Esszenciákat akkor lehessen váltani, ha lesznek új megák, mert a bevezetésekor az volt az ígéret, hogy sose fogyunk ki belőle, gyakorlatilag lazán tudnékjó néhány megát összerakni, ha lenne, de van, aki szerintem 10-15 megányi esszenciát összeszedett már.
Persze lehet átváltás, de akkor az lesz a baj, hogy egyre többen érik el a 35-öt.
Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2012.08.20. 15:03:32
Dátum: 2012.08.20. 15:01:43
Háborúban fix 1 óra a támadhatóság, szakértelemtől függetlenül. Bár sokan jeleztük, hogy ez nem jó, de nem fog változni egyelőre.
A kiírásnál, ha még nem támadtad aznap, akkor újra támadva már megtámadja, nem írja ki. Ez is egy portyalista bug. Illetve a portyalistában azokat is megjeleníti, akiket 1 órán belül, de 35 percen túl támadtál. Sajnos még ez sincs javítva, reméljük előbb-utóbb eljutunk ide is.
Korábban még Miklós is felvetette, tán rá is kérdezett, hogy kibírnánk-e 2 hónap fejlesztésnélküliséget, ha csak bugjavítás volna. Emlékeim szerint nagy többség támogatta az ötletet, a nyár jó lett volna rá, de sajnos még nem valósult meg.
A kiírásnál, ha még nem támadtad aznap, akkor újra támadva már megtámadja, nem írja ki. Ez is egy portyalista bug. Illetve a portyalistában azokat is megjeleníti, akiket 1 órán belül, de 35 percen túl támadtál. Sajnos még ez sincs javítva, reméljük előbb-utóbb eljutunk ide is.
Korábban még Miklós is felvetette, tán rá is kérdezett, hogy kibírnánk-e 2 hónap fejlesztésnélküliséget, ha csak bugjavítás volna. Emlékeim szerint nagy többség támogatta az ötletet, a nyár jó lett volna rá, de sajnos még nem valósult meg.
Dátum: 2012.08.20. 14:58:39
Nemrég volt egy felmérés, kinek, hány mithril cucca van. Elenyésző azok száma, akiknek legalább 3-ból megvan a mithril, még azok is kevesen vannak, akiknek 3-ból van arany. Így mindenki tud hajtani az aranyra vagy a mithrilre, hiszen mindegyik elérhető, természetesen különböző erőfeszítésekkel.
Az más dolog, ha valaki valamelyiket egyáltalán nem használja, és azt mondja, hogy pl a kürt őt nem érdekli, ettől még ott a lehetőség, ha a többi 3-ból már megvan a maximum.
Ettől persze be lehet vezetni új tárgyakat, de nem érzem annyira szükségét most. Egy rakat más bugjavítás és ígért fejlesztés szerintem fontosabb, mint ez.
Az más dolog, ha valaki valamelyiket egyáltalán nem használja, és azt mondja, hogy pl a kürt őt nem érdekli, ettől még ott a lehetőség, ha a többi 3-ból már megvan a maximum.
Ettől persze be lehet vezetni új tárgyakat, de nem érzem annyira szükségét most. Egy rakat más bugjavítás és ígért fejlesztés szerintem fontosabb, mint ez.
Dátum: 2012.08.20. 09:47:45
A kutyás kérdéshez nem kell angol tudás szerintem. Nincs azzal gond. Talán nem mindenkinek a legegyszerűbb, de a nagy többségnek nem okoz gondot, a többiek meg kilogikázhatják valóban.
Dátum: 2012.08.19. 21:08:00
Nálad lehet a gond, mert nekem több gépen, több böngészőben is működik. Esetleg valamilyen segédprogram fut a háttérben, ami megkavarja, ha tényleg nem jó.
Dátum: 2012.08.19. 10:21:50
Szerintem ezt nem ebbe a topicba szántad a korábbi postoddal egyetemben, hanem a szöviküldis/hibajelentéses topicokba. Amúgy félek, megint manuálisan kell majd beíratni sajnos, azaz valóben jó lenne, ha javulna.
Dátum: 2012.08.19. 09:36:22
Két entitás megjelenése között 72 óra telik el. Ha az elsőt a 72 órán belül leölöd, akkor a maradék időt ki kell várnod, hogy leteljen.
Dátum: 2012.08.19. 06:07:06
Beállítások menü
Dátum: 2012.08.18. 19:15:30
Az, hogy nem fogadod el a tárgy leírását, nem a tárgy és szabály hibája. Ettől kezdve ne várj pozitív visszajelzést, inkább olvasgasd a leírásokat és hidd is el, ami oda van írva. Ha valami a varázslat LE-szívását növeli, akkor teheted bármibe, akkor is a varázslat LE-szívását fogja növelni. Akár tótágast is állhatsz. (Ha valami az erőt növeli, nem fogja a kedvedért a taumaturgiát növelni.) És arra is megkérlek, hogy ezzel a jövőben ne zaklasd ezzel őket, mert a tárgy pont úgy működik, ahogy le van írva, csak fölöslegesen veszed el a BEHOsok idejét. (Ilyenekre mondhatta egyszer Baraty nekem, hogy bejelentett bugok 80%-a nem bug, csak a szabályok nem ismerete...)
Dátum: 2012.08.16. 18:26:44
Ennek nem sok értelmét látom. Ha kiszabadul, akkor a másikat bekamrázza és meg is kapja érte a portyáért az LE-t, majd a kamrabevételt is. Akkor nem kamrázza be, ha egyébként már tele a kamrája. Emellett ez durvább lenne, mint a scarabeus és persze szépen kijátszható, kihasználható.
Dátum: 2012.08.16. 15:54:20
Már itt is választ kaptál a kérdésedre, bár akkor nem reagáltál rá, hogy a válaszadó jól gondolta-e.
Mivel az a kristály a varázslat LE-szívását növeli, így természetes, hogy nem adódik hozzá a kiíráshoz, hiszen az CSAK a közelharci LE-szívást tartalmazza az összesített bónuszaid listáján. A varázslat LE-szívást ez a táblázat nem tartalmazza, de a programnak számolnia kell. Amennyiben a varázslatod LE-szívása (harcokban ellenőrizhető) nem nőtt meg a fókuszkristály adta bónusszal, akkor bug, de ha az megnőtt, akkor ez nem hiba.
Mivel az a kristály a varázslat LE-szívását növeli, így természetes, hogy nem adódik hozzá a kiíráshoz, hiszen az CSAK a közelharci LE-szívást tartalmazza az összesített bónuszaid listáján. A varázslat LE-szívást ez a táblázat nem tartalmazza, de a programnak számolnia kell. Amennyiben a varázslatod LE-szívása (harcokban ellenőrizhető) nem nőtt meg a fókuszkristály adta bónusszal, akkor bug, de ha az megnőtt, akkor ez nem hiba.
Dátum: 2012.08.16. 13:46:39
Az eseményekben mindig azt írja ki, amennyit a küldi teljesítésénél pont kaptál volna az adott felszereléssel. Mivel utána öltözöl és veszed át a nyereményt, így a kettő nem feltétlenül egyezik, mert az esemény szövegét már nem fogja utólag módosítani.
Dátum: 2012.08.15. 18:18:20
Ha körülnézel a fórumon, találsz topicot, ahol feltevés előtt lecsekkoltathatod a kérdésedet a játékosokkal. (Vajon elfogadják-e...)
Dátum: 2012.08.15. 10:10:05
Jogos, szakiátlagra gondoltam én is.
Dátum: 2012.08.15. 07:18:16
A maxolt szakikra is igaz, hogy szaki + szint/3 a próba értéke. Mivel a legtöbb embernek maxolt, így nyilván ugyanúgy jön. Különben mindenki elkezdene olyan kalandokat írni, amelyeknél csak ilyen szakik szerepelnének és garantáltan nem kéne kristálypontokat költeni. A felejtés V4-en pedig úgyis mindenkinek 0, így ez is értelmezhető egy 0-ás maxolt szakinak (erre ráadásul vannak epikus cuccok is, amelyek csökkentik a kristálypont költségét.)
Dátum: 2012.08.14. 17:09:21
Esetleg valamiben van olyan fókuszkristályod, ami + varázslatsebzést okoz.
Dátum: 2012.08.14. 11:53:19
Igen, ez alapelv, hogy időt álló legyen a kérdés, de nyilván vannak olyan kérdések, pl ez az olimpiás is szigorúan az időtállóságát tekintve, ahol azért a változás igen sok-sok év múlva jöhet el. De alapvetően igaz, hogy a kérdés, ha dátumhoz kötődik esélytelen legyen a rövid távú változásra.
Dátum: 2012.08.14. 09:28:22
Mea culpa! Benéztem, mint Józsi bácsi reggel a kocsmába.
Dátum: 2012.08.14. 09:15:33
Idézet: McMad - 2012.08.14. 09:08:37
Ezzel sem értek egyet. A + 1 körnek nem a bajnokin van nagy jelentősége, hiszen ott átlagosan +10% sebzés csak. Sokkal nagyobb jelentősége van a kábító, kritikusos küldik pörgetésénél. Átlagosan -1 PP.
Vagy "hülyézzük" le a Bajnoki öv relik megvevőit, mert pl. a Zeon gyűrűje helyett azt vették meg? Kb. 30. szinttől NEVETSÉGES a bónusz hozadéka és ez szintről szintre csak jobban értéktelenedik el.
Ezzel sem értek egyet. A + 1 körnek nem a bajnokin van nagy jelentősége, hiszen ott átlagosan +10% sebzés csak. Sokkal nagyobb jelentősége van a kábító, kritikusos küldik pörgetésénél. Átlagosan -1 PP.
Dátum: 2012.08.14. 09:13:46
Idézet: Quellon - 2012.08.14. 08:53:19
Ezzel nem értek egyet. Legalábbis a saját példám alapján. Sok-sok bajnokiig elvétve értem el a második fordulót. Olyankor baromi mákos sorsolásom volt. Nekem spec nagy örömöt szerzett, mikor a 2. kört simán elértem, majd a 3. kört, majd megérkezett az első bajnoki cím is. Igaz, meg is dolgoztam érte ~másfél éven keresztül, hogy ide elérjek.
- Attól nem lesz élménydúsabb a játék, hogy első körös kiesés helyett másodikban esel ki vagy ugyanúgy a mezőny közepén, mint korábban csak még hozzá egy rahedli AFP-d is ráment.
Ezzel nem értek egyet. Legalábbis a saját példám alapján. Sok-sok bajnokiig elvétve értem el a második fordulót. Olyankor baromi mákos sorsolásom volt. Nekem spec nagy örömöt szerzett, mikor a 2. kört simán elértem, majd a 3. kört, majd megérkezett az első bajnoki cím is. Igaz, meg is dolgoztam érte ~másfél éven keresztül, hogy ide elérjek.