ellent magadnak..?! Most is keruljuk a sajat klont, akkor mi abban a hajjj de nagy moka, ha ezutan a portyak nagy resze a sajat klon ellen lenne..?! Elhiszem, neked poenos lenne, meg azoknak, akik erosek a TOP surujeben, es a TOP-on bellul azokba a hordakba tartoznak, melyek kisebbsegben vannak.. Mert Ti tudnatok utni fel-le a normal karikat, es mivel gyemant keves van, viszont zafir mint a tenger, lenne kit farmolnod.. En latok 4 gyemantot, amibol 3 erosebb nalam.. Es igy tovabb.. Kb. 3x-4x tobb celpontod lenne mint nekem, mig Te vegigfarmolnad a normal karikat, en kvaterkazhatnak a sajat klonommal 50%-50%-ert.. Mar most kin egy kabitos kuldit megcsinalni, szerinted jodolgomba szoktam felkenodni rad kabitos cuccban..?! Az utheto celpontjaim 80%-90% egy hutassal kihuznad alolam.. Jo, neked ultra optimalis lenne, mert megjobban nyilna koztunk az ollo, de en nyomhatnam a torles gombot..........
Azt, hogy a személyre szabott KH-val értelmetlenné válna a karakterfejlesztés - elnézést - butaságnak tartom. Nem a KH elleni harcról kellene szólnia a játéknak senki számára, hanem a többi játékos elleni harcról.
Még egy dolog: Kevés kivételtől eltekintve senki sem a saját klónját üti, mert ellene kb. 50% esélye van, hanem a nála gyengébb karakterek klónjait. Ezért értelmetlen a KH klónozásának tökéletesítése: az csak az olló nyílását gyorsítja - az erősebb KH tagok leverését fenntartva az erősebb karaktereknek.
Jeriko, a szemelyre szabott kristaly, az a sajat klonunk gyakorlatilag... Szerinted nem mondasz ellent magadnak..?! Most is keruljuk a sajat klont, akkor mi abban a hajjj de nagy moka, ha ezutan a portyak nagy resze a sajat klon ellen lenne..?! Elhiszem, neked poenos lenne, meg azoknak, akik erosek a TOP surujeben, es a TOP-on bellul azokba a hordakba tartoznak, melyek kisebbsegben vannak.. Mert Ti tudnatok utni fel-le a normal karikat, es mivel gyemant keves van, viszont zafir mint a tenger, lenne kit farmolnod.. En latok 4 gyemantot, amibol 3 erosebb nalam.. Es igy tovabb.. Kb. 3x-4x tobb celpontod lenne mint nekem, mig Te vegigfarmolnad a normal karikat, en kvaterkazhatnak a sajat klonommal 50%-50%-ert.. Mar most kin egy kabitos kuldit megcsinalni, szerinted jodolgomba szoktam felkenodni rad kabitos cuccban..?! Az utheto celpontjaim 80%-90% egy hutassal kihuznad alolam.. Jo, neked ultra optimalis lenne, mert megjobban nyilna koztunk az ollo, de en nyomhatnam a torles gombot..........
Szep komoly hegyseg van a delnyugati teruleten... Az lenne a Ruvel hegy vajh..?
Te valahol eltevedtel.. Ez a randomrolt szolt az elso pillanattol kezdve... Viszont majd lesz jobb napod is, a dolog hosszutavon nagyjabol kiegyenlitodik...
Dátum: 2010.04.08. 15:22:14
Egy kilikk, random ki nyer, ujabb klikk, random ki nyer... Ez az egyeni kristaly.. Semmi taktika, semmi megprobalom leerosodni/leoltozni, kitapasztalni melyiket tudom leutni, melyiket nem, stb.. Minek fejleszek okosan, ha ugyis a random dont, hogy epp milyen ellenfelet dob Miklos mano nagy random kristaly gepe..?! Ez lenne a teljes erdektelenseg...
Dátum: 2010.04.05. 20:50:48
Ja minket a TGY-sek taroltak le szintlepesek utan azonnal.. Es igen, Galmi vitte anno ebben a primet.. De sokszor anyaztam a regi szep idokben...
De nemely pokok voltak ebben az igazan profik.. Meg szintlepes se kellett nekik, csak kijonni 15% alol meg trukkozve is, es az oldal frissitesevel egyidoben mar olvashattam a tamadas leirasat..
De nemely pokok voltak ebben az igazan profik.. Meg szintlepes se kellett nekik, csak kijonni 15% alol meg trukkozve is, es az oldal frissitesevel egyidoben mar olvashattam a tamadas leirasat..
Konyorgom ne adj ilyen otleteket Miklosnak...
Persze, arra van... De pl. arra, hogy tobbet vadasszanak, portyazzanak, vagy akarmi, lehet olyan eventet is csinalni, mint az aprilis elsejei pluss allatok.. Sokan ossze-vissza tortek magukat, hogy egy-egy nekik tetszo allatot elfogjanak.. Ezt meg lehetne csinalni tobbszor is, sepcko allatokkal, esetleg bevezetni kulon ruha setet, ami megmasitja a karakter pancelzatanak kinezetet, vagy kopenyt, vagy meg sok ilyen dolog van, ami idoszakonkent valtoztatva es vadaszathoz, portyazashoz kotve bejohetne, es a jatek ezen reszet dobna fel.. Nagy eventkent olyat varnek, mint a Zarknod moka volt, persze a szamitasi stb. hibakat kikuszobolve, jol kiegyensulyozva.. Alap, hogy aki reszt vesz benne, ne jarjon rosszabul, mint aki nem, foleg, ha csp-hez kotom a reszvetelet..
En jobban orultem volna egy aktiv eventnek, ahol mas egyebet is kell tenni, mint csak a szokott dolgokat, de jobban odafigyelve, dehat ez is valami...
Az adott FF addonok mindenki altal elerhetoek, meg sok esz sem kell a hasznalatukhoz, kb. altalanos iskola szamitogephasznalati kozepes szint, jatek szolgaltatoja tud roluk, es nem gorditett eddig akadalyt a felhasznalasuk ele, azaz legalizalta oket... Szoval egyszeruen nem tudom mi a problema... En nem hasznalom oket, de nem is erdekel, ha valaki hasznalja, mert en is megtehetnem, ha akarnam.. Max. 1 zavarna, ha valaki sriptel pofozna ossze egyfolytaban, de igazsag szerint az jobban idegesit, ha valaki 18 kiegett oskovet lop el tolem egyszerre, mint tegnap egy frissen atvett karakter....
Ha lerovidited a valaszidot, akkor hozod elonybe igazan a scriptelot... Gondolkodni, meg Googlezni ido.. A sript csak atszaguld az adatbazison, es x-el..
Ugytunik be kell valtanom a fenyegetest...
Modositas...: Atgondolas alatt...
Modositas...: Atgondolas alatt...
Igen onnet potyognak a kodok, amiket osszegyujtve urutazast lehet nyerni a Plutora, retur nelkul..
Miklos, meg el se kezdodott, mar agyoncsaptatok az egeszet ezzel a jelentkezos benasaggal.. Nem lehetne egyszer jatekos oldalrol is atgondolni, hogy fog ez mukodni..?!
Nem tudom, en kezdem megszokni ezt a ciklamen izet.... Olyan egyenien izlesficamos...
-Na ne izeljetek fiuuuk, olyan jol megy a top-omhoz a szineee... Ari ez igy....-
Soli sipirc vissza a nyuszi moge a kari lapra... Ilyet man, egyenieskedik a karakter....
-Na ne izeljetek fiuuuk, olyan jol megy a top-omhoz a szineee... Ari ez igy....-
Soli sipirc vissza a nyuszi moge a kari lapra... Ilyet man, egyenieskedik a karakter....
Idézet: El Diablo - 2010.04.01. 19:45:11
A stab gyerekeinek husveti allatparkjat lathattuk....
Azert az a vibratoros singli baba viszi a palmat...
És még a vadászat is.....Miklós, kiraboltatok egy céllövöldét?
A stab gyerekeinek husveti allatparkjat lathattuk....
Azert az a vibratoros singli baba viszi a palmat...
Nem lehetne ezt a ponit atfesteni feherre, es raragasztani 3 szarvacskat nyuszi pajtasok....?! Nekem kene egy, ketto, harom, sok triki...
Dátum: 2010.04.01. 10:36:55
Ez mikor lesz mar megoldva...?!?!?:
Nincs értelme megtámadni a karaktert, mert 0 lélekenergiát szereznél tőle.
Masbol nem all a portyazasom, katt-visszadob, katt-visszadob, katt-visszadob, katt-visszadob... Nagyon unalmas......
Nincs értelme megtámadni a karaktert, mert 0 lélekenergiát szereznél tőle.
Masbol nem all a portyazasom, katt-visszadob, katt-visszadob, katt-visszadob, katt-visszadob... Nagyon unalmas......
Idézet: Jedi65 - 2010.04.01. 10:13:45
Megettek a nyulak.... Es ha elhanyod magad, akor a kepernyore celozz, es minden gondod megoldva...
ez a design valami borzalmas amikor beléptem majdnem elhánytam magam és hol van a képem amit kiraktam?!?!?!?
Megettek a nyulak.... Es ha elhanyod magad, akor a kepernyore celozz, es minden gondod megoldva...
Dátum: 2010.04.01. 02:14:16
Ott a szavazas fent... Ezt akartatok....... Es loooooooooooooooooooooooooooooon...............