Hozzászólások - Mortimer
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.08.19. 22:49:50
A +10 támadás/védelem egy topkarakternek dukátot nem ér, mert jóval erősebb epikus cuccok esnek (pl. Rubin vérgyűrű, Elimináló Gyűrű, stb.). Emiatt igazán ne aggódj.
Dátum: 2009.08.19. 14:52:49
Baraty, ezek szerint akkor a nekrofunnál lévő szöveg hibás.
"A mágustoronyhoz hasonlóan" - ezt szerintem nem csak én értelmezem úgy, hogy mivel az 30 percet csökkent, ez is ugyanúgy működik.
"A mágustoronyhoz hasonlóan" - ezt szerintem nem csak én értelmezem úgy, hogy mivel az 30 percet csökkent, ez is ugyanúgy működik.
Dátum: 2009.08.19. 13:13:24
Elvileg Baraty ezt olvassa, és ha nálad rossz, akkor másnál is az lehet.
Dátum: 2009.08.19. 13:03:37
Alapesetben 1440 perc nulláról maxba. 18-as toronnyal és 15ös nekrofunnal ez 33 * 30 perccel, azaz 990 perccel csökkent, azaz 450 perc. Ezt a pihenés háromszorosára gyorsítja, 150 percre.
14846 a max VP-d, azaz pihenéssel, percenként 99 VP-t kell regenerálnod.
Ha nem ölsz manót, akkor az ezt felezi, azaz 50 VP.
14846 a max VP-d, azaz pihenéssel, percenként 99 VP-t kell regenerálnod.
Ha nem ölsz manót, akkor az ezt felezi, azaz 50 VP.
Dátum: 2009.08.19. 12:55:34
Nekrofunt kihagytad.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.08.19. 00:30:03
Módosítsd fel/le a LE diffedet 20ezerrel, zsákmányolj 1500at, stb.
Dátum: 2009.08.19. 00:29:10
Ha telement az épület, akkor nem pörög át.
Dátum: 2009.08.18. 18:15:44
Ott van a szakértelem leírásában, olvasd el.
Dátum: 2009.08.18. 18:08:59
Te tényleg nem bírod ki, hogy EGYETLENEGY TOPICBA ne szemetelj? Igen, a Hős a lator is szemét.
Szépen kérlek, NE IDE.
Szépen kérlek, NE IDE.
Dátum: 2009.08.18. 18:05:49
Mindenki megcsinálta, ugyanis kicsit félrevezető az a szöveg: a varázslat is harci kör valamiért.
Dátum: 2009.08.18. 13:30:52
Tök jó lenne, ha karakterneveken kivül itt semmi más nem lenne. Vitákat kéretik máshol folytatni.
Elsődleges célom az volt, hogy lássam ki honnan tűnik el. Fura napról napra előrébb jutni a ranglétrán, és utána keresgetni hogy vajon hol, ki törölt. Hopp, most Almira az Elitből, jé, most Mortu után Morthot szoktam megütni az Azúrban, de sehol nincs a listában. Arra is kiváncsi lennék, hogy vajon csak a topban vannak ilyen folyamatok (lásd Jerikó vagy Kárpátia karakterlapját) vagy pedig a középmezőnyben is, amit egyáltalán nem követek figyelemmel. Itt van Zarknod is, valóban beindít sorozatos törléseket a jutalom, vagy annak esetleges hiánya?
Ezt csak úgy lehet regisztrálni, ha közösen tesszük ezt meg egy topikban. Nagyon szépen kérlek ezért benneteket, hogy NE szemeteljetek ide.
Köszönöm.
Elsődleges célom az volt, hogy lássam ki honnan tűnik el. Fura napról napra előrébb jutni a ranglétrán, és utána keresgetni hogy vajon hol, ki törölt. Hopp, most Almira az Elitből, jé, most Mortu után Morthot szoktam megütni az Azúrban, de sehol nincs a listában. Arra is kiváncsi lennék, hogy vajon csak a topban vannak ilyen folyamatok (lásd Jerikó vagy Kárpátia karakterlapját) vagy pedig a középmezőnyben is, amit egyáltalán nem követek figyelemmel. Itt van Zarknod is, valóban beindít sorozatos törléseket a jutalom, vagy annak esetleges hiánya?
Ezt csak úgy lehet regisztrálni, ha közösen tesszük ezt meg egy topikban. Nagyon szépen kérlek ezért benneteket, hogy NE szemeteljetek ide.
Köszönöm.
Dátum: 2009.08.18. 13:24:18
Csak lassítanák, életpont és VP-t csökkentésen kivül semmi hatásuk. Mivel sima karakter nem is támadja, így ez jelentéktelen, tolna kéttucatot az egészségen és a mágián, és észre se veszi hogy ott vannak. Ha pedig bejön egy győzelem, az csak tovább erősíti.
Dátum: 2009.08.18. 10:12:19
Nekiállsz átkokat szórni.
További kérdések előtt nézd meg az aláírásomat.
További kérdések előtt nézd meg az aláírásomat.
Dátum: 2009.08.18. 08:25:55
Aha. Így viszont az ötszöröse is felejtős. Ami azért fura, mert a páncéloknál, pajzsoknál a varázslat elnyelés az elnyeléssel teljesen azonos szinten van. Pl. Lidércmester, Elnyelés: +17, Varázslat elnyelés: +19. Tehát mintha egálban lenne a kétfajta elnyelés. Így még a százas mértékű sem ér semmit se, valóban.
Dátum: 2009.08.18. 07:25:52
Cyron - 71. szint, +107 varázslat elnyelés
Lord of destiny - 72. szint, +108 varázslat elnyelés
Konkrétan most nyirtátok ki a varázslókat. Gratulálok ehhez a kiegyensúlyozott és átgondolt lépéshez.
Lord of destiny - 72. szint, +108 varázslat elnyelés
Konkrétan most nyirtátok ki a varázslókat. Gratulálok ehhez a kiegyensúlyozott és átgondolt lépéshez.
Dátum: 2009.08.18. 01:36:09
S0laris, nézd meg ezt a topikot. Tele van szövegekkel LE/TP arányról, gyengülő karakterekről, kényszer-szintlépésekről meg hasonlokról. EZ MIND OPTIMALIZÁCIÓ! A nem optimalizálás az az, hogy ott van egy manó, katt, térkapu, katt, és ezután éjszakára berakja a karaktert vadászni, hogy reggel amikor felkel ott legyen a LE (nem lesz).
A bűnös optimalizátor banda foglalkozik a legtöbbet a játékkal, és látja meg legelőször a kiskapukat, az anomáliákat, a stratégiát, amerre menni kell. És nincsenek titkok, hidd el, a fórumon itt van minden.
Mennyivel jobb lenne, ha egy fejlesztést nem winnie védene, hanem chehs, Jerikó, Kócos, meg 2-3 alsóbbszintű pók!
A bűnös optimalizátor banda foglalkozik a legtöbbet a játékkal, és látja meg legelőször a kiskapukat, az anomáliákat, a stratégiát, amerre menni kell. És nincsenek titkok, hidd el, a fórumon itt van minden.
Mennyivel jobb lenne, ha egy fejlesztést nem winnie védene, hanem chehs, Jerikó, Kócos, meg 2-3 alsóbbszintű pók!
Dátum: 2009.08.17. 22:55:04
sárkámypikkely páncél
Típus: páncél
Szint: 77
Szerintem az sárkánypikkely akar lenni.
Típus: páncél
Szint: 77
Szerintem az sárkánypikkely akar lenni.
Dátum: 2009.08.17. 22:23:16
Mindenkinek +0-t ad, pedig a leírása azt írja, hogy a bónusz a karakter szintjétől függ. Még Lord of destinynek is, aki pedig 72. szintű. Ez sem zavar?
Dátum: 2009.08.17. 21:59:39
"Meg különben is a fórumot szeretem a legjobban az egész VU-ból"
Át kellett volna jönnöd hozzánk, a belső jobban pörög néha, mint ez.
Át kellett volna jönnöd hozzánk, a belső jobban pörög néha, mint ez.
Dátum: 2009.08.17. 21:20:15
info@-ra írj, de szerintem nem.